Gość: ula IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 08.08.02, 14:59 czy ktos juz był w nowej kolibie - prosze o opinie. czy jest podobnie jak kiedys - klimat, ludzie ( bez malolactwa i chamstwa) dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sombre Re: koliba/sopot 08.08.02, 23:48 Koliba nie jest w Sopocie, ale w Gdyni-Kolibkach :) Bo chyba tę chatę masz na myśli? Jeśli tak, to jest tam super. Wystrój jeszcze bardziej góralski i odjazdowy, prawdziwy kominek przy którym można się rozsiąść i niczym przy ognisku piwo sączyć, mnóstwo jadła (np "wypasy" albo "cycki gaździny" :) i napitku. Byłem też raz tam na nocnym party - to już gorzej. Kasują 10zł za wjazd, a w zamian muzyka baaaardzo przypadkowa. Ale za to po imprze wszystko wynagradza odpoczynek pod gwiazdami na oddalonej o dwa kroki plaży. Czyli ogólnie - polecam :) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek_n Re: koliba/sopot 09.08.02, 07:20 Hop, hop, granica między Gdynią a Sopotem biegnie tu potokiem Swelinia, a "Koliba" położona jest na południe od niego. Czyli w Sopocie. A samo miejsce jest rzeczywiście bardzo sympatyczne, spokojne i smaczne. Wrażenie robia bogate zbiory etnograficzno-przyrodnicze rozwieszone na ścianach od wewnątrz. Warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ula Re: koliba/sopot IP: *.3miasto.net / *.3miasto.net 09.08.02, 10:15 b. dziekuje za odpo. - chociaz troche zmartwilam sie, ze nocne imprezy nie sa juz takie super ( kiedys byly i muzyka byla swietna) a ja nastawialam sie wlasnie na pokrecenie noga - a 10 zl to juz w dawnej Kol. brali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: koliba/sopot IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 09.08.02, 18:58 No to dzięki Krzysiek, czegoś nowego się dowiedziałem :) A propos nocnych balang, to nie wiem, jak jest zawsze. Akurat tej nocy była raczej kiszka, ale czy zawsze tak jest? No idea. pzdr. sombre Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: koliba/sopot 09.08.02, 19:16 Sombre, a czy tam wpuszczają z psem? Bo o wiele pamiętam, tam właśnie mnie zapraszałeś... a może do Bacówki? A może to jedno i to samo? Odpowiedz Link Zgłoś