Dodaj do ulubionych

IPN Gdańsk

IP: 81.15.226.* 03.08.05, 10:18
W gdańskim oddziale IPN pracuje czlowiek,ktory skończył Wyższą Szkołe Nauk
Spolecznych przy KC PZPR,nazywa się Jacek B.,pochodzi z Elbląga,brawo,więcej
takich wiarygodnych pracownikow tej poważnej instytucji.
Obserwuj wątek
    • niezlomny.prawicowiec Re: IPN Gdańsk 03.08.05, 11:22
      Gość portalu: alfik napisał(a):

> W gdańskim oddziale IPN pracuje czlowiek,ktory skończył Wyższą Szkołe Nauk
      > Spolecznych przy KC PZPR,nazywa się Jacek B.,pochodzi z Elbląga,brawo,więcej
      > takich wiarygodnych pracownikow tej poważnej instytucji.

TW "alfik" nie może wyjść z roli, choć to już 16. lat minęło od ostatniego
      spotkania na LK ze st. szeregowym SB Marianem K.
      • Gość: alfik Re: IPN Gdańsk IP: 81.15.226.* 03.08.05, 12:11
        Nie operuję nazwiskiem,bo nie o to mi chodzi zeby komuś zaszkodzić, nie jestem
        ani prawicowcem,ani lewicowcem ,uważam,ze należy sprawdzać ludzi, ktorym
        powierza się odpowiedzialne stanowiska,jak będą wybory to zrobię wszystko,aby
        stara wiara odeszla.Swoją drogą w Polsce zostało wypaczone pojęcie lewicy i
        prawicy,ludzie się pgubili i sami nie wiedzą na kogo głosować,uważam że ktoś
        kto skończyl uczelnię tow.Millera,powinien kontynuować jego dzielo.
        • ewa9823 Re: IPN Gdańsk 03.08.05, 14:44
          IPN powinien być tylko w rękach starych ubeków - przecież to oni decydują komu
          dać status pokrzywdfzonego a komu nie
          • niezlomny.prawicowiec Re: IPN Gdańsk 04.08.05, 14:58
            ewa9823 napisała:

> IPN powinien być tylko w rękach starych ubeków - przecież to oni decydują
            komu
            > dać status pokrzywdfzonego a komu nie
            Git napie..sz !
            • micic Re: IPN Gdańsk 04.08.05, 19:41
              to jakiś chory film
    • ryszard.ostrowski Re: IPN Gdańsk 05.08.05, 09:44
      cze!alfik,dzieki za info!!!:),no to teraz przynajmniej wiem dlaczego nie moglem
      dostac pracy ,w pionie edukacji gdanskiego IPN.Pan E.Krasowski/z
      Elblaga/dyrektor:)po roku!byl uprzejmy mi odpowiedziec"brak etatow"...,no tak
      etaty sa dla czerwonych towarzyszy,wszak IPN powstawal za rzadow tow.Leszka
      Millera!Polam i wszystko jasne!Dzieki:)Ostry107!!!
      • Gość: alfik Re: IPN Gdańsk IP: 81.15.226.* 05.08.05, 15:22
        Proszę bardzo,milo mi że na coś sie przydalem.
        • ewa9823 Re: IPN Gdańsk 05.08.05, 19:44
          alfik - daj swego maila ;)
          • malinka112 Re: IPN Gdańsk 05.08.05, 20:08
            Pan KRASOWSKI MA POWAŻNE KWALIFIKACJE BO POKAZAL RUSKIM WAŁA I ZAGLÓWKA
            PRZEPLYNĄŁ CIEŚNINE PILAWSKA ( NA KOŃCU MIERZEJI WISLANEJ) i TO KONIEC JEGO
            KWALIFIKACJI. Nie wiem czy plynał jako kapitan czy jako balast ale to ostatnie
            jest prawdopodobniejsze. Jest to bardzo wiarygodny czlowiek bo pochodzi z
            Elbląga. TO jest CV wzorcowe.
            • Gość: alfik Re: IPN Gdańsk IP: 81.15.226.* 06.08.05, 11:08
              Nie mam maila,ja tez jestem z Elblaga i co z tego,Krasowski wypiął się tylkiem
              do swojego rodzinnego miasta,prawdopodobnie byl meczennikiem za sprawę,gnębiony
              przez SB.
              • ryszard.ostrowski Re: IPN Gdańsk 06.08.05, 14:05
                cze,alfik!:)daj ci boze,zebys byl tak "gnebiony"z pensja circa
                50tys.PLN:),jezeli sie "myle"to prosze mnie skorygowac!:)Ostry107 ps.ta pensja
                to pewnie za "kwalifikacje"hihi...,ciesnine Pilawska przeplynal,a na ksiazeczce
                o ropie wyplynal:)Ponownie apeluje do pana panie Krasowski,o ile masz odrobine
                honoru,o ile w ogole kiedykolwiek go miales to poddaj sie do dymisji!!!/ta
                lustracja i dekomunizacja ,w Twoim wykonaniu to hanba!!!/'a tak przy okazji 4
                lata czekam na swoja tzw."teczke"!,doczekam?:),a moze historie o mnie bedzie
                pisal ten z KC PZPR!?Moje Gratulacje!!!Ryszard Zbigniew Ostrowski Gdańsk.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka