Gość: gaga IP: *.ds.art.pl / 192.168.0.* 03.09.02, 17:15 Byłam wśród protestujących i muszę przyznać, że nieźle to wyszło.Solidarność gdańskich kierowców pokazała klasę!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: GDAŃSK. Protest przeciwko winietom 03.09.02, 17:21 Gość portalu: gaga napisał(a): > Byłam wśród protestujących i muszę przyznać, że nieźle to > wyszło.Solidarność gdańskich kierowców pokazała klasę!:) Ale byłam dumna! Patrzę, patrzę w TV, a to mój Gdańsk protestuje!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi POWTARZAC akcje raz na tydzien! IP: *.idk.intel.com / 172.28.173.* 04.09.02, 15:41 nie wiedzialem nic o niej, a z checia potrabilbym Pol-Potom, Millerom i ich lokalnym rezydentom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwester Pruś Re: GDAŃSK. Protest przeciwko winietom IP: 213.17.198.* 04.09.02, 01:02 SLD-UP nie ma już odwagi podwyższać podatków z otwartą przyłbicą. To sukces! Opłaty, składki... winiety - podatki to niestety. Pozdrawiam dziennikarzy Gazety Trójmiasto. Dziś kolejne podatki - jutro talony i kartki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: GDAŃSK. Protest przeciwko winietom IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.02, 01:07 JAKOŚ TO CICHO BYŁO.JECHAŁEM KOŁO U.M. O 12 ,08 I ZERO KOLEJEK,SYGNAŁÓW.JAK PROTEST TO PROTEST. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś