Dodaj do ulubionych

Stare graty ZOPPOTER

IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:48
Rano pomacham uszami na nabrzeżu
Pozdrawiam KRÓLIK
Obserwuj wątek
    • o__o Re: Stare graty ZOPPOTER 05.09.02, 20:34
      A ja pomacham białą chusteczką. Powodzenia.
      o__o
      • zoppoter I co o_o...? 09.09.02, 10:44
        Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić...
        • lucy_z Re: I co o_o...? 09.09.02, 10:48
          zoppoter napisał:

> Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić...

Zoppcio:) A jak Ci poszło??? Czy był to wyścig czy tylko prezentacja???
          Mógłbyś jakieś zdjęcie tu umieścić;)))
          • zoppoter Re: I co o_o...? 09.09.02, 10:59

> Zoppcio:) A jak Ci poszło???

Zająłem 6. miejsce na 9 załóg. I dostałem puchar za ciekawy debiut, hi hi hi.

> Czy był to wyścig czy tylko prezentacja???

Piątek: Dojazd z Gdyni do Dziwnowa wyznaczoną trasą , czyli rajd na orientację, w wyznaczonym czasie.
            Sobota: próby sportowo-zręcznościowe na placu w Dziwnowie i parada po ulicach miasta.
            Piątek i sobota: grill, piwo, kiełbasa, śpiewy.

> Mógłbyś jakieś zdjęcie tu umieścić;)))

Ja nie mam takich możliwości. Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran.pl
            • lucy_z Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:18
              zoppoter napisał:

>
              > Zająłem 6. miejsce na 9 załóg. I dostałem puchar za ciekawy debiut, hi hi hi.

Gratuluję!!!!!:)))
              >

. Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran
              > .pl

Zaglądnęłam już tam! To będą tam zdjęcia z tego rajdu???
              Umieść tę stronkę na wątku o WWW!!
              • petelka Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:23
                No to przyjmij Zoppoter i moje gratulacje.:))) A Lucy ma rację: wrzuć ten adres
                do wątku o stronach www. Stronka jest niezła a przy okazji wyciągniesz ten
                ciekawy i pożyteczny wątek z lamusa.:)))
              • zoppoter Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:24

> Gratuluję!!!!!:)))

Dziekuję. Jak widać (ten puchar za udany debiut) stanowimy w klubie rodzaj TWA... Zawsze znajdzie się u
                nas sposób, żeby każdy poczuł się dowartościowany... I uważam, ze to bardzo fajne.
                >
                >
                > . Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran
                > > .pl
                >
                > Zaglądnęłam już tam! To będą tam zdjęcia z tego rajdu???

Będą, jak się chłopaki obrobią. MOzliwe nawet, że będzie mnie tam widać, za co zgóry przepraszam, hi hi
                hi.

> Umieść tę stronkę na wątku o WWW!!

OK, zaraz się zrobi.

• petelka Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:28
                  ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę tu
                  i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:)))
                  • lucy_z Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:31
                    petelka napisała:

> ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę
                    tu
                    > i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:)))
                    >
                  • zoppoter Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:32
                    petelka napisała:

> ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę tu
                    > i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:)))
                    >
                    • petelka Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:44
                      zoppoter napisał:

> No ja nie wiem, czemu on dwa zrobił...

*** Widocznie temat mu podwójnie podpasował:)))

W dodatku się nie pokazuje.

*** W związku z czym nadal nie wiemy, czy ten od zielonego mercedesa,
                      przesyłający charakterystyczny znak to królik czy nie:)))

ps. a poza jedną, znaną nam z opowieści Simcą, to jakie jeszcze pojazdy brały
                      udział w rajdzie?
                      • zoppoter Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:55

>
                        > ps. a poza jedną, znaną nam z opowieści Simcą, to jakie jeszcze pojazdy brały
                        > udział w rajdzie?

No właśnie wyszło trochę gorzej od zamierzeń. Może dlatego, że to był piątek, niektóre załogi w ciekawych
                        autach nie mogły pojechać.
                        A pojechały Simca Aronde '62, Fiat 500 '69, Volvo 142 '69, Warszawa 223 '73, Ford Taunus Coupe '70,
                        Mercedes 280 '73 i Polski Fiat 125P '73. Ten ostatni w malowaniu Monte-Carlo. Takim samym startowali
                        ongiś niezapomniany Sobiesław Zasada i zapomniany Andrzej Jaroszewicz...
                    • Gość: KRÓLIK Re: zaraz dostanę schizofrenii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 15:24

Wszystko się zgadza. Zielony mercedes w środku KRÓLIK a ZOPPOTER taki
                      wielki ,spłoszyłem się.Żarty na bok. Troszkę byłem ograniczony czasem .Wiem,że
                      jak bym wylazł z samochodu to 0,5 godz. w plecy,a terminarz mam zawsze napięty.
                      Odkrywam się KRÓLIK @HOT.PL
                      Pozdrawiam wszystkich
                      KRÓLIK
                      • zoppoter No tak... 09.09.02, 15:31
                        Gość portalu: KRÓLIK napisał(a):

>
                        > Wszystko się zgadza. Zielony mercedes w środku KRÓLIK a ZOPPOTER taki
                        > wielki ,spłoszyłem się.

No, Królik to chyba też nicka dla niepoznaki wymyslił...

> Żarty na bok. Troszkę byłem ograniczony czasem .Wiem,że
                        > jak bym wylazł z samochodu to 0,5 godz. w plecy,a terminarz mam zawsze napięty.

NIe czaruj, i tak byłes tam pół godziny... albo i dłuzej. Trzeba było jednak sie ujawnic, ja tak od razu nie
                        gryzę...

• o__o Re: I co o_o...? 13.09.02, 11:21
          zoppoter napisał:

> Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić...

Bardzo chciałam być, nie udało się...ale machałam wirtualnie:))) Gratulacje dla
          debiutanta za 6 miejsce (zawsze to pierwsza dziesiątka)....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka