Gość: KRÓLIK IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 05.09.02, 18:48 Rano pomacham uszami na nabrzeżu Pozdrawiam KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
o__o Re: Stare graty ZOPPOTER 05.09.02, 20:34 A ja pomacham białą chusteczką. Powodzenia. o__o Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter I co o_o...? 09.09.02, 10:44 Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić... Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: I co o_o...? 09.09.02, 10:48 zoppoter napisał: > Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić... Zoppcio:) A jak Ci poszło??? Czy był to wyścig czy tylko prezentacja??? Mógłbyś jakieś zdjęcie tu umieścić;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: I co o_o...? 09.09.02, 10:59 > Zoppcio:) A jak Ci poszło??? Zająłem 6. miejsce na 9 załóg. I dostałem puchar za ciekawy debiut, hi hi hi. > Czy był to wyścig czy tylko prezentacja??? Piątek: Dojazd z Gdyni do Dziwnowa wyznaczoną trasą , czyli rajd na orientację, w wyznaczonym czasie. Sobota: próby sportowo-zręcznościowe na placu w Dziwnowie i parada po ulicach miasta. Piątek i sobota: grill, piwo, kiełbasa, śpiewy. > Mógłbyś jakieś zdjęcie tu umieścić;))) Ja nie mam takich możliwości. Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:18 zoppoter napisał: > > Zająłem 6. miejsce na 9 załóg. I dostałem puchar za ciekawy debiut, hi hi hi. Gratuluję!!!!!:))) > . Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran > .pl Zaglądnęłam już tam! To będą tam zdjęcia z tego rajdu??? Umieść tę stronkę na wątku o WWW!! Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:23 No to przyjmij Zoppoter i moje gratulacje.:))) A Lucy ma rację: wrzuć ten adres do wątku o stronach www. Stronka jest niezła a przy okazji wyciągniesz ten ciekawy i pożyteczny wątek z lamusa.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: I co o_o...? 09.09.02, 13:24 > Gratuluję!!!!!:))) Dziekuję. Jak widać (ten puchar za udany debiut) stanowimy w klubie rodzaj TWA... Zawsze znajdzie się u nas sposób, żeby każdy poczuł się dowartościowany... I uważam, ze to bardzo fajne. > > > . Ale za jakiś czas zapraszam na stronę www.weteran > > .pl > > Zaglądnęłam już tam! To będą tam zdjęcia z tego rajdu??? Będą, jak się chłopaki obrobią. MOzliwe nawet, że będzie mnie tam widać, za co zgóry przepraszam, hi hi hi. > Umieść tę stronkę na wątku o WWW!! OK, zaraz się zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:28 ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę tu i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:31 petelka napisała: > ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę tu > i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:32 petelka napisała: > ...bo nie wiem na którym "królikowym" wątku gadać o starych gratach. Skaczę tu > i tam i zaraz będę musiała od gorąca wachlować się uszami jak...krolik.:))) > Odpowiedz Link Zgłoś
petelka Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:44 zoppoter napisał: > No ja nie wiem, czemu on dwa zrobił... *** Widocznie temat mu podwójnie podpasował:))) W dodatku się nie pokazuje. *** W związku z czym nadal nie wiemy, czy ten od zielonego mercedesa, przesyłający charakterystyczny znak to królik czy nie:))) ps. a poza jedną, znaną nam z opowieści Simcą, to jakie jeszcze pojazdy brały udział w rajdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: zaraz dostanę schizofrenii... 09.09.02, 13:55 > > ps. a poza jedną, znaną nam z opowieści Simcą, to jakie jeszcze pojazdy brały > udział w rajdzie? No właśnie wyszło trochę gorzej od zamierzeń. Może dlatego, że to był piątek, niektóre załogi w ciekawych autach nie mogły pojechać. A pojechały Simca Aronde '62, Fiat 500 '69, Volvo 142 '69, Warszawa 223 '73, Ford Taunus Coupe '70, Mercedes 280 '73 i Polski Fiat 125P '73. Ten ostatni w malowaniu Monte-Carlo. Takim samym startowali ongiś niezapomniany Sobiesław Zasada i zapomniany Andrzej Jaroszewicz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRÓLIK Re: zaraz dostanę schizofrenii... IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.09.02, 15:24 Wszystko się zgadza. Zielony mercedes w środku KRÓLIK a ZOPPOTER taki wielki ,spłoszyłem się.Żarty na bok. Troszkę byłem ograniczony czasem .Wiem,że jak bym wylazł z samochodu to 0,5 godz. w plecy,a terminarz mam zawsze napięty. Odkrywam się KRÓLIK @HOT.PL Pozdrawiam wszystkich KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter No tak... 09.09.02, 15:31 Gość portalu: KRÓLIK napisał(a): > > Wszystko się zgadza. Zielony mercedes w środku KRÓLIK a ZOPPOTER taki > wielki ,spłoszyłem się. No, Królik to chyba też nicka dla niepoznaki wymyslił... > Żarty na bok. Troszkę byłem ograniczony czasem .Wiem,że > jak bym wylazł z samochodu to 0,5 godz. w plecy,a terminarz mam zawsze napięty. NIe czaruj, i tak byłes tam pół godziny... albo i dłuzej. Trzeba było jednak sie ujawnic, ja tak od razu nie gryzę... Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: I co o_o...? 13.09.02, 11:21 zoppoter napisał: > Byłaś i machałaś? Bo nikt do mnie nie podszedł żeby się ujawnić... Bardzo chciałam być, nie udało się...ale machałam wirtualnie:))) Gratulacje dla debiutanta za 6 miejsce (zawsze to pierwsza dziesiątka).... Odpowiedz Link Zgłoś