Gość: kaszebe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 22:45 to dobre wieści Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krk Szymon Radzimiński IP: *.speednet.com.pl / 83.238.141.* 18.09.05, 22:52 Ja będę głosować na Szymona Radzimińskiego - nr 24 na liście PO www.pomorze.platforma.org/index2.php?sub=26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Kasia Juchniewicz - slupszczanka PO IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 23:06 ekonomistka, doktorat z ekonomi, specjalista od funduszy unijnych, 11 na liscie PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bronek Re: Kasia Juchniewicz - slupszczanka PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:38 spoko laska, lepsza od Zyty Gilowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: Kasia Juchniewicz - slupszczanka PO IP: *.jaan.com.pl / *.jaan.com.pl 20.09.05, 07:50 lepsza nie lepsza, na pewno sympatyczniejsza. Niezła ekonomistka, ładną kasę wyciągnęła już z Unii. Osobiście - wolę widzieć w parlamencie ekonomistów niż muzyków (z całym szacunkiem dla muzyków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k.s. Walentyna Tiereszkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 23:11 też dobry wybór Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Plocke jest OK IP: *.slupsk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.05, 23:25 fajny koles, madry czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: Plocke jest OK IP: *.dip0.t-ipconnect.de 19.09.05, 01:42 Gość portalu: asia napisał(a): > fajny koles, madry czlowiek "Inteligentny inaczej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nauczyciel Re: Plocke jest OK IP: 81.210.123.* 19.09.05, 11:20 Jak widać Kaziu korzysta z mądrości swojego Dyrektora Biura Wyborczego. Zatrudnił sobie utajnionego komucha, który jeszcze nie tak dawno prowadził jako Sekretarz PZPR egzekutywę z nauczycielami, nakazując im wstępowanie do Towarzystwa Przyjacół ZSSR. W obiegu są fajne materiały, protokóły z tych posiedzeń. Część z tego protokółu została odczytana na jubileuszu Solidarności nauczycieli w Pucku.Teraz Rychu Stachurski bryluje w Warszawce jako Przewodniczący Sądu Koleżeńskiego Platformy Obywatelskiej, ciekawe czy znają jego przeszłość. No, ale każdy może się zmienić i zostać lewą ręką kandydata na posła i posła RP w jednej osobie - Kazia, który jest przecież OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucia Re: Plocke jest OK IP: 193.138.110.* 22.09.05, 14:48 Ja też będę głosować na Plocke. A biedny pseudo -'nauczyciel' który tak na lewo i prawo rzuca jakies chore teksty to pewnie frustrat niesamowity! Odpowiedz Link Zgłoś
gauche Typowe dla GazWybu kreowanie rzeczywistosci 18.09.05, 23:55 a nie jej opisywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ja będę głosował na PD 19.09.05, 01:44 i Krzysztofa Pusza w Gdyni. Do Senatu na kandydatów PD i PO. Pierwsze 5 osób z PO się raczej dostanie - chociaż Aziewicz w Gdyni ma silną konkurencję w postaci J. Zielińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kozak Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdyńsko IP: *.netg.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 09:06 A co ten Kozak zrobił.....dotychczas nic oprócz tego, że w teczce przyniesiono na szefa PiS w Gdyni......już bardziej zasłużonym jest MARKOWSKI - były radny Gdyni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paka48 GGGGGGGGratulacje2 IP: *.rene.com.pl 19.09.05, 10:23 Dziennikarzom gratuluje wróżb! Czy to oby nie poważne Wasze życzenia! Z wszystkich nazwisk tylko kilka jest godnych uwagi! Biernacki - uwazam go za najlepszego Min.MSWiA a Janika za najgorszego. On w pełni zasługuje! Kleina - drugi - bo jak patrze co Marszałek wyprawia z Marchlewiczem w Gdańsku i Rybickim, to za zadufanie powinien jeszcze Kleinie umyc nogi! On jest lepszy od Marszałka! Plocke? - juz z kolesiami innych opcji sie ustawia, a co bedzie jak zostanie posłem! Ewa Kumik godna zaufania i nie zdziwiłbym sie gdyby weszła! a o Kasi Juchniewicz ze Słupska nic nie słyszałem! Szczypińska - wejdzie, ale żal bo to będzie utrata powagi przez Sejm i PiS. W czasie ostatniej wizyty Kaczyńskiego w Słupsku, została skrytykowana! Ona głosi że jest: Posłem zwykłych ludzi i nie wie ze dla ludzi trzeba pracować! Dla mieszkańców swego osiedla w walce z argoganckim i szachrajskim zarzadem Sp. Mieszkaniowej nie zrobiła NIC! I nie skazywałbym Błaszkowskiej i Senyszynowej na porażkę! A swoja droga Błaszkowska z Samoobrony i Senyszyn, ładne zestawienie! - Panowie Dziennnikarze, forujecie byle jakośc z PO@PiS [poza w/w pozytywnie]a prof. uniwersytetu zestawiacie z samoobrona - zycze Wam dobrego samopoczucia i smaku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sympatyk PO Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdyńsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 11:31 Głosujecie na nr 23 - Krystian Zalas - młody, obiecujacy człowiek - ze swieżym spojrzeniem na polityke i na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdyńsko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:26 A ja i tak głosuję na SZYMONA RADZIMIŃSKIEGO - młody, uczciwy - z szanowanej rodziny z Gdyni a Gazecie polecam jego nieprzeciętną sylwetkę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antysenyszyn Świnka Senyszynka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:31 Chcesz mieć w Sejmie ŚWINKĘ głosuj na SENYSZYNKĘ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Różański Andrzej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:33 Głosujmy na Andrzeja Różańskiego - lista SLD pozycja 5 Znam go osobiście, to jest dobry człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm mój ojciec też go zna 19.09.05, 14:12 Gość portalu: Tomek napisał(a): > Głosujmy na Andrzeja Różańskiego - lista SLD pozycja 5 > Znam go osobiście, to jest dobry człowiek mierny studencik, aparatczyk próbujący wszystkich wepchnąć do komunistycznych organizacji uczelnianych. Obrzydliwy typ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A kysz Badania planetarne Senyszynowej, hue,hue IP: *.gdynia.mm.pl 19.09.05, 21:38 Właśnie wróciłem ze spaceru z psem. Pies obsikał kartki z wyborczą reklamówką Joanny Senyszyn, która - uwaga, uwaga, obiecuje powszechne badania PLENATARNE. Pewnie chodzi o prenatalne, ale kto by sie tam trudził napisać poprawnie ulotkę. Pani profesor?!!!A może o na na prawde chce jakiejs gwiezdnej wojny? Z Kaczorami...Inna obietnica skrzeczącej posłanki, a raczej senatorki in spe, to bezpłatne przedszkola. Ciekawe - z jej czy z naszej kieszeni?! A kysz, babo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były komuch Re: Różański Andrzej IP: *.chello.pl 21.09.05, 01:14 W SLD nazwali go fryzjerem (ten wąsik ach ten wasik, zgolił go jak go osmieszono). Miernota z wykrzyknikiem. Palce w dupie trzyma dwom prezesom trójmiejskich firm. Drugą mernotę wcisnał na prezesa gdyńskiego portu, nijakiego Wielińskiego, komucha-kolesia, byłego kadrowca z PLO, brata dyr gabinetu wojewody gdańskiego, drugiego Wielińskiego. Dwie małe łyse pchły... Fryzjer zawsze był uczepiony klamki Jędykiewicza. Dobrze że nie ma szans. Senyszynowa też nie ma szans, z listy SLD jedyne szanse ma Jaruga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Symulacja "Gazety": Posłowie z okręgu gdyńsko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 12:08 Moim zdaniem duże szanse powinna mieć na wejście z naszego okręgu Katarzyna Juchniewicz, PO, reprezentująca środowisko kobiet aktywnych zawodowo. Jej duże doświadczenie w pozyskiwaniu środków europejskich dla projektów publicznych w regionie jest nie bez znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś