Dodaj do ulubionych

Prawica bierze Senat

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:25
Brawo Ćwikła! Tak trzymać! Chociaż Borsukowi też dobrze życzę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gdynianin Pastusiak - żenada na koniec wreczania nagrod... IP: *.gdynia.mm.pl 19.09.05, 22:33
      festiwalu filmow. kto widzial jak minister Dabrowski do spolki z TVP zalatwili
      darmowa reklame Pastusiakowi a ten bez zenady z niej skorzystał?
      • Gość: ehh Re: Pastusiak - żenada na koniec wreczania nagrod IP: *.chello.pl 20.09.05, 00:07
        no, ale widać wyborcy jednak mądrzeją, o czym świadczą na razie sondaże, a
        miejmy nadzieję, że wyniki się potwierdzą
        • elfhelm Papapa Pastusiak... oby też Kurska nie weszła... 20.09.05, 00:59
          Panie Borusewicz do roboty!
    • elfhelm Szymański????? 19.09.05, 23:36
      kto zagłosuje na lizusa rydzyków...
      arciszewska??? gdynianka raz na 4 lata, kiedy wiesza się na każdej latarnii
      ja głosuję na Wittbrodta i Bogucką
      • Gość: AJy CZYZEWSKI!!! IP: *.abacus.pl 19.09.05, 23:46
        Czyżewski w czołówce? Kto zna Czyżewskich (w Gdansku jest ulica imienia tego
        zacnego Gdanszczanina, patrioty) ten chyba nie jest zdziwiony, ze Czeslaw
        Czyzewski, ktory stworzyl na Pomorzu prase opozycyjna i nadal nie poddaje sie
        mediom z kapitalem niemieckim nie wypadl sroice spod ogona. Prof. Cwiklinski
        dziwi sie, ze jest w czolowce, bo w istocie to jest efekt tego, ze ma poparcie
        Platformy. Kandydaci niezalezni, tacy jak Plażynski czy Czyzewski startuja
        tylko ze wsparciem wlasnej kasy oraz niezaleznego elektoratu.
        • Gość: konio Re: CZYZEWSKI!!! IP: *.chello.pl 19.09.05, 23:48
          No tak, ale może już czas na komperentnych fachowców, a nie na polityków
          odgrzewanych co 4 lata (jak Płażyński), bo nie mają nic innego do roboty.
      • Gość: mika Re: Szymański????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:59
        Tak a co? Normalny człowiek z zasadami
    • Gość: homo sapiens Re: Prawica bierze Senat IP: *.chello.pl 19.09.05, 23:43
      Brawo prof. Ćwikliński, wkońcu kompetencje zaczynają się liczyć
    • emo_ranger Arciszewska?To chyba jakaś kpina. 20.09.05, 00:01
      Przecież ta kobieta przyspawała się do stołka. 2 kadencje w Sejmie a teraz jeszcze chce do Senatu (bo większe pieniądze i totalne nieróbstwo). Tylko mam pytanie- co ta pani zrobiła przez to 8 lat i czemu zmienia co chwilę partie?? Do tego dochodzą jeszcze działania jej męża. To, że zawaliła całe Pomorze swoimi podobiznami nie oznacza, że trzeba na nią głosować. Niech wyborcy w końcu dokonają rozsądnego wyboru i kierują się racjonalnymi przesłankami a nie rozumowaniem "tę widziałem na plakacie i wiem jak wygląda więc na nią zagłosuję".
      Tak na marginesie- w Sejmie jest od 29 roku życia, obecnie ma 37. Czy ona chce pełnić funkcje publiczne dożywotnio?? Chyba tak skoro podaje już "zawód- polityk".
      • elfhelm odpowiedź banalna 20.09.05, 00:58
        Arciszewska jest zbędna w parlamencie. W Gdyni pozostaje w złych stosunkach z
        ekipą Szczurka, a lokalny PiS jest skompromitowany (wzajemne oskarżenia o
        fałszowanie podpisów).
        Arciszewska nie mogła być wysoko na liście do Sejmu, bo Kaczki mają Szczypińską
        i Sellina i chcą ich za wszelką cenę upchnąć do Sejmu (chociaż Sellina nikt w
        Gdyni nie widział).
        A Arciszewska pamięta o Gdyni raz na 4 lata, kiedy wiesza się na każdej
        latarnii jak Senyszynowa. No i czasem jakaś rocznica, ewentualnie happeningi z
        Kozakiem w ramach Powiernictwa...
        Gdynia ma słabych posłów - Senyszyn, Różański, Arciszewska...
        Mam nadzieję na zmiany w przyszłej kadencji. Ja głosuję na Pusza z PD, ale
        Aziewicz z PO też jest ok!
        • Gość: kz Re: odpowiedź banalna IP: *.netten.pl 20.09.05, 01:23
          uważajcie, bo wytoczy wam proces ;)

...albo spali kukłę
    • Gość: Koszałek Opałek Re: Prawica bierze Senat i to mnie cieszy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:12
      że Longin Pastusiak padł!!!!!!!!!
      • Gość: Bojkot DO ZLOBU, HEJ PASTERZE, DO ZLOBU BO JUZ CZAS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.05, 07:47
        Pedzcie tam tluste wieprze, koryto czeka was.
    • Gość: oddaj pieniądze Re: Prawica bierze Senat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:21
      no czyżeski wyprodukował książeczki za niewypłącone pensje pracowników!!
    • Gość: DrHc Jestem z Gdynii i niestety nie mogę głosować na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:22
      prof. Ćwiklińskiego. To jest jeden z ciekawszych ludzi na ekonomii na UG, wporządku cłowiek, strasnie śmieszny i ma słuszne poglądy. Poza tym specjalista od polityki gospodarczej, a takich nam trzeba. Szczerze mówiąc bardziej widziałbym go w sejmie. Polecam też prof. Anne ZielińskąGłębocką z katedry od integracji europejskiej. NA pewno się nie zawiedziecie.
      • Gość: Marcin Z. Re: Jestem z Gdynii i niestety nie mogę głosować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:27
        nie ma problemu, weź od siebie z urzędu miasta zaświadczenie o prawie do
        glosowania w miejscu pobytu i przyjedź glosować do gdańska lub chyba nawet do
        sopotu, ja jestem z helu a bede glosowal w gdańsku:)
    • Gość: Student Re: Prawica bierze Senat IP: *.piasta.pl 20.09.05, 15:16
      Ćwikła to jest gość :) gratuluje
    • Gość: lekarka Borusewicz za dużo miesza w służbie zdrowia IP: *.amg.gda.pl 20.09.05, 20:13
      Wydaje kupę kasy, przekracza swoje kompetencje, nie potrafi uzasadnić
      milionowych wydatków z naszej kasy.
      Nie widzę dla niego miejsca w żadnym rządzie ani samorządzie. Ona walczył
      kiedyś z władzą, a teraz trzeba z nim walczyć. W końcu przegra, ale po co mu to
      wszystko?
    • Gość: zon Won z Arciszewską!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:47
      Arciszewska won,won, won!Już teraz nie mogę na nią patrzeć, bo wisi wszędzie,po
      co nam ktoś, kto nie ma o niczym pojęcia, miała ostatnie cztery lata, żeby coś
      zrobić dla Pomorza i czym się wykazała? NICZYM !!!!!!Won babo!
      • emo_ranger Re: Won z Arciszewską!!! 20.09.05, 21:36
        Ona jest już w Sejmie od 8 lat, a efekty jej "pracy" jakoś nie widać.
        • elfhelm ona jest gdynianką raz na 4 lata 20.09.05, 23:51
          do tego w niezbyt dobrych kontaktach z ekipą Szczurka.
          Podobnie jak i mierni posłowie SLD.
    • elfhelm Bogucka-Skowrońska i Wittbrodt z Gdyni! 20.09.05, 23:51
      do boju!
    • Gość: K Re: Prawica bierze Senat IP: 213.76.140.* 21.09.05, 02:03
      Ok, Jestem za prawicą, ale wokół Pani Poseł Arciszewskiej toczy się jakieś
      postępowanie w trybie wyborczym imoże to mieć wpływ na jej wynik.
      • Gość: Mika Re: Prawica bierze Senat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:00
        Mam nadzieję ze ludzie się opamietają i nie bedą na nia głosować!!!!
    • Gość: Erika Re: Prawica bierze Senat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:58
      Ja stawiam na Szymańskiego!!!
      • Gość: kz Re: Prawica bierze Senat IP: *.netten.pl 26.09.05, 12:06
        wg. wstępnych wyników na stronie PKW Ćwilkiński nie wchodzi. Wielka szoda.
        Dziwi mnie, że ponad 40% ludzi zagłosowało na tego lenia Płażyńskiego ;/
    • Gość: leon Wiadomo,ze wszedl Borsuk ! Brawo. Precz z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:10
      POPIS= AWS bis !!!
      • Gość: kz Re: Wiadomo,ze wszedl Borsuk ! Brawo. Precz z PO IP: *.netten.pl 26.09.05, 12:23
        no Borsuk, to akurat ta druga część członu POPIS, więc coś się pomyliło

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka