Gość: k.s. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 22:25 Brawo Ćwikła! Tak trzymać! Chociaż Borsukowi też dobrze życzę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gdynianin Pastusiak - żenada na koniec wreczania nagrod... IP: *.gdynia.mm.pl 19.09.05, 22:33 festiwalu filmow. kto widzial jak minister Dabrowski do spolki z TVP zalatwili darmowa reklame Pastusiakowi a ten bez zenady z niej skorzystał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Pastusiak - żenada na koniec wreczania nagrod IP: *.chello.pl 20.09.05, 00:07 no, ale widać wyborcy jednak mądrzeją, o czym świadczą na razie sondaże, a miejmy nadzieję, że wyniki się potwierdzą Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Papapa Pastusiak... oby też Kurska nie weszła... 20.09.05, 00:59 Panie Borusewicz do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Szymański????? 19.09.05, 23:36 kto zagłosuje na lizusa rydzyków... arciszewska??? gdynianka raz na 4 lata, kiedy wiesza się na każdej latarnii ja głosuję na Wittbrodta i Bogucką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJy CZYZEWSKI!!! IP: *.abacus.pl 19.09.05, 23:46 Czyżewski w czołówce? Kto zna Czyżewskich (w Gdansku jest ulica imienia tego zacnego Gdanszczanina, patrioty) ten chyba nie jest zdziwiony, ze Czeslaw Czyzewski, ktory stworzyl na Pomorzu prase opozycyjna i nadal nie poddaje sie mediom z kapitalem niemieckim nie wypadl sroice spod ogona. Prof. Cwiklinski dziwi sie, ze jest w czolowce, bo w istocie to jest efekt tego, ze ma poparcie Platformy. Kandydaci niezalezni, tacy jak Plażynski czy Czyzewski startuja tylko ze wsparciem wlasnej kasy oraz niezaleznego elektoratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konio Re: CZYZEWSKI!!! IP: *.chello.pl 19.09.05, 23:48 No tak, ale może już czas na komperentnych fachowców, a nie na polityków odgrzewanych co 4 lata (jak Płażyński), bo nie mają nic innego do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Szymański????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:59 Tak a co? Normalny człowiek z zasadami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo sapiens Re: Prawica bierze Senat IP: *.chello.pl 19.09.05, 23:43 Brawo prof. Ćwikliński, wkońcu kompetencje zaczynają się liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
emo_ranger Arciszewska?To chyba jakaś kpina. 20.09.05, 00:01 Przecież ta kobieta przyspawała się do stołka. 2 kadencje w Sejmie a teraz jeszcze chce do Senatu (bo większe pieniądze i totalne nieróbstwo). Tylko mam pytanie- co ta pani zrobiła przez to 8 lat i czemu zmienia co chwilę partie?? Do tego dochodzą jeszcze działania jej męża. To, że zawaliła całe Pomorze swoimi podobiznami nie oznacza, że trzeba na nią głosować. Niech wyborcy w końcu dokonają rozsądnego wyboru i kierują się racjonalnymi przesłankami a nie rozumowaniem "tę widziałem na plakacie i wiem jak wygląda więc na nią zagłosuję". Tak na marginesie- w Sejmie jest od 29 roku życia, obecnie ma 37. Czy ona chce pełnić funkcje publiczne dożywotnio?? Chyba tak skoro podaje już "zawód- polityk". Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm odpowiedź banalna 20.09.05, 00:58 Arciszewska jest zbędna w parlamencie. W Gdyni pozostaje w złych stosunkach z ekipą Szczurka, a lokalny PiS jest skompromitowany (wzajemne oskarżenia o fałszowanie podpisów). Arciszewska nie mogła być wysoko na liście do Sejmu, bo Kaczki mają Szczypińską i Sellina i chcą ich za wszelką cenę upchnąć do Sejmu (chociaż Sellina nikt w Gdyni nie widział). A Arciszewska pamięta o Gdyni raz na 4 lata, kiedy wiesza się na każdej latarnii jak Senyszynowa. No i czasem jakaś rocznica, ewentualnie happeningi z Kozakiem w ramach Powiernictwa... Gdynia ma słabych posłów - Senyszyn, Różański, Arciszewska... Mam nadzieję na zmiany w przyszłej kadencji. Ja głosuję na Pusza z PD, ale Aziewicz z PO też jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: odpowiedź banalna IP: *.netten.pl 20.09.05, 01:23 uważajcie, bo wytoczy wam proces ;) ...albo spali kukłę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszałek Opałek Re: Prawica bierze Senat i to mnie cieszy, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 07:12 że Longin Pastusiak padł!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bojkot DO ZLOBU, HEJ PASTERZE, DO ZLOBU BO JUZ CZAS IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.09.05, 07:47 Pedzcie tam tluste wieprze, koryto czeka was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddaj pieniądze Re: Prawica bierze Senat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 08:21 no czyżeski wyprodukował książeczki za niewypłącone pensje pracowników!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DrHc Jestem z Gdynii i niestety nie mogę głosować na.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 14:22 prof. Ćwiklińskiego. To jest jeden z ciekawszych ludzi na ekonomii na UG, wporządku cłowiek, strasnie śmieszny i ma słuszne poglądy. Poza tym specjalista od polityki gospodarczej, a takich nam trzeba. Szczerze mówiąc bardziej widziałbym go w sejmie. Polecam też prof. Anne ZielińskąGłębocką z katedry od integracji europejskiej. NA pewno się nie zawiedziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Z. Re: Jestem z Gdynii i niestety nie mogę głosować IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 14:27 nie ma problemu, weź od siebie z urzędu miasta zaświadczenie o prawie do glosowania w miejscu pobytu i przyjedź glosować do gdańska lub chyba nawet do sopotu, ja jestem z helu a bede glosowal w gdańsku:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Prawica bierze Senat IP: *.piasta.pl 20.09.05, 15:16 Ćwikła to jest gość :) gratuluje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarka Borusewicz za dużo miesza w służbie zdrowia IP: *.amg.gda.pl 20.09.05, 20:13 Wydaje kupę kasy, przekracza swoje kompetencje, nie potrafi uzasadnić milionowych wydatków z naszej kasy. Nie widzę dla niego miejsca w żadnym rządzie ani samorządzie. Ona walczył kiedyś z władzą, a teraz trzeba z nim walczyć. W końcu przegra, ale po co mu to wszystko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zon Won z Arciszewską!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 20:47 Arciszewska won,won, won!Już teraz nie mogę na nią patrzeć, bo wisi wszędzie,po co nam ktoś, kto nie ma o niczym pojęcia, miała ostatnie cztery lata, żeby coś zrobić dla Pomorza i czym się wykazała? NICZYM !!!!!!Won babo! Odpowiedz Link Zgłoś
emo_ranger Re: Won z Arciszewską!!! 20.09.05, 21:36 Ona jest już w Sejmie od 8 lat, a efekty jej "pracy" jakoś nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ona jest gdynianką raz na 4 lata 20.09.05, 23:51 do tego w niezbyt dobrych kontaktach z ekipą Szczurka. Podobnie jak i mierni posłowie SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Prawica bierze Senat IP: 213.76.140.* 21.09.05, 02:03 Ok, Jestem za prawicą, ale wokół Pani Poseł Arciszewskiej toczy się jakieś postępowanie w trybie wyborczym imoże to mieć wpływ na jej wynik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Prawica bierze Senat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 22:00 Mam nadzieję ze ludzie się opamietają i nie bedą na nia głosować!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erika Re: Prawica bierze Senat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:58 Ja stawiam na Szymańskiego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: Prawica bierze Senat IP: *.netten.pl 26.09.05, 12:06 wg. wstępnych wyników na stronie PKW Ćwilkiński nie wchodzi. Wielka szoda. Dziwi mnie, że ponad 40% ludzi zagłosowało na tego lenia Płażyńskiego ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Wiadomo,ze wszedl Borsuk ! Brawo. Precz z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:10 POPIS= AWS bis !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kz Re: Wiadomo,ze wszedl Borsuk ! Brawo. Precz z PO IP: *.netten.pl 26.09.05, 12:23 no Borsuk, to akurat ta druga część członu POPIS, więc coś się pomyliło Odpowiedz Link Zgłoś