Gość: Grądziel IP: *.crowley.pl 21.09.05, 07:31 No i gratulacje chłopakom. Potrzeba nam więcej przyzwoitych i sympatycznych policjantów. GRĄDŹL Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lekito Re: Przyjaciele z patrolu IP: 57.66.44.* 21.09.05, 12:47 Panie Tomaszu - dziękuję za mandat :D Uwielbiam wspierać nasze województwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: Przyjaciele z patrolu 21.09.05, 14:09 Ciekawe czy owi Panowie znajda date bitwy po Monte Cassino albo czy wiedza ile dokladnie kregow ma ludzki kregoslup. jezli nie moga byc najlepszymiratownikami ale nowego testu do policji mogliby nie zdac. ciekawe czamu wlasnie takich praktycznych zajec nie ma na tych testach? Odpowiedz Link Zgłoś
balonvonpll Re: Przyjaciele z patrolu 22.09.05, 22:11 Panie Makary, powiedz Pan cos wiecej o tej ilosci kregow na testach, cholernie ciekawy temat...! Zawsze bylem przyjacielem MADREJ policji(oni dla mnie nie zawsze, ale co robic, haha!), i zycze tym dwom dlugiej i "idacej w gore" kariery w Policji. Pod warunkiem, ze nie bedziecie stali pol dnia w srodku pustego pola czekajac na facia, ktory jedzie za szybko! Wasze kwalifikacje i wartosc ekwipunku nie sa do tego!!! Serdeczne pozdrowienia. makary21 napisał: > Ciekawe czy owi Panowie znajda date bitwy po Monte Cassino albo czy wiedza ile > dokladnie kregow ma ludzki kregoslup. jezli nie moga byc najlepszymiratownikami > > ale nowego testu do policji mogliby nie zdac. > > > ciekawe czamu wlasnie takich praktycznych zajec nie ma na tych testach? Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: Przyjaciele z patrolu 23.09.05, 08:43 No coz nowy test na polcjanta zawiera material szkoly sredniej. tak wiec policjant musi znac ilosc kregow czy date bitwy pod monte cassio. oczywscie test sprawnosciowy. ale np z pierwszej pomocy nikt o czyms takim nie wspominal. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek.69 Chłopakom tylko życzyć jak najlepiej. 21.09.05, 16:42 Oby za tym poszła jakaś nagroda od komendanta miejskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
balonvonpll Re: Przyjaciele z patrolu 22.09.05, 22:19 Czy Pan Rafal Rutkowski, o ktorym mowia policjanci, nie moglby zrobic dobrego pouczenia dotyczacego "pierwszego" ratownictwa w wypadkach(oraz, czego NIE nalezy robic!) na lamach Gazety? Na tym, jak likwidowac strach przed lataniem samolotem, oraz jak sie zachowac w razie katastrofy, wielu pilotow i ratownikow w innych krajach robi duze pieniadze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w żałobie Śpij W Pokoju Tomku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 01:13 Twoja śmierć wstrząsnęła nami wszystkimi. Teraz nie ma już Ciebie przy nas, a pozostał w tym miejscu wielki ból i pustka. Byłeś mi wzorem, który należy naśladować, a nigdy się to nie uda. Łączyłeś wszystkie cechy niesamowitego człowieka. Kochałeś Twoją rodzinę, byłeś uczynny, prawy, niesamowicie ambitny, skromny. I chociaż brakowało Ci już czasu, zawsze go miałeś dla znajomych. Nie pójdziemy już na rower, na ryby, nie będziemy razem biegali, nie pojedziemy razem z Twoją rodziną nad morze, nie będę już słyszał Twojego głosu, chociaż brzmi on cały czas w moich uszach. I nie będę już mógł zadzwonić z zapytaniem o jakiś przepis drogowy - i chociaż to taka błachostka, to jednak przy tych słowach serce się kraja. Bo życie to nie tylko te wielkie rzeczy, lecz ta masa drobniutkich. Pamiętam ich tak wiele. Świat stał się biedniejszy, życie mniej pogodne gdy od nas odszedłeś. W tym momencie przystoju zaczynam się zastanawiać nad wieloma zagadnieniami związanymi z samą istotą życia. Co jest ważne? I jedno wiem: nic nie jest takie niepewne jak przyszłość. Dla ilu z nas przyszłości nie będzie? Ostatnie dni są wielkim koszmarem, z którego obudzić się nie można. Słowa moje nie są w stanie wyrazić tego wszystkiego co przeżywam. Bo smutek jest tak wielki Śpij w pokoju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra Re: Śpij W Pokoju Tomku IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 17.11.06, 11:39 "Gościu w żałobie" Te kilka słów o moim bracie dodało mi otuchy i wywołało znów wielki żal i smutek, że Tomoka nie ma już wśród nas. Zostało jedynie pytanie dlaczego? Nie masz pojęcia ile znaczą dla mnie Twoje słowa. Opisałes mojego brata takim jakim był na prawdę i za to Ci dziękuję. Wiem jedno, że nic go nam juz nie wróci. Wiem też, że tak długo jak będzie w naszej pamięci tak długo pozostanie z nimi. Boli tylko to, że już się nie będzie śmiał opowiadając własne dowcipy. Że ... Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś