Dodaj do ulubionych

Oby więcej takich Darków

IP: *.futuro.pl 22.09.05, 23:28
nie, ma, lepszego, od Darka Szpa ko wskiego !!!
Obserwuj wątek
    • jacek.69 Panie Darku brawo. 23.09.05, 08:03
      W czasach dzisiajeszego barbarzyństwa i znieczulicy zachował się Pan jak
      bohater z innej dekady. Sto lat!
    • maruda.r Re: Oby więcej takich Darków 23.09.05, 10:02

Gackowski marzy o stałej pracy.

Życzę powodzenia, panie Dariuszu.

• Gość: x Re: Oby więcej takich Darków IP: *.dalmor.pl / 212.244.187.* 23.09.05, 10:04
      I osiąga nieopodatkowane przychody!!!!!!!!!!! Sam się przyznał!!!!!!!
      A to podlega po Kodeks Karno Skarbowy. Natychmiast opodatkowaćmu te 30PLN i
      dowalić 5 tyś kary!!!!!!!!!!!!
    • critto BRAWO, DARKU !!! 23.09.05, 10:59
      Dokonales wielkiej rzeczy. Ciesze sie, ze zostales za to doceniony. Tak wlasnie
      powinien byc traktowany obywatel, ktory sprzeciwi sie zlu i pomoze niewinnej
      osobie. Dalej, niech wiecej osob zacznie wykazywac taka postawe, a wytepimy
      chuliganstwo i bandytyzm uliczny.

Pozdrawiam,
      Krzysztof "Critto" Sobolewski
      liberter.webpark.pl
    • marekgdan Re: Oby więcej takich Darków 23.09.05, 11:12
      nic tylko przylaczyc sie do gratulacji dla faceta z j...mi!
    • jaar1 STRAŻ OBYWATELSKA 23.09.05, 11:30
      Brawo, Panie Darku. Być może GW z Panem uruchomi inicjatywe społeczną w
      tworzeniu straży obywatelskiej, znacznie skuteczniejszej od policji, która nie
      jest w stanie podjąć walki z "drobnymi" przestępcami. Działania zmierzajace do
      "oczyszczenia" 3-miasta i uczynienia go miejscem bezpieczniejszym powinny
      zainteresowac zrówno GW jak i władze lokalne, co jednak osobiscie traktuję jako
      pobozne zyczenia.
      Mienie i własność niszczona, badź kradziona stanowi dla prawa i policji czyny o
      znikomej szkodliwości społecznej, wyłacznie psuje statystyki dla tego niechetnie
      przyjmowane sa zgłoszenia, a czynnosci operacyjne jeszcze rzadziej podejmowane.
      Pomimo, że wiekszośc dzielnicowych wie kto i co, to nie sa w stanie skutecznie z
      magać się z tą plagą, mimo ich chęci i b.często duzego zaangażowania. Niestety
      pisanie raportów oraz relatywnie znikome środki zarówno prawne jak i finansowe
      nakłądaja na Policję paraliżujacy kaganiec.
      Ciekaw jestem, czy ustawodawca napisałby tak samo o znikomej szkodliwości
      społecznej, gdyby taki złodziejaszek, jego samego, lub jego matkę okradł , a
      córkę pokiereszował bo chciał jej zabrać drobne?
      Panie Darku, nie wiem czy przeczyta Pan ten post, skoro "miłosierna" Energa
      ocięła Panu prąd a komputer, to ostatnio mógł Pan widzieć na wystawie, ale....
      Pozdrawiam Pana i życze powodzenia!
      Złapał Pan swoją "złotą rybkę"
      jaar.vanklyst@wp.pl

• Gość: zabek Oby więcej takich Darków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 15:21
      Ja proponuję jeszcze podać dokładny adres Pana Darka (wyrazy szacunku) z numerem domu i mieszkania, a koledzy Kazimierza P. napeno dzięki temu artykułowi pana odwiedzą i "podziękują" za pomoc w ujęciu kolegi (dzięki temu artykułowi imię, nazwisko i ulicę już znają). Nic tylko "pogratulować" autorowi tego artykułu.
    • Gość: west Więcej Darków oraz rozsądnych dziennikarzy IP: 8.3.* / *.proxy.aol.com 24.09.05, 03:36
      Maja myślała o Grzegorzu a Grzegorz o Maji, pomyśleli też wspólnie ile dostaną
      za artykuł. Oboje nie pomyśleli jednak o Darku podając o nim dość szczegółowe
      informacje. Ale czy ktoś powiedział, że dziennikarze muszą być rozsądni?
    • haselback człowiek czynu 24.09.05, 14:51
      Pan Dariusz w przeciwieństwie do grupy płaczków okupujacych to forum jest
      człowiekiem czynu. Sam kiedyś zachowałem sie podobnie i wiem co to znaczy
      działać, a nie notorycznie zrzędzić oraz wytykać cudzą indolencję. Ciekawe ilu
      mądrali wytykających policji i straży miejskiej nieporadność postąpiłoby jak
      pan Darek, a ilu dziń później pisałoby dziesiątki postów jaka to znieczulica i
      totalny bandytyzm?
    • Gość: 2x X Re: Oby więcej takich Darków-OSZUST PODATKOWY!! IP: *.limes.com.pl 25.09.05, 09:44
      JAKI ON UCZCIWY!!!! Przecież to oszust podatkowy!!!
      X ma rację !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka