Dodaj do ulubionych

invest komfort

26.09.05, 11:02
czy ktos kupuje u nich mieszkanie na dabrowie??
Obserwuj wątek
    • milusia239 Re: invest komfort 26.09.05, 22:40
      tak, ja kupiłam... :) a czy cos nie tak??
      • agi_gdansk Re: invest komfort 27.09.05, 09:44
        nie nie wszystko ok, w takim razie bedziemy sasiadkami :> bo rozumiem ze
        rozmawiamy o inwestycji na gorczycowej!

my dopiero bedziemy podpisywac umowe wiec moze doradzisz nam na co zwracac uwage
        • milusia239 Re: invest komfort 27.09.05, 12:19
          tak naprawde, to na cokolwiek bys zwrocila uwage i chcialabys zmienic w umowie
          to raczej na to nie licz... :) oni raczej nie sa sklonni do zmiany
          jakichkolwiek punktow umowy...ale za to solidnie wywiazuja sie z punktow
          zawartych w ich umowie no i rzeczywiscie ladnie im wychodzi ta inwestycja :) A
          ktore mieszkanie kupujecie?I czy duzo zostalo im jeszcze mieszkan do sprzedazy
          na Dabrowie??
          • agi_gdansk Re: invest komfort 27.09.05, 12:36
            no wlasnie tez tak slyszalam z drugiej strony nie znalazlam w umowie nic
            szczegolnie niepokojacego wiec mam nadzieje ze bedzie ok! kupujemy mieszkanko
            60 m w klatce a na 3 pietrze takie z luksferami w pokoju :>

a ty?? napisz cos wiecej o swoim

acha i napisz mi prosze czy rezygnujesz z czegos co daja w standardzie?? bo my
            sie caly czas zastanawiamy nad podlogami

fajnie spotkac sasiadke :>
            pozdrawiam
            • milusia239 Re: invest komfort 27.09.05, 13:08
              Otóż my kupujemy mieszkanie na 1 pietrze w klatce C (czyli sam srodek),takie
              ktore ma 73m2 (niestety bez luksferow ;) )
              Jesli chodzi o wyposazenie mieszkania,to wzielismy tylko drzwi i do lazienki:
              umywalke,wanne i doplacilismy do podwieszanego WC i tyle... reszte robimy sami-
              choc wiem ze mnostwo bedzie przy tym roboty no i nerwowo,ale w sumie wyjdzie
              nas moze na to samo a bedziemy miec troche inaczej...
              A nie wiesz czy jeszcze duzo mieszkan zostalo wolnych, czy moze juz mamy
              wszystkich sasiadow?
              • agi_gdansk Re: invest komfort 27.09.05, 13:25
                my zastanawiamy sie nad lazienkami czy nie skorzystac z ich oferty! zobaczymy
                najpierw walka z kredytem potem przyjemnosci:> sasiadow wszystkich nie mamy
                jeszcze troche mieszkan zostalo ale teraz jest moment kiedy sie najwiecej
                sprzedaje bo juz widac blok i ludziom latwiej decydowac tak ja nam :>

no mam nadzieje, ze wszystko pojdzie ok i naprawde bedziemy sasiadkami :>

zawsze to milej na starcie wiedziec ze jest z kim pogadac
                • milusia239 Re: invest komfort 27.09.05, 13:43
                  życzę powodzenia w podpisywaniu umowy no i zalatwianiu kredytu - my to juz mamy
                  za soba ;)
                  Jakbys miala jakies pytania to oczywiscie smialo je zadawaj!!! I czekam na znak
                  kiedy juz bedziecie wlascicielami mieszkania :) :) :)
                  Moze jeszcze ktos przylaczy sie do nas na tym forum i poznamy wiecej naszych
                  sasiadow :)
                  Pozdrawiam
                  • agi_gdansk Re: invest komfort 27.09.05, 13:47
                    milusia a moze opowiesz cos wiecej o sobie zebym wiedziala kim jest ta moja jak
                    na razie jedyna sasiadka :>
                    • milusia239 Re: invest komfort 27.09.05, 14:24
                      w takim razie moze lepiej prywatnie wysle ci maila- zamiast na forum,ok?pod
                      adres na gazeta.pl, do uslyszenia zatem ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka