Gość: SAL IP: 153.19.123.* 10.10.05, 14:42 Hej, Korzystam zawsze z EUROSCHOOL TAXI - jestem jak dotychczas bardzo zadowolony ... Polecam wszystkim ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piotrek Które taksówki mają pozwolenie na wjazd do portu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 18:29 Dzień dobry wszystkim. Proszę o podanie info ,które taksówki w Gdańsku maja pozwolenie na wjazd do Portu Północnego? Z góry dziekuje, pozdrwowienia.Piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Re: Które taksówki mają pozwolenie na wjazd do po IP: *.pro-internet.pl 19.10.05, 20:33 skoro mowa o taksowkach, to najtansze są dajan i milano. jezeli znacie tansze, to wymiencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Które taksówki mają pozwolenie na wjazd do po IP: *.gfkm.gda.pl 09.11.05, 11:10 Ja znam: "Piechotka" ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klijent Re: Taksówki na telefon IP: *.chello.pl 04.04.06, 20:42 Ja wole MILANO TAXI! =) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Taksówki na telefon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.06, 02:53 Uważam, że powinno się wprowadzić ograniczenie wiekowe dla taksówek.Część taksówek powinna być wycofana z eksploatacji dla bezpieczeństwa i wygody pasażerów. Odpowiedz Link Zgłoś