Dodaj do ulubionych

Kaczyński w mateczniku Tuska

17.10.05, 21:56
Wybieram Polskę "liberalną" (czyli wolną) a nie "solidarną" czyli dominowaną
przez związki zawodowe i socjal. Kaczyński jak na razie wszystkim rozdaje.
Rolnikom rozdaje, firmom rozdaje, handlarzom z targowiska rozdaje, górnikom
rozdaje, bezrobotym rozdaje. A przy okazji zmniejsza bezrobocie, zmniejsza
obciążenia dla firm i podatki. Ja już nie wiem czy w drugiej turze z Tuskiem
konkuruje Lepper, Kaczyński czy św. Mikołaj.
Obserwuj wątek
    • maruda.r Re: Kaczyński w mateczniku Tuska 17.10.05, 22:12
      dan3iger napisał:

Ja już nie wiem czy w drugiej turze z Tuskiem
      > konkuruje Lepper, Kaczyński czy św. Mikołaj.

Dziadek Mróz.

• Gość: niemiec W II turze z Kaczyńskim..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.05, 22:44
        W II turze z Kaczyńskim..... konkuruje facet o wygladzie a szczególnie uśmiechu
        penera
    • Gość: Beata Z pustego i Salomon nie naleje IP: *.zab.nat.hnet.pl 17.10.05, 22:37
      My zamiast iść do przodu z gospodarką cofamy się! Jak mozna obiecac rzeczy
      niemożliwych...jak np. renegocjacje Unią dot. rolników- NIEMOOZLIWE I BZDURNE.
      Dziś na konferencji Pan Kaczyński powiedział, że bedzie wspierał małą
      przedsiębiorczość- kupców i jest przeciw hipermarketom a w Warszawie
      hipermarkety rosną jak grzyby po deszczu!!! NIE ROZUMIĘ TEJ DEKLARACJI!!! A
      decyzji Pana Płazyńskiego nie rozumię- wygrał wybory do senatu, bo kojarzono go
      własnie z PO. No tak, ale samemu ciężko się utrzymać, wiec gdzieś "tyłek"
      trzeba przytulić.
      • Gość: Maryla Poparcie Płażyńskiego dla Kaczyńskiego IP: *.bg.univ.gda.pl 18.10.05, 08:58
        Jestem rozczarowana i oburzona decyzją p.Płażyńskiego! Nie głosowałabym na
        niego, gdybym wcześniej wiedziała, że poprze Kaczyńskiego. Nie wierzę w
        zapewnienia, że zadecydowały różnice programowe. Przynajmniej kilka osób w moim
        otoczeniu jest tego samego zdania. Bardzo żałuję swojego wyboru!
    • Gość: sip Kaczyński kłamie, czy ludzie mu wierzą? IP: *.such.nat.hnet.pl 17.10.05, 22:53
      Zapowiada pomoc gdańskim kupcom w walce z hipermarketami, czyli bolszewik
      bolszewickimi metodami. Dlaczego tak ochoczo nie pomagał warszawskim kupcom?
      Arkadia, Złote Tarasy, Wola park, rozbudowa Galerii Mokotrów, Tesca, Leclerki,
      Geanty - przeciez to wszystko powstało za tego bolszewickiego populisty w
      Warszawie.
      Gdybym się jeszcze wahał - teraz wiem na 100% - zagłosuję na Tuska.
    • Gość: nie obdarowany Re: Nikomu jeszcze nic nie dał i po co ten krzyk ! IP: *.torun.mm.pl 17.10.05, 23:12
      Te Wasz Tusk to jest tak wspaniały, że zachwouje się jak małoletni komuch,
      który stratym zwyczajem rolnikom głowę zawraca swoimi zapowiedzianymi
      odwiedzinami. Jak Gierek kiedyś wybierał się w podróż po kraju, to wszędzie
      malowli od frontu kamienice, a rolikom na podwórka przywozili ciagniki i
      maszyny rolnicze, a nawt swiniki dowozili itd. Problem był jeden tylko, a
      mianowicie rolincy nie chcieli oddawać przwiezionego na pokaz sprzeętu
      roliczego.
      • dan3iger TORUŃ - MIASTO PIENIKÓW I RADIA MARYJA 17.10.05, 23:34
        IDŹ TORUŃSKI CIECIU DO SWOICH PIERNIKÓW
    • Gość: boli co chłoptasie Re: Kaczyński w mateczniku Tuska IP: 217.153.161.* 18.10.05, 07:10
      z PO. Wasz załozyciel i Przewodniczący poparł Lecha Kaczyńskiego.Aby to
      zrozumieć musicie pozbyć się tej arogancji rodem z Unii Wolności. Ktoś kto
      myśli w kategoriach interesu państwa nie ma wątpliwości ,że Polskę powinien
      reprezentować Lech Kaczyński, człowiek który ma własne zdanie.
    • Gość: reiter Re: Kaczyński w mateczniku Tuska IP: *.gdansk.gda.pl 18.10.05, 07:56
      "Na zdjęciu Lech Kaczyński przed wystawą "Drogi do Wolności" i posłanka PiS
      Hanna Foltyn - Kubicka"
      Albo u mnie nie otwierają się zdjęcia, albo posłanka wyłysiała i zmężniała. Co
      na to Gazeta
    • pawelo04 Re: Kaczyński w mateczniku Tuska 18.10.05, 08:37
      A to znacie?
      wiadomosci.gazeta.pl/wybory2005/1,67805,2972505.html
      Z uwagi na mówców, którzy zabierali glos podczas spotkania Kaczyńskiego z
      kupcami oraz formę ich wypowiedzi nie pozostaje nic innego jak oddać głos na
      Tuska. Kiżewski, Kazanowska, Szumska, czy Polska ma się stać jedną wielką
      krainą protestu? A Kaczyński wstydu nie ma, dlaczego nie wsłuchuje sie w głosy
      warszawskich kupców? Obłudnik i demagog.
    • Gość: malina Kubicka jest bliźniakiem Płażyńskiego??? IP: *.zab.nat.hnet.pl 18.10.05, 08:41
      Oj, gazeto, litości... zdjęcia wam się kiciają, opisy wam się kiciają,
      niedobrze.. może i relacja z wizyty kandydata tez się pokiciała?
      Coś wierzyć mi się nie chce - po wysłuchaniu radia, że tylko tyle powiedział
      Lech Kaczyński. Czy czytelnicy Wyborczej nie powinni tego wiedzieć, by broń Boże
      nie uznali, że ma rację?
    • Gość: ata Re: Kaczyński w mateczniku Tuska IP: *.bg.univ.gda.pl 18.10.05, 08:50
      A ja na Płażyńskiego głos oddałam. Co za błąd!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: the truth Re: Kaczyński w mateczniku Tuska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 09:07
      wreszcie założyciel PO przeszedł na jasną stronę mocy. Banda liberałów na czele
      z Jackiem Merklem dała mu do myślenia o Jacku można przeczytać:
      Przed dwoma laty duży rozgłos wywołało bankructwo spółki 4Media, której
      współwłaścicielami i menedżerami byli Jacek Merkel i Wojciech Krefft. Merkel –
      były minister w Kancelarii Prezydenta i poseł na Sejm – ma w swej biografii
      kilka nieudanych przedsięwzięć biznesowych. Był m.in. prezesem Chase-Solidarność
      Bank SA, z którego odszedł, gdy bank zaczął notować straty. Był też członkiem
      rady nadzorczej Universalu. Historia spółki 4Media jest krótka. Jej szefowie
      kupili w 2001 r. bliski bankructwa Chemiskór i ogłosili, że tworzą silną grupę
      działającą na rynku mediów. Bombardowali giełdę informacjami o swych planach
      (np. o wielomilionowych inwestycjach na rynku prasowym) – których zwykle nie
      realizowali. Kupowali kolejne spółki, „płacąc” za nie emisją własnych akcji.
      Przejęli i doprowadzili do upadku kilka gazet, portali internetowych, małych
      wydawnictw. Ostatecznie 4Media opuściły parkiet i szybko, bo już w marcu 2003
      r., upadły. Ale Jacek Merkel wciąż jest współwłaścicielem kilku spółek (m.in.
      specjalizującej się w handlu z krajami arabskimi – sp. z o.o. Caravana).
      • marekgdan Glosowalem na Plazynskiego bede glosowal na Tuska 18.10.05, 09:58
    • Gość: google Czy to ktoś z rodziny Kaczynskich? IP: 167.3.114.* 18.10.05, 10:25
      www.crimelibrary.com/terrorists_spies/terrorists/kaczynski/1.html
      Jedno jest pewne. W USA Kaczyński nie zwojuje NIC.
      • Gość: obserwator Re: trochę realizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:45
        Tusk za zawojuje w USA ,szkoda że tylko barki alkoholowew .Taki plastelinowy
        prezydent ,kto będzie się z nim liczył?
        • Gość: google Re: trochę realizmu IP: 167.3.114.* 18.10.05, 10:58
          No cóż, będzie kolejny Polish Joke niestety.
        • Gość: don analny wszystkie boomy na brooklynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:03
    • Gość: sip chcecie A-1 za 100 lat? IP: *.such.nat.hnet.pl 18.10.05, 11:24
      głosujcie na Kaczora a pojedziemy w 2105 do Torunia

biznes.onet.pl/0,1181050,wiadomosci.html
      • Gość: Lucjan mostowiak mostowiaki zrobia ci A1 za 100 mln usd.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 15:59
        mostowiaki zrobia ci A1 za 100 mln usd....
        pod dowództwem tuuska i pisskorskiego
        • Gość: heinrich vivat vivat alte kammeratren IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.05, 16:04
    • leszek.sopot Posłanka czy senator? 18.10.05, 16:33
      "Na zdjęciu Lech Kaczyński przed wystawą "Drogi do Wolności" i posłanka PiS Hanna Foltyn - Kubicka"

Kaczyńskiego na zdjęciu widzę, ale jakaś ślepota mnie dotknęła i posłanki dostrzec nie mogę a za to majaczy mi przed oczami senator.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka