pizmak31 26.09.02, 11:08 Gdzie moj Brat Cze67???? Philip Marlowe, moze go znajdziesz? W koncu klopoty to Twoja specjalnosc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoppoter TY NAS pytasz??? 26.09.02, 11:16 To ja się Ciebie pytam gdzie on jest!!! Spotkanie się kroi w sobotę...! I może nawet przyjdę! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: TY NAS pytasz??? 26.09.02, 11:36 zoppoter napisał: > To ja się Ciebie pytam gdzie on jest!!! Spotkanie się kroi w sobotę...! I może > nawet przyjdę! Zoppoter, ja tu czegos nie rozumiem...co to znaczy "moze nawet przyjde", powinno byc "napewno przyjde" ;-)))) A tak na marginesie, znasz tu wiecej osob niz ja, moglbys mi pomoc sciagnac na sobote wiecej ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: TY NAS pytasz??? 26.09.02, 11:42 orissa napisała: > A tak na marginesie, znasz tu wiecej osob niz ja, moglbys mi pomoc sciagnac na > sobote wiecej ludzi? Ba, ale jak? Ludzi gdzieś wcięło, a ja ich znam tak jak i Ty, wirtualnie... Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Dobra, przyjmuje zlecenie. 26.09.02, 11:18 Zobaczę co się da zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Dobra, przyjmuje zlecenie. 26.09.02, 11:37 Interwencja marlowego niepotrzebna. Ja jestem tu. Skonczyly mi sie muzyczne tematy, wiec nieco zamilklem, ale czytam, czytam. I pozdrawiam wszystkich, ktorzy za mna tesknia, a szczegolnie moja siostre, ukrywajaca sie pod podstepnym pseudonimem pizmaka. Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Aaaa tu jesteś, rozbójniku.... 26.09.02, 11:43 Skoro czytasz, to pewnie o spotkaniu też już czytałeś, hi hi hi. Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Aaaa tu jestes´, rozbójniku.... 26.09.02, 11:48 Nie to zebym sie wykrecal, ale mamy jakichs gosci na naszym nowym mieszkanku. Tylko nie wiem o ktorej. Moze jednakowoz wpadne, ale jak Was rozpoznam? Bedzie jakas tabliczka z napisem gazeta.trojmiasto.pl? Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Aaaa tu jestes´, rozbójniku.... 26.09.02, 11:55 cze67 napisał: > Nie to zebym sie wykrecal, ale mamy jakichs gosci na naszym nowym mieszkanku. > Tylko nie wiem o ktorej. Moze jednakowoz wpadne, ale jak Was rozpoznam? Bedzie > jakas tabliczka z napisem gazeta.trojmiasto.pl? Zadzwonisz do kogoś z nas na komórkę i sprawdzisz, kto panicznie szuka telefonu... Odpowiedz Link Zgłoś
cze67 Re: Aaaa tu jestes´, rozbójniku.... 26.09.02, 11:57 TO ciekawe rozwiazanie. Nawet nie wiedzialem, ze znam wasze komorki... Odpowiedz Link Zgłoś
zoppoter Re: Aaaa tu jestes´, rozbójniku.... 26.09.02, 12:03 cze67 napisał: > TO ciekawe rozwiazanie. Nawet nie wiedzialem, ze znam wasze komorki... Zajrzyj za parę minut do skrzynki, to się przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Aaaa tu jestes´, rozbójniku.... 26.09.02, 14:54 zoppoter napisał: > Zajrzyj za parę minut do skrzynki, to się przekonasz... Wlasnie, kochani, zajrzyjcie do swoich skrzynek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizmak31 Re: Aaaa tu jestes?, rozbójniku.... IP: 62.233.139.* 26.09.02, 15:50 A ja? A mnie czyt ktos cos wyslal? Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Aaaa tu jestes?, rozbójniku.... 26.09.02, 15:54 Gość portalu: pizmak31 napisał(a): > A ja? A mnie czyt ktos cos wyslal? Oczywiscie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re: Aaaa tu jestes?, rozbójniku.... 26.09.02, 15:58 dziekuje. Ja nie moge przyjsc, ale przyjdzie moj Brat, a on jest do mnie podobny, wiec to tak jakbym ja byla tam z Wami. Ja bym mogla sie spotkac gdzie tak w jakis drugi weekend pazdziernikowy bo wtedy bede w Trojmiescie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwa.ja Re: Aaaa tu jestes?, rozbójniku.... 26.09.02, 16:02 Ja bardzo być może, że takoż! Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re:Rozbójniczko :-))) 26.09.02, 16:02 Drugi weekend pazdziernika, powiadasz?;-)) Pomyslimy i zobaczymy co to wyjdzie po tej sobocie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re:Rozbójniczko :-))) 26.09.02, 16:09 Byloby fajnie usiasc przy jednym stoliku, z babami pogadac o babskich sprawach, wsluchac sie w barwne muzyczne opowisci Zoppotera i mojego Brta, w kryminlane przygody Filipa M. Mogloby byc fajnie. To dajcie znac, jak przebiegnie spotkanie w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
pizmak31 Re:Rozbójniczko :-))) 27.09.02, 11:51 Tylko zbierzcie sie wszyscy, nie robcie poruty. Zobaczymy, jak spotkanie odbije sie potem na formu. To bedzie bardzo ciekawa obserwacja socjologiczna. Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re:Rozbójniczko :-))) 27.09.02, 13:20 pizmak31 napisała: > Tylko zbierzcie sie wszyscy, nie robcie poruty. Zobaczymy, jak spotkanie odbije > > sie potem na formu. To bedzie bardzo ciekawa obserwacja socjologiczna. Juz wiadomo ze wszyscy nie moga przybyc ale wiemy, ze ci co nie beda cialem napewno beda duchem z nami :))) Odpowiedz Link Zgłoś