mesco 18.06.01, 21:11 na stronach tych propaguje sie odlaczenie Slaska od Polski oraz osmiesza sie znaczenie II wojny swiatowej. http://www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/RydzSmigly.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mcroti Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: 10.10.41.* 18.06.01, 21:20 No a co ja mam na to powiedzireć skoro niemiecki znam tylko z "Czterech Pancernych i Psa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.osowa.gda.osk.pl 21.06.01, 16:28 Niestety ja tez bym wolal zeby Gdansk i Slask byly niemieckie. Wtedy nie musialbym zyc w tym polskim gnoju, rojacym sie od zlodziejstwa, kanciarstwa i przekretow. Niestety, Niemcy juz pewnie by nas tych terenow nie wzieli-a jesli juz to bez tych ludzi, bo przesiaknieci sa polska glupia mentalnoscia, zepsuta jeszcze na domiar zlego 50 latami komunizmu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrek Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.chello.pl 20.10.01, 22:03 K. ! Dlaczego nie podpisałeś się pełnym swoim imieniem tzn. - Kurwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.sympatico.ca 22.10.01, 04:30 K......... ty nawiet nie wiesz jaki ty pustak jestes radze ci wybrac sie po roznych krajach poznac ludzi i obyczaje a po powrocie z tych wojazy docenisz jaki nasz narod jest ....nie powiem ze doskonaly bo taki nie istnieje ale napewno duzo nie ustepujacy od innych nacji. Masz kompleksy i tyle a ja z podniesiona glowa i glosno przy kazdej okazji mowie otwarcie ze jestem Polakiem i gdanszczaninem i mowie ci szczerze ze nigdy nie spotkalem sie z szyderczym usmiechem lub glupawymi docinkami, mieszkam w Kanadzie i moge smialo powiedziec ze rodowici Kanadole a szczegolnie ci z Quebec'u nie maja co rownac sie z nami pod prawie kazdym wzgledem a o Amerykanch wole sie lepiej nie wypowiadac bo szkoda klawiszy takze obudz sie, podnies glowe nie jest tak zle a bedzie jeszcze lepiej ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.groupsci.pl 22.10.01, 09:21 Gość portalu: K. napisał(a): > Niestety ja tez bym wolal zeby Gdansk i Slask byly niemieckie. Wtedy nie > musialbym zyc w tym polskim gnoju, rojacym sie od zlodziejstwa, kanciarstwa i > przekretow. Niestety, Niemcy juz pewnie by nas tych terenow nie wzieli-a jesli > juz to bez tych ludzi, bo przesiaknieci sa polska glupia mentalnoscia, zepsuta > jeszcze na domiar zlego 50 latami komunizmu. > pozdrawiam jak bardzo malo (lub zgoła nic) wiesz o "polskiej mentalności". Nie wiem, w jakim jesteś wieku, ale myślę, że czas na to by zacząć czytać i zgłębiać historię tej polskiej mentalności. Bowiem jeżeli ktos by mnie kiedyś porównał do Ciebie - jako do wzoru mentalności Polaka, to dałabym w pysk - bo czułabym się obrażona za porównanie. NIemcy by nas nie wzięli, jasne, ale też nie dlatego, ze by nie chcieli, tylko, że nie daliby sobie rady. Bo mało narodów dałoby sobie radę z rzeczywistością, w jakiej nam przyszło żyć. Kto Ci każe zyć w tym "gnoju" jak piszesz? Jedź w diabły i zasila szeregi tych co wyjechali i jęczą na Polske. To teraz takie modne. Nic nie wiesz - ani o historii kraju, ani o teraźniejszości. Znajomośc realiów jest u Ciebie żenująca. Przekręty i kanciarstwo, powiadasz? a GDZIE tego nie ma? to kwestia słabości prawa. I nie tylko my na to cierpimy. Złodziejstwo, przekręty i kanciarstwo, to zjawiska społeczne, równie stare jak najstarszy zawód świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alosza Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.01, 11:42 mesco na koniu! he he he! DOBRE! :-) www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa 05.12.01, 12:23 Gość portalu: alosza napisał(a): > mesco na koniu! he he he! DOBRE! :-) > <a href="http://www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg">w > ww.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg</a> Ten post niejakiego aloszy o tej samej treści jest rozesłany chyba na wszystkie fora. Kilka sprawdziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
mat.pl "zachowanie" 05.12.01, 12:54 W każdym kraju znajdą się ludzie, którym się nie dogodzi. Szkoda tylko, że poprzez sieć propagują swoje chore pomysły. My "oddamy" Gdańsk i Śląsk, a w zamian zażądamy Grodna, Wilna i Lwowa. A może też dostępu do Morza Czarnego? ;-) interesujące, nieprawdaż? Co do zachowania: nie pamiętam dokładnie, czy był to kanclerz czy prezydent Niemiec, w każdym razie był bardzo zdziwiony dobrym zachowaniem Niemców w Polsce. I stąd mogą się brać czyjeś kompleksy, gdy popatrzy na udających "łagodne owieczki" Niemców. hej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaro Re: IP: *.pppool.de 06.12.01, 00:18 Jeśli chodzi o przekręty, to rozumiem ;-) że komuś mogą imponować Niemcy... sumy, o które tam chodzi, mają po prostu więcej zer na końcu. A i ranga dyplomatów, którzy maczali w nich łapy (np. kanclerz), też imponująca! Odpowiedz Link Zgłoś