Dodaj do ulubionych

ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa

18.06.01, 21:11
na stronach tych propaguje sie odlaczenie Slaska od Polski oraz osmiesza sie
znaczenie II wojny swiatowej.

http://www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/RydzSmigly.htm
Obserwuj wątek
    • Gość: mcroti Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: 10.10.41.* 18.06.01, 21:20
      No a co ja mam na to powiedzireć skoro niemiecki znam tylko z "Czterech Pancernych i Psa"
    • Gość: K. Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.osowa.gda.osk.pl 21.06.01, 16:28
      Niestety ja tez bym wolal zeby Gdansk i Slask byly niemieckie. Wtedy nie
      musialbym zyc w tym polskim gnoju, rojacym sie od zlodziejstwa, kanciarstwa i
      przekretow. Niestety, Niemcy juz pewnie by nas tych terenow nie wzieli-a jesli
      juz to bez tych ludzi, bo przesiaknieci sa polska glupia mentalnoscia, zepsuta
      jeszcze na domiar zlego 50 latami komunizmu.
      pozdrawiam
      • Gość: Jędrek Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.chello.pl 20.10.01, 22:03
        K. !
        Dlaczego nie podpisałeś się pełnym swoim imieniem tzn. - Kurwa.
      • Gość: Chris Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.sympatico.ca 22.10.01, 04:30
        K......... ty nawiet nie wiesz jaki ty pustak jestes radze ci wybrac sie po roznych krajach poznac ludzi i obyczaje a
        po powrocie z tych wojazy docenisz jaki nasz narod jest ....nie powiem ze doskonaly bo taki nie istnieje ale
        napewno duzo nie ustepujacy od innych nacji. Masz kompleksy i tyle a ja z podniesiona glowa i glosno przy
        kazdej okazji mowie otwarcie ze jestem Polakiem i gdanszczaninem i mowie ci szczerze ze nigdy nie spotkalem
        sie z szyderczym usmiechem lub glupawymi docinkami, mieszkam w Kanadzie i moge smialo powiedziec ze
        rodowici Kanadole a szczegolnie ci z Quebec'u nie maja co rownac sie z nami pod prawie kazdym wzgledem a o
        Amerykanch wole sie lepiej nie wypowiadac bo szkoda klawiszy takze obudz sie, podnies glowe nie jest tak zle a
        bedzie jeszcze lepiej ;)))
      • Gość: kasia Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.groupsci.pl 22.10.01, 09:21
        Gość portalu: K. napisał(a):

> Niestety ja tez bym wolal zeby Gdansk i Slask byly niemieckie. Wtedy nie
        > musialbym zyc w tym polskim gnoju, rojacym sie od zlodziejstwa, kanciarstwa i
        > przekretow. Niestety, Niemcy juz pewnie by nas tych terenow nie wzieli-a jesli
        > juz to bez tych ludzi, bo przesiaknieci sa polska glupia mentalnoscia, zepsuta
        > jeszcze na domiar zlego 50 latami komunizmu.
        > pozdrawiam

jak bardzo malo (lub zgoła nic) wiesz o "polskiej mentalności". Nie wiem, w jakim
        jesteś wieku, ale myślę, że czas na to by zacząć czytać i zgłębiać historię tej
        polskiej mentalności. Bowiem jeżeli ktos by mnie kiedyś porównał do Ciebie - jako
        do wzoru mentalności Polaka, to dałabym w pysk - bo czułabym się obrażona za
        porównanie.
        NIemcy by nas nie wzięli, jasne, ale też nie dlatego, ze by nie chcieli, tylko,
        że nie daliby sobie rady. Bo mało narodów dałoby sobie radę z rzeczywistością, w
        jakiej nam przyszło żyć.
        Kto Ci każe zyć w tym "gnoju" jak piszesz? Jedź w diabły i zasila szeregi tych co
        wyjechali i jęczą na Polske. To teraz takie modne.
        Nic nie wiesz - ani o historii kraju, ani o teraźniejszości. Znajomośc realiów
        jest u Ciebie żenująca.
        Przekręty i kanciarstwo, powiadasz? a GDZIE tego nie ma? to kwestia słabości
        prawa. I nie tylko my na to cierpimy. Złodziejstwo, przekręty i kanciarstwo, to
        zjawiska społeczne, równie stare jak najstarszy zawód świata.
        • Gość: alosza Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.01, 11:42
          mesco na koniu! he he he! DOBRE! :-)
          www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg
          • lucy_z Re: ziomkostwa osmieszaja II. Wojne Swiatowa 05.12.01, 12:23
            Gość portalu: alosza napisał(a):

> mesco na koniu! he he he! DOBRE! :-)
            > <a href="http://www.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg">w
            > ww.republikasilesia.com/Hindenburg/bilder_einzel/Pole02.jpg</a>

Ten post niejakiego aloszy o tej samej treści jest rozesłany chyba na wszystkie
            fora. Kilka sprawdziłam.
    • mat.pl "zachowanie" 05.12.01, 12:54
      W każdym kraju znajdą się ludzie, którym się
      nie dogodzi.
      Szkoda tylko, że poprzez sieć propagują swoje chore
      pomysły.
      My "oddamy" Gdańsk i Śląsk, a w zamian zażądamy Grodna,
      Wilna i Lwowa. A może też dostępu do Morza Czarnego?
      ;-) interesujące, nieprawdaż?
      Co do zachowania: nie pamiętam dokładnie, czy był to
      kanclerz czy prezydent Niemiec, w każdym razie był
      bardzo zdziwiony dobrym zachowaniem Niemców w Polsce.
      I stąd mogą się brać czyjeś kompleksy, gdy popatrzy
      na udających "łagodne owieczki" Niemców.
      hej
      • Gość: jaro Re: IP: *.pppool.de 06.12.01, 00:18
        Jeśli chodzi o przekręty, to rozumiem ;-)
        że komuś mogą imponować Niemcy... sumy, o które tam chodzi, mają po prostu
        więcej zer na końcu.
        A i ranga dyplomatów, którzy maczali w nich łapy (np. kanclerz), też imponująca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka