morphine_ 06.01.10, 19:51 Hejka;** Mam pytanko;P Są u was w sql lub w class chłopaki lub chłopak który prostuje sb włosy;D U mnie właśnie w tej chwili jest;D Prostuje sb grzywkę I nawet fajnoo wygląda^^ hehehe;P A jak u was? Podoba wam się jak chłopak sb włosy prostuje??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xooxoo haha .;d 06.01.10, 19:54 no u mnie co prawda chłopcy nie prostują sobie włosów, ale za to większość dziewczyn to robi . i do cholery ja też, ale chyba przestanę, bo nie chcę wyglądać jak wszystkie . ! Ooo . irokeza sobie zrobię . <lol2> Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: haha .;d 06.01.10, 19:56 xooxoo-Ja też sb włosy prostuję;PP hehe XDeee Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mimi094 Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 19:59 a czy gdzies jest zapisane ze prostownica jest tylko dla dziewczyn? Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:01 u mnie większość nie ma włosów. XD ee, nie wydaje mi się, niektórzy po prostu mają proste włosy. Odpowiedz Link Zgłoś
nensi_ Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:03 em , dla mnie właśnie coś takiego jest poj* , prostownica - tylko dla dziewczyn , depilacja nóg - tylko dla dziewczyn , płacz - tylko dla dziewczyn , ludzie ubzurali sobie ze tak ma być . Odpowiedz Link Zgłoś
sweet1604 Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:05 Najprzystojniejsi chłopacy maja krótkie włosy !! ) Nie ma tam co prostować Odpowiedz Link Zgłoś
zania02 Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:08 sweet1604 napisał(a): > Najprzystojniejsi chłopacy maja krótkie włosy !! ) Nie ma tam co prostować > niezgadzam sie!! wszyscy ktorzy mi sie podobaja maja takie krotsze nisz do ramion, ale jednak dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
szejkii Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:10 u mnie jest jeden, ale nie prostuje codziennie tylko czasem . : dd i wygląda troche pedalsko, no ale ładnie x - D Odpowiedz Link Zgłoś
dominikaaxd Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:10 sweet1604 - chyba ze niektorzy chlopacy prostuja sobie na nogach ^^ xdd Odpowiedz Link Zgłoś
kammi Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:11 sweet1604 napisał(a): > Najprzystojniejsi chłopacy maja krótkie włosy !! ) Nie ma tam co prostować > chyba w twojej klasie. ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
princess14 Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:11 u mnie każdy jest prawie łysy XDD dwóch chłopaków ma długie włosy ale nie prostują . za to w innych klasach jest kilka chłopaków którzy prostują ( ; i według mnie to ładniej wygląda jak chłopak ma proste włosy i długie . ( ; niż takie łyse czachy . XDD Odpowiedz Link Zgłoś
renesmee__ Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:09 U mnie w szkole jest duużo chłopaków którzy prostują sobie włosy .. Wyglądają super xd Odpowiedz Link Zgłoś
sratytaty Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:10 u mnie SĄ i mi to tam obojętne, jak chcą to niech sobie prostują Odpowiedz Link Zgłoś
pinky_love Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:13 Chyba nie, nie wiem xD Ale czasami jak przyjaciółka do sql przyniesie prostownice to jednemu prostuje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
inna_97 Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:14 Ja mam naturalne takie kręcone. :] Raz prostowałam , i nawet spoko wyglądałam. XD Pzdr , dla wszystkich prostownic ,! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelinkaa Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:11 tak u mnie w klasie jest taki chłopak co prostuje włosy<ma długie-nie jest mu w nich do twarzy> Odpowiedz Link Zgłoś
sysiek4444 haha x ddd 06.01.10, 20:13 Chłopak ? x d niee raczej ... sama już nie prostuje ... : P Odpowiedz Link Zgłoś
smiles_ Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:12 uwielbiam loczki u chłopaków, to takie słodkie i seksowne. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
morphine_ Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:17 Drogie użytkowniczki;P Ja nie mówiłam wcale ze chłopak nie może sb włosów prostować;P Odpowiedz Link Zgłoś
britneyxd Re: Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:15 u mnie chłopak też włosy prostuje... w klasie 3 chłopcy maja długie włosy a jeden je prostuje... a tak wogóle to u mnie w szkole ogólnie b.dużo chłopców ma długie włosy xD Odpowiedz Link Zgłoś
sophie_ Prostownica i Chłopak;D 06.01.10, 20:16 nie, chyba. a może Łukasz... tak na 70 % łukasz xd aha, i Bieberek prostuje. wiecie, już go kocham x D znów . ^ Odpowiedz Link Zgłoś
asiek25 na opak xD 06.01.10, 21:28 hah wszystkie (?) z was prostują włosy , a ja niee xD ja sobie wręcz lokuję na codzien lub faluje xD -------------------------------------------------------- aaamen a do tematu : yyy dziwnie musi wygladac jak to facet robi (prostuje).... prostownica, moze frytki do tegoo ? albo lokówka ? ;P zalezy jaki efekt ;P Odpowiedz Link Zgłoś
merrs Re: Prostownica i Chłopak;D 07.01.10, 19:23 chyba nie xDD zresztą nie wiem ^ Odpowiedz Link Zgłoś