Gość: Cymer IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.01, 15:48 Yeah nareszcie wrócil Mam nadzieje ze teraz z nim chłopaki przypomna sobie jak grali w grudniu. Szkoda tylko ze jego powrót wiąże sie z odejsciem Marksa bo ten ostatnio zaczął cos grac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kosynier Re: Powrót Jamisona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.01, 15:52 Ja tez na ta wiadomość czekałem strasznie długo. Jestem również pewien ze w starciu z Haroldem Olivier Miller nie bedzie miał szans. A my zdemolujemy zasranych pruszkowian. P.S NIE MA KOZAKA NAD WROCŁAWIAKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FBI Re: Powrót Jamisona IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.01, 18:40 a co się z nim działo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remic Re: Powrót Jamisona IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.03.01, 23:28 Z tego co slyszalem to mial jakies sprawy do wyjasnienia za rozboj czy cos takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Powrót Jamisona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.01, 10:00 Dmuchał panienki na plaży w Los Angeles. Chciałoby się wam wracać do Polski, gdzie temp. w granicach 0 st. Celsjusza? Odpowiedz Link Zgłoś
kubson Re: Powrót Jamisona 12.03.01, 10:25 N amiejscu Schetyny odrazu wsadzilbym go z powrotem do samolotu. Zostawil zespol w najtrudnejszym momencie a teraz udaje glupka. gratuluje postawy kibicom slaska z niedzeli. Wygwizdac s...syna.Bez niego Sląsk tez sobie poradzi.CAŁA POLSKA W CIENIU SLĄSKA! Odpowiedz Link Zgłoś