negra28 02.04.03, 22:05 Jeśli ktokolwiek z Wielce Szanownych Forumowiczów chciałby otrzymać @ ze śmieszna zawartością - nie, nie wirusem! - proszę o wpisy. Chętni zostaną nagrodzeni @-niespodzianką. Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melinek Ja nie chce, wole niezapowiedziane niespodzianki. 02.04.03, 22:12 negra28 napisała: > Jeśli ktokolwiek z Wielce Szanownych Forumowiczów chciałby otrzymać @ ze > śmieszna zawartością - nie, nie wirusem! - proszę o wpisy. Chętni zostaną > nagrodzeni @-niespodzianką. > Pozdrawiam, Negra Odpowiedz Link Zgłoś
negra28 Melllll! 02.04.03, 22:21 phi, będziesz żałowała, nie wiesz, z czego rezygnujesz, ale dziej sie wola Twoja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia no to ja sie wpisze, a co mi tam lubie smieszne @ IP: *.athens.access.acn.gr 02.04.03, 22:26 reniatoja@gazeta.pl Jak smieszne i nie jakies cholerne 8 MB to przyslij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: Mario! @ IP: *.za-tp.digi.pl 04.04.03, 13:11 dzieki- niezle- hihi :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick z tego co widzę.. 03.04.03, 10:51 tłum chętnych się kłębi.... może asystent pomoże w odpisywaniu na wpisy..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: z tego co widzę.. IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 10:55 zostal zwolniony :o))) jam to nie chwalac sie uczynil :o) Odpowiedz Link Zgłoś
agick bo Ty Maryś.. 03.04.03, 11:10 jesteś przebiegły i podstępny jak norka. wstydź się - recesja a Ty chłpou stołek spod tyłka wyszarpałeś.. tfuj...! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: bo Ty Maryś.. IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:14 bo ja jestem zaborczy i nie lubie konkurencji. Maz jest nastepny w kolejce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: bo Ty Maryś.. IP: *.desy.de 03.04.03, 11:18 agick napisała: > wstydź się - recesja a Ty chłpou stołek spod tyłka > wyszarpałeś.. ciekawe, czy Negra nam sie oburzy za nazywanie jej stolkiem?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: saganku.. IP: *.desy.de 03.04.03, 11:26 czy chcesz przez to powiedziec, ze to tylko mnie sie wszystko kojarzy?... ... z jedzeniem?... PS. czy moge do Ciebie zamailowac w sprawie tej diety? moze nie od razu, ale jak sie zastanowie troszke (o co chce zapytac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: saganku.. IP: *.za-tp.digi.pl 03.04.03, 11:36 z jedzeniem a nie biala chusteczka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: saganku.. IP: *.desy.de 03.04.03, 11:39 jak jedzenie zawiniete w chusteczke - to i z chusteczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan z tego co ja widzę... IP: *.desy.de 03.04.03, 10:55 ... to ludziom jakos nie do smiechu... Odpowiedz Link Zgłoś