o__o 05.10.02, 21:36 Hej Lucy, gdzie jesteś? Jesienne pozdrówki o__o -------------------------------------- Niedziwienie się niczemu to oznaka głupoty, a nie mądrości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucy_z Re: Do Lucy_z 06.10.02, 10:46 Tu jestem o__o ;)) Mam przez parę dni utrudniony dostęp do komputera :(( Jesień jak do tej pory jest paskudna!!! Wczoraj lało i było bardzo zimno. Jestem trochę przeziębiona! :( Dzisiaj radośniej jakoś na dworze bo świeci słońce. Podobno tak ładnie tylko u nas jest i tylko tak będzie do południa, zobaczymy! Też Cię pozdrawiam serdecznie i pozostałych forumowiczów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Pozdrowienia :-)) 06.10.02, 11:32 Pozdrawiam wszystkich cieplutko w to deszczowe ponure poludnie :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Pozdrowienia :-)) 06.10.02, 13:33 Lucy i Ela, też pozdrawiam niedzielnie:-) Lucy trzymaj się zdrowo, nie daj się choróbsku! Trzeba jakoś przepędzić te pażdziernikowe, deszczowe, szaro-bure klimaty. Może by tak troszku procentów na tę szarugę? Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Pozdrowienia dla Lucy:-)) 06.10.02, 23:07 o__o napisała: > Lucy trzymaj się zdrowo, nie daj się choróbsku! Trzeba jakoś przepędzić te > pażdziernikowe, deszczowe, szaro-bure klimaty. Może by tak troszku procentów na tę szarugę? A tutaj tj w Rzymie przepiekny dzien..... Lucy jak o-o napisala nie daj sie "zimnemu".... a jak juz to po kielonku Trzymaj sie Cieplo gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sombre Re: Pozdrowienia :-)) IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 06.10.02, 13:35 Orissa, tylko nie chcij ukrywać twarzy, bo już ziiimno wokoło! ;) sombre Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Pozdrowienia :-)) 06.10.02, 23:24 Gość portalu: sombre napisał(a): > Orissa, tylko nie chcij ukrywać twarzy, bo już ziiimno wokoło! ;) > > sombre Co jest, Sombre? Problemy z artykulacją? Jutro i w ogóle nie muszę iść do pracy... W ogóle nic nie muszę. NIC. Szkoda, że nie chce tego przyjąc do wiadomości mój rachunek bankowy. Szkoda. Po raz pierwszy w życiu poniedziałek dla mnie nic nie znaczy.. Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy 06.10.02, 23:44 iwa_ja napisała: > Jutro i w ogóle nie muszę iść do pracy... W ogóle nic nie muszę. NIC. Szkoda, > że nie chce tego przyjąc do wiadomości mój rachunek bankowy. Szkoda. Po raz > pierwszy w życiu poniedziałek dla mnie nic nie znaczy.. Iwa!!!!!!! nie daj sie...poniedzialek to okrutny dzien... ...wiem...niewielka to pociecha... Trzymaj sie i nie daj sie...nikt nie lubi ..poniedzialkow:-(((( gatto2pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy 07.10.02, 00:02 gatto2pl napisała: > iwa_ja napisała: > > > Jutro i w ogóle nie muszę iść do pracy... W ogóle nic nie muszę. NIC. Szko > da, > > że nie chce tego przyjąc do wiadomości mój rachunek bankowy. Szkoda. Po ra > z > > pierwszy w życiu poniedziałek dla mnie nic nie znaczy.. > Iwa!!!!!!! > nie daj sie...poniedzialek to okrutny dzien... > ...wiem...niewielka to pociecha... > Trzymaj sie i nie daj sie...nikt nie lubi ..poniedzialkow:-(((( > gatto2pl Dzięki,Kocie. Staram sie postawić do pionu, ale słabo mi idzie. Cholernie nie lubie, jak nie wiem, co będzie jutro. A nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
gatto2pl Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy raz jeszcze...... 07.10.02, 00:17 iwa_ja napisała: > Dzięki,Kocie. Staram sie postawić do pionu, ale słabo mi idzie. Cholernie nie > lubie, jak nie wiem, co będzie jutro. A nie wiem. mhm..jezeli to moze Ciebiew pocieszyc(?) to dzieki Panu nikt nic nie wie:-( A tak powaznie, to mmoge sobie wyobrazic Twoj stan " duchowy", moze dlatego, ze kilka miesiecdy temu ( po 11 wrzesnia) moj"swiat" sie skonczyl..tzn wtedy... Dzisiaj jest inaczej..pytanie : do kiedy?- pracuje w branzy, ktora niestety placi za wszelkiego rodzaju "rozboje"- dzisiaj jest tak..jutro..kto wie.. Iwo! Trzymaj sie i nie daj sie: bo po burzy slonce...choc czsami trzeba "odczekac" Tieni duro gayyo2pl Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy raz jeszcze...... 07.10.02, 07:19 Pozdrawiam i też nic nie rozumiem... Piotr Odpowiedz Link Zgłoś
philip_marlowe Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy raz jeszcze...... 07.10.02, 12:31 Ja również pozdrawiam i nic nie rozumiem. A niewiedza o dniu nastepnym to nawet fajna sprawa, o ile przez noc zresetuje sie własne zmartiwnia. Odpowiedz Link Zgłoś
lucy_z Re: Pozdrowienia :-)) dla Iwy raz jeszcze...... 07.10.02, 13:42 Iwa pisała na którymś wątku o kłopotach z pracą!!! Mam nadzieję, że to tylko przejściowe!!! Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś