Dodaj do ulubionych

Od kiedy na forum?

IP: *.nsm.pl 21.06.01, 23:41
Wpisując się w tendencje do wątków statystycznych;)proponuję kwestię "stażu".
Ja przyłączyłem się do "forumowania" jeszcze przed 500 postem(który zreszta był
mojego autorstwa:))),ale było to raptem przed końcem kwietnia.To było w czasach
gdy zagrażała nam Zielona Góra panie dzieju...

...i snuł swoja opowieść do białego rana
Obserwuj wątek
    • Gość: cmd26 Re: Od kiedy na forum? IP: 192.168.3.* / *.interecho.com 21.06.01, 23:46
      Gość portalu: beast napisał(a):

> Wpisując się w tendencje do wątków statystycznych;)proponuję kwestię "stażu".
      > Ja przyłączyłem się do "forumowania" jeszcze przed 500 postem

Ja nie moge sie pochwalic tak dlugim stazem - jestem tutaj raptem trzy (albo
      cztery) dni.
      • Gość: koprofag Re: Od kiedy na forum? IP: 157.25.158.* 22.06.01, 08:13
        Gość portalu: cmd26 napisał(a):

> Gość portalu: beast napisał(a):
        >
        > > Wpisując się w tendencje do wątków statystycznych;)proponuję kwestię "staż
        > u".
        > > Ja przyłączyłem się do "forumowania" jeszcze przed 500 postem
        >
        > Ja nie moge sie pochwalic tak dlugim stazem - jestem tutaj raptem trzy (albo
        > cztery) dni.

ja tez jakis tydzien

• Gość: mcroti Re: Od kiedy na forum? IP: *.ibngr.edu.pl 22.06.01, 11:57
          Wkroczyłem zdaje mi się po 1000 postów jakis miesiąc temu.
          Tak mi się spodobało, że od forum zaczynam pracę
          Trzeba przyznać że jest to przednia rozrywka (także intelektualna)
          • Gość: beast Re: Od kiedy na forum? IP: *.nsm.pl 22.06.01, 14:28
            No prosze to ja przy Was prawdziwy weteran;)A jest ktoś dłużej ode mnie?Halo?
            (czy wszystkich odstraszyłem:(
            • Gość: bogdan Re: Od kiedy na forum? IP: *.proxy.aol.com 23.06.01, 00:00
              a ja nie wiem od kiedy tu jestem-pamietam ze pisalem cos o synie Walesy i
              klatkach schodowych
          • Gość: beast Re: Od kiedy na forum?Do mcroti. IP: *.nsm.pl 02.08.01, 15:43
            Gość portalu: mcroti napisał(a):

> Wkroczyłem zdaje mi się po 1000 postów jakis miesiąc temu.
            > Tak mi się spodobało, że od forum zaczynam pracę
            > Trzeba przyznać że jest to przednia rozrywka (także intelektualna)

A widziałes w watku "Co nowego?" swój wpis z 27.02???
            • Gość: mcroti Re: Od kiedy na forum?Do mcroti. IP: *.ibngr.edu.pl 02.08.01, 16:18
              Cholera nie! A który to był numer?
              • Gość: beast Re: Od kiedy na forum?Do mcroti. IP: *.nsm.pl 02.08.01, 16:32
                Uuuu to sa tak zamierzchłe czasy ,że mnie tu jeszcze nie było.Podejrzewam,że
                pierwsza setka.
                • Gość: sharky Re: Od kiedy na forum?Do mcroti. IP: *.hg.mdip.bt.net 02.08.01, 20:32
                  Czy to wazne ile ktos jest na forum? Liczy sie sens wypowiedzi a nie ilosc czy
                  staz...A swoja droga forum jest momentami fajniejsze niz irc...
                  • cmd26 Re: Od kiedy na forum?Do mcroti. 02.08.01, 20:43
                    Gość portalu: sharky napisał(a):

> Czy to wazne ile ktos jest na forum? Liczy sie sens wypowiedzi a nie ilosc czy
                    > staz...A swoja droga forum jest momentami fajniejsze niz irc...

szkoda, ze tylko momentami :(((
                    • Gość: mcroti O wiele fajniejsze IP: 10.10.41.* 02.08.01, 21:07
                      A dlaczego?
                      Bo możesz pójsć w trakcie pisania posta do WC, odebrać telefon, odbębnić nasiadówkę itp.itd i nic
                      nie tracisz.
                      Forum byłoby jeszcze fajniejsze gdyby tak wzrosła liczba postmanów i postmenek;))
                      • Gość: beast Postman IP: *.nsm.pl 03.08.01, 00:03
                        Postmani i postmanki-brawo mcroti masz talenty słowotwórcze:))))
                        • Gość: hela Re: Postwoman IP: *.*.*.* 03.08.01, 12:26
                          Ja zajrzalam do was wczoraj i wpadlam jak sliwka w kompot. Podczytuje was, ale
                          obecnie mam straszna chandre, wiec na razie daruje sobie pisanie. Sledze jednak
                          jak zawodowy szpieg z krainy deszczowcow. Pa
                          • Gość: beast Re: Postwoman IP: *.nsm.pl 03.08.01, 12:30
                            Tak to już jest z tym forum,łatwo tu wejśc ale trudniej je opuścić.Wiem co
                            mówię,próbuje już od 2 miesięcy;)))
                            • Gość: hela Re: Postwoman IP: *.*.*.* 03.08.01, 12:35
                              Musze zwiewac poki czas ! Latwo popadam w nalogi. Cale szczescie ze jutro
                              zaczynam urlop. Wybieram sie do Gdanska!!!. Dlatego weszlam na wasze forum. Pa
                            • cmd26 Re: Postwoman 03.08.01, 12:42
                              Gość portalu: beast napisał(a):

> Tak to już jest z tym forum,łatwo tu wejśc ale trudniej je opuścić.

Ja wlasnie coraz bardziej zawalam swoja prace :(
                              Juz chyba wszystko co moglem to ograniczylem - pozostalo mi tylko praca, rozmowa
                              na tym forum oraz czytanie gazet. Spie po szesc godzin :(
                              Ale nie mam zamiaru opusczac forum :))))
                              • Gość: Lucy Re: Postwoman IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 12:57
                                cmd26 napisał(a):

>
                                > Ja wlasnie coraz bardziej zawalam swoja prace :(
                                > Juz chyba wszystko co moglem to ograniczylem - pozostalo mi tylko praca, rozmow
                                > a
                                > na tym forum oraz czytanie gazet. Spie po szesc godzin :(
                                > Ale nie mam zamiaru opusczac forum :))))

A ja się zastanawiałam czy obaj Panowie wogóle sypiacie? Te "harce" nocne po
                                forum.......no i ja czasami tam bywam:))))))))
                                • cmd26 Re: Postwoman 03.08.01, 13:00
                                  Gość portalu: Lucy napisał(a):
                                  > A ja się zastanawiałam czy obaj Panowie wogóle sypiacie? Te "harce" nocne po
                                  > forum.......no i ja czasami tam bywam:))))))))

ja sie w niedziele wysypiam, dziesiec godzin w lozku, achhhhh
                              • Gość: hela Re: Postwoman IP: *.*.*.* 03.08.01, 13:01
                                cmd26 napisał(a):

> Ja wlasnie coraz bardziej zawalam swoja prace :(
                                > Juz chyba wszystko co moglem to ograniczylem - pozostalo mi tylko praca, rozmow
                                > a
                                > na tym forum oraz czytanie gazet. Spie po szesc godzin :(
                                > Ale nie mam zamiaru opusczac forum :))))

A co z odzywianiem ? Zebys nie popadl w anemie !
                                • cmd26 Re: Postwoman 03.08.01, 13:08
                                  Gość portalu: hela napisał(a):
                                  > A co z odzywianiem ? Zebys nie popadl w anemie !

hmmm, no tak, odzywianie, wiedzialem, ze caly czas o czyms zapominam ;)))
                                • Gość: Lucy Re: Postwoman IP: 192.168.0.* / *.swidnik.sdi.tpnet.pl 03.08.01, 13:11
                                  Ja jak "hela" wpadłam i zostałam.Nie mogę się oderwać chociaż niektórzy próbują
                                  wykopać mnie z siodła tzn fotela a w niedzielę jak będziesz spał , będę w
                                  drodze do Gdańska no i oczywiście Sopotu też!!!:)))))))))))
                                  • cmd26 Re: Postwoman 03.08.01, 13:14
                                    Gość portalu: Lucy napisał(a):

> Ja jak "hela" wpadłam i zostałam.

Tez tu wpadlem i zostalem - przez przypadek zreszta :)

> Nie mogę się oderwać chociaż niektórzy próbują
                                    >
                                    > wykopać mnie z siodła tzn fotela

u mnie takiego problemu nie ma (na razie:)))))

> a w niedzielę jak będziesz spał , będę w
                                    > drodze do Gdańska no i oczywiście Sopotu też!!!:)))))))))))

no to zycze Ci przyjemnej podrozy. juz lece zamowic dobra pogode na weekend ;)
                                  • Gość: Hela Re: Postwoman IP: *.*.*.* 03.08.01, 13:17
                                    CeMDeku, Ty musisz strasznie wygladac. Czy aby dsieci nie uciekaja na twoj
                                    widok krzyczac: Szkieletor, Kościotrup ???????.Wez sie za siebie, bo nie
                                    dostaniesz ubrania w numeracji 00
                                    • cmd26 Re: Postwoman 03.08.01, 13:23
                                      Gość portalu: Hela napisał(a):

> CeMDeku, Ty musisz strasznie wygladac. Czy aby dsieci nie uciekaja na twoj
                                      > widok krzyczac: Szkieletor, Kościotrup ???????.Wez sie za siebie, bo nie
                                      > dostaniesz ubrania w numeracji 00

uzywam koszul (i innych czesci garderoby) wylacznie rozmiaru XXL :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka