Dodaj do ulubionych

Gdańscy urzędnicy w Juracie

IP: *.crowley.pl 28.11.05, 21:35
Szkolenie...dobre mi sobie!!! Powiedzieli co wiedzieli i się zabawili kosztem
mieszkańców Gdańska. 23 tysiące złotych?? Za te pieniądze możnaby było np.
przez rok karmić biedne dzieci w kilku szkołach. Ale nie...po co. Ciekawe, co
sekretarz, która na codzień nie przyjmuje interesantów wie o odpowiednich
relacjach z nimi?? A jakie gazety czytać...To chyba każdy urzędnik wiedzieć
powinien, a jeśli nie to pan Turnowiecki mógł napisać notatkę służbową i
każdemu dyrektorowi wysłać mailem lub dostarczyć w ramach korespondencji
wewnątrzurzędowej.
Obserwuj wątek
    • Gość: Marzena Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.crowley.pl 28.11.05, 21:40
      Tak się składa, że codziennie dostaję od Wydziału Promocji prasówkę na maila.
      To chyba wystarczy jak ją przeczytam, po co mi wiedzieć coś więcej????
      • Gość: kaz Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.chello.pl 30.11.05, 08:11
        "Tak się składa, że codziennie dostaję od Wydziału Promocji prasówkę na maila.
        To chyba wystarczy jak ją przeczytam, po co mi wiedzieć coś więcej????"

No i własnie dlatego są potrzebne takie szkolenia....
    • Gość: Świrgoń Waldek Roztrzaskane granice absurdu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 08:38
      "Krzysztof Rudziński, dyrektor wydziału programów rozwojowych Urzędu
      Miejskiego, prowadził spotkanie o "Doskonaleniu systemu realizacji projektów
      inwestycyjnych", -
      • Gość: Ania Re: Roztrzaskane granice absurdu..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 08:48
        dobrze, niech sie szkola, ale absurdem jest to ze szkola sie we wlasnym sosie,
        nie ma jak szkolenie zewnetrzne. a tak to mozna sobie na operatywce pogadac.
        albo przy kawie wieczorem. szkoda pieniedzy panie prezydencie.
        szkoda, czasu, bo zapewne malo co z tego wyniesiono.
        • Gość: Mona Liza IMPREZA INTEGRACYJNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:06
          Dobra popijawa i integracja każdemu sie należy. A to ze za pieniadze
          podatnika , no cóź tzw. fundusz socjalny jak w kazdej firmie jest do
          wykorzystania. Adamowicz musi to nazywać szkoleniem bo by go nawet lokalne
          media z Wybiórcza na czele nie obroniły. A tak wszystko jest ok.
          BZDURNA OBŁUDA !!!!!!
          • 00dawid impreza integracyjna 27.03.15, 08:42
            Organizowałem wiele imprez integracyjnych i wszystkie sprowadzają się do jednego, dużo alkoholu, z dala od domu.
            • marekgazdyka Re: impreza integracyjna 24.04.15, 10:26
              Hmmm... To miałeś jakieś dziwne imprezy... Ja jak byłem ostatnio na firmowej imprezie integracyjnej to było naprawdę spoko. Jeździłem mega szybkim samochodem, a na koniec były teleturnieje i paintball. Dopiero teraz poczułem, że zżyłem się z ekipą z pracy ;)
              • Gość: Matias Re: impreza integracyjna IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.05.15, 16:47
                tak na przyszłość polecam super miejsce GOŚCINIEC GRYSZCZENIÓWKA niedaleko Poznania. tam mieliśmy imprezę integracyjną. Było mega !!!
            • hawkey Re: impreza integracyjna 10.06.15, 14:34
              U nas było wrecz przeciwnie :P wszyscy po zabawie grzecznie do domu.

--
              Trygon.pl
    • Gość: Wezyr Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.gdansk.gda.pl 29.11.05, 09:31
      W każdej dobrej firmie są prowadzone szkolenia. Te wewnętrzne i te zewnętrzne.
      Każde ma inny cel. Nie zgadzam się z twierdzeniem, że można sobie "gdzieś tam
      pogadać" niekoniecznie na "takim szkoleniu". Nie wiem jak jest w UM w Gdańsku,
      ale wyobrażam sobie, że w instytucji gdzie pracuje ponad 900 osób i która
      obsługuje znaczną cześć mieszkańców (a część z nich np. narzeka na jakość tej
      obsługi) musi od czasu do czasu na szkoleniu, wspólnie o tym porozmawiać. Żadne
      tam maile czy inne listy, wytyczne tego nie zmienią ani nie załatwią. Taki już
      jest standard i koniec. Będziemy się z tym spotykali coraz częściej w różnych
      instytucjach. A koszty? 23 tys zł na 140 osób? To wychodzi .... jakieś 160
      zł/osobę z jedzeniem i noclegiem!!! Jeżdżę w delegację i musze powiedzieć, że
      nocleg za 160 zł to w dużych miastach stanadrd, w mniejszych trochę drogo, ale
      z kolei z jedzeniem przez całych dzień, to tanio.
      • Gość: hmm Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.sm-rozstaje.pl 29.11.05, 18:23
        hmm ciekawa jestem ile premii daje pan prezydent za takie wypowiedzi na forum?
    • Gość: siwy W niedziele bolala glowa,mozliwe sa rozwody IP: 80.50.42.* 29.11.05, 09:34
      a Prezydentowi wypadly wlosy z glowy
    • Gość: rodzic Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:04
      A dyrektorzy szkół średnich zastanawiają się w jaki sposób pokryć koszty
      próbnych matur bo brak im pieniędzy na papier i tonery do kopiarek. A może Pan
      Prezydent wyasygnje stosowne kwoty z własnej i uczestników "szkolenia". To
      chyba uczciwa propozycja.
    • Gość: Jaskier Jurek Waldek! Ręce precz od... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:04
      Waldek! Ręce precz od... dyrektora Krzysztofa !
      jak miejscowi z Juraty podsłuchali jego wykładu o zdolnościach inwestycyjnych
      to postanowili nadać mu tytuł honorowego mieszkańca Juraty podobnie jak jego
      idolowi w Hellu.
      Oj Waldek Waldek ty nigdy Krzysia nie lubiłeś a on widzisz jednak się rozwija
      wbrew temu co zawsze twierdziłeś, kto wie może już w najbliższych wyborach
      wystawimy go aby pokonał Adamowicza
      • Gość: MICHAŁ Re: Waldek! Ręce precz od... IP: *.crowley.pl 29.11.05, 20:32
        O nie, tylko nie wystawiajcie DYREKTORA KRZYSIA !!!!!! Jedno zmieniłoby się na
        pewno , "kwiecista" wymowa ...
        • Gość: MICHAŁ Re: Waldek! Ręce precz od... IP: *.crowley.pl 29.11.05, 20:35
          O ,pardon, myślałem ,że chcecie wystawić dyrektora Krzysia od Edukacji i
          sportu , brrrr!
    • Gość: tomga nie przejmuj sie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 10:30
      swego czasu łodzccy radni kiedys pojechali na Cypr, na kilkanascie dni na...
      kurs odsalania wody morskiej.....
    • Gość: rema Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.pl / *.pronets.pl 29.11.05, 11:26
      Wspaniała majówka w Juracie jak za najlepszych czasów - na koszt Gdańszczan.
    • Gość: biały Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.artnet.pl 29.11.05, 12:45
      Wielkie halo, wielkie halo bo urzednicy pojechali sie dokształcać. Podobno
      wszyscy chcemy aby standart obsługi był coraz wyzszy, a może juz nie? Jeżeli
      takowe spotkania i szkolenia mają temu służyć niech sie szkolą, w każdej
      szanującej się firmie właśnie po to się je organizuje. Zamiast rozpisywanie się
      (we dwóch) o kosztach wyjazdu niech panowie Chrzan i Katka napiszą ile kosztują
      szkolenia i wyjazdy Gazety Wyborczej na koszt "durnego czytelnika" któremu
      później się tak pięknie odwzajemniacie takimi i podobnymi idiotycznymi
      artykułami.
      • Gość: wiesiek jak chcesz wyższego standardu wysokich urzędników. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:02
        to zwolnij tych wszystkich będzwałów i zatrudnij młodych wykształconych
        bezrobotnych nie spowinowaconych z GTW
      • filut Niby biały, a ciemny ... 29.11.05, 18:17
        Gość portalu: biały napisał(a):
        > ... ile kosztują szkolenia i wyjazdy Gazety Wyborczej na koszt "durnego
        czytelnika" ...
        Biały, ty durny czytelniku, nie kupuj GW!!! Ich szkolenia są pokrywane z zysku
        uzyskiwanego od "durnych czytelników" - nie musisz się dokładać - masz wybór!!!
        Koszty "szkoleń" magistrackich urzędników są pokrywane z budżeu miasta [bez
        naszej zgody], czyli z naszych "danin" , a my NIE MAMY wyboru!@!! I to jest
        istotna różnica, tępaku!
        • pawelo04 prawdziwy filut z małym móżdżkiem 29.11.05, 21:22
          Masz też wybór; możesz się wyprowadzić z miasta skoro podważasz zasadność
          wydatkowania miejskiej kasy przez reprezentantów lokalnej społeczności
          wybranych w wolnych i demokratycznych wyborach.
          Czy Ci wyprano mózg, czy sam Ci się wyprał od czytania umoralniających
          ciekawostek z Gazety Wyborczej?

bez odbioru
    • Gość: Asia Re: Gdańscy urzędnicy w Juracie IP: *.crowley.pl 29.11.05, 20:27
      Dajcie spokój, wszystkim wolno a urzędnikom nie wolno?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka