Gość: ten Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 18:36 poczytaj kto wygrał w zamkniętych szpitalach psychiatrycznych! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adrian son ofSatan We first take Zopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:14 and after ......W Pisie istnieje ukryta nasz astruktura satanistyczno - okultystyczna-kiedy przrejmiemy władzę -zrobimy z wami chrześcijanami porzondek.Strzeżcie sie ten dzień nadchodzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goll Re: We first take Zopot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:16 najarałeś się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten Klimczyk na Wojewodę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:30 Ksepko i Marchlewicz na wice! To będzie czadowy zespół AFTERLIFE! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Klimczyk na Wojewodę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:32 a urząd woj. przenieść do SFINKSA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzmocisław Ponury Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:18 Panowie to wy nie wiecie kogo macie w waszej Parti??Już dawno daliśmy wam naszą listę zarejestrowanych aktywnych pedziów w PiSie oraz satanistów i dlaczego dopiero dziś i tylko Ci z Sopotu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: markowsky cenzura zaczyna dzialac-niech sobie spiewa co chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 19:30 nawet jakies satanistyczne piesni jak lubi!ale facet nie przewidzial ze pis takich piesni nie lubi!!!hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: derek Re: cenzura zaczyna dzialac-niech sobie spiewa co IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:18 to świadczy oo jego wyjątkowej błyskotliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obcy ksepki nikt nie ruszy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:08 ....on pracuje w kancelarii, gdzie chronią go grube ryby. A wy możecie sobie pisać i lamentować...Założe się, że jak burza minie to facet jeszcze awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrogan Re: ksepki nikt nie ruszy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:16 nie masz racji, chyba NAJWYŻSZY CZAS poczyścić swoje partie. To nie tylko problem PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dolly szkoda mi Ksepki i Klimczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:24 w pewnym momencie życia trzeba wybierać. Chłopcy się nie mogli zdecydować. Chcieli trochę władzy, trochę luzu i wyszło jak wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: szkoda mi Ksepki i Klimczaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:25 basista kliczyk to podobno niezły czader. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksepka i Klimczyk Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:28 Chłopaki za dużo palicie tego zielska! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMĘCZONY OBŁUDA Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:33 CHCIELIŚCIE RZĄDY PIS TO MACIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrer Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:44 na szczęście Klimczyk i Ksepko tu nie żądzą, no chyba że zostaną wojewodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACKSTRONG panie Cymański panie Cymański.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:40 no ale cóz jak się ostatnio popatrzy na metamorfozę nowego showmana posła cymańskiego (do niedawna skromnego i grzecznego człowieKA) TO NIE DZIWI NIC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sad Re: panie Cymański panie Cymański.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:45 a co Cymański też gra metal? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodd [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: Co zrobił Ksepka i Klimczyk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:35 Ja cały czas piszę poważnie. I tak samo będzie teraz: Bodd, dobry człowieku, skoro - jak widać - nie masz pojęcia, o czym mówisz, to się lepiej nie odzywaj. I nie myśl tyle. Kiepsko ci wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodd Re: Co zrobił Ksepka i Klimczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:38 pisz tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Drowal Re: Co zrobił Ksepka i Klimczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:41 tylko błagam nie śpiewaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Co zrobił Ksepka i Klimczyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:44 do necrofila, pisz poważnie, na szczęście nikt tego nie słucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teno Re: Co zrobił Ksepka i Klimczyk? IP: *.chello.pl 11.12.05, 10:45 nie mówi się kiepsko tylko ksepko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobrze wiecie kto. Do p. Świątka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:41 Pilnujcie, pilnujcie forum. Tylko kto sie waszymi dziećmi zajmie kiedy po wyborach obydwoje wylądujecie w pierdlu, moi drodzy urzędnicy. Bo pewnych rzeczy się nie robi i pewnych rzeczy się nie wybacza, ale jeśli chcecie kłaść głowy pod topór to nie ma sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sopocki metaman Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:29 wsłuchujac się w teksty naszych grajków mam nieodparte wrazenie,że udziela mi się atmosfera cmentarnych klimatów.Mroczna muzyka PIS-owców może obudzić najgrożniejsze demony.Zapach siarki WYWOŁUJE OSTRE BRZMIENIE PRZYSZŁEGO WOJEWODY POMORSKIEGO NIEJAKIEGO RICARDA.Ciekawe w jakim stopniu ci "pseudoartyści"zasiali:cytuję słowa piosenki "nasienie zła" w pozostałych członkach Prawa i Sprawiedliwości.Sądzę ,że mogli oni produkować sie w kampanii PIS-u "Wiosna Polaków".Po co zatrudniali innych artystów jak swoich mieli pod nosem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.chello.pl 10.12.05, 23:30 Niezłe, niezłe.... Ricardo szyje na basie jak tylko da się. Ksepko w komży śpiewa chrześcijańskie teksty, Hania trzyma mu mikrofon, a tę cała sopocką Arkę Noego ochrania Albert ze Świdrem, tzn. zbierają z liścia od upojonych winem mszalnym sopockich dzierlatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kindżał a co z kadzidłem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 23:40 marchlewicz okadza trawką towarzystwo by odgonić demony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ugabuga Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.toya.net.pl 11.12.05, 00:39 drodzy ignoranci z wybiórczej, nie ma takiego gatunku muzycznego jak "trash metal". Jest thrash metal, thrash metal zdrój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spore Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.chello.pl 11.12.05, 03:18 Jest jeszcze pissmetal. Wiesz, to taki kato-satano-nazi metal. Bardzo popularny w środowisku prawniczym i wśród wojewodów. Często można go posłuchać w RADIO MARYJA, bo ojciec dyrektor Tadek ma ogromną kolekcję vinyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dildo pluralistyczna partia tenPISs-radio trash maryja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 00:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teren osowy zniszczyć człowieka łatwo ale ... IP: *.gdynia.mm.pl 11.12.05, 09:40 jestem ciekawy czy jeśli się okażde to durną manipulacją dziennikarską czy któreś z WAS przeprosi za to co teraz wyprawiacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: zniszczyć człowieka łatwo ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:41 To JEST durna manipulacja dziennikarska. Ale możesz być pewien, że nikt za nią nie będzie przepraszał. A już najmniej ci, którzy najwięcej zawinili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blog Re: zniszczyć człowieka łatwo ale ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:41 jasne sandecki sam napisał te teksty, zrobił stronkę internetową i nagrał muzykę...mamy go! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: zniszczyć człowieka łatwo ale ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:23 Nie piernicz, Blog. Biorąc pod uwagę fakt, że autor tekstu nie potrafi nawet poprawnie odmienić nazwiska osoby, o której pisze, trudno go posądzać o tak wyrafinowane intrygi :> Durną manipulacją jest robienie z Ksepki satanisty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konfederat Re: zniszczyć człowieka łatwo ale ...mu się należy IP: *.chello.pl 12.12.05, 19:52 Robienie z Ksepki satanisty - no co jak co, ale satanistą, to on sam się zrobił. Wydawałoby sie inteligentny młody człowiek, a okazało się, że kiep. Nawet jeśli nie rozpruwa kotów na Malczewskiego, to jednak ON ma zatargi z Cieślą, to jednak on chce p....ć Zielonych i jest Ubermensch. Tak więc nie tylko gloryfikuje satanizm, ale także nazizm. I tylko on sam jest sobie winny, że jak większość sopockiego PIS nie wyrósł jeszcze z piaskownicy. Nic więc więc " się nie okaże" i nikt nikogo nie będzie przepraszał. Chyba, że Ksepko swojego proboszcza, którego przecież widuje co tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demas Faszyzm Ksepki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 11:55 w jego utworach satanizm jest jedynie artystyczną oprawą. Głównym przesłaniem jest faszyzm, widać to w tekście: Ubermensch -Nadczlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rumburak Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.core.lanet.net.pl / 87.99.32.* 11.12.05, 12:08 hej kto muzyk niech spiewa razem z nami ! "nie wierze w holocaust !" gwarantowane starcie z cenzurą ! tak tak homosexualiści i pedolfile sa ok ! a syryjczycy to faszyści ... czego się jeszcze dowiemy z Polsat i TVN ? albo gazety wyborczej ? od kiedy to na łamach tych mediow sataniści są be ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Necromancer Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 12:35 No jak to? Od wtedy, kiedy można satanizmem walić po głowie PiSiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dog satanizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:34 niestety sami sobie strzeliliście w głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragment wywiadu . Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: 82.160.37.* 11.12.05, 13:26 REDAKCJA: Myślałeś by może ten materiał nagrać w studio - na pewno zdecydowanie poprawiłoby to jakość całości oraz status zespołu, wiadomo, że obecnie liczy się dobry start. G.K.: Jasne, że myślałem, ale jednoosobowo jest to raczej niemożliwe. Tak więc stanie się to nie wcześniej niż z chwilą, gdy AFTERLIFE będzie normalnym zespołem. Trudno więc orzec kiedy to nastąpi, mam wszakże nadzieję, że nie za dziesięć lat, he he... No i oczywiście trzeba będzie na zgromadzić odpowiednie fundusze. Jak to mawiają: pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to ch... NO COMMENTS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elka satanizm? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:39 nie wierzę w satanizm Ksepki i Klimczyka. Oni są po prostu beznadziejnie tępi. Zresztą Ksepko zaczął usuwać niektóre pliki ze swojej strony. Najpierw twierdził, że tu chodzi o innego Grzegorza Ksepkę, potem usunął swoje zdjęcia z internetu. Tak namieszał w sieci, że jak wejdziesz na jedną ze stron Strzelczyka i naciśniesz "kontakt" to się otwiera strona satanistyczna. Facet się pogrążył. Teraz twierdzi że teksty mają wymiar chrześcijański. Jednym słowem: miś o bardzo małym rozumku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tredy Ksepka i Klimczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:50 ludzie mają prawo wiedzieć czym zajmują się politycy (nawet ci lokalni), tak jest na całym świecie. Nikt panu ksepce i klimczykowi nie kazał zakładać PiSu w Sopocie i pchać się ze swoim thrash-metalem do polityki. To nie są zwykli obywatele tylko członkowie zarządu wojewódzkiego, jeden jest radnym i bierze za to niezłe pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: net Re: Ksepka i Klimczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:55 tak jest na świecie, ale nie w Polsce. Tu ciągle politycy traktują ludzi jak motłoch. Nie wciskaj nosa w prywatne sprawy Klimczyka, tylko na niego głosuj! Zrozumiano!? - wykonać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bodd Re: Ksepka i Klimczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:01 Ksepka nie jest szefem PiSu w Sopocie tylko członkiem zarządu wojewódzkiego i członkiem rady nadzorczej Agencji Rozwoju Pomorza , szefem PiS w Sopocie jest jego kolega Marchlewicz - też kandydat na wojewodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tedy Re: Ksepka i Klimczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:02 nie Ksepka tylko Ksepko! jak słusznie zauważyła jego fanka pani europoseł Fołtyn Kubicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blog Dramat PiSu w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:39 Żeby cię przyjęli do PiSu w Sopocie powinieneś spełniać następujące kryteria: po pierwsze: Nienawidzieć Karnowskiego po drugie: nienawidzieć Karnowskiego po trzecie nienawidzieć Karnowskiego reszta się nie liczy, możesz być satanistą, hrabią, nekrofilem czy faszystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doggy Re: Dramat PiSu w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:44 ...teraz musisz jesze szczerze nienawidzieć Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Dramat PiSu w Sopocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:47 ...i kochać się ze Śledziem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrabia!!!!!!!!!!!! Re:kilka spraw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:28 NAJCZEŚCIEJ zamawiany drink w restauracji sejmowej przez członków PIS-u,modzie tej pierwszy uległ PIS na Pomorzu: KRWAWA MARY!!! Skład:wódka(jak jej nie ma,może być woda kolońska BRUTAL, KAŻDY PIS-owiec się nią codziennie perfumuje) b) krew z kota (lekko wstrząśnięta, nie mieszana,schłodzona z jedną kostką lodu) c) tego drinka na końcu posypujemy spopieloną kocią sierścią (pieprz ostatnio na Pomorzu nie cieszy się względami PIS-owców) Tak sporządzonego drinka podajemy przy cichym akompaniamencie zespołu AFTERLIFE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W. Augustyniak Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:36 Wszystkie negatywne opinie nt. Pana Ksepki wysyłane są z komputera którego część numeru IP to: *.neoplus.adsl.tpnet.pl. Te kłamliwe i podłe oskarżenia będą powodem doniesienia do prokuratury, zwracam sie do moderatora tego forum o ujawnienie danych użytkownika szkalującego dobre imię p. Ksepki. Te niesprawiedliwe oskarżenia godzą w dobre imię miasta i całej klasy poliycznej, co osłabia i tak już nadwątlone zaufanie obywateli do władz. Z poważaniem Wieczesław Augustyniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Marcinkiewicz Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:14 Nie zgadzam się z tym stanowiskiem, sprawę tzrba wyjaśnić. Kazimierz Marcinkiewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tony Blair Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:15 ja również mam wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interecho W.Augustyniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:29 a co grozi za podawanie się za Wieczesława Augustyniaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ludwik Dorn Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 16:36 proszę się nie denerwować już zająłem się tą sprawą z poważaniem Ludwik Dorn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przydupas Karnola Augustyniak i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 17:33 Chcę poinformować, że wystarczyło aby ktoś podpisał się Imieniem i nazwiskiem, (w tym przypadku chodzi o pana Augustyniaka) a przydupas Karnola juz zaczął wymyślać posty z nazwiskami innych polityków, żeby wszystko rozmydlić, ale to ciągle ta sama osoba, bo w Sopocie nikt już Karnowskiego nie popiera, oprócz robiących z nim interesy przestepców, którzy już są w panice. Karnowski musi odejść dla dobra mieszkańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przydupas Re: Augustyniak i inni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 21:27 ...Balceroweicz też musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja Re: Augustyniak i inni IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:38 dobra świder i śledż nie odwracajcie kota ogonem, jak dostałeś w morde to karnol jak doniosłeś na kolegę to karnol jak cos żle podpisałeś to karnol to moze te psyciczne teksty też pisał karnol kompleks macie? to zapalcie sobie kolejnego jointa i posłuchajcie piosenki waszego kolegi prawnika, lidera sopockiego pis-u o "motherfucker" -Hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbychu Ziobro Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.chello.pl 12.12.05, 20:12 Ale ty masz w głowę nawalone młodziaku. Wszystkie IP z neostrady tak mają - mam to wiem. Proszę mnie tu nie manipulować opinią publiczną, bo prokuratora generalnego naślę! ...a sorry pomyliło mnie się, myślałem, że jak jestem ministrem, to nie mogę być prokuratorem. Spytam się Ludwika czy to wolno... Z głębokimi wyrazami, Zbychu "Zero" Ziobro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: observer Kultura Polityczna IP: *.cable.ubr01.camd.blueyonder.co.uk 11.12.05, 16:36 Szanowyny Panie Wiaczeslawie ! Posty na tym forum ukazuja kulture naszego spoleczenstwa, a jak wiadomo przyklad idzie z gory...pan chyba juz pare lat jest jednym z czlonkow naszej klasy politycznej, moze warto spojrzec na owoce swojej pracy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niedoinformowany Re: Diabli wiedzą, co on śpiewa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:39 Panie autorze, brak podania strony internetowej, która wzbudziła tak święte oburzenie, niech czytelnicy sami obiektywnie osądzą. Adres tej strony wystarczyłby za cały ten wywód gazety i typowo opiniotwórczy artykuł tak, że myslę iz autor zapisał się do tych tak wysmiewanych przez gazetę moherowych beretów Odpowiedz Link Zgłoś