Dodaj do ulubionych

Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu

IP: *.crowley.pl 11.12.05, 21:41
Gratulacje!!! A jednak dotrzymuje Pan publicznie złożonych obietnic.
Proponuję trasę linii 195 na Chełm - na bieżąco sam będzie Pan mógł
kontrolować sytuację korków na Łostowickiej:))
Obserwuj wątek
    • Gość: Wiemkszy Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:11
      Ja też Gratuluje !
    • Gość: anna Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:57
      Szczere gratulacje. Nie łatwo być kierowcą takiego bombowca. Panie Michale, jest
      Pan nieodrodnym Synem swojego Ojca. Tuski to wspaniałe chłopaki! Dziewczyny
      też!! Pozdrawiam z całą życzliwością.
    • Gość: Garcija chetna na pasazerke :) IP: *.chello.pl 12.12.05, 07:15
      Daj znac ktora linia bedziesz jezdzil,to sie chetnie z Toba przejade :)
      • Gość: ach...... Re: chetna na pasazerke :) IP: *.chello.pl 12.12.05, 08:36
        moje marzenie to usiąść za kierownicą M11....
    • bopin typowy bład 12.12.05, 08:51
      Typowy błąd przy redagowaniu gazety lokalnej. Koledzy zaczynają się rozpisywac
      o własnych slubach, dzieciach czy odbytych kursach zawodowych. Nie zapomne
      jednego co streścił w Dzienniku swój kurs na "człowieka sukcesu". Dziennik
      przodował swego czasu w takich publikacjach. A co mnie obchodzi jak redaktor
      ukończył kurs spawacza w zawodówce???? Pomyslał ktos o tym?
      • treborrr Nie błąd, tylko taktyka 12.12.05, 22:02
        Pomyśl tylko, ile taki młody Tusk będzie miał informatorów ze swojej działki!
        Już - z kursu - ma ich kilku. A jak już sobie pojeździ – w co tak trochę nie
        wierzę, bo jaki szef miejskiej spółki przewozowej zatrudni dziennikarza-kierowcę
        – to dopiero będzie miał tematów!
        Pytanie tylko, co z etyką – bo jako pracownika będzie go obowiązywać tajemnica
        służbowa.
        Gdybym ja miał wybierać: etyka czy skuteczność dziennikarska, to bym wybrał
        oczywiście skuteczność.
        • bopin Re: Nie błąd, tylko taktyka 13.12.05, 20:49
          Nie dorabiaj ideologii do niekompetencji. Fachowcy działają, a nie gadają o tym
          jak zdobywaja informacje. Tu raczej chodzi o tuskowa propagandę, równie
          żenujące. Już lepiej tę sama informację sprzedało Metro, jako kawałek z wyższych
          sfer dla nizszych sfer.
      • Gość: hirsz jankower Re: typowy bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:04
        przecież nikt Ci nie każe tego czytać:)
        • bopin Re: typowy bład 13.12.05, 20:49
          > przecież nikt Ci nie każe tego czytać:)
          Pech chciał, że przeczytałem, moja wina, racja
    • fotografik.gdansk Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu 13.12.05, 21:45
      no i co z tego ze kreci kolkiem i jest Dziennikarzem TAK TRZYMAJ I NIEDAJ SIE
    • Gość: ... Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 14.12.05, 18:40
      Ciekawe kto za ten kurs zaplacil?????
      • d.z Re: harpie 14.12.05, 20:40
        No tak już się harpie zleciały i dawaj sabat uskuteczniać:)
        No niedobry ten tuskowy syn dziennikarz bo przecież nie dość, że sam na kurs
        poszedł to jeszcze zdał i w gazecie opisał.
        No kto mu za ten kurs załpacił?
        No kto mu egzamin robił?
        No komu to wogóle służy?
        No kto za tym stoi???
        Ileż obfitych w wartosciowe wątki tematów do poruszenia, ileż powodów do
        wypowiedzenia swojego zdania...
        Cud miód malina.
        A prawda jest taka, że większość krytkantów po odbębnieniu pracy wraca szybko
        do domku by pojeść, gazetkę poczytać, pooglądać serial w TV i ewentualnie potem
        na net wleźć i dac upust swoim frustracjom.
        To, że chłopak na kurs poszedł i czegoś się nauczył nie jest ważne.
        To, że jeszcze coś się mu chciało również.
        Ważne, że można swoje trzy krytykanckie grosze wtrącić i spokojnie spać pójść w
        poczuciu dobrze spełnionego obowiązku.
      • Gość: on Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.pro-internet.pl 15.12.05, 22:30
        poważnie? coś jeszcze chcesz dodać? idź lulu. późno już
        • d.z Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu 15.12.05, 22:41
          Gość portalu: on napisał(a):

> poważnie? coś jeszcze chcesz dodać? idź lulu. późno już

Tobie niczego dodać nie mogę (matki natury ponoć poprawiac nie należy).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka