Gość: Magda IP: *.crowley.pl 11.12.05, 21:41 Gratulacje!!! A jednak dotrzymuje Pan publicznie złożonych obietnic. Proponuję trasę linii 195 na Chełm - na bieżąco sam będzie Pan mógł kontrolować sytuację korków na Łostowickiej:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wiemkszy Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 11.12.05, 22:11 Ja też Gratuluje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 11.12.05, 23:57 Szczere gratulacje. Nie łatwo być kierowcą takiego bombowca. Panie Michale, jest Pan nieodrodnym Synem swojego Ojca. Tuski to wspaniałe chłopaki! Dziewczyny też!! Pozdrawiam z całą życzliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Garcija chetna na pasazerke :) IP: *.chello.pl 12.12.05, 07:15 Daj znac ktora linia bedziesz jezdzil,to sie chetnie z Toba przejade :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ach...... Re: chetna na pasazerke :) IP: *.chello.pl 12.12.05, 08:36 moje marzenie to usiąść za kierownicą M11.... Odpowiedz Link Zgłoś
bopin typowy bład 12.12.05, 08:51 Typowy błąd przy redagowaniu gazety lokalnej. Koledzy zaczynają się rozpisywac o własnych slubach, dzieciach czy odbytych kursach zawodowych. Nie zapomne jednego co streścił w Dzienniku swój kurs na "człowieka sukcesu". Dziennik przodował swego czasu w takich publikacjach. A co mnie obchodzi jak redaktor ukończył kurs spawacza w zawodówce???? Pomyslał ktos o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
treborrr Nie błąd, tylko taktyka 12.12.05, 22:02 Pomyśl tylko, ile taki młody Tusk będzie miał informatorów ze swojej działki! Już - z kursu - ma ich kilku. A jak już sobie pojeździ – w co tak trochę nie wierzę, bo jaki szef miejskiej spółki przewozowej zatrudni dziennikarza-kierowcę – to dopiero będzie miał tematów! Pytanie tylko, co z etyką – bo jako pracownika będzie go obowiązywać tajemnica służbowa. Gdybym ja miał wybierać: etyka czy skuteczność dziennikarska, to bym wybrał oczywiście skuteczność. Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: Nie błąd, tylko taktyka 13.12.05, 20:49 Nie dorabiaj ideologii do niekompetencji. Fachowcy działają, a nie gadają o tym jak zdobywaja informacje. Tu raczej chodzi o tuskowa propagandę, równie żenujące. Już lepiej tę sama informację sprzedało Metro, jako kawałek z wyższych sfer dla nizszych sfer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirsz jankower Re: typowy bład IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.05, 23:04 przecież nikt Ci nie każe tego czytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
bopin Re: typowy bład 13.12.05, 20:49 > przecież nikt Ci nie każe tego czytać:) Pech chciał, że przeczytałem, moja wina, racja Odpowiedz Link Zgłoś
fotografik.gdansk Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu 13.12.05, 21:45 no i co z tego ze kreci kolkiem i jest Dziennikarzem TAK TRZYMAJ I NIEDAJ SIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.chello.pl 14.12.05, 18:40 Ciekawe kto za ten kurs zaplacil????? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: harpie 14.12.05, 20:40 No tak już się harpie zleciały i dawaj sabat uskuteczniać:) No niedobry ten tuskowy syn dziennikarz bo przecież nie dość, że sam na kurs poszedł to jeszcze zdał i w gazecie opisał. No kto mu za ten kurs załpacił? No kto mu egzamin robił? No komu to wogóle służy? No kto za tym stoi??? Ileż obfitych w wartosciowe wątki tematów do poruszenia, ileż powodów do wypowiedzenia swojego zdania... Cud miód malina. A prawda jest taka, że większość krytkantów po odbębnieniu pracy wraca szybko do domku by pojeść, gazetkę poczytać, pooglądać serial w TV i ewentualnie potem na net wleźć i dac upust swoim frustracjom. To, że chłopak na kurs poszedł i czegoś się nauczył nie jest ważne. To, że jeszcze coś się mu chciało również. Ważne, że można swoje trzy krytykanckie grosze wtrącić i spokojnie spać pójść w poczuciu dobrze spełnionego obowiązku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu IP: *.pro-internet.pl 15.12.05, 22:30 poważnie? coś jeszcze chcesz dodać? idź lulu. późno już Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: Dziennikarz "Gazety" kierowcą autobusu 15.12.05, 22:41 Gość portalu: on napisał(a): > poważnie? coś jeszcze chcesz dodać? idź lulu. późno już Tobie niczego dodać nie mogę (matki natury ponoć poprawiac nie należy). Odpowiedz Link Zgłoś