Gość: milion IP: *.ima.pl 28.10.02, 00:19 Weźcie wreszcie jakąś porządną firmę, która nie będzie miała takich problemów jak PROKOM!!!! To już nie pierwsza wpadka tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Życzliwy Re: Gdynia. Problemy z pilotażem IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 28.10.02, 08:11 Proponuje byście zweryfikowali te informacje. Serwer firmy Prokom padl doszcztnie. Aplikace rzeczywiście można było pobrac o godzinie, którą podaliście. Nie stety to nie był koniec problemów ale raczej ich początek. Po uzupełnieniu danych nie można było ich wysłać do PKW. Gratuluje nikąpetencji firmy, która byla odpowiedzialna za serwer. Umowa została potpisana więcej niż 2 m-ce temu (w polowie września szukano osób chetnych do udziału w pilotażu i z tąd wysuwam takie wnioski). Uważam, że to dość długi czas by się odpowiednio przygotować. Tak, że progarm zakończył się raczej nie powodzeniam. W Gdyni i tak osiągnięto sukces bo prawie wszyscy ściągnąli aplikacje i dane do komisji w innych miastach biarących udział w pilotażu są większe kłopoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrowa Re: Gdynia. Problemy z pilotażem IP: 24.157.198.* 28.10.02, 08:23 wybory wyborami, ale te kilka paskudnych bledow orto calkowicie cie dyskwalfikuje, zyczliwy nie masz wyboru - do szkoly bo na nauke nigdy nie jest za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: Gdynia. Problemy z pilotażem IP: *.mpsz.pl / *.gdynia.mm.pl 28.10.02, 19:07 błędy sorki mam dysortografię i dysleksje. jest mi niezmiernie pzrykro że masz problem sprawiły ci moje wypociny. szkoda że nie masz własnego zdania na ten temat i zamiast napisać coś mądrego wytykasz tylko błędy ortograficzne. nie wiem w czym mnie to dyskwalifikuje (oki polonistą to nie zostane i wcale tego nie chcę). co do nauki to szkołę już skończyłem i uczę się dalej. po za tym poczytaj sobie lepiej troszke histori a dowiesz się że ludzie z podobnymi problemami z moimi radzili sobie w życiu i to napewno dużo lepiej od ciebie. wię nie pieprz że coś mnie dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo3 prokom szczurek IP: *.pro.gdansk.tdci.pl 28.10.02, 08:13 a kto robił dobrze tej firmie? cegielska i szczurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Gdynia. Problemy z pilotażem IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 28.10.02, 18:06 o ile się orientuję nie tylko Gdynia miała/ma problemy ze źle działącym oprogramowaniem firmy Prokom, cała Polska ma, i w radiu polskim były materiały,że nigdzie nie działało, wszyscy liczy "na piechotę", jak miało działać, skoro i w zusie nie działało, zastanawia tylko to, dlaczego skoro wiadomo, że nie działało wcześniej, znów zdecydowano się na tę samą firmę?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fred Śmieci Krauzego za 24 mln PLN IP: *.gda.cdp.pl, / 213.134.152.* 30.10.02, 10:07 No właśnie. Ciekawe: ZUS wtopa to poprawka w wyborach. Krauze musi mieć niezłe plecy skoro cały czas sprzedaje swój kit. Kit za 24 mln PLN. Sporo. Odpowiedz Link Zgłoś