Dodaj do ulubionych

Cymański Tadeusz

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.06, 08:58
Człowiek chory z nienawiści.
Zawsze tylko on ma rację i nigdy takowej nikomu nie przyznał!
Obserwuj wątek
    • Gość: rysio Re: Cymański Tadeusz IP: *.czechowice.sdi.tpnet.pl 17.01.06, 11:06
      Juz raz w AWSie pokazał swój profesjonalizm
    • Gość: lesio Re: Cymański Tadeusz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 11:59
      jego -cytat roku- u Lisa: ojciec rydzyk napewno nie sprzeniewierzył pieniędzy
      zebranych na stocznię, gdyż moja mama ma do ojca dyrektora bezgraniczne
      zaufanie.
      • joannabarska Re: Cymański Tadeusz 17.01.06, 13:30
        www.pis.org.pl/kampanie/autolustracja/cymanski.php Ani mnie facet ziębi
        ani grzeje. Jak go widzę w telewizorku usmiecham sie z poblażaniem. Pyskować
        umie, ale to jeszcze nie wszystko choc może na IV RP jest to człowiek akurat.
        Dobrze, ze nie jest moi mom synem,a mógłby, i to nie "od biedy". Z pewnoscia
        jednak inaczej bym go wychowała.
        • joannabarska Re: Cymański Tadeusz 17.01.06, 13:41
          www.polityka.pomorskie.pl/cymanski.htm Co chcecie od faceta? Za
          tzw.komuny nie stał całkiem na uboczu! Ale działan w III RP specjalnych nie
          dostrzegam. Pzdr.miłych trójmiastowców.
        • ratatatam joannabarska do wynajecia ? 17.01.06, 13:42
          Regionalne> Lublin
          "Aśka rozruszaj ten watek, bo nam nie wypada
          Autor: Gość: 3city IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Data: 17.01.06, 13:07"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=34892109 "

towarzyszko barska, nie sadzilem, ze towarzyszka az z lublina biegnie tu zeby
          dorobic (do wcale nie malej) emerytury
          :DDDDD
          • xwarut Sa ludzie niezupełnie zdrowi takze 17.01.06, 14:24
            Ow "ratatam" musi być niezupełnie zdrowym człowiekiem. Z praktyki lekarskiej
            znam tego typu zachowania. Nie widzę potrzeby, by ktokolwiek z nim dyskutował.
            Oczywiscie może: sam z sobą.
          • joannabarska Do pewnego szczyla 17.01.06, 14:54
            ratatatam napisał:

> Regionalne> Lublin
            > "Aśka rozruszaj ten watek, bo nam nie wypada
            > Autor: Gość: 3city IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
            > Data: 17.01.06, 13:07"
            > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=34892109 "
            >
            > towarzyszko barska, nie sadzilem, ze towarzyszka az z lublina biegnie tu zeby
            > dorobic (do wcale nie malej) emerytury
            > :DDDDD
            =Krótka odpowiedz: czułam,ze to prowokacja niejakiego "ratatama", bo juz w nocy
            dał sie poznac jako tego typu szczyl - powiem delikatnie. Nie mniej zwrócił mą
            uwagę na ów wątek i dlatego, jak zwykle, siegnęłam do googli, by zobaczyc ,
            kim jest facet, którego oglądam na różnych kanałach telewizyjnych. Niezbyt
            ciekawy, jak teraz sami widzicie otwierając podane przeze mnie linki. Jest ich
            więcej, niech zainteresowani sami zajrzą do googli podając hasełko: "Tadeusz
            Cymański". I jeszcze kolejna sprawa. Nie po raz pierwszy tytułują mnie
            (ironicznie,widzę to!) na forum "towarzyszka" i nie po raz pierwszy mowię do
            ciemnego ludu, ze w PZPR, w przeciwienstwie do wielu innych, niestety, nie
            byłam, bo wtedy mogłabym zrobic daleko więcej niz - zdolna nawet - osoba
            bezpartyjna. Emerytura moja jest zupełnie zwyczajna, ciężko wypracowana przez
            40 lat i zapewne mniejsza niz specjalna emerytura premiera dla chociazby p. b.
            marszałek ,Grześkowiak. Pierwszy raz słyszę, żeby - pisząc na forum - mozna
            było zarobic. Jak Ty to robisz, ratatamie, bo, jak mniemam, masz doswiadczenia
            w tej materii? Podziel się, tego (tylko tego!) chętnie się od Ciebie nauczę. To
            tyle mej gadki na razie,dodając, ze zrobiłam wyjatek odnosząc sie
            do "ratatama". Na forum Lublin czy Kraj z człowiekiem tym rozmawiac przestałam.
            Przychodzi kolej i na forum Trójmiasta. OK!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka