Gość: mama IP: *.chello.pl 14.01.06, 22:46 Co z Eurofitem (z Witawy)????? Nie istnieje już? Padli? Strony internetowej juz nie ma a na Witawie wisi baner Fitnesklubu GYMNASION....... Chyba przenosiny do Witawy nie wyszły im na dobre........ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mama Re: EUROFIT - centrum rekreacji ???????? IP: *.chello.pl 17.01.06, 14:57 NO co jest? Nikt nic nie wie? Czy nikt z zaglądających na forum nie korzysta z fitness klubów? Moze sie gdzieś przeniesli. PS. W sumie nie dziwne, ze padli jak takie zaintersowanie jest ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krk Re: EUROFIT - centrum rekreacji ???????? IP: *.gdynia.mm.pl 18.01.06, 18:14 chadzałem tam co jakiś czas, bezpretensjonalnie, bezdresowo. sauny fajne. A teraz wiszą w oknach plakaty gymnasion - i co tu więcej pisać, wszystko jasne. Przecież Eurofit podczas remontu nie wieszałby sobie plakatów konkurencji ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: EUROFIT - centrum rekreacji ???????? IP: *.chello.pl 18.01.06, 22:56 No zauważyłam, ze nie ma ich już w Witawie. Tylko pytanie - czy sie przenieśli czy padli. Teraz będzie Gymnasion. Ciekawe jakie będą ceny. Eurofit nie był tani a i tak sie nie utrzymał. Ciekawe jak oni to zrobią..... Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: EUROFIT - centrum rekreacji ???????? 18.01.06, 18:26 wlasciciel robil przekrety. Ja wlasnie szukam sobie nowego studia. Bo na fitness musze chodzic Odpowiedz Link Zgłoś