alutkama 05.08.08, 09:25 czy ktoras z was moglabyzadzwonic do tej przychodni na greenpoincie i dowiedziec sie ile kosztuje jedna dawka szczepionki hpv. (718) 389-8585 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdamajewski Re: prosba do mam z ny 05.08.08, 18:36 kaska oni jej tam nie maja, dostajesz recepte i idziesz do apteki wykupic, jak juz ja masz to wtedy ci ja zrobia. koszt jej bedzie zalezal od tego czy masz i jakie ubezpieczenie czy placisz sama. Ja nie pamietam dokladnie ale moja ciotka bez ubezpieczenia placial chyba (moge sie mylic) $500 za jedna Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: prosba do mam z ny 05.08.08, 19:29 a mozesz zadzwonic do jakiejs apteki i dowiedziec sie po ile jest. Ja place za leki 100%.zastanawiam sie czy nie zrobis jej w polsce. Ustawilabym sobie zeby zrobic wszystkie trzy w Polsce. Gdzies na necie wyczytalam ze kosztuje 120$. Magda mozesz dla mnie to sprawdzic, nie chce z Polski wydzwaniac. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: prosba do mam z ny 05.08.08, 19:30 W Polsce kosztuje 500zl za jedna dawke. Odpowiedz Link Zgłoś
magdamajewski Re: prosba do mam z ny 05.08.08, 19:33 ide po swoje leki w tym tygodniu to sie zapytam, wydaje mi sie ze taniej w polsce cie wyniesie ale spawdze dla pewnosci Odpowiedz Link Zgłoś
alutkama Re: prosba do mam z ny 05.08.08, 20:05 juz zadzwonilam do znajomej apteki na greenpoincie ,kosztuje 130$, ale jak bedziesz w swojej aptece to zapytajsie o cene. Zeby nie bylo niespodzianek.Czyli narazie wychodzi na toze w stanach jest tansza szczepionka. Odpowiedz Link Zgłoś