Gość: beast IP: *.*.*.* 12.10.01, 10:43 Było ciężko,ale sie skonczyło:) bo dla mnie koniec tygodnia,jest juz teraz. Wszystkim dla których nastapi to dopiero za kilka godzin-wytrwałosci zyczę:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: koprofag Re: JEST PIĄTEK! IP: 157.25.158.* 12.10.01, 10:47 dziekuje bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: JEST PIĄTEK! IP: *.ibngr.edu.pl 12.10.01, 11:24 Zołzujesz beast ty przesmiewco cięzkiej pracy. A ja tu musze do 17 za...........:(((( Pociesza mnie tylko to że pogoda się zepsuła i juz tak nie frustruje mnie słoneczko za oknem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koprofag Re: JEST PIĄTEK! IP: 157.25.158.* 12.10.01, 11:38 ja mam dzis ciezko prace fizyczna:) przenosimy biuro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: JEST PIĄTEK! IP: *.ibngr.edu.pl 12.10.01, 11:46 To uwazaj na rupturę co by jej ne przerwać:))) ja to przerabiałem pół roku temu (cztery biurka dwie szafy, trzy regały) w ramach racjonalizacji zmieniły lokalizację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beast Re: JEST PIĄTEK! IP: *.*.*.* 12.10.01, 11:59 Gość portalu: mcroti napisał(a): > Zołzujesz beast ty przesmiewco cięzkiej pracy. A ja tu musze do 17 za.......... > .:(((( > Pociesza mnie tylko to że pogoda się zepsuła i juz tak nie frustruje mnie słone > czko za oknem:) Wyrazy najszczerszego wspołczucia.Rozumiem,że to z przepracowania rzadko osatnio zaglądałes na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcroti Re: JEST PIĄTEK! IP: *.ibngr.edu.pl 12.10.01, 12:01 Niestety odpowiedź brzmi TAK:(((( teraz tez nie wiem gdzie wsadzic mam łapy ale chwila przerwy każdemu się należy:) Odpowiedz Link Zgłoś