Gość: Krzys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:44 nie 48 godzin tylko 8,9 a nawet 10 dni trwają formalności z kredytem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jolka Re: Bank Ge money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:06 Eeee u mnie to trwało dwa tygodnie,i całe szczęście że miałam coś na czrną godzinę bo już się zaczynał wkurzać developer.Nie polecam tego banku,są inne szybsze i równie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka79 Re: Bank Ge money 30.03.06, 12:39 a o jaki kredyt chodzi?konsumencki czy mieszkaniowy? pytam,bo akurat ja osobiscie nie składałam w tym banku żadnego wnoisku o kredyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Bank Ge money IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:02 mieszkaniowy,hipoteka pod zastaw,ale chyba zrezygnuje,bo sprawdzają moje zatrudnienie(dzwonili 3 razy),i twierdzą że nie można potwierdzić.Szlag Mnie trafia bo najprościej przyjechać do mojej firmy,i zobaczyć że Ja tam pracuje. Szczerze nie polecam tego banku. Odpowiedz Link Zgłoś