ballest 15.12.02, 02:23 Od Nowego Roku nie obrazamy !!! Kto jest za kultura na FORUM !!!? Mysle, ze dla kazdego zdrowo myslacego to nie problem zachowac sie z kultura, a nie obrazac kogos osobiscie, kogos ktorego sie nie zna!!! Co Wy na to???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KRÓLIK Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.02, 02:45 Jestem za pod warunkiem wzajemności w myśl zasady "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie" pzdr. KRÓLIK Odpowiedz Link Zgłoś
belissarius Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 15.12.02, 08:43 Rozsadne i dobre slowa! Ja nikogo staram sie nie obrazac... )::: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesi W swoich wypowiedziach... IP: *.visp.energis.pl 15.12.02, 21:48 (nielicznych) staram się zawsze odnosić do poglądów osoby z którą dyskutuję, nie obrażając jej. A od zasady "oko za oko" wolę staropolskie "mądry głupiemu ustąpi". Pyskówki do niczego nie doprowadzą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: W swoich wypowiedziach... 15.12.02, 23:07 Ciesze sie, ze tez tego zdania jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: W swoich wypowiedziach... IP: *.brzezno.xlan.pl / 192.168.2.* 16.12.02, 17:26 Nie miejcie złudzeń, nie liczcie że autorzy wątków typu "Windyga kochana": www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=57&w=3978800&a=3978800&v=2 nagle zmądrzeją albo nabiorą życzliwości dla innych :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yol Od TERAZ nie obrazamy !!! IP: *.limes.com.pl 17.12.02, 01:05 ...po co czekac te kilkanascie dni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 17.12.02, 13:23 ballest napisał: ........a nie obrazac kogos osobiscie, kogos ktorego sie nie zna!!!.... Czy mogę nie obrażać nikogo? Nawet nieznajomych?! Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 17.12.02, 13:32 Nikt nikomu tego zabronic nie potrafi, ale mysle, ze jak dorosliscie do EU to tez jestescie w stanie sie z kultura na Forum zachowac. To przeciez takie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 17.12.02, 14:16 ballest napisał: > Nikt nikomu tego zabronic nie potrafi, ale mysle, ze jak dorosliscie do EU to > tez jestescie w stanie sie z kultura na Forum zachowac. > To przeciez takie proste. 1. Dziękuję za zezwolenie. 2. Cieszę się, że wyczułeś mój cieniawy dowcip. 3. Skoro to takie proste, to może i mnie się uda? Jak myślisz?? Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 17.12.02, 21:03 Moze Ty bedziesz trudnosci mial, ale wiekszosc napewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 18.12.02, 08:34 ballest napisał: > Moze Ty bedziesz trudnosci mial, ale wiekszosc napewno nie Skąd u Ciebie tyle agresywności? Czyżby z braku poczucia humoru? Agresja zwykle prowokuje agresję. Chyba, że trafisz na takiego wesołka jak ja, którego śmieszą osobnicy wygłaszjący apele o treści sprzecznej z własnym postępowaniem. Mam nadzieję, że po 4-tym czytaniu zrozumiesz o czym pisałem. Najlepiej, moje posty daj do tłumaczenia osobie o IQ= ok 1,00. Życzę Ci zdrowia i nieustającego humoru. Fil PS1 - Czy wiesz, że istnieje takie coś jak Słownik Ortograficzny? Zweryfikuj swój tekst w oparciu o ten słownik. PS2 - Jak mówią radiowcy "bez odbioru". Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 18.12.02, 20:47 Nie jestes czasami POLAKIEM Z zagranicy, dla nich czas sie zatrzymal, sadzac po Twoim wpisie, moze nawet racje mam. Oni wszystko lepiej wiedza, a inni maja IQ = 1, dlaczego dyskutujesz z takimi. Znam Cie i wiem jaki jestes, Twoj wpis tylko potwierdzil Twoje "mentorskie" zachcianki. Odpowiedz Link Zgłoś
filut Pobawmy się 19.12.02, 09:10 Mało być "bez odbioru" ale ... ballest napisał: "Nie jestes czasami POLAKIEM Z zagranicy, ... " Polacy z zagranicy to niby II kategoria!!?? A wg jakich kryteriów. BTW, a Ty gdzie mieszkasz chłopczyku? ....dla nich czas sie zatrzymal ... Skąd to wiesz? Rodzice powiedzieli? .....sadzac po Twoim wpisie, MOŻE NAWET racje mam.... Może masz, może nawet nie masz. Wszystko się wyjaśni w swoim czasie. ..... Oni wszystko lepiej wiedza, a inni maja IQ = 1, dlaczego dyskutujesz z takimi...... Posiadanie IQ=1 to normalka. Czy wiesz co to IQ?? MOŻE NAWET nie wiesz. .... Znam Cie i wiem jaki jestes, ..... Czy byliśmy przedstawieni sobie? ....Twoj wpis tylko potwierdzil Twoje "mentorskie" zachcianki. ... Jak będziesz pytał o znaczenie IQ, to przy okazji spytaj o Mentora, protoplasty mentora. Liczę na odpowiedź Fil Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Pobawmy się 19.12.02, 10:09 Czy Wyście na głowy upadli? Zużywacie swoje zasoby intelektualne na taki bezsensowny spór... Balleście, to jest Twój wątek i wyglądało na to, że się przyjął; nie szkoda Ci go psuć w ten sposób? Filucie, na dobry żart składa się fikuśna konstrukcja myślowa oraz reakcja odbiorcy; jeśli on działa na innych falach, to żartu należy natychmiast zaprzestać. Najgorzej jest z ludźmi na poziomie. Menele wyładowują agresję w jednym wybuchu plugastw a potem zapominają o sprawie. A cholerni intelektualiści mają zbyt dobrą pamięć. Ponadto powściągają swoją złość aż zamieni się w trujący jad; potem nasączają nim forum po troszeczku przez wiele dni. A ja już w ogóle nie wiem, o co Wam poszło. Tylko proszę, nie wyjaśniajcie mi tego. - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
filut Stefanie, jak mogłeś 19.12.02, 11:05 podejrzewać mnie o coś tak odrażającego jak intelekt??!! I to jeszcze o jakieś ..... zasoby intelektualne .... Lubię się złośliwie pośmiać, nawet z siebie. Nie obrażam się za odwet. Ballest sam się podłożył. Jak mogłem tego nie wykorzystać? Musiał bym to wyznać na spowiedzi, a rozgrzeszenie ..... To nie moja wina, że on nadaje na falach, które dają negatywny rezonans. Definitywnie "bez odbioru" Fil Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Stefanie, jak mogłeś 19.12.02, 11:39 filut: > Stefanie, jak mogłeś podejrzewać mnie o coś tak odrażającego jak intelekt??!! > I to jeszcze o jakieś ..... zasoby intelektualne .... Twój ostatni post pogłębia moje podejrzenie na temat Twojego związku z tym odrażającym. Na razie nie mogę się doszukać odpowiedniego paragrafu i tylko dlatego nie zmieniam Twojego statusu z podejrzanego na oskarżonego. W każdym razie już teraz przysługuje Ci prawo odmowy odpowiedzi na zaczepki śledczego i innych podobnych typków. filut: > To nie moja wina, że on nadaje na falach, które dają negatywny rezonans. Albo częstotliwości są takie same i wtedy jest rezonans, albo różne i go nie ma. Co to jest ,,negatywny rezonans''? Że niby częstotliwości się zgadzają a faza przeciwna? Ale wtedy byście się wygaszali a Wy się właśnie wzmacniacie. A ze mną Ballest dobrze rezonował, tylko w tym wątku nagle mu się coś na chwilę porobiło... - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
filut Re: Stefanie, jak mogłeś 19.12.02, 11:53 Nie mogę się ustosunkować do zarzutów. Obowiązuje mnie cisza w eterze. Fil Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Stefanie, jak mogłeś 19.12.02, 21:50 Musze przyznac, ze choc dyskusja bardzo ostra, ale tak daleko sie nikt nie posunal, zeby kogos h.... wyzwac, a wiec szanse sa wielkie - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrzyrzeklesBal Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! IP: *.proxy.aol.com 02.01.03, 01:50 Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Od Nowego Roku nie obrazamy !!! 02.01.03, 02:00 PRZYRZEKAM I MYSLE ZE TEZ TO ZROBICIE !!!! Dzieki za przypominki :-)))' Odpowiedz Link Zgłoś