Dodaj do ulubionych

Konta bankowe

IP: 213.192.76.* 19.10.01, 08:41
Moze ktos mi powie w jakim banku dobrze jest miec konto????
pozdrawiam
M
Obserwuj wątek
    • Gość: beast Re: Konta bankowe IP: *.*.*.* 19.10.01, 12:03
      Własciwie kazdy banko oferuje bardzo podobne warunki.Jako,ze mieszkasz w
      Gdansku najlepszy bedzie chyba jednak BIG-BG (dostepnośc bankomatów).
      Wiele złych słow słyszy się o obu Pekaowkach;)
    • Gość: szary mBank IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.10.01, 16:48
      Jako, że dostęp do sieci masz, polecam mBank. 14% ror, czy to możliwe? A Visa
      za darmo, a karta do płacenia w sieci... A tak! :))
      • Gość: sharky Re: mBank IP: *.hg.mdip.bt.net 19.10.01, 17:42
        Tylko Barclay...tylko czy to jest juz w Polsce?
        • Gość: bogdan Re: mBank IP: *.rasserver.net 21.10.01, 16:21
          mowili ze najlepiej w chinskim ale to bylo dawno
    • Gość: Matti Re: Konta bankowe IP: *.ds.pg.gda.pl 21.10.01, 18:48
      I juz zalozylem w PKO BP, ojciec ma tam i nie mial z kontem jeszcze ZADNYCH
      problemow, a po za tym przelewy beda:)
      M
      • sloggi Re: Konta bankowe 24.10.01, 13:07
        To ja już Ci współczuję wyboru.
    • Gość: mikmik Re: Konta bankowe IP: *.telenergo.pl 24.10.01, 14:15
      hahaha
      a już miałem zaproponować Tobie konto w banku o największej tradycji w
      lekceważeniu klientów, czyli PKO BP S.A od niedawna ( chodzi mi o S.A. )
      Być może niebawem będziesz miał okazję przekonać się o prawdziwości tego
      określenia :)))
      Rachunek ROR mam u nich od zarania dziejów RORowych, nie pamiętam już od kiedy,
      musiałbym zaglądnąć do swojej karty bankowej. Trzymam tylko dlatego, że dają
      najlepszą linię kredytową w ramach kredytu odnawialnego a obecnie, wszystko co
      wpływa na konto przelewam na tentychmiast na konto w mBanku.
      Acha, mam jeszcze jakieś dwa stałe przelewy.
      Pozdrówka
      • Gość: msz Re: Konta bankowe IP: 10.40.18.* / 195.116.213.* 26.10.01, 08:11
        Ja zrezygnowałem z PKO BP ze względu na kolejki. Ich plusem jest natomiast duża
        sieć bankomatów.
        • Gość: Matti Re: Konta bankowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.01, 20:27
          Gość portalu: msz napisał(a):

> Ja zrezygnowałem z PKO BP ze względu na kolejki. Ich plusem jest natomiast duża
          >
          > sieć bankomatów.
          kolejki sa w wiekszosci bankow... jak tylko otrzymam jakis sygnal z BP jak to
          mnie lekcewaza nie omieszkam o tym poinformowac sloggi i wszystkich forumowiczow
          pzdr
          M

• adox Re: Konta bankowe 30.10.01, 13:32
            mam konto RORowe od wielu lat w PKO we Wrzeszczu na "wysepce". Nawet lubię
            tamte Panie bo się znamy od dawna, zawsze się do mnie usmiechaja i są miłe ale
            niestety nie nadrobi się tym wszystkich tyłów jakie ma ta instytucja razem
            wzięta.
            Największe trzęsienie ziemi wywoływałem zawsze reklamacjami transakcji VISowych
            realizowanych przez Internet. Trwa to zawsze prawie rok a w dodatku nigdy nie
            rejestrują tego w oddziałach tylko wszystko ślą do centrali jakby ich to w
            ogóle nie interesowało. Dotkliwy jest równiez brak możliwości składania zleceń
            przelewów przez WWW czy też w ogóle wgląd on-line w to co się dzieje na koncie.
            Tyły informatyczne to chyba mają największe ze wszystkich swoich tyłów. Trzyma
            mnie jedynie wysoki ( 20 tys. ) kredyt odnawialny przypisany do RORu. Staram
            się nie trzymać tam wolnych środków i jeśli to mozliwe nie odwiedzać oddziału.
            Pozdrówka
            • Gość: Matti Re: Konta bankowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 30.10.01, 19:53
              adox napisał(a):
              > Największe trzęsienie ziemi wywoływałem zawsze reklamacjami transakcji VISowych
              >
              > Dotkliwy jest równiez brak możliwości składania zleceń
              > przelewów przez WWW czy też w ogóle wgląd on-line w to co się dzieje na koncie.

jest mozliwy wglad online co sie dzieje na koncie bo ja to osobiscie robie,
              przelewow jeszcze nie skladalem ale tez sa mozliwe on line
              pozdrawiam
              M

• adox Re: Konta bankowe 02.11.01, 13:00
                Mylisz pojęcia skarbie, nie interesuje mnie ten sztuczny twór, jakim jest
                pseudo konto "internetowe" jakie oferuje od pewnego czasu PKO BP S.A. Daleko mu
                do ofery Mbanku czi Inteligo, a poza tym nie oferuje ono karty Visa Clasic ani
                kredytu odnawialnego i nie można powiązać go z istniejącym już tradycyjnym
                RORem. A ponieważ bank w dalszym ciągu nie posiada ogólnopolskiej sieci
                informatycznej nie ma dostępu do konta online. Jedyną nową usługa jest
                możliwość otrzymywania SMSów o zmianie salda z dnia poprzedniego. A SMSy te
                wysyłane są z oddziału w którym jest prowadzony rachunek :)))
                Pozdrówka
                • Gość: Matti Re: Konta bankowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 02.11.01, 21:39
                  adox napisał(a):

> Mylisz pojęcia skarbie, nie interesuje mnie ten sztuczny twór, jakim jest
                  > pseudo konto "internetowe" jakie oferuje od pewnego czasu PKO BP S.A. Daleko mu
                  >
                  > do ofery Mbanku czi Inteligo, a poza tym nie oferuje ono karty Visa Clasic ani
                  > kredytu odnawialnego i nie można powiązać go z istniejącym już tradycyjnym
                  > RORem. A ponieważ bank w dalszym ciągu nie posiada ogólnopolskiej sieci
                  > informatycznej nie ma dostępu do konta online. Jedyną nową usługa jest
                  > możliwość otrzymywania SMSów o zmianie salda z dnia poprzedniego. A SMSy te
                  > wysyłane są z oddziału w którym jest prowadzony rachunek :)))
                  > Pozdrówka

SMSy nie sa jedyna mozliwoscia, bo mozna to robic rowniez online, PKObp wysyla
                  info o saldzie moze i masz racje, daleko do mbanku ale poczekajmy troche, nie od
                  razu Krakow zbudowano
                  Matti
                  • mikmik Re: Konta bankowe 04.11.01, 22:41
                    PKO BP S.A.
                    Oferuje:
                    -ROR klasyczny z najniższym oprocentowaniem, ze zleceniami stałymi, które można
                    składać jedynie osobiście w oddziałach, lub telefonicznie u pani bankowej gdy
                    ma się "złote konto", informacją na SMS o zmianie salda na końcie wysyłane z
                    jednodniowym opóźnieniem lub zestawienie transakcji na maila ( bardzo często
                    zupełnei nie czytelne, zrezygnowałem z tej usługi po 4 miesiącach ) NIE MA TO
                    NIC WSPÓLNEGO Z DOSTEPEM DO KONTA "ON-LINE"
                    -ROR w Internecie z trochę większym oprocentowaniem i możliwościa sprawdzania
                    salda przez WWW, którego w żaden sposób nie można powiązać z istniejącym np. od
                    wielu lat RORem. Zakłada się nowe oddzielne konto przez centrum w Wawie, do
                    którego nie dają np. VISy Clasic, kredytu odnawialnego i maja gdzieś twoje
                    zasługi i prawa nabyte przez lata udręki z PKO BP.
                    Pozdrawiam
                    • Gość: Matti Re: Konta bankowe IP: *.ely.pg.gda.pl 05.11.01, 10:29
                      mikmik napisał(a):

> PKO BP S.A.
                      > Oferuje:
                      > -ROR klasyczny z najniższym oprocentowaniem, ze zleceniami stałymi, które można
                      >
                      > składać jedynie osobiście w oddziałach, lub telefonicznie u pani bankowej gdy
                      > ma się "złote konto", informacją na SMS o zmianie salda na końcie wysyłane z
                      > jednodniowym opóźnieniem lub zestawienie transakcji na maila ( bardzo często
                      > zupełnei nie czytelne, zrezygnowałem z tej usługi po 4 miesiącach ) NIE MA TO
                      > NIC WSPÓLNEGO Z DOSTEPEM DO KONTA "ON-LINE"
                      > -ROR w Internecie z trochę większym oprocentowaniem i możliwościa sprawdzania
                      > salda przez WWW, którego w żaden sposób nie można powiązać z istniejącym np. od
                      >
                      > wielu lat RORem. Zakłada się nowe oddzielne konto przez centrum w Wawie, do
                      > którego nie dają np. VISy Clasic, kredytu odnawialnego i maja gdzieś twoje
                      > zasługi i prawa nabyte przez lata udręki z PKO BP.
                      > Pozdrawiam

ok ok ok macie racje, temat uwazam za zamkniety, dzieki za wyczerpujace info
                      mikmik
                      pzdr
                      Matti
                • Gość: rak Re: Konta bankowe IP: *.proxy.aol.com 12.11.01, 21:33
                  adox napisał(a):

> > do ofery Mbanku czi Inteligo, a poza tym nie oferuje ono karty Visa Clasic
                  ani
                  . A ponieważ bank w dalszym ciągu nie posiada ogólnopolskiej sieci
                  > informatycznej nie ma dostępu do konta online. Jedyną nową usługa jest
                  > możliwość otrzymywania SMSów o zmianie salda z dnia poprzedniego> Pozdrówka

Interesujace ,a moze znasz adres internetowy preferowanych przez ciebie Bankow:
                  mBank oraz Inteligo?, dziekuje Pozdrawiam :))
                  • Gość: adox Re: Konta bankowe IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 12.11.01, 22:27
                    hym, jest na wielu bilbordach również trójmiejskich ulic
                    www.mbank.com.pl
                    www.inteligo.pl
                    • Gość: rak Re: Konta bankowe IP: *.proxy.aol.com 14.11.01, 09:47
                      Hallo ADOX
                      Bagtela, ale ja niestety nie mam mozliwosci live przezywac Trojmiasta, dlatego
                      tak bardzo cenie sobie Forum. Za info bardzo dziekuje i serdecznie pozdrawiam:))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka