Dodaj do ulubionych

Geremek murem za Wałęsą

IP: *.vide / 213.192.75.* 27.06.06, 03:30
Czy ktoś lustrował Wyszkowskiego? W Gdańsku mówią, że facet jedynie udaje
nawiedzonego kretyna... Co do Walentynowicz, to wiadomo - bez komentarza.
Gwiazda też ma problemy ze sobą - głównie i szuka winnego, poziom wypowiedzi
mierny ze wskazaniem na b. głupi. Cała zabawa zapowiada się, jak zawsze w tym
zestawie, na coś bardzo niesmacznego i chyba jedynie sąsiadka Huellego
słysząca tupanie i głośne rozmowy w jezykach - może to przebić.
Obserwuj wątek
    • 18261826www Wyszkowski- szmata bez honoru i godnosci!!! 27.06.06, 03:40
      Podobnie jak Gwiazda nie moze przebolec z zawisci ,ze zostal odsuniety od
      koryta.Jeden wygrywa ,drugi przegrywa bo takie jest zycie.Walesa pasowal do
      roli kopciuszka ,wiec swiat uczynil go wielkim.Gwiazda,Wyszkowski i
      Walentynowicz nigdzie nie pasuja,wiec pluja na Walese.
      • Gość: Wybitny znawca Re: Wyszkowski- szmata bez honoru i godnosci!!! IP: *.centertel.pl 27.06.06, 13:07
        To raczj Geremek zasluguje na te przydomki... ten Zyd ktory nieraz zmienial
        nazwisko (niech powie, ze nie) typuje sie na wybitnego intelektualiste - a
        jakaz on pisal prace dyplomowa?? O francuskich prostytutkach z okresu
        miedzywojennego... Jaki dyplom taki autorytet.
        • agrafek Re: Wyszkowski- szmata bez honoru i godnosci!!! 27.06.06, 14:44
          Gość portalu: Wybitny znawca napisał(a):

> To raczj Geremek zasluguje na te przydomki... ten Zyd ktory nieraz zmienial
          > nazwisko (niech powie, ze nie) typuje sie na wybitnego intelektualiste - a
          > jakaz on pisal prace dyplomowa?? O francuskich prostytutkach z okresu
          > miedzywojennego... Jaki dyplom taki autorytet.

Nie lubię Geremka, ale co to za argument z tematem pracy? I co z tego ma
          wynikać?
          Temat, tak pod względem historii jak i nauk społecznych interesujący.
    • Gość: Lolek Re: Geremek murem za Wałęsą IP: 195.117.28.* 27.06.06, 08:45
      O Boże. To jest polska(!) właśnie. Dop... temu kto ma więcej i komu się udało.
      Panie Lechu, niech się Pan broni!
    • janusz_au Re: Geremek murem za Wałęsą 27.06.06, 12:01
      hehe ja nie mam zadnej watpliwosci ze walesa ograbial zwiazek.Wreszciepo latach
      prawda o jego chaniebnej dzialnosci zaczyna powolutku sie ujawniac,poczekajmy
      jeszcze kilkanascie lat a dowiemy sie ze "Bolek" zostal urzyty przez komune do
      upozorowanego lecz kontrolowanego przez nia "upadku komuny" mam nadzieje ze
      stanie sie to niedlugo.
      Pozdrawiam
      • Gość: Walek Daj Spokoj Gwiazda, Wyszkowski, Walentynowicz IP: *.chello.pl 27.06.06, 12:03
        Nie możecie się teraz poddać, wreszcie jest okazaja do mówienia przed sądem
        tego, co i tak wszyscy wiedzą.

Wałek, przyznaj się Bokassa...

• Gość: ja Wolałbyś solidną wojnę domową durniu ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 02:35
        • Gość: boleś Re: Wolałbyś solidną wojnę domową durniu ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:09
          koleś, może wytłumaczysz jak wygląda "solidna wojna"
      • Gość: nms5 Re: Geremek murem za Wałęsą IP: *.bulldogdsl.com 28.06.06, 11:07
        Januszu_au!
        Zeby uwiarygodnic swoje wypowiedzi, moze zacznij od kursu poprawnej polszczyzny. Na pierwszy ogien powinna pojsc ORTOGRAFIA. Narazie - poziom jest zenujacy!!!
    • Gość: Zbulwersowany Młodzi murem za Wałęsą!!! IP: 193.26.131.* 27.06.06, 12:03
      Lech Wałęsa, jaki by nie był, to ikona i bohater. To człowiek znany całemu
      światu, który na stałe zapisał się w historii. Jak można tak szargać ten
      ponadnarodowy symbol walki o słuszną sprawę, odwagi i prawdy!? Wraz z grupą
      przyjaciół byłem wczoraj na procesie, żeby Lech Wałęsa wiedział o tym, jak
      bardzo jest dla Polaków ważny - niezależnie od grupy nawiedzonych, szkodliwych
      dziwaków.
      • Gość: wybitny znawca Re: Walesa tez moze klamac IP: *.centertel.pl 27.06.06, 13:12
        Swiat nie dzieli sie na czarne i biale: Mimo zaslug Walesa nie jest teflonowy i
        tez moze miec na sobie afery (Np. Reagan mial afere iran-kontras), jest faktem,
        ze Walesa zostal przerzucony do Solidarnosci gdy strajk juz trwal. Czy ktos zna
        wielkie zaslugi walesy przed 1980?? Nie jest wykluczona wersja Gwiazdy i
        Walentynowicz - Walesa byl wentylem, w ktory wszedl impet solidarnosci a
        pozniej gwarantowal okragly stol. Czyz to normalne, ze do dzis nie ma
        lustracjii? Dlaczego u nas w przeciwienstwie do czech czy niemiec nie otworzono
        teczek? Dzis mowi sie, ze mozna to bylo zrobic tylko na poczatku lat 90.. a kto
        byl wtedy prezydentem? Kto odwolal Macierewicza??
        • koloratura1 Re: Walesa tez moze klamac 27.06.06, 14:53
          Gość portalu: wybitny znawca napisał(a):

>
          > Kto odwolal Macierewicza??

Za odwołanie Macierewicza i reszty tej bandy to się Wałęsie należy pomnik!
          • Gość: L.K. Re: I tak juz otwieraja sie teczki nareszcie IP: *.centertel.pl 27.06.06, 16:14
            Na szczescie wiec, wprawdzie opoznione o 15 lat, ale nadejscie prawdy jest
            nieuniknione. O Walesie takze. NAwet "Gazeta" i Agora jest zbyt krotka by to
            zatrzymac. Kolejno Kosciol, Dziennikarze, Politycy itd. Bedzie co czytac.
        • Gość: boleś Lotnisko im. Wałęsy w Rębiechowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:03
          Nie mogę się doczekać, kiedy będa zdejmować napis z nazwiskiwm tego bufona. Mam
          nadzieję, że to tylko kwestia czasu!
    • Gość: Wujek_Bolek Geremek murem za Wałęsą? Ja też!!! IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 27.06.06, 16:25
      Szczury, zdrajcy, sprzedawczyki - kiedyś bractwo łasiło się do Lecha bo był na
      fali, a teraz?! Teraz furda, bo mamy nowego "lidera" i "prezia" z kserokopią i
      żonką brzydszą ode mnie [co jest naprawdę sztuką!]. Tak nie można, moi mili - a
      zresztą nie zaszkodzicie Lechowi, nawet wszyscy, bo on swoje zrobił i swoje
      miejsce w historii ma. A was niech diabli porwą, dusze małej wiary!!!
    • Gość: Ungeheuer Re: Geremek murem za Wałęsą IP: *.kobylnica.sdi.tpnet.pl 27.06.06, 16:29
      ...małe i "śmiszne" ludziki pokazują, co potrafią... a Europa na to patrzy i
      się śmieje w kułak.
      • Gość: kamilahelena Re: Geremek murem za Wałęsą IP: *.dip0.t-ipconnect.de 27.06.06, 17:26
        Te hektolitry pomyj wylewane na glowe Walesy i kazdego kto w jego obronie sie
        wypowie!!! te inwektywy w stosunku do niego i jego przyjaciol (patrz, ktorys z
        tych zalosnych postow powyzej o zydach, prostytutkach itp)
        Boze widzisz i nie grzmisz!!!
        ... ale coz jestesmy w Polsce......
        nigdy nie bylam wielka fanka p.Walesy ale jego zaslugi doceniam i teraz
        pozdrawiam go serdecznie a takze p.Geremka rowniez w uznaniu dla jego naukowego
        dorobku a nie tylko politycznego
    • Gość: MINK GEORGES Re: Geremek murem za Wałęsą IP: *.net81-67-178.noos.fr 27.06.06, 19:24
      Bylem odpowiedzialny za obsluge delegacji "S" w Paryzu jako doradca Zwiazku
      Zawodowego CFDT, ktory wspolorganizowal pobyt delegacji. Nie wiem gdzie
      przedlozyc moje zaswiadczenie. Posadzenie Walesy jest samo w sobie skandaliczne
      ale takze absurdalne zwazywszy obyczaje zwiazkowe we Francji. Jakiekolwiek
      skladki na "S" zawsze byly adresowane oficjalnie. Nikomu by nie przyszlo do
      glowy zbieranie pieniedzy w czasie spotkan i wreczanie w kopercie. Tym bardziej
      oczywiscie, ze po prowokacji wloskiej inspirowanej przez KGB (fingowane zdjecia)
      wladze zwiazkowe bardzo uwazaly aby nikt nie mogl na nowo podsunac pretekst do
      prowokacji. Natomiast duza suma pieniedzy zostala zebrana dla "S" po wybuchu
      stanu wojennego i we Francji istnial komitet moralny z Michel Foucault,
      zwiazkowcami francuskimi i Japonskimi, do ktorego tez ja nalezalem i ktory
      zarzadzal ta suma skladajac wyczerpujace sprawozdania. Nigdy zatem pieniadze
      nie mogly byc przekazywane bez kontroli, z reki do reki. Moge to powtorzyc
      przed jakakolwiek instancja sadowa, pod przysiega. Georges Mink
      • Gość: g Re: Geremek murem za Wałęsą IP: *.gdansk.agora.pl 28.06.06, 12:09
        Niech Pan skontaktuje sie z pelnomocnikiem L. Wałęsy, panią mecenas Eweliną
        Wolańską.
      • les1 Re: Geremek murem za Wałęsą 28.06.06, 19:28
        Gość portalu: MINK GEORGES napisał(a):
        Posadzenie Walesy jest samo w sobie skandaliczne ale takze absurdalne
        zwazywszy obyczaje zwiazkowe we Francji. Jakiekolwiek
        > skladki na "S" zawsze byly adresowane oficjalnie. Nikomu by nie przyszlo do
        > glowy zbieranie pieniedzy w czasie spotkan i wreczanie w kopercie.....

* ??? Piszesz, jakbys naprawde w to wierzyl...

>Nigdy zatem pieniadze nie mogly byc przekazywane bez kontroli, z reki do
        reki. Moge to powtorzyc przed jakakolwiek instancja sadowa, pod przysiega.
        Georges Mink

* Czy ty jestes az tak bardzo naiwny i latwowierny? A moze taka masz funkcje w
        pracy?
        :-)
    • Gość: ja Czy mógłby ktoś coś napisać o miłosnych podbojach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 02:42
      Wyszkowskiego . Podobno nieźle walczył tyle , że w wyrku .
      Czy to prawda ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka