Dodaj do ulubionych

Dzięki Unii spada bezrobocie

27.06.06, 21:07
I co rydzykowe psychole???Polska rosnie w Si?e ,a ludziom zyje sie dostatnio!
A wy sekciarze chcieliscie inaczej,aby Polska by?a zawsze biedna i zacofana,
a Polacy ciemni i g?upi jak wy.Niedoczekanie wasze!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: j Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: 81.170.119.* 27.06.06, 21:39
      Spadlo bezrobocie bo bezrobotnii wyjechali do londynu...
      • Gość: GUCIO Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.chello.pl 28.06.06, 12:40
        Te 11% wyjechało zagranicę.
    • Gość: Z za granicy Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.simnet.is 27.06.06, 22:44
      Ludzie, co wy piszecie? Czy to jest powód do dumy? Dzięki inwestycjom Unii w
      regionie spadło bezrobocie? Każdy, kto ma umiejętności, wykształcenie, ucieka z
      Polski. Za granica jest doceniany i żyje w końcu jak człowiek. I to jest
      prawdziwy powód spadku bezrobocia. Cieszcie się dalej z drenażu kadry
      wykwalifikowanej. "Niemal każda restauracja szuka wykwalifikowanych kucharzy.
      Brakuje także stolarzy, murarzy i spawaczy." A może to Unia jest tego powodem?
      Owszem. Wszystkich ich można znaleźć za granicą. Polską granicą. Wiem, że
      pojawią się za chwilę opinie osób, które w Polsce do czegoś doszli. Sam jestem
      taką osobą, a mimo to za granicą jestem o niebo lepiej doceniany. Ale nie
      zapominajcie o dziesiątkach tysięcy osób bez chleba na śniadanie i porządnych
      butów. Ogromna większość z nich również korzysta z możliwości Unii. Zdajcie
      sobie sprawę, że nawet oni po wyjeździe za granicę, zaczynają żyć jak każdy
      powinien. Obserwuję to codziennie. Dokąd ta Polska zmierza?
    • Gość: adam Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.cable.tmark.pl 28.06.06, 02:40
      Jeszcze pare milionow mlodych wyjedzie z kraju w poszukiwaniu normalnosci i
      bezrobocia nie bedzie wogoole..
    • Gość: Ostatni Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.06, 09:53
      Bezrobocie nie spada, tylko bezrobotni uciekaja z regionu. Wiekszosc moich
      znajomych wyjechalo z Pomorza za praca. Politycy nic nie robia dla
      spoleczenstwa, tylko dla swoich rodzin i jedynie im zalatwiaja prace.
    • toja3003 Brawo UE! Teraz trzeba nam szybko do euro! 28.06.06, 14:45
      • atheix_mail Re: Brawo UE! Teraz trzeba nam szybko do euro! 01.07.06, 19:00
        Oczywiście, że jest głupio, że w Europie jest jedna waluta. Ale nie niewygoda
        jest w tym wypadku najważniejsza, a fakt, że NBP pobiera prowizje od wymiany walut.

Jest to pewnie zresztą powód, dla którego Polska pomimo populizmu nie przystąpi
        do unii walutowej. Dlaczego miałaby rezygnować z zysków NBP? No chyba że
        ministrem finansów będzie nadal Gilowska, to wtedy owszem, bo Gilowska jest
        specjalistką od obniżania dochodów państwa i zwiększania jego wydatków.
        • kalinowski11 Re: Brawo UE! Teraz trzeba nam szybko do euro! 01.07.06, 21:09
          Wszyscy wyjechali ? Czy mogę już gasić światło ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka