hatteras 27.06.06, 21:07 I co rydzykowe psychole???Polska rosnie w Si?e ,a ludziom zyje sie dostatnio! A wy sekciarze chcieliscie inaczej,aby Polska by?a zawsze biedna i zacofana, a Polacy ciemni i g?upi jak wy.Niedoczekanie wasze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: 81.170.119.* 27.06.06, 21:39 Spadlo bezrobocie bo bezrobotnii wyjechali do londynu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GUCIO Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.chello.pl 28.06.06, 12:40 Te 11% wyjechało zagranicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z za granicy Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.simnet.is 27.06.06, 22:44 Ludzie, co wy piszecie? Czy to jest powód do dumy? Dzięki inwestycjom Unii w regionie spadło bezrobocie? Każdy, kto ma umiejętności, wykształcenie, ucieka z Polski. Za granica jest doceniany i żyje w końcu jak człowiek. I to jest prawdziwy powód spadku bezrobocia. Cieszcie się dalej z drenażu kadry wykwalifikowanej. "Niemal każda restauracja szuka wykwalifikowanych kucharzy. Brakuje także stolarzy, murarzy i spawaczy." A może to Unia jest tego powodem? Owszem. Wszystkich ich można znaleźć za granicą. Polską granicą. Wiem, że pojawią się za chwilę opinie osób, które w Polsce do czegoś doszli. Sam jestem taką osobą, a mimo to za granicą jestem o niebo lepiej doceniany. Ale nie zapominajcie o dziesiątkach tysięcy osób bez chleba na śniadanie i porządnych butów. Ogromna większość z nich również korzysta z możliwości Unii. Zdajcie sobie sprawę, że nawet oni po wyjeździe za granicę, zaczynają żyć jak każdy powinien. Obserwuję to codziennie. Dokąd ta Polska zmierza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.cable.tmark.pl 28.06.06, 02:40 Jeszcze pare milionow mlodych wyjedzie z kraju w poszukiwaniu normalnosci i bezrobocia nie bedzie wogoole.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ostatni Dzięki Unii spada bezrobocie IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.06, 09:53 Bezrobocie nie spada, tylko bezrobotni uciekaja z regionu. Wiekszosc moich znajomych wyjechalo z Pomorza za praca. Politycy nic nie robia dla spoleczenstwa, tylko dla swoich rodzin i jedynie im zalatwiaja prace. Odpowiedz Link Zgłoś
atheix_mail Re: Brawo UE! Teraz trzeba nam szybko do euro! 01.07.06, 19:00 Oczywiście, że jest głupio, że w Europie jest jedna waluta. Ale nie niewygoda jest w tym wypadku najważniejsza, a fakt, że NBP pobiera prowizje od wymiany walut. Jest to pewnie zresztą powód, dla którego Polska pomimo populizmu nie przystąpi do unii walutowej. Dlaczego miałaby rezygnować z zysków NBP? No chyba że ministrem finansów będzie nadal Gilowska, to wtedy owszem, bo Gilowska jest specjalistką od obniżania dochodów państwa i zwiększania jego wydatków. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Brawo UE! Teraz trzeba nam szybko do euro! 01.07.06, 21:09 Wszyscy wyjechali ? Czy mogę już gasić światło ? Odpowiedz Link Zgłoś