Gość: Maks IP: *.pro-internet.pl 29.06.06, 21:56 Ale ekipa "fachowców" od radia! Boki zrywać. A może załamywać ręce. Współczuję dziennikarzom Radia Gdańska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Echh Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 22:51 Szkoda gadać i jak stąd nei wyjechać... Odpowiedz Link Zgłoś
dan3iger Był taki jeden dzieciak w Radzie Radia. 02.07.06, 20:56 Nazywał się Nowak. I jakoś nikomu nie przeszkadzało że 28-mio letni szczyl z nadania partyjnego zarzadza państwową firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanszczanin Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.chello.pl 29.06.06, 23:23 Ale wesoło.A Niecko to krewny spikerki???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.dbln.cable.ntl.com 30.06.06, 02:56 "Nie przypominam sobie teraz żadnego nazwiska dziennikarza Radia Gdańsk, nie pamiętam też nazwy żadnej audycji - przyznaje działacz Samoobrony - Andrzej Gackowski - co to kurka za koles, a raczej czyj/kogo to koles? To naprawde jakis koszmar. Zaluje bardzo, ale nie mieszkam juz w moim ukochanym Wrzeszczu. Od pol roku mieszkam w Dublinie. Ale dzieki internetowi mam nasluch na moje ziomalskie Radio Gdansk. Mam nadzieje, ze kiedys bedzie dane mi wrocic do mojego miasta. I mam nadzieje, ze nie bedzie w nim juz wtedy koleszkow pana Endrju..bleee co za czasy mamy dziwne. A z Radia Gdansk pozdrawiam Pana Dominika Sowe - mojego speca od super dan... mniam mniam:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Zmiany w Radiu Gdańsk 30.06.06, 06:17 PiS, Samoobrona i LPR podzieliły miejsca w radzie nadzorczej publicznego Radia Gdańsk. Nad rozgłośnią będą czuwali: szef firmy medialnej, przewodnik, szpitalny zaopatrzeniowiec i pracownik firmy zajmującej się wyburzeniami ... Czas zwinąć antenę :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 17:46 ja też zwijam, ale jestem ciekawski czy zaopatrzeniowiec zdał egzamin do rad nadzorczych?????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownnik Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: 195.205.250.* 30.06.06, 16:24 Nie podawajcie żadnych nazwisk dobrych dziennikarzy, bo nas nowe wypieprzy - wszak pracownik nie może byc mądrzejszy od szefa! Tylko skąd tu głupszych znaleść? Chyba tylko z radia co ma ryja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fraglesi67 A kto jeszcze słucha Radia Gdańsk ? 30.06.06, 06:21 Bo ja już nie pamiętam kiedy słuchałem normalnego radia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) To klasyczne wcześniej w Radiu " był G" Nowak IP: *.mlyniec.gda.pl 30.06.06, 09:15 To klasyczne wcześniej "derektorem" i "członkiem" zarządu w "Radiu G" był poseł S. Nowak. Tak więc obecna ekipa robi to samo co Platfusy robiły w większości mediów radiowych na pomorzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.limes.com.pl 30.06.06, 10:38 Jeszcze w tej radzie brakuje śmieciarza i będzie komplet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drhc jestem przerażony zamachema na państwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 15:28 bandy nieuków, bezideowych baranów, generalnie fundamentalistów i betonu. Cięzko będzie naprawić to co uczynią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saar Kolejny podział łupów? IP: *.chello.pl 30.06.06, 23:52 A jacy fachowcy! Z wielką przyjemnością słucham Radia Gdańsk. Niestety, zdaje się, że to - co miłe dla ucha też ma swój kres. Czy jest jeszcze jakaś dziedzina życia wolna od polityki? Na wymioty mi się zbiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJy Poczekamy na nowy zarzad IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 01.07.06, 01:33 W tej Radzie, wbrew glosom osob niezorientowanych, a bijacych piane na wszystko co pachnie PiS, sa fachowcy od mediow. Takim fachowcem jest Lochwicki - szef Videostudia oraz mgr inz. Charkin - rzekomo jedynie przewodnik, lecz w istocie spec od radioakustki, redaktor, publicysta (m.in. Tygodnika Politechnik,C tygodnik Czas, prasa podziemna, potem Tygodnik Gdanski). Zatem panowie i panie, najpierw fakty a potem komentowanie. Akurat Lochwicki i Charkin nie maja nic wspolnego z polityka, wiec te kubly pomyj wylane mna tych stronach sa chybione.Wlasnie po tych nominacjach widac, ze PiS nie obsadza Rady Radia politykami, lecz fachowcami. Zreszta zobaczymy kto bedzie w zarzadzie Radia. Poprzednio byl i jest; dzialacz PSL (Krankowski), pani lewicy, SLD. redaktor z Glosu Wybrzeza - Kietrys oraz polityka Platformy Nowak zamieninony potem na red. Arabskiego z Platformy i organu partjnego PO Dziennika Baltyckiego). I to byl zarzad apolityczny?!! A kto byl w Radzie nadzorczej? POlitcy z SLD, PO i PSL!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kura Re: Poczekamy na nowy zarzad IP: *.radio.gdansk.pl 07.07.06, 18:44 jak piszesz dzentelmenie -to pisz prawdę. "pani z Glosu' w radiu spędziła 13 lata i wie o tym każdy, kto kiedykolwiek wiedził coś o ludziach mediów, a dopisywanie formacji partyjnej każdemu, to jakaś choroba, która ma tyle wspólnego z prawdą i obiektywizmem, co Waćpan z rozumieniem spraw , o których bajdurzy. Pora zacząc coś rozumieć i myśleć (a nie zmyślać) a nie tylko wylewać kubły pomyj na ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IPN jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 16:06 Przypomnijmy nieco z życiorysu Marka Łochwickiego,co robił zanim został dyrektorem Video-Studio Gdańsk?Ano był kierownikiem dyskoteki"Dominikańska"w Gdańsku,był to przełom lat siedemdziesiątych i osiemdziesiątych-kiedy to nie jeden człowiek został obity i okradziony przez jego bramkarzy i nikt nie powie,że on Marek Łochwicki o tym nie wiedział.Nic mu zrobić nie mogli bo układy miał z byłą milicją, a na dodatek chronił go partjny imunitet.Marek Łochwicki był bowiem sekretarzem POP-PZPR,jaka funkcjonowała przy Bałtyckiej Agencji Artystycznej w Sopocie.Swoich zgoła "ubeckich"manier nie pozbył się po dzień dzisiejszy.Należy zatem postawić wyrażne pytanie,czy powyższe fakty kwaliwikują go do do bycia czałonkiem Zarządu Radia Gdańsk,instytucji,na której kartach historii zapisało sie pięknie wielu dziennikarzy z gdańskiego środowiska.Ciekawe jest co by było gdyby Marek Łochwicki poddał się lustracji?Wynik byłby zapewne szokujący.Kto stoi w końcu za jego nominacją,a może te osoby nie znają jego przeszłości-zatem niech przeczytaja to co wyzej tu zostało napisane i zweryfikują swoje decyzje.Panie Boże uchowaj nas od takich "fachowców",a z resztą sobie sami poradzimy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ERKA Re: jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 02.07.06, 22:14 Koles pomawiasz Lochwickiego mowiac, ze wynik lustracji bylby szokujacy. Skad taka podejrzenie. To ze ktos byl w PZPR nie przekresla go na vcale zycie. Nie wiem czy byl on w PZPR, lecz to co zrobil w opozcyji i potem w Videostudio daje mu mandat, aby uczsetniczyc w budowie niezaleznych , etycznych mediow. Co innego sprawa lustracji, ta sprawa powinna bc wyjasniona przez samego Locwickiego albo IPN. latwo rzucic haslo - lustracja bedzie szokiem, moze szokiem wlasnie pozytywnym, ze to gosc prawy i czysty. Ta chwile kto powie, ze pan Charkin tez nie ma na imie Wojciech i nie moe buc w radzie nadorczej, bo akurat pomagal Borusewiczowi w wyborach. Dobrz ze pomagal, to nie jest preciez zarzut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oskubani Re: jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 04:43 to powiedz o wszechwiedzacy ilu gostkow oskubano,kiedy on byl szefem disco"Dominikanska"-czy nie wiedzial co z tzw.boykami robili jego bramkarze-jak nie wiesz -to na drzewo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 23:00 sam brał z tego dolę,he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 22:59 ha ha a co on takiego w opozycji zrobił,prawy i czysty dobre sobie,he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: jakim eksperterm jest Marek Łochwicki? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.02.14, 22:56 Świeta prawda! Chwała Ci za to,że to napisałeś,pamietam doskonale te czasy.Należy jeszcze dodać ,ze w tamtym czasie kombinował z biletami tzw.wejsciówkami po 50 zł sztuka i kupował walute od gości dyskoteki i zadnej dziwce nie przepuścił musiał podac chociaż ,,lodzika,,,he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss bojkot wyborów IP: 195.116.62.* 03.07.06, 12:38 demokracja parlamentarna ma się tak do demokracji jak mafia do działalności dobroczynnej. To zwykła gra o konfitury i skok na spiżarnie. Kto rozsądny nie chodzi głosować. PO, PIS, Samoobrona, SLD, PSL i LPR - im chodzi o to, by z ciebie żyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miłka Re: Zmiany w Radiu Gdańsk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.14, 09:10 Nowe Radio - ekipa Jeep-a jak oni to zrobili że... ehhh sami wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś