Gość: Liczydło IP: *.crowley.pl 29.01.03, 21:30 Jeżeli inwestycja ma kosztować 60 milionów złotych, to kiedy inwestor spodziewa się wyjść na plus? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotrek Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: 62.233.233.* 29.01.03, 21:45 Nareszcie, chciałoby się powiedzieć. To wstrętne liszajstwo tzw. hotel Jantar bezgwiazdkowy przestanie szpecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 02:14 Super ta inwestycja 60 mln zł pokazuje, że Gdańsk jest dobrym miejscem do inwestowania i zadaje kłam, niektórym lansowanym opiniom (również przez Wyborczą -z przeciwnej opcji niz obecny prezydent miasta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: *.gda.osk.pl / 81.219.96.* 31.01.03, 14:48 dokladnie wbrew marudom i redaktorkom z lokalnej wyborczej w Gdansku sporo sie buduje nie tylko centra handlowe i biurowce ale i hotele ddajmy jeszcze z inw. edukacyjnych rozpoczecie budowy biblioteki glownej UG a takze kompleksu muzyczno-kongresowego na olowiance a tak ukochana przez morska gdynia spi nic sie nie dzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MĄDRY WILK Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: *.wbpg.org.pl 31.01.03, 17:28 Według mnie ta inwestycja tokolejny głupi pomysł obecnych wladz pięknego miasta Gdańska(na czele z p.Adamowiczem).Pieniądze potrzebne są na inne cele np.oświata,budowa hali sportowej na graniczy Gdańska i Sopotu.Budowa kolejnego hotelu,przecież już jest nowoczesny hotel "Mercury-Heweliusz".To tyle,mam nadzieję,że władze Gdańska opamiętają się i nie dadzą na tę "inwestycję"pieniędzy ze skromnego budżetu miasta.Żegnam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olek Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: *.gda.cdp.pl / 62.181.161.* 31.01.03, 18:53 Gość portalu: MĄDRY WILK napisał(a): > mam nadzieję,że władze Gdańska opamiętają się i nie dadzą na > tę "inwestycję"pieniędzy ze skromnego budżetu miasta.Żegnam. Ale z ciebie młot, a nie mądry wilk !!! Ta inwestycja finansowana jest przez prywatnego inwestora a nie przez miasto. Poza tym hotel jest inwestycją turystyczną i ma służyć turystom, im ich więcej tym lepiej dla miasta, zresztą szkoda mojego czasu na dyskusje z malkontentem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Inwestycja przy Długim Targu IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 31.01.03, 18:48 Wszyscy politycy to zlodzieje Odpowiedz Link Zgłoś