voxi33 15.08.06, 21:34 Jestem sąsiadem z 21 zaobserwowałem takie oto zdarzenie--wielki czarny wilczur walił wielkie klocki za blokiem u was tj,za 19 --potem bawiły się tam dzieci ciekawe jak to będzie u nas--kłania się dzie świra-- pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nemeneme Re: ciekawe jak to w 19 15.08.06, 22:12 Zapewne będzie podobnie, no, może w tym wapadku jednak nie pojawi się wielki klocek za sprawą 'wielkiego, czarnego wilczura', ale jakiegoś innego, równie uroczego psiska :) Odpowiedz Link Zgłoś
anika_anika Re: ciekawe jak to w 19 17.08.06, 16:03 Właściciele psów obecni na zebraniu podczas którego uchwalono regulamin porządku wspólnoty mjr Słabego 19 podpisali go i zgodzili się z punktem zakazującym wyprowadzania psów bez kagańca i przypiętej smyczy na ogrodzonym terenie budynku. Ile ma to wspólnego z rzeczywistością widać na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_e1 czarny wilczur 22.08.06, 17:05 to niekoniecznie musi być któryś z naszych psów. Zwracam uwagę, że budowy sali gimnastycznej na przeciwko pilnuje stróż, który posiada czarnego skundlonego wilczura. W przeciwieństwie do naszych psów, które z reguły chodzą jednak na smyczy (wiem, bo widzę), ten lata luzem. Brama do tej boudowy jest cały czas otwarta i pies może dowolnie poruszać się po naszej okolicy i walić klocki, gdzie popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś