Dodaj do ulubionych

Nauczyciele do tablicy

07.09.06, 21:12
"Panie pośle, jest Pan idiotą". Słyszał już gdzieś to pan, panie Strąk ?
Obserwuj wątek
    • dan3iger Re: Nauczyciele do tablicy 07.09.06, 21:29
      Nawiasam mówiąc - Strąk usłyszał wtedy że jest "idiotą i kartoflem". Czyżby
      Strąka wyzwano od kartofli przed Kaczorami ? Może to zatem na skutek nazwania
      Strąka kartoflem kaczor dostał sraczki ?
      • Gość: ona Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.09.06, 21:56
        ja słyszałam ten list, bo w mojej szkole go odczytano i sadzę, ze to Pan
        Minister chciał sobie zrobić darmową kampanie wyborczą- żałuję tylko, ze nie
        widział reakcji uczniów!!
        • Gość: gosc Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.pro-internet.pl 07.09.06, 22:09
          ahahaha. no reakcja pewnie byla przednia! ahaha. aha, szpitale psychiatryczne pewnie znajda kilka wolnych lozek, a napewno jedno (zgadnijmy dla kogo :)
          • Gość: zyx Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:08
            Cicho, bo pójdziemy wszyscy siedzieć... :(
            • Gość: No tak Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.such.nat.hnet.pl 07.09.06, 23:57
              Z tego co wiem, to dyrektor nie zmuszał, nie zakazywał tylko prosił o:
              NIEODCZYTYWANIE listu. A poza tym, to mam prośbę do "pana posła" Strąka, żeby
              znalazł mi w kodeksie karnym, obowiązującym na terenie RP, że nieodczytanie
              listu jakiegokolwiek ministra jest przestępstwem. Czekam niecierpliwie.
    • Gość: czytelnik Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:12
      List Gertycha to jest pranie mozgu mlodym ludziom w szkole,slusznie,ze nie chca
      do dyrektorzy czytac, bo polityki nie powinno byc w szkole. Giertych
      zapomial,ze w szkole ucza historie. Natomias Strak,zada ukarania burmistrza
      Sztumu i dyrektorow szkol ktorzy niechca czytac listu Giertycha, oni sa
      dyktatorami,zapomieli,ze jest demokracja,osmieszaja sie i tyle. To jest glupi
      pomysl.
      • Gość: nikt Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.jasien.net 08.09.06, 00:38
        dzisiaj strąk w TVP powiedział: "Pan Giertych jest organem państwowym..." hehehehe ciekawe, czy tą wypowiedz uzgodnił z "organem" hihihi. w końcu ktoś powiedział prawdę ...giertych TY ORGANIE!!!!!!
      • jww20 Re: Nauczyciele? 08.09.06, 02:36
        Gość portalu: czytelnik napisał(a):

> List Gertycha to jest pranie mozgu mlodym ludziom w szkole,slusznie,ze nie chca
        >
        > do dyrektorzy czytac, bo polityki nie powinno byc w szkole. Giertych
        > zapomial,ze w szkole ucza historie. Natomias Strak,zada ukarania burmistrza
        > Sztumu i dyrektorow szkol ktorzy niechca czytac listu Giertycha, oni sa
        > dyktatorami,zapomieli,ze jest demokracja,osmieszaja sie i tyle. To jest glupi
        > pomysl.

fajne, tylko dziś prawdziwych czcionek już nie ma (i wersalików - żal).. i sensu
        brak - nawet w słusznej sprawie.
    • Gość: Gaba Nauczyciele do tablicy IP: *.multicon.pl 08.09.06, 07:30
      A ponoć szkoła ma byc apolityczna. Mamy już państwo policyjne. Teraz czas na
      szkołę
    • ewelina1999 Re: Nauczyciele do tablicy 08.09.06, 08:53
      U mnie też nie czytano listu. Pani dyrektor przeprosiła, że go nie odczyta ale
      list jest za trudny dla pierwszoklasistów ( było to rozpoczęcie roku szkolnego
      tylko dla klas pierwszych). Odczytała tylko chyba dwa ostatnie zdania ale wg
      mnie to i tak było za dużo :-0
      I myślę, że takich szkół było więcej ale teraz strach się przyznać bo srogie
      represje czekają na winowajców ;-0.
    • Gość: truth Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.interecho.com 08.09.06, 09:21
      Strak nie jest idiota, tylko nie zlym graczem. Skoro jaki tma wojtczyn sobie
      pogrywa na opinni publicznej, to czemu nie mialby robic tego posle Strak w swoim
      okregu wyborczym? Ostatni forum GW stacilo na poziomie intelektualnym trzeba
      przyznac, strasznie duzo nierozumnych cieci sie tu pojawilo - szkoda.
      • maruda.r Re: Nauczyciele do tablicy 08.09.06, 09:31
        Gość portalu: truth napisał(a):

> Strak nie jest idiota, tylko nie zlym graczem.

Strąk jest graczem słabiutkim, co jest oczywistą konsekwencją jego możliwości
        intelektualnych - dosadnie określanych na forach internetowych.

Co do poziomu samego forum, to sam go zaniżasz swoją oryginalną pisownią.

• Gość: my od razu ich pod ścianę i rozstrzelać albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:59
      zsyłka na Syberię, a co tam, porządek musi być!
    • Gość: dyrektor szkoły kolejny pajac IP: *.centertel.pl 08.09.06, 14:03
      panie poseł, może załóż pan komitet obrony kretynskich pomysłów ministra, może
      się przydać, bo nasza cierpliwość ma swoje granice
    • Gość: pęczek strąk ty ch**ju IP: *.cable.tmark.pl 08.09.06, 15:06
      tak tak... do ciebie mowie osle...

Roman na Madagaskar!!
    • Gość: belfer Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 06:23
      Brak reakcji dyrektorów sztumskich szkół na prośbę MENistra nie upoważnia
      Pomorskiego Kuratora Oświaty do żądania wyjaśnienia mu tej sytuacji przez
      dyrektorów szkół. Kurator sprawuje nad szkołami tylko nadzór pedagogiczny w
      zakresieokreslonym przez ustawę o systemie oświaty i rozporządzenie o nadzorze
      pedagogicznym a tam nic nie ma o egzekwowaniu próśb ministra. Jeśli uważa, że
      przez niespełnienie prosby ministra ci dyrektorzy uchybili godnosci zawodu
      nauczyciela może polecić rzecznikowi dyscyplinarnemu wszczęcie stosownych
      postepowań dyscyplinarnych - oczywiscie jesli nie boi się narażenia na
      osmieszenie. Przy tym kurator musi pamietac o przepisie art. 231 kodeksu
      karnego, który przewiduje odpowiedzialność karną za przekroczenie jego
      urzedniczych kompetencji (ten sam przepis, na który powołuje się poseł Strak :)
      Ot kompetentni przedstawiciele władzy publicznej!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka