dan3iger 07.09.06, 21:12 "Panie pośle, jest Pan idiotą". Słyszał już gdzieś to pan, panie Strąk ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dan3iger Re: Nauczyciele do tablicy 07.09.06, 21:29 Nawiasam mówiąc - Strąk usłyszał wtedy że jest "idiotą i kartoflem". Czyżby Strąka wyzwano od kartofli przed Kaczorami ? Może to zatem na skutek nazwania Strąka kartoflem kaczor dostał sraczki ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.zab.nat.hnet.pl 07.09.06, 21:56 ja słyszałam ten list, bo w mojej szkole go odczytano i sadzę, ze to Pan Minister chciał sobie zrobić darmową kampanie wyborczą- żałuję tylko, ze nie widział reakcji uczniów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.pro-internet.pl 07.09.06, 22:09 ahahaha. no reakcja pewnie byla przednia! ahaha. aha, szpitale psychiatryczne pewnie znajda kilka wolnych lozek, a napewno jedno (zgadnijmy dla kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.06, 23:08 Cicho, bo pójdziemy wszyscy siedzieć... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No tak Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.such.nat.hnet.pl 07.09.06, 23:57 Z tego co wiem, to dyrektor nie zmuszał, nie zakazywał tylko prosił o: NIEODCZYTYWANIE listu. A poza tym, to mam prośbę do "pana posła" Strąka, żeby znalazł mi w kodeksie karnym, obowiązującym na terenie RP, że nieodczytanie listu jakiegokolwiek ministra jest przestępstwem. Czekam niecierpliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.06, 00:12 List Gertycha to jest pranie mozgu mlodym ludziom w szkole,slusznie,ze nie chca do dyrektorzy czytac, bo polityki nie powinno byc w szkole. Giertych zapomial,ze w szkole ucza historie. Natomias Strak,zada ukarania burmistrza Sztumu i dyrektorow szkol ktorzy niechca czytac listu Giertycha, oni sa dyktatorami,zapomieli,ze jest demokracja,osmieszaja sie i tyle. To jest glupi pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.jasien.net 08.09.06, 00:38 dzisiaj strąk w TVP powiedział: "Pan Giertych jest organem państwowym..." hehehehe ciekawe, czy tą wypowiedz uzgodnił z "organem" hihihi. w końcu ktoś powiedział prawdę ...giertych TY ORGANIE!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jww20 Re: Nauczyciele? 08.09.06, 02:36 Gość portalu: czytelnik napisał(a): > List Gertycha to jest pranie mozgu mlodym ludziom w szkole,slusznie,ze nie chca > > do dyrektorzy czytac, bo polityki nie powinno byc w szkole. Giertych > zapomial,ze w szkole ucza historie. Natomias Strak,zada ukarania burmistrza > Sztumu i dyrektorow szkol ktorzy niechca czytac listu Giertycha, oni sa > dyktatorami,zapomieli,ze jest demokracja,osmieszaja sie i tyle. To jest glupi > pomysl. fajne, tylko dziś prawdziwych czcionek już nie ma (i wersalików - żal).. i sensu brak - nawet w słusznej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Nauczyciele do tablicy IP: *.multicon.pl 08.09.06, 07:30 A ponoć szkoła ma byc apolityczna. Mamy już państwo policyjne. Teraz czas na szkołę Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina1999 Re: Nauczyciele do tablicy 08.09.06, 08:53 U mnie też nie czytano listu. Pani dyrektor przeprosiła, że go nie odczyta ale list jest za trudny dla pierwszoklasistów ( było to rozpoczęcie roku szkolnego tylko dla klas pierwszych). Odczytała tylko chyba dwa ostatnie zdania ale wg mnie to i tak było za dużo :-0 I myślę, że takich szkół było więcej ale teraz strach się przyznać bo srogie represje czekają na winowajców ;-0. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truth Re: Nauczyciele do tablicy IP: *.interecho.com 08.09.06, 09:21 Strak nie jest idiota, tylko nie zlym graczem. Skoro jaki tma wojtczyn sobie pogrywa na opinni publicznej, to czemu nie mialby robic tego posle Strak w swoim okregu wyborczym? Ostatni forum GW stacilo na poziomie intelektualnym trzeba przyznac, strasznie duzo nierozumnych cieci sie tu pojawilo - szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Nauczyciele do tablicy 08.09.06, 09:31 Gość portalu: truth napisał(a): > Strak nie jest idiota, tylko nie zlym graczem. ************************** Strąk jest graczem słabiutkim, co jest oczywistą konsekwencją jego możliwości intelektualnych - dosadnie określanych na forach internetowych. Co do poziomu samego forum, to sam go zaniżasz swoją oryginalną pisownią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: my od razu ich pod ścianę i rozstrzelać albo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.06, 10:59 zsyłka na Syberię, a co tam, porządek musi być! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrektor szkoły kolejny pajac IP: *.centertel.pl 08.09.06, 14:03 panie poseł, może załóż pan komitet obrony kretynskich pomysłów ministra, może się przydać, bo nasza cierpliwość ma swoje granice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pęczek strąk ty ch**ju IP: *.cable.tmark.pl 08.09.06, 15:06 tak tak... do ciebie mowie osle... Roman na Madagaskar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Nauczyciele do tablicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.06, 06:23 Brak reakcji dyrektorów sztumskich szkół na prośbę MENistra nie upoważnia Pomorskiego Kuratora Oświaty do żądania wyjaśnienia mu tej sytuacji przez dyrektorów szkół. Kurator sprawuje nad szkołami tylko nadzór pedagogiczny w zakresieokreslonym przez ustawę o systemie oświaty i rozporządzenie o nadzorze pedagogicznym a tam nic nie ma o egzekwowaniu próśb ministra. Jeśli uważa, że przez niespełnienie prosby ministra ci dyrektorzy uchybili godnosci zawodu nauczyciela może polecić rzecznikowi dyscyplinarnemu wszczęcie stosownych postepowań dyscyplinarnych - oczywiscie jesli nie boi się narażenia na osmieszenie. Przy tym kurator musi pamietac o przepisie art. 231 kodeksu karnego, który przewiduje odpowiedzialność karną za przekroczenie jego urzedniczych kompetencji (ten sam przepis, na który powołuje się poseł Strak :) Ot kompetentni przedstawiciele władzy publicznej!!! Odpowiedz Link Zgłoś