Dodaj do ulubionych

Sklepy Gral

14.09.06, 22:27
Witam-chce kupic komputer-czy ktos mi moze cos napisac o tym sklepie??? Czy
moaja dobre produkty??jak traktuja klientów?? i jak z ewentualnymi
reklamacjami??? Ogolnie czy warto tam wydac pieniadze czy nie.
Jak nie to co polecacie innego w trojmiescie (czegolnie Gdyni,ale
niekoniecznie)

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: ULTRAS Re: Sklepy Gral IP: *.chello.pl 14.09.06, 22:35
      kup w Balcie - to pewne sklepy
      www.balta.pl/ofirmie/kontakty.php3
      • kazzol Re: Sklepy Gral 14.09.06, 23:13
        ilu klientów tyle opinii - zarówno jeśli chodzi o Grala i Baltę. Ja składałem w
        Gralu (Jantar) i bez zarzutu. Szybko zamówili części, na drugi dzień miałem
        odbiór sprzętu.
        Rok gwarancji na jednostkę, osobna gwarancja na części. Jak działa serwis - nie
        wiem.

pzdr

przeszukaj
        groups.google.pl/group/pl.regionalne.trojmiasto?lnk=sg
        tam jest sporo o Gralu, Balcie i ESC
    • Gość: ja Re: Sklepy Gral IP: *.volta.net.pl 15.09.06, 09:14
      a ja polecam komputronik- w Gdyni w centrum Kwiatkowskiego- na ulicy 10 lutego,
      a sprzet i ceny mozesz obejrzec na stronce: www.komputronik.pl
      • lewed Sklep z debilną polszczyzną. 15.09.06, 10:05
        Gość portalu: ja napisał(a):

...mozesz obejrzec na stronce: www.komputronik.pl

Czy na twojej "stronce",
        hasają zające?
        I sprawdź, czy nie ma kup po stonce!

• Gość: ja Re: Sklep z debilną polszczyzną. IP: *.volta.net.pl 15.09.06, 10:10
          widze, że i tu znajdują sie "debile", którym sie nudzi i czepiaja sie wszystkiego!!!
          • Gość: Grzesiek Re: Sklep z debilną polszczyzną. IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.06, 21:16
            komputronik szczerze nie polecam , bylem kiedys ogladac tam sprzet , slyszalem
            rozmowe z klijenetm prze telefon a potem z innym z pracownikow , okazalo sie ze
            komputer ktory dali temu klijentowi nie byl ten co trzeba , poprostu pomyłka a
            odpowiedz po zakonczeniu była taka " O kur* Janek pomylilismy komputer , gosciu
            przyjedzie po niego za dwa dni , pojde sobie zainstalowac FERA na tym kompie i
            pogram " Mnie zamurowalo jak to uslyszalem :O polecam za to GRALA ostatnio
            kupilem tam kompa i jestem zadowolony , caly sprzet byl przetestowany na mojich
            oczach tzn. jednosta centralna i monitor , sprzezt jest na 3 dni po zamowieniu
            • pavulon78 Re: Sklep z debilną polszczyzną. 15.09.06, 21:30
              Módl się żeby nic Ci nie padło w Twoim komputerze kupionym w Gralu i żebyś nie musial go reklamowac. Serwis i obsluga przy reklamacjach w tym sklepie (sklepach) to tragedia, a obsuga bardzo nieprzyjemna (przynajmniej we wrzeszczu)
              • Gość: gość portalu Re: Sklep z debilną polszczyzną. IP: *.gdynia.mm.pl 15.09.06, 22:43
                W gdyńskim GRALLU obsługa zupełnie nie ma czasu dla klientów, jakby im nie
                zależało na sprzedaniu czegokolwiek. I nie mam tu na myśli cd czy myszki, ale
                konkretny sprzęt. Zapytani niechętnie odpowiadają, a już skłonić do pokazania
                czegoś to na prawdę sztuka.
              • Gość: koziolek_matolek Re: Sklep z debilną polszczyzną. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 00:45
                Potwierdzam beznadziejnosc Grala. Oddalem kompa do serwisu, zeby sprawdzili
                (bylem prawie pewien, ze to kostki pamieci) a te glaby sformatowaly mi
                twardziela!! Bylem tak wsciekly, ze chcialem naglosnic cala sprawe ale na
                szczescie krytyczne dane wczesniej trafily na back-up disc. Gdyby nie to, juz
                byscie tych sklepow nie widzieli :/ Balta jest chyba najbardziej okay.
    • Gość: cor Re: Sklepy Gral IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 01:21
      Odradzam Grala - oddalem kiedys kompa do naprawy i jedno, owszem naprawili, ale
      inna rzecz zepsuli... (bylo to w Jantarze we Wrzeszczu)
      • grzehuu Re: Sklepy Gral 16.09.06, 12:41
        Ja kupilem w gdyni i nie narzekam , co chwile ktos przychodzil po chociazby
        myszke za 10 zł i nie bylo problemu , a jak czegos nie bylo to zamawiali na
        nastepny dzien. Moge tylko potwierdzic ze na naprawe czeka sie dlugo , kiedys
        kumpel oddal ruter spalony od pioruna czekał 2 tyg tylko po to zeby dali mu
        nowego :]
    • Gość: komarek Re: Sklepy Gral IP: 217.153.161.* 25.09.06, 00:47
      BARDZO odradzam Grala - szczególnie jak cos nawali to ich serwis jest poprostu
      śmieszny. Reklamowalem tam kartę graficzną, ktora sie przegrzewala - czas
      reklamacji przeciągnąl sie do 4 MIESIĘCY w czasie których 3 razy mi ją oddawali
      jakoby 'naprawioną u producenta" po czym wreszcie wymienili ją na nową [serwis w
      Jantarze, Wrzeszcz]. W zastępstwie nie dostałem żadnej karty - koszt
      wypożyczenia takowej - 50zł za TYDZIEŃ. Totalna porażka.
      Osobiście polecam www.esc.pl - we Wrzeszczu na wysepce w byłym banku PKO. Serwis
      szybki [nawet w tym samym dniu odbiór sprzętu] choć ceny leciutko wyższe [+-
      10-30zl].
      Jeśli w gdyni to Balta na przeciwko Hali.
      Pozdrawiam
      • Gość: grzehuu Re: Sklepy Gral IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.06, 07:22
        no trzeba przyznac ze serwis jest fatalny ale jezeli chodzi o ceny sprzetow i
        szybkosc otrzymania zamowionego towaru to jestem na 100% zadowolony ale widaomo
        sprzet jak to sprzet raz działa a raz potrafi sie popsuć :)
        • Gość: grzehuu Re: Sklepy Gral IP: *.gdynia.mm.pl 25.09.06, 07:25
          nie wiem czy tak jest wkazdym sklepie ale jak skladalem sobie kompa w
          konfiguratorze w lipcu to cenala była 2,5 tys, z prockiem amd 64 3200 , pod
          koniec sierpnia cena tak spadal ze kupilem za ta samoa cene amd 64 3500 i do
          tego jeszcze lepszy ram plus do tego jeszcze klawiatura , myszka i glosniki i
          tez mnie wyszlo 2,5 tys :)
    • apjer Re: Sklepy Gral 27.09.06, 08:57
      Osobiście kupuję w Balcie chociaż znam Grala i uważam go za sklep równorzędny
      Balcie. Sklepy jedno a serwisy to drugie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka