Dodaj do ulubionych

Huelle to jednak spokojny sąsiad

15.09.06, 04:22
jak dobrze mieć sąsiada - mój jest przygłuchy i trzeba prawie krzyczeć
rozmawiając z nim, ale zawsze wypomina, że moje liczne koleżanki tupią i
krzyczą po nocy, i dobrze... kolejny, wierzy w UFO i spisek
masońsko-niemiecko-żydowski, i ojca dyrektora jako objawienie satelitarne, a
sąsiadka była sekretarzem POP i ławnikiem ludowym - straszne babsko i nawet
zaawansowana schizofrenia jej nie tłumaczy..

co taki Huelle, ku.., może wiedzieć o sąsiadach i tupaniu..
Obserwuj wątek
    • Gość: Ency Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.crowley.pl 15.09.06, 08:26
      Też mam "miłych sąsiadów" - od czasu, gdy zrobiłam remont w domu i, niestety,
      sąsiadka zobaczyła jego efekty, nie może z zawiści przeżyć, że na 63 m kw.
      można mieszkać ładnie i wygodnie (szczególnie trudno jej zaakceptować moją
      ładną i wygodną łazienkę). W zeszłym roku toczyła ze mna wojny, skarżąc do SM,
      że np. przeszkadza jej, jak się kąpię w łazience lub, twierdząc, że używam w
      nocy zmywarki do naczyń (mam cichy model Boscha - Silent, wydaje do 32 dB, a
      dopuszczalny poziom nocnego hałasu w mieszkaniu to 35 dB - to duuuża różnica)-
      zresztą, intryguje mnie poza tym, jak może przeszkadzać komuś cicha zmywarka,
      która akurat... jest wyłączona, bo używanana jest w ciągu dnia.
      Jak się pani sąsiadce narodziły wreszcie długo upragnione wnuki, to okazało
      się,że wszyscy muszą stanąć na baczność i oniemieć w zachwycie. Zaczął jej więc
      przeszkadzać wózek mojej niepełnosprawnej córeczki, który od 5 lat stał w
      klatce schodowej i nikt z sąsiadów mi nie sygnalizował, by mu utrudniał życie.
      Doszło do tego, ze rodzinka moich sąsiadów ze złośliwości wystawiała nasz wózek
      nawet 6 razy na godzinę, narażając go na kradzież lub zniszczenie!
      Jak kupiłam nowy samochód, ktoś zadbał, abym zanadto się nim nie cieszyła - mam
      rysę na cale tylne i połowę przednich drzwi. A wspomniany wózek zapinamy
      zapięciem od rowera w przedsionku do klatki(bo głupim i wrednym ludziom należy
      schodzić z drogi - dla ochrony własnych nerwów) - w Wielki Piątek ktoś celowo
      nam go popsuł, siadając na niego (wcześniej nierzadko ktoś wycierał obłocone
      buty w jego tapicerkę). Jestem ciekawa, kto tak bardzo nie radzi sobie z
      frustracją i agresją i musi je przenosić na przedmioty (to się leczy)???
      Dodam, iż moja sąsiadka jest ławnikiem w sądzie, a jak zapisano w odpowiedniej
      ustawie "Ławnik jest osobą nieskazitelnego charakteru". SIC!
      • tekameka "wybitny pisarz" hehehe to prawie jak "profesor" 16.09.06, 20:14
        bartoszewski hehehe
      • Gość: Kiełek Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:00
        A wiesz co to jest kamera internetowa - rozwiąże wszystkie twoje problemy z Tą
        sąsiadką.
    • lologia Huelle to jednak spokojny sąsiad 15.09.06, 08:41
      Sąsiedzi spod mojej podłogi dwa razy zostali przez mnie zalani, codziennie
      słyszą nie tylko odgłosy biegających stóp, ale też pianino i wcale niepiekne
      ćwiczenia muzyczne na innych instrumentach (dzieci chodza do szkoły muzycznej)
      To starsi już państwo, ale ich wyrozumiałość i życzliwość są nad podziw. Jestem
      im bardzo za to wdzięczna! Nie tylko Huelle może mi zazdrościć. Moi sąsiedzi to
      ludzie bardzo znani w Gdańsku.
    • drogibronislaw Gaazeta napisała: "nasz wybitny pisarz 16.09.06, 18:50
      Huelle". No comment
      • Gość: marek Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelman,Gros IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 19:12
        ...same wybitne osoby.
        • Gość: marek Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelma IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 19:15
          ..meller,kuron,urban,smolar,Najsztub,Blumsztajn....jeszcze wybitniejsi.

• Gość: hehe Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelm IP: *.res.east.verizon.net 16.09.06, 20:09
            A Ty co? Łoś, po prostu łoś.
            • Gość: Jarek Kraków Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:44
              A czemu za mnie zabonowali?
              Za wybitne wybicie wybitnych.

Co tu się dzieje?
              To już wybitnie wybitni nie mogą się wybijać lub przez innych mniej wybitnych
              być wybici.
              Na pozycję super wybitnych???
        • Gość: anna karenina Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelma IP: *.realestate.net.pl 16.09.06, 19:42
          Wątpisz?
          A może znasz innych wybitnych?
        • Gość: mt7 Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 00:14
          Jesteś ostatni łach. Pan Edelman był przywódcą powstania w getcie warszawskim,
          udało mu się uciec z płonącego getta. Po wojnie ratował jako lekarz ludziom
          życie i zdrowie, po to, żebyś ty wycierał nim sobie gębę?
          Kim ty jesteś, co w życiu zrobiłeś? Po prostu wstydu nie masz. Zamilknij więc.
          • Gość: smecz Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelm IP: *.blue-net.com.pl 17.09.06, 00:26
            Gość portalu: mt7 napisał(a):

> Jesteś ostatni łach. Pan Edelman był przywódcą powstania w getcie
            warszawskim,
            > udało mu się uciec z płonącego getta. Po wojnie ratował jako lekarz ludziom
            > życie i zdrowie, po to, żebyś ty wycierał nim sobie gębę?
            > Kim ty jesteś, co w życiu zrobiłeś? Po prostu wstydu nie masz. Zamilknij więc.

Nie zauważyłem, zeby na tym forum ktoś napisał złe słowo o Marku Edelmanie.
            Chyba, że uważasz <mt7> umieszczenie jego nazwiska w jednym wierszu z
            Geremkiem, Michnikiem, Huelle za uwłaczające.
            No faktycznie, trzeba nie mieć wstydu, żeby bojownika getta i szanowanego
            lekarza wymieniać obok takich indywiduów jak Michnik i Geremek.
            • Gość: darek Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edel IP: *.home1.cgocable.net 17.09.06, 05:35
              smecz, to niejaki marek umiescil Edelmana w tytule swojego watku.
              Szanuje go tak samo, jak i tych dwoch wymienionych przec Ciebie "indywiduow",
              chyba sobie z tym zazartowales :)
              Poza tym nie uzywaj nicka innego indywiduum, Tomasza Jastruna.... to jego
              pseudonim pisarski, nie wypada podkradac...
            • Gość: volandina Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edel IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 07:46
              Jesteś zerem. Obrażasz ludzi bez powodu. Dlaczego piszesz, że Prof. Geremek ,
              Adam Michnik i Paweł Huele to indywidua. Co maja na swoim sumieniu? Jak zwykle
              uprasza się o konkrety. Wymień co złego zrobili.Jeśli nie poprzesz swojej
              wypowiedzi faktami, jesteś debilem i zwykłym kłamcą jako i twoi mentorzy-
              Rydzyk Michalkiewicz czy też tzw prof Nowak.
              • Gość: polski POLAK Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Ede IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:41
                Gość portalu: volandina napisał(a):
                > Jesteś zerem. Obrażasz ludzi bez powodu. Dlaczego piszesz, że Prof. Geremek ,
                > Adam Michnik i Paweł Huele to indywidua. Co maja na swoim sumieniu? Jak zwykle
                > uprasza się o konkrety. Wymień co złego zrobili.Jeśli nie poprzesz swojej
                > wypowiedzi faktami, jesteś debilem i zwykłym kłamcą jako i twoi mentorzy-
                > Rydzyk Michalkiewicz czy też tzw prof Nowak.

dla: UBecka gnida
                anegdota o żydach
                Żyd opowiada o synach:
                - mój najstarszy syn jest w Związku Radzieckim
                - i co robi?
                - buduje komunizm, a mój średni syn mieszka w Polsce
                - i co robi?
                - buduje socjalizm, a mój najmłodszy syn jest w Izraelu
                - i co robi, też buduje socjalizm?
                - co ty, we własnym kraju?
            • Gość: polski POLAK Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:37
              Gość portalu: smecz napisał(a)
              No faktycznie, trzeba nie mieć wstydu, żeby bojownika getta i szanowanego
              > lekarza wymieniać obok takich indywiduów jak Michnik i Geremek.

może i bojownik getta al poza tym to komusza szumowina i antypolskie bydlę
          • Gość: marek Re: Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelm IP: *.dip.t-dialin.net 17.09.06, 00:59
            to ze "przezyl getto" robi edelmana automatycznie intelktualnym autorytetem ?

takich ludzi ktorzy niemiecki terror (w roznych postaciach) przezyli jest w
            polsce setki tysiecy... Wedlog twojej logiki kazdy z nich musial by dostac
            miejsce na felieton i otwarte listy w gazecie wyborczej i innych mediach ,tak
            jak "swiety edelmann".

jedz do domu starcow...tam 90% przezylo podobne zeczy jak edelman.
          • Gość: polski POLAK Huelle,Geremek,Michnik,Morel,Woli nska,Edelman IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 09:34
            Żyd opowiada o synach:
            - mój najstarszy syn jest w Związku Radzieckim
            - i co robi?
            - buduje komunizm, a mój średni syn mieszka w Polsce
            - i co robi?
            - buduje socjalizm, a mój najmłodszy syn jest w Izraelu
            - i co robi, też buduje socjalizm?
            - co ty, we własnym kraju?
    • elpooho Huelle to jednak spokojny sąsiad 16.09.06, 19:05
      "Znany" ok, ale "wybitny"? Bez przesady...
      • polonus3 Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad 16.09.06, 19:49
        Ze ma racje w przepychankach z sasiadka to nie znaczy ze, jest wybitny!
        Gdyby nie awantury z Jankowskim i ta sasiadka to malo kto slyszalby o jakims
        H..ele.
        • Gość: hehe Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.res.east.verizon.net 16.09.06, 20:11
          Kto czyta, ten wie.
          Kto się gapi w telewizor, ten nie.
          Hehe.
        • Gość: Klijent : Hu ) elle to czysto polskie nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:16
          I proszę bardzo o kulturę polemiki.
          • abba15 Hu ) elle to czysto polskie nazwisko 16.09.06, 21:21
            Gość portalu: Klijent napisał(a):
            > I proszę bardzo o kulturę polemiki.

jeśli chodzi o nazwisko jak nazwisko
            ale proszę spojrzeć na na to ryisko
            i gdyby nie obowiązywała tu kultura
            to dosadniej bym określił tego knura
            • Gość: Klijent Re: Hu ) elle to czysto polskie nazwisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 21:36
              Gość portalu: Klijent napisał(a):
              > > I proszę bardzo o kulturę polemiki.
              >
              > jeśli chodzi o nazwisko jak nazwisko
              > ale proszę spojrzeć na na to ryisko
              > i gdyby nie obowiązywała tu kultura
              > to dosadniej bym określił tego knura

Szanowny Panie,muszę z pewną dozą zażenowania,podzielić Pańskie doznania,których
              niestety nie są tylko pańskim udziałem.
              Zaprezentowany konterfekt twórcy ,jest rzeczywiście mało imponujący,że się tak
              ogólnikowo wyrażę.
              Podstawowy brak higieny i korzystanie z możliwości pozytywnego kreowania
              wizerunku jest tu oczywiście mocno nadwątlone.

Dlatego z zrozumieniem odnoszę się do Pana oceny.
              • Gość: darek Re: Hu ) elle to czysto polskie nazwisko IP: *.home1.cgocable.net 17.09.06, 05:46
                Panie klijent, wlasnie.... kultura polemiki.
                "> Zaprezentowany konterfekt twórcy ,jest rzeczywiście mało imponujący,że się tak
                > ogólnikowo wyrażę.
                > Podstawowy brak higieny i korzystanie z możliwości pozytywnego kreowania
                > wizerunku jest tu oczywiście mocno nadwątlone."
                Cholera, jakichs specow od pijaru trzeba Pawlowi podeslac, bo biedaczyna mysli,
                ze samymi ksiazkami sie wypromuje jako wybitny pisarz, a tu wizerunek sie liczy
                po pierwsze, wizerunek :)
                Co nam wszystkim uswiadomil ten gosc od kupletow. Teraz wiemy - dziekujemy!
                A ja myslalem durny, ze chodzi o tworczosc...
    • major59 Huelle to jednak spokojny sąsiad 16.09.06, 19:08
      Pozdrowienia dla Pani Elżbiety Zielonki. Mojemu Sąsiadowi przeszkadzało
      skrzypienie fotela bujanego.
    • sodalicjakaczynska Mam nadzieję 16.09.06, 19:25
      że minister Ziobro jak już wtrybie ekstraordynaryjnym zakończy odtajnianie
      spraw inwigilacji prawicy oraz wyjaśni mechanizm wykorzystywania niszczarki
      papierów przez Tuska w PZU, to natychmiast założy rewizję nadzwyczajną. W końcu
      ten cały Huelle to też z układu.
    • Gość: de niro Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.realestate.net.pl 16.09.06, 19:39
      "Kobieta twierdzi, że z mieszkania literata dobiegają odgłosy, które nie
      pozwalają jej normalnie żyć."

-JA słyszę co się tam wyrabia, aż całe łóżko chodzi !!
      -Ch** CI w du*** chodzi !

• vitabravo Gauleiter Huelle to jednak spokojny awanturnik. 16.09.06, 22:23
        Spokojny, nie wadzi nikomu,
        paszkwil napisze i do domu.
        A w domu głośno tupie
        i wszystkich ma w ...poważaniu.
    • Gość: twoja_stara Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.nyc.res.rr.com 16.09.06, 19:52
      Moher przegral z "zydem" ? NIEMOZLIWE !!!!!
      IV Rzeczpospolita nie moze stac na takim gruncie. Gdzie jest sprawiedliwosc dla
      rydzykowego elektoratu ?
      • Gość: abc Typowe.Napsuje i nawet na rozprawe nie przyjedzie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:03
        A kto za to płaci? Pan płaci i tamta pani też.
        Mieszkalem raz w miejscu w którym po dwóch dniach przyszła sąsiadka z wyrzutami, że zamykam psa w łazience... Nigdy psa nie miałem...
        Potem wzywała policję jak słyszala hałasy na ulicy - bo myślała że to my - policja budzi nas o 3 w nocy że niby impreza.
        W końcu dopięła swego i oskarżyła nas o "tupanie" i "upuszczanie ciężkich przedmiotów"...

Na sprawie w sądzie oczywiście jej nie było... Durni znerwicowani ludzie.
        Niech się wyprowadzą do lasu jak im nie pasuje mieszkanie w bloku.
    • Gość: motta "nasz wybitny pisarz" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 20:35
      To jakaś nowomowa jest chyba ;)

Z gazetopoglądowych pisarzy to wybitni mogą być Miłosz czy Grass, ale nie ten gość. A tak ogólnie, to gazeta ostatnio zaczęła jakąś ofensywę światopoglądową i lansowanie że tak powiem "wartości Unii Europejskiej". Czyżby szybki koniec rządzącej ekipy?
      • abba15 Re: "nasz wybitny pisarz" 16.09.06, 20:59
        Gość portalu: motta napisał(a): > To jakaś nowomowa jest chyba ;) A tak
        ogólnie, to gazeta ostatnio zaczęła jakąś ofensywę światopoglądową i lansowanie
        że tak powiem "wartości Unii Europejskiej". Czyżby szybki koniec rządzącej ekipy?

to zawsze była antypolska szmata
    • Gość: Mirek z Kanady Ani "nasz" ani "wybitny" IP: *.vn.shawcable.net 16.09.06, 21:46
      Widzie, ze GW usiluja wcisnac nam tego pijaczyne i awanturnika jako "wybitnego
      pisarza". Wolne zarty...
      • Gość: alojz Gross ,Urban czy Huelle ? kto wybitniejszy ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.09.06, 21:49
        a moze wszystkim trzem nalezy sie nagroda nobla ?
      • Gość: jj Re: Ani "nasz" ani "wybitny" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 08:19
        wiem mirek, u was w kanadzie na budowie huellego się nie czyta. wybitny to był
        ksiądz baka, prawda?
        • Gość: konopnyjasio Re: Ani "nasz" ani "wybitny" IP: *.chello.pl 17.09.06, 09:14
          A co ma wspólnego gzie kto pracuje?JJ ty onanisto-intelektualisto,a ty gzie
          pracujesz i co czytasz?
          • Gość: jj nu jasio nie udawaj że nie rozumiesz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.06, 23:25
            "Nie nasz" znaczy że pewnie żyd wg mirka a nie wybitny to znaczy ze ojciec
            dyrektor nie zatwierdził jego wielkości.
            Mirek tu sie wypowiada często na forum i jego gminne gusty dobitnie świadczą że
            pracuje na budowie (ale w kanadzie :-)
            ja pracuje w dobrej zachodniej firmie, zarabiam niezłe pieniądze, mam
            mieszkanie i samochód. Sami przyzwoici wykształceni ludzie. Nikt nikomu w
            rozporki nie zaglada. Do pis ani sld nie musiałem sie zapisywac - radzę sobei
            bez tego.
            A czytam rózne rzeczy - dużo bo lubie.
    • qwardian Huelle to jednak spokojny sąsiad 16.09.06, 21:48
      Sąd uznał, że wybitne ścierwo... To bardziej prawdopodobne.
    • rogaczpospolity My z żoną też zakłócamy ciszę 16.09.06, 21:50
      I to jak!
      Ale jakoś nikt się nie skarży
      • vitabravo Znowu głośno o tym awanturniku Hu.elle? 16.09.06, 22:14
        rogaczpospolity?
    • Gość: stefan z ciemnogro Huelle niezwykle spokojny sąsiad.To były duchy:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 22:27
      Ci ludzie sie uwzieli na tow. H
      To juz nawet w srodku nocy nie wolno pospiewac Haili-Hajlo.
      Nic nie mozna powiedziec na Ks Pralata.Wszystko takie wrazliwe.
      Nie rozumieja artysty....
      • Gość: młody Re: Huelle niezwykle spokojny sąsiad.To były duch IP: *.chello.pl 16.09.06, 23:12
        Ten ton przypomina brzmienie "mowy" jednego z pisarzy, którego nazwiska nie
        wymienię, bo nie odniósł sukcesu i dręczy go, że jest mało znany i wypisuje
        swoje sarkastyczne tekściki i grymasy stroi i "na palce się wspina". A weśże
        się do roboty i skrobnij powieść albo dramat i nie zadrość "koledze po piórze" -
        a jeśli nie możesz, to tupnij, zaśpiewaj, może Cię usłyszą, może nawet za
        oceanem... i twoje serce zazna spokoju...
    • Gość: turkish Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.158.195.213.Dial1.Chicago1.Level3.net 17.09.06, 00:31
      a wyglada mi na niezlego gagatka!
    • Gość: kazio Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.dyn.optonline.net 17.09.06, 00:59
      wybitny,wybitny.
      przy koalicji pis/sb/moher to teraz kazdy pisaty jest wybitny.
      takie czasy.
    • Gość: Zentwo Przyrypać tej paniusi grzywnę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 01:25
      Zaraz się uspokoi. Takie moherowe kretynki powinno się tępić ustawowo.

Zresztą nie ma to jak własny dom.
      • Gość: stiopa Re: Przyrypać tej paniusi grzywnę IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 17.09.06, 02:02
        JEZUS byl prawdziwym ZYDEM
        Ojciec szykowl go do przejecia rodzinego biznesu
        Matka myslala ze jest BOGIEM.....
        ....a ON myslal ze matka jest DZIEWICA....
    • Gość: erni jeszcze sie Huelle stanie Gauleiterem, zobaczycie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 02:53
      już nie długo ten sługus będzie wykrzykiwał, jak na wiecu NSDAP!
    • Gość: sd Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.chello.pl 17.09.06, 03:56
      granie na pianinie w bloku to skrajne chamstwo.. i zadne tlumaczenie ze niby
      'cicho' tego nie zmieni..
    • Gość: fifi To była jednak "cieńka" impreza" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.06, 06:59
      czyli taka jak twórczość gospodarza. A swoją drogą to ciekawe, że gra na
      pianinie w środku nocy zdaniem sądu nie mogła być uciążliwą dla sąsiadów.
      Sądowi słoń nadepnął na ucho!
    • boborys1969 Huelle to jednak spokojny sąsiad 17.09.06, 07:22
      "Sąd uznał,że nasz wybitny pisarz..." A kto, to stwierdził? Trzeba było napisać
      np. "nasz gazetowy wybiórczy wybitny pisarz". Jeszcze dajcie informacje o
      kłopotach Geremka z hydraulikiem, o problemach Frasyniuka z kelnerką ..... Z
      Wasermana się wyśmiewacie a tu o pierdołach sądowych "wybitnego pisarza"
      wypisujecie
    • zhk A co to za news? Co kogo to obchodzi... 17.09.06, 07:25
      Who cares?
    • Gość: volandina Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.zgora.dialog.net.pl 17.09.06, 07:26
      Ja mam świętych sąsiadów.Od sześciu lat mam psa przybłędę imieniem Norek dobre
      i miłe z niego psisko. Niestety baaardzo hałaśliwe! Wita serdecznym piskiem i
      ujadaniem każdego, nawet listonosz jest mu przyjacielem. Wyobraźcie sobie
      donośne szczekanie na klatce schodowej. I co? NIKT ale to nikt nigdy nie
      przyszedł się poskarżyć. TO cud w naszyn przeważnie kłótliwym społeczeństwie.
      Sąsiedzi moi mili pozdrawiam was i współczuję:))))
    • maria10344 Huelle to jednak spokojny sąsiad 17.09.06, 08:24
      Ludzie,czemu została zlikwidowana ustawa o przymusowym leczeniu psychiatrycznym?
      Czytałam,co ta kobiecina wyprawiała i wydaje mi się,że ona ma nierrówno pod
      sufitem.A swoją drogą jak się kupuje mieszkanie dobrze jest zainteresować się,z
      kim będziemy mieszkać.Ja na szczęście uniknęłam takiego pasztetu.Można teraz
      babie pokazać,jak wyglądają naprawdę uciążliwi sąsiedzi.
    • Gość: Lehoo Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad IP: *.globalconnect.pl 17.09.06, 08:54
      Też miałem takiego kretyna. W końcu pochorował się i umarł.
      • kuger Re: Huelle to jednak spokojny sąsiad 17.09.06, 09:37
        i tego wszystkim nam życze.
        pozazdrościć !!:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka