Gość: czarny IP: *.pruszcz-gdanski.sdi.tpnet.pl 13.03.03, 22:30 I BARDZO DOBRZE ZSZ 10 GORA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: uczeń Re: Gdański ZSZ nr 10 nie zostanie zlikwidowany IP: *.gda-wrz.leased.ids.pl 14.03.03, 08:43 super!!!!!!!!!!!!!!!!!nawet nie wiecie jak my sie cieszymy, to nasz sukces!jestesmy dobrzy naprawde!"Nasza szkoła- naszym domem" i to prawda, "ze wybierajac nas trafisz w 10" DZIEKUJEMY ZA TO, ZE JESTEŚMY!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwester Moczyński I ja się cieszę!!!!!! IP: *.use.pl 14.03.03, 10:22 ... bo sam ukończyłem tą szkołę w 1993r . - i wiele mi dała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam K 10-tka THE BEST!!! IP: 157.25.158.* 14.03.03, 23:34 Ja tez sie ciesze ze szkola zostala uratowana, chociaz jestem uczniem ostatniej klasy to i tak jestem z tego powodu zadowolony. I mam nadzieje ze wkoncu sie od nas odczepia. Ps. pozdrowienia i podziekowania dla przesympatycznej, walecznej i nie poddajacej sie Pani Beaty Wierzby, ktora wniosla duzo wysiku i pracy w ratowanie naszej szkoly jeszcze raz dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Wanke 3C Re: Gdański ZSZ nr 10 nie zostanie zlikwidowany!!! IP: *.lunar.com.pl 17.03.03, 14:47 Bardzo mnie to cieszy iz nasza szkoło niezostanie zlikwidowana.Posiada ona wspaniałem grono pedagogiczne,ktore swoja wysoką wiedze potrafi przekazac uczniom w sposob jasny i jak najbardziej fachowy. Odpowiedz Link Zgłoś