Dodaj do ulubionych

SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))))))))

IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 14.03.03, 21:45
Obserwuj wątek
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.03, 06:12
      siedlce pozdrawiają oliwkę
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.03.03, 11:04
        Gdańsk pozdrawia oliwkę vidmo :-)
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.03, 19:06
          vidmo pozdrawia oliwkę.:-))
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.03.03, 21:35
            oliwka pozdrawiam vidmo :-)))))
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.03, 22:20
              oliwka wiesz,że to najlepszy wątek na tym forum.
              Na szczęście ci zidiociali politykierzy jeszcze go nie zauważyli.
              Ciesze się bardzo że jesteś,no i oczywiście pozdrawiam. :-)
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 17:10
                Nie długo zobaczą :-) Widocznie Gdańsk nie przepada za Siedlcami, i niechce
                ich pozdrowien :-(... Ale bardzo sie ciesze że chociaz Ty - vidmo- zajżałes na
                mój wątek :-) Dziękuje Ci za to! Pozdrawiam/oliwka
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 19:04
                  Zjrzałem i bardzo się cieszę.Mieszkam przy ulicy Kartuskiej,to jest mój maleńki lokalny patriocik (nie myl z rakietką).Pozdrawiam Cię serdecznie i kontynuuj ten temat,może jeszcze jakać apolityczna,bratnia dusza sie odezwie.
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 19:11
                    Ale ja nie mieszkam w Gdańsku, lecz w Siedlcach :-) Oczywiście, że będe
                    kontynuowac ten wątek :-) Pomagaj mi vidmo, ok? Pozdrawiam/oliwka
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.03, 21:22
                      Szczerze sie uśmiałem z tego w jakim kierunku poszło moje myślenie.Siedlce to także dzielnica Gdańska,ale tym bardziej mi miło,że Ty mieszkasz w Siedlcach i pozdrawiasz gdańszczan.To ja teraz w Twojej osobie pozdrawiam wszystkich siedlczan (tak sie pisze?)-Gdańsk pozdrawia Siedlce!!!,a Ciebie pezedewszystkim pozdrawiam.Napisz coś o swojej miejscowości.
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.03, 22:21
                        hej,oliwko martwię się o Ciebie.Już minęła doba od mojego wpisu,a Ty nic?czy coś się stało???
                        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 27.03.03, 21:47
                          Swarzwald pozdrawia Gdańsk-Siedlce oraz Siedlce koło Warszawy!!!
                          Widmo! mieszkałem na Zakopiańskiej !!! Pozdrówka!
                          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 20:24
                            Hej daw 92 witaj na oliwki wątku.Cieszę sie,że napisałeś.
                            Bardzo mi miło.Mieszkasz w ...napisz!!!
                            pozdrawiam Cię serdecznie:-))
                          • mattiz Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.08.05, 08:41
                            Siedlce kolo Warszawy... dobre... Juz Minsk sie uwaza za dzielnice, a Siedlce
                            kolo warszawy... dobre... napławde dobłe
                  • iselin Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.01.04, 16:42
                    Gość portalu: vidmo napisał(a):

> Zjrzałem i bardzo się cieszę.Mieszkam przy ulicy Kartuskiej,to jest mój
                    maleńki
                    > lokalny patriocik (nie myl z rakietką).Pozdrawiam Cię serdecznie i kontynuuj
                    t
                    > en temat,może jeszcze jakać apolityczna,bratnia dusza sie odezwie.

Ja rowniez pozdrawiam Siedlce i Oliwke. Oraz Ciebie Vidmo :)))
      • Gość: Rysio Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.sydney-isp1.cisco4.goanna.net.au 07.06.03, 13:23
        Rysio tez pozdrawia Oliwke.
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.03, 21:44
      oliwko,jest mi smutno.Czy już Cię nie będzie??:-((((
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 14:51
        Hej vidmo :-) Mój komputer był w naprawie, więc nie mogłam. A Siedlce to coraz
        ładniejsze miasto :-) Przynajmniej mnie sie podoba. Jest nie duze, i nie małe,
        w sam raz :-) A jaki jest Gdańsk? - ;-P Oczywiście wiem jak wyglada Gdańsk.
        Śliczne miasto, zreszta tak samo jak Gdynia i Sopot. Pozdrawiam Cię
        serdecznie :-) Oliwka
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.03.03, 16:13
          Cześć vidmo - nie odzywasz sie juz przez ok. 1:30 godź. Co jest? ;-) oliwka
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 20:20
            heehehehe,fajnie że jesteś.
            Mam nadzieję,że zauwazyłas jak się martwiłem o Ciebie,i cały czas czuwałem nad Twoim wątkiem.
            No tak komp,też ma prawo zaniemóc,ale widzę że już jest po kuracji i wszystko wporządku.
            Tak Gdańsk to serce wielkiej aglomeracji,jak wjeżdżasz od strony Warszawy to praktycznie przez 60 km. jedziesz całyczas przez miasto.Mijasz Sopot,Gdynię,Rumię,Redę i kończysz przejazd w Wejherowie.Ogrom ludzi,tłok na drogach.
            A w samym Gdańsku już zaczyna sie wiosna.Na Długiej jeden z dwóch lwów trzymających herb,odwrócił głowę i spogląda w stronę Złotej Bramy,czy aby napewno idzie juz wiosna(jak będziesz w Gdańsku to zwróć na to uwagę).Pojawiają się już przedstawiciele sztuki ulicznej.
            Dziś widzałem 3m. wysokości postać stojącą nieruchomo kilka godzin,a jak wrzucisz pieniązek do przygotowanego kapelusza to z wdziękiem Ci sie ukłoni...to z całą pewnością juz wiosna...
            Ale się rozpisałem,pozdrawiam Cię serdecznie...
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 20:26
              Oliwko przeczytaj wpis dav 92..
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 28.03.03, 20:42
                Halo Widmo, Halo Oliwko! Chętnie się ,,włączę" ale jeżeli
                Uważacie, że nie powinienem, ok. Pozdrawiam-dav.
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.03, 22:16
                  dav już Cię zaprosiłem,również w imieniu oliwki.
                  Poczytaj Ona na mnie krzyczy,że zadługo tu nie zaglądam,a sama już chyba z 5 godz. nie zajrzała.
                  POZDRAWIAM CIĘ SERDECZNIE, i przyłącz sie do naszej dyskusji.
                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 29.03.03, 07:16
                    Cześć Widmo, cześć Oliwko!Dzięki za zaproszenie, naturalnie skorzystam.
                    Zacznę banalnie: w ,,Czarnym Lesie" będzie padało.
                    Mam nadzieję że w Gdańsku-Siedlcach oraz Siedlcach pogoda będzie ok.
                    Piękny Gdańsk znam bardzo dobrze,natomiast w Siedlcach byłem tylko raz,więc
                    siłą rzeczy nie znam miasta,ale skoro mam w Siedlcach znajomych
                    (internetowych),postaram się je poznać!
                    POZDROWIENIA-dav.
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 10:18
                      hej dav!
                      W całym Gdańsku jest piękna pogoda.Temperatura 10stC. Można iść spokojnie na spacer nad morze.
                      Oliwka pewnie jeszcze śpi (moze odypia piątkową imprezkę),i przesypia słoneczny poranek w Siedlcach.
                      pozdrawiam Cię milutko...do poczytania!!
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 10:23
                        Ja juz nie spałam o 10:18 vidmo... :-) A DAV - jasne że możesz sie przyłaczyć
                        do naszego wątku, jak juz zreszta wyręczył mnie vidmo, zpraszamy :-) Ja teraz
                        lece na szczypionke z moim pieskiem. Pozdrawiem serdecznie CIĘ Vidmo i CIEBIE
                        dav !!!
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.04.03, 20:52
        Cześć! Sory że tak długo, ale jak Wiecie w poniedziałki pracuję do późna,a
        dzisiaj zastrajkował mój serwer,
        nie mogłem wejść w sieć, ale już jestem! Oliwko,życzę Ci szybkiego powrotu do
        zdrowia,pora roku jest paskudna,więc
        trzeba bardzo uważać.Mam nadzieję że nie Nudzisz się zbytnio? Polecam
        film,,Anioł w Krakowie",myślę że będzie
        Ci się bodobał. Widmo,Opisałeś scenę na boisku rewelacyjnie! śmiałem się do
        monitora ładnych parę minut!
        To asfaltowe boisko było punktem naszych spotkań.Tam graliśmy w ,,nogę",
        podrywaliśmy dziewczyny(do 14-ki
        przyjeżdżały kolonie z Andrychowa).To były nasze rozrywki,było ok. Chętnie bym
        się cofnął w czasie.Wiesz
        Widmo, każdego roku jak jestem w Gdańsku, przechodzę obok 14-ki idąc do kumpla
        który mieszka na ,,pobiedzisku",wtedy wracają wspomnienia, lubię te chwile. O
        rany,jest Kwiecień, a ja ,,Wyjeżdżam" z urlopem!
        Schodzę na ziemię, zaraz zrobię sobie kawę i będę oglądał mecz(Real-ManU) Co Wy
        planujecie?
        życzę Wam miłego Wieczoru i pozdrawiam-dav.
        PS. ,,Wpadnę" w przerwie meczu,jutro będę ok. 18.
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.04.03, 18:18
        Cześć!Oliwko,jak Zdrówko,katarek minął? mam nadzieję że tak.Faktycznie, jak na
        kobietę Potrafisz Się ,,Sprężyć"!
        Zawszę powtarzam: jak się chce...Widmo,odpocząłeś? jedna niedziela to trochę
        krótko,no nie? Wkrótce święta,
        więc Będziesz Miał cztery dni wolne,to Sobie poleniuchujesz przed TV.Co do tego
        sklepu, to owszem,polskie
        towary,ale z hurtu w Niemczech.Na piwie EB po Polsku pisze tylko EB! reszta po
        Niemiecku.To samo z art. spoż.
        Prawdziwie polskie były tylko cukierki( trufle i kókułki),acha,
        kupiłem ,,Flaczki biwakowe" ale po otworzeniu zaraz je wyrzuciłem.Jak Widzicie
        nie strółem się bo nie było czym
        (to chyba dobrze,co?).Cieszę się że macie super pogodę,u nas się przejaśnia,ale
        co będzie tego nie wie nikt.
        Pozdrawiam Was-dav.
      • Gość: krzys Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.hsd1.il.comcast.net 19.02.06, 00:25
        pozdrawiamy
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 11:23
      Ale jesteście! Ja się nudzę, nikt nie zaglada na mój wątek :-( Zapomnieliście o
      mnie? Dzięki...
      • stachu34 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 29.03.03, 12:22
        Oliwko cztery dni pilnowałem wątku,więc może teraz Ty go popilnuj...
        Jak piesek,czy bardzo bał się zastrzyku?
        Po południu wyjdę na spacer nad morze...
        Wieczorkiem napiszę jak było!
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 12:25
      zalogowany byłem i nie zauważyłem,ale to ja vidmo...
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 29.03.03, 12:28
        Cześć! Oliwko, Masz pieska? ja też mam,małego yorka,ponoć małe jest piękne!
        Patrzę na,, Kubę " i myślę że coś w tym jest.
        Widmo,musi być super móc wiosną pospacerować po molo.
        To w Sopocie jest w remoncie?
        Napiszcie co nowego w Siedlcach i Gdańsku-Siedlcach?
        Do ,,potem"-dav.
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 18:21
          Wiecie gdzie bgyłam? Na wsi, ale sie dotleniłam... Było świetnie! A mój [piesek
          się bał szczepienia! Pozdrawiam vidmo i dav!!!!!
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.03, 20:50
            Taaak,ja byłem nad morzem.Piękna pogoda dużo jodu.Nie wiem dav,kiedy wyjechałeś
            z Gdańska?czy już było molo na Zaspie?Teraz od paru lat juz jest, nowe z
            pieknym deptakiem.Jest gdzie pospacerować.
            Oliwko cieszę sie,że Twój piesek ma już ten stres za sobą.W nagrodę zapewne,za
            odwagę,pojechał z Tobą na wieś.To całkiem miłe spędzenie wolnego czasu...
            Pozdrawiam was oboje bardzo serdecznie i do poczytania...
            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 21:21
              Zgadza sie, mój piesek (Dino) pojechał ze mna na wieś. Świetnie sie bawił,
              wybiegał... A teraz leży koło mnie na podłodze i odsypia ze zmęczenia... ;-)
              A jak było nad morze? Wiesz kiedy ja ostatni raz byłam nad morze? zaraz... to
              jakies 5 lat temu. Byłam w Koszlinie, w Mielnie. Tylko raz widziałam morze. W
              góry jezdze prawie co roku. Pozdrawiam Was serdecznie :)
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.03.03, 21:22
                Pogubiłam "m"
                • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 29.03.03, 21:57
                  Halo!Oliwko,wieś piękna rzecz, mieszkam w małym miasteczku,dookoła którego
                  rozrzuconych jest
                  kilka małych wiosek,lubię ich klimat,często robię do tych wiosek wypady
                  (rowerem).
                  Widmo, morze jest ,,tym" czego brakuje mi najbardziej.,, Duża woda" w okolicy
                  to jezioro Bodeńskie,(80 km),
                  ale naturalnie nie jest to Bałtyk! Wyjechałem 13-cie lat temu,ale każde lato
                  (urlop) spędzam w Gdańsku,lub jego
                  okolicach,ale molo na Zaspie nie znam,po prostu tam nie byłem(może w tym roku?)
                  Znam molo w Brzeźnie,
                  jest ok. Znacie może wynik meczu? Napiszcie coś o Swoim hobby!
                  Acha,22.10 walczy Darek M.
                  Pozdrawiam Oliwkę i Widmo-d.

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 09:09
                    Witajcie w przed ostatni dzionek marca(i całe szczęście,bo nie ma to jak
                    kwiecień).
                    Oliwka pewno jeszcze śpi,bo nocka krótsza o godzinkę.Ciekawe co jej się sni...
                    oby się sprawdziło...tego życzę...może napisze??
                    Tak wogóle Oliwko życzę Ci miłego,słonecznego dnia.Pamiętaj zawsze wstawaj
                    prawą nóżką...to wiele spraw załatwi.
                    Dav,chyba mówimy o tym samym molo.Ja zawsze mam kłopot z zlokalizowaniem go.
                    Chodzi o te naprzeciw zakończena pasa startowego(przy Zielonej Drodze)- napewno
                    mówimy o tym samym.
                    Polacy zremisowali z Węgrami,to nieco utrudni awans do ME.Darek M. wygrał,ale
                    ani jednego ani drugiego nie oglądałem.Sportem interesuje się tyle o ile,aby
                    nie śmiano się ze mnie.
                    Wczoraj powaliłem u siebie w komputerze cały program operacyjny.Usunąłem jakiś
                    plik i po zamknięciu kompa nie mogłem już go odpalić.Wystraszyłem się
                    porządnie,ale na szczęście jest już wszystko wporządku.
                    Pozdrawiam was oboje,i niecierpliwie czekam,aż wstanie Oliwka...hehehe
                    • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 30.03.03, 12:40
                      Witam Was oboje!Oliwko,Masz oczywiście rację,wspaniałe FORUM.Ja właśnie
                      z kościoła wróciłem,teraz pewnie obiadek i spacer,wizyta u znajomych.
                      Jutro znowu Poniedziałek,więc trzeba iść do pracy.
                      Widmo,całkiem możliwe że to to samo molo.Lubię tam bywać.
                      Walkę Darka M. oglądałem,była natomiast meczu nie miałem możliwości,
                      szkoda że był tylko remis.
                      Pozdrawiam Was oboje,życzę miłego dnia-dav.
                      • Gość: marta Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: CGNet.pl:* 11.09.03, 12:04
                        dav92 napisał:

> Witam Was oboje!Oliwko,Masz oczywiście rację,wspaniałe FORUM.Ja właśnie
                        > z kościoła wróciłem,teraz pewnie obiadek i spacer,wizyta u znajomych.
                        > Jutro znowu Poniedziałek,więc trzeba iść do pracy.
                        > Widmo,całkiem możliwe że to to samo molo.Lubię tam bywać.
                        > Walkę Darka M. oglądałem,była natomiast meczu nie miałem możliwości,
                        > szkoda że był tylko remis.
                        > Pozdrawiam Was oboje,życzę miłego dnia-dav.

a dni płyną - tysiąc na liczniku
                    • Gość: fil Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 217.153.221.* 13.03.05, 00:00
                      ?????????
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.03.03, 09:40
      Heh - ja juz wstałam :-) Zaraz ide do kościółka, a potem to pewnie troche
      poczytam. U mnie pogoda brzydsza niz kilka dni temu. Jest ponuro, chłodno,
      wszyscy chodza w kurtkach i czapkach... Ale i tak sie ubiore inaczej, nie
      poddam sie zimnu! A tak w ogóle to wywiozłam moje wszystkie zimowe rzeczy na
      wieś do kufrów ;-)
      Dzis nie miałam chyba żadnego snu, ale wiem, że przez cała noc spadała mi
      kołdra z łózka i ciągle musiałam po nia wstawać, w ogóle nie mogłam usnąć.
      Wiecie co? sympatycznie jest, jak jesteśmy na tym watku we troje. Nie jest za
      głośno, nie zapominamy siebie! A na innych nie można nadażyc kto do kogo
      pisze....
      Ok - zajże jeszcze na forum sieleckie, na urode i zmykam do kościoła, bo sie
      spóźnie. Pozdrawiam Was Vidmo i Dav ;-D
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.03, 17:49
        Jak mija popołudnie?u mnie bez emocji siedzę w domku,no nie całkiem bez...
        Dav mam informację dla Ciebie Wybrzeże poniosło klęskę z Toruniem na żużlu
        wynik 63 do 27 w plecy!!!!buuuuuuuu.
        Oliwko właśnie obejrzałem przed żużlem film na kompie pt. "Edi".Śliczny
        film,popłakałem się,heh!!Moim zdaniem lepszy od Pianisty,tylko tematyka nie
        ta,tzn nie światowa...stąd brak nominacji.Bo co tam polscy menele,w
        przeciwieństwie,z całym szacunkiem-do holokaustu...pozdrówka jak zwykle..
        p.s.
        Jak nie widzieliście "Ediego" to zobaczcie-jest naprawdę....
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 14:57
      Ale u mnie okropna pogoda, pochmurnie, ponuro itd... A jak u Was? Brzuch mnie
      troszeczke boli... Cos nie tak zjadłam ;-) A macie juz jakies malutkie plany co
      do wakacji? Ja cos sobie planuje... Ale jeszcze nie zdradze, bo to nic
      pewnego. Pozdrawiam Was bardzo mooooooooooocooooooooo ;-D
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.03, 20:22
        W Gdańsku też było ponuro ("było" bo już ciemno),i popadywał deszczyk.Był dosyć
        spory wiatr (sztorm)i okropnie zimno.
        Wakacje...ehhh,pomarzyć
        W Gdańsku sezon dużo ludzików przyjedzie,będzie trzeba zarabiać...
        Oliwko dbaj o siebie,bo jak nam sie rozchorujesz,to kto będzie pisał?
        Pozdrówka dla Ciebie i dava...
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 22:00
          Ja zachoruje? wykluczone! Przeciez niedawono chorowałam... :-) A wiecie co dzis
          sie stało mojejmu pieskowi? własciwie to wczoraj. Jak juz kiedys pisałam dośc
          często jezdze z nim na wieś. Mój... brat łowił ryby u mnie nad stawem, i
          zostawił wedke na trawie, a przy niej haczyk. Dino biegał, i nadził sie na ten
          haczyk, nosił go miedzy pazurami. A dzis mój weterynarz był niedysponowany,
          więc poprosiłam mojego tate aby wyjał mojemu pieskowi haczyk, i wyjął. Ale jak
          ja patrzyłam, gdy Dino lizał łape bo była cała we krwi to sie rozpłakałam, tak
          długo płakałam az on wskoczył na mnie, i juz nie miał tego okropnego haczyka!
          Wiecie, ze dzis sie dopiero przekonałam jak ja "kocham" tego psa? I mogłabym
          wtedy wziąć jego ból na siebie, to tak samo jak z człowiekiem, prawda? Nie
          myslcie, że ja porównuje człowieka do psa, bo tak oczywiście nie jest. Ale
          zauwazcie jak on jest dla mnie ważny, i co ja bym zrobiła gdyby cos mu sie
          stało?
          Raz miał wypadek, obtarł sie o samochód, walnał sie w głowe. Na moich
          oczach. O jejku - to był okropny widok. Nudze Was? Przepraszam. Ok - juz kończe
          to zbędne opowieści. I chciałabym juz sie położyc, bo to był bardzo męczacy
          dzień, tyle łez... Az mnie oczy i głowa boli. Ale jutro będe wyglądała, jak
          upiór z podkrazonymi oczyma.
          Troche sie dzis rozpisałam, mam nadzieje że wszystko przeczyta;liście z
          zainteresowaniem, nie?

DOBRANOC / OLIWKA
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 31.03.03, 22:01
          Ceść! nareszcie w domu.Dlaczego nareszcie? Poniedziałek to mój najcięższy dzień
          tygodnia.

Wstaję o 4-tej,śniadanko kawa,i do pracy.Kończę o 21-szej.Naszczęście tylko raz
          w tygodniu.
          Macie nieciekawą pogodę? U mnie słoneczko i 18-cie stopni!
          Co do wakacji, myślę że spędzę je jak co roku w Gdańsku i okolicach.Oliwka Ma
          już jakieś plany,
          myślę,że Się nimi wkrótce z nami podzieli! Widmo, ,,Wybrzeże" sobie poradzi,są
          dobrzy.
          Idę się Wykąpać i coś zjeść.Jutro ,,wskoczę" ok.17.15
          Pozdrawiam Was oboje-dav.
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 01.04.03, 18:53
            Cześć! co się z Wami dzieje? Od wczoraj ani jednego wpisu!
            Oliwko,mam nadzieję że Czujesz Się lepiej.Początek wiosny sprzyja
            przeziębieniom,Musisz na Siebie uważać,
            na,,Dino"oczywiście też(na pewno już mu lepiej?)
            Widmo,z tego co Piszesz wnioskuję że latem Będziesz pracował.Jeżeli w handlu i
            na JD, Napisz co będzie można u Ciebie kupić,może ,,wjadę"na zakupy!(albo na
            małe ,,jasne")żeby tylko pogoda była ok.
            Myślę ,że się wkrótce Odezwiecie? Pozdrawiam-dav

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 21:21
              Jestem,wróciłem przed chwilką z pracy.Jutro jadę do W-wy,już o 3 rano.Za 10 min. już będę w łóżku.
              Właśnie co dzieje sie z Oliwką,osierociła nas dziś?Chorowała to prawda,ale chyba juz dobrze,co??
              Pracuję w handlu,ale nie będzie mnie na JD.To duża hurtownia...
              Oliwce powiem że JD,to Jarmark Dominikański.Duża letnia impreza handlowa w Gdańsku.
              Pozdrawiam Was oboje,i do jutra...
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.03, 21:24
              ...zapomniałem że dziś Prima aprilis,nie udało mi się nikogo nabrać...
              Ale gafa,muszę z tym czekać cały rok,kurcze...
              Napiszcie moze jak Wam poszło...
              Już idę spać,paaaa
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.04.03, 21:31
                Ja dziś niekogo nie zdołalam oszuakc... ale próbowałam. Niestety wszyscy
                pamietaja, że dziś ten smieszny dzień :-) A dlaczego ludzie Cię zrywaja Vidmo o
                3:00 z łózka, aby do Wawy jechac? Ja bym sie za żadnene skarby nie dała
                wyciągnąc z cieplutkiego łóżeczka o tej porze.
                Dav - mam nadzieję, że Ty nie masz takiej ciężkiej pracy?
                Z moim pieskiem juz jest wporządku, w tej chwili leży sobie koło mnie,na
                mojej gołej stopie. Ja tez się zaraz wybieram do łózka, teraz to siedze sobie
                juz w piżamie ;-P z turbanem na głowie, mam mokre włosy.
                Dobranoc Wam !!!! Oliwka
                • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 02.04.03, 18:05
                  Cześć! Fajnie że Jesteście!
                  1-szy kwiecień?nawet nie próbowałem,tutaj mało kto zna ten zwyczaj.
                  Pytasz Oliwko czy też tak ciężko pracuję? chyba nie,,,odpękam"swoje godziny i
                  do domu.
                  Prowadzenie własnego ,,biznessu" wymaga ciągłego zaangażowania,pochłania dużo
                  czasu i chyba zdrowia,
                  ale są i plusy, np.,,kasa" prawda,Widmo?
                  Wiecie jaki ,,numer"? Wczoraj było tutaj 18-cie stopni ciepła,a dzisiaj leży 10
                  cm śniegu i jest 1stopień,
                  tak pewnie będzie do końca kwietnia.Oliwko,wczoraj ,,byłem" w Siedlcach,dość
                  duże miasto.Odwiedziłem
                  kafejkę internetową i pizzerię.Jeżeli pizza z tej knajpki smakuje tak jak
                  wygląda, to polecam.
                  Dobra,teraz muszę ,,lecieć"ale wieczorem ,,zajrzę",może wrócił Widmo?
                  Pozdrawiam-dav.
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.03, 19:32
                    Cześć dav!!Jasne że wrócjłem.Już jestem w domu
                    Jak piszesz?Byłeś w Siedlcach?W mieście Oliwki?
                    Jeżeli tak to ten świat jest niewiarygodnie mały.
                    Poczekam i zobaczę jeszcze, co na to Oliwka...
                    Tymczasem pozdrawiam Cię jeszcze zajrzę...Dziś oczywiście
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.04.03, 13:39
                      Jak to? Byłeś w Siedlcach i nie wstapiłeś do mnie? Nastepnym razem powiedz
                      zanim wyjedziesz! Mam teraz bardzo mało czasu, nie moghe dużo pisać niestety.
                      Pozdrawiam Was gorąco!
                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 03.04.03, 18:38

Cześć! Posłuchajcie,odwiedziłem Siedlce,ale na ,,portalu",poprostu znalazłem
                        stronę internetową siedlec.
                        Oczywiście,jeżeli będę kiedyś planował pobyt w Siedlcach, na pewno się pochwalę.
                        Przyszło mi właśnie coś do głowy. Gdy mieszkałem w Gdańsku,mówiłem
                        zawsze:,,Mieszkam na Siedlcach",
                        dlaczego więc ,, Oliwka Mieszka w Siedlcach"?Bez sensu? ok. przestanę.
                        Widmo,,jak było w Wa-wie?Mam nadzieję że się opłacało wstać o 3-ciej rano?
                        Zresztą po co pytać,wiadomo ,wielkie miasto,wielkie promocje!he,he!
                        Pozdrawiam Was-dav.
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.03, 22:18
                          Witajcie !!!
                          Dav ja podobnie zrozumałem jak Oliwka,że byłes w Siedlcach...
                          a Ty byłeś,ale na portalu Siedlce,i zaraz ja tam zajrzę...a i tak ten świat jest coraz mniejszy.
                          Powiem Wam,że chciałbym pożyć w czasach kiedy podróż np. do Warszawy trwała kilka dni.Kiedy nie było wygodnych dróg,a były trakty wiodące przez nieskończone knieje.Można było stanąć na wieczorny popas w przydroznej karczmie...
                          Nie było telefonów komórkowych,telewizji i ...ELEKTRYCZNOŚCI,a i ludzie byli lepsi,życie wolniejsze...
                          ...i z takim marzeniem idę spać!!!
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 21:16
      ...co się stało że,żadne z Was nie zajrzało na forum?
      Martwie sie o Was i niecierpliwie czekam na wpis...
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 04.04.03, 22:21
        Cześć! U mnie ok.Piątek to dziwny dzień,niby początek wolnego,a człowiek nie ma
        czasu kawy wypić.
        Ciekawe co się dzieje z Oliwką,ostatnio jest Taka zabiegana...Hej,Oliwko,
        Napisz do nas!!!
        Widmo,marzenia piękna rzecz,ale czy Chciałbyś np.mieć wyrwanego zęba w
        średniowieczu,albo operację wycięcia
        ,,czegoś tam"? o rany,chyba nie?! Moim marzeniem jest podróż w
        gwiazdy,niedaleko,Mars może Wenus,ale na pewno
        nie w tym roku,(będę w Gdańsku) ale może w przyszłym (życiu)?
        Jutro sobota,więc będę zaglądał częściej,mam nadzieję że Wy też? Oliwko???
        Pozdrawiam Was-dav.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.03, 23:09
          ...no wlaśnie,hej Oliwko!!! Tęskno nam:-))
          Dav,w średniowieczu zęby tak się nie psuły,środowisko było zdrowsze...
          Do jutra-pozdrawiam,,,
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 05.04.03, 13:37
            Halo! Zaglądam już trzeci raz i nic! Wyjechaliście? a może śpicie?
            Poczekam i zajrzę potem. Na razie-dav.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 13:54
              Cześć Dav!!!
              Ja juz dawno nie śpię.Robiłem swoje rozliczenie z fiskusem (za pomocą programu),i byłem zajęty.Muszę dopłacić,jestem zły,bo to nie z mojej winy.Trudno...
              Ciekawe co z Oliwką?Może juz nie będzie jej?
              W Gdańsku zimno,popaduje śnieg...paskudna pogoda.
              Ja mieszkam przy ul. Kartuskiej,jak wiesz,przy aptece tej blizej szkoły podst.nr 14.Może pamiętasz gdzie to jest?
              Napisz gdzie,w którym miejscu na Zakopiańskiej mieszkałeś...
              Pozdrawiam Cię,i mam nadzieję że Siedlce sie odezwą...
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 05.04.03, 17:34

Cześć! Fajnie że Jesteś.Mam nadzieję że Oliwka też Się odnajdzie,może Ma znowu
                problemy z ,,compem"?
                Widmo,podatki to ,,Przeklęta" rzecz,a z tego co słyszałem, w Polsce szczególnie
                dla ,,prywaciarzy".
                Wiem, że nikt nie lubi tracić ,,kasy",ale złość mało pomoże,spowoduje tylko
                chorobę wrzodową,
                więc chyba nie warto.
                Posłuchaj,(a raczej Poczytaj) czy ja pamiętam?! do 14-tki chodziłem siedem lat
                (jeden rok do 58) a w aptece
                przy szkole kupowałem leki! w pobliżu była budka z lodami sióstr zarembskich
                (brrrr...).acha,jestem też
                ,,absolwentem" przedszkola nr.22. Pytasz gdzie mieszkałem na
                Zakopiańskiej,Pamiętasz gdzie był sklep
                ,,monopolowy"? teraz jest tam ,,spożywczy".Widmo,myślę że powinniśmy mieć
                wspólnych znajomych
                jeżeli Masz jakieś skojażenia, Napisz! Pozdrawiam obecnych i nieobecnych
                (Oliwko,gdzie jesteś)?-dav.

• buyer1 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 19.02.06, 17:55

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.03, 20:50
      Dav to prawie naprzeciwko mnie.Ja chodziłem do szkoły podst. do 12.
      Pomiędzy naszymi szkołami była odwieczna wojna.Nie wiem czy pamiętasz...
      Niw wiem czy z Tarasów znałeś dwóch braci.Na jeden mial ksywę Małolat,a drugi mial na imie Andrzej.Obaj już nie żyją.Z sióstr zarembskich została tylko jedna.A takie ładne dziewczyny były,moze znałreś...
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 06.04.03, 14:13
        Cześć Widmo,ciągle pada śnieg? U nas przestał.
        Szczerze powiem, że 12-stki nie pamiętam, była tam gdzie 8-me LO, czy tam gdzie
        koszary ZOMO?
        Na ,,Tarasach" znałem dobrze dwóch Mirków,Trybę i Jeszkę,a także Pajewskiego.
        ,,Małolata" i Andrzeja nie znałem osobiście,tylko z widzenia,tak samo siostry
        Z. Były ogólnie znane na dzielnicy.
        Mówi Ci coś pseudo,, Koza"?za moich czasów ,,ozdoba" ul.Kartuskiej, kolega
        braci Z. mieszkających gdzieś
        w okolicy ,,Zurtu". Widmo,czuję się tak, jak bym to niedzielne popołudnie
        spędził na Siedlcach! Super!
        Czekam na odzew-dav.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.03, 18:20
          ...wieczorem odpiszę mam walnięty system operacyjny w kompie.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.03, 21:32
          Cześć dav!!
          Chyba Oliwka zrezygnowała z rozmowy z nami...ale,ale może pojechała na wieś i nie wzięła laptopa?
          Taaak-dużo jeszcze pamiętasz z naszej dzielnicy...Wszystkich których wymieniasz to i ja znam.
          Szk.p. nr 12 była tam gdzie obecnie jest VIII L.O.Jak jeszcze była 12,to liceum było tam,gdzie były wcześniej koszary zomo-przy cmentarzu.
          Koza ( notebene zawsze podawał się za Szarmacha,kiedy był on u szczytu sławy) to prawda perełka naszej dzielnicy.Dziś już podstarzały pan.Ma troszkę mniej animuszu,niż kiedyś,ale i tak jak jest pijany,to potrafi zagrać na bosaka z dzieciakami w piłkę,na tym wyafaltowanym boisku 14-tki,pamiętasz?A dziesięciolatkowie biegają za nim krzycząc Koza,koza,koza...Jemu z nerów jeżą się pozostałe ostatnie trzy włosy na głowie,ale gra z nimi.I tak to czas leci na naszej dzielnicy...
          Dobrej nocki Dav.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 15:08
            Cześć Wam1 Ja byłam chora - grypa ciężka. Od piątku leżałam w łózku, do dzis.
            Nie wstałam ni razu z łózka! Teraz ledwo siedze na krzesle, bardzo mi sie w
            głowie krięci. Za moim oknem mnóstwo śniegu! Nie mogę teraz za bardzo pisać, bo
            boli mnie głowa, jestem na antybiotykach. Pozdrawiam Was bardzo chłopcy!
            Niedługo wróce do zdrowia - mam nadzieję.
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.03, 18:42
              Cześć Oliwko kuruj się i wracaj szybko do zdrowia,trzymam kciuki za Ciebie.Brakuje nam Twoich wpisów:-))
              W Gdańsku też bardzo zimno,snieg z deszczem na przemian.
              POzdrawiam Cię serdecznie,do poczytania...
              p.s.
              Poczekam jeszcze,może dav coś napisze??
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.04.03, 20:53
                Cześć! Sory że tak długo, ale jak Wiecie w poniedziałki pracuję do późna,a
                dzisiaj zastrajkował mój serwer,
                nie mogłem wejść w sieć, ale już jestem! Oliwko,życzę Ci szybkiego powrotu do
                zdrowia,pora roku jest paskudna,więc
                trzeba bardzo uważać.Mam nadzieję że nie Nudzisz się zbytnio? Polecam
                film,,Anioł w Krakowie",myślę że będzie
                Ci się bodobał. Widmo,Opisałeś scenę na boisku rewelacyjnie! śmiałem się do
                monitora ładnych parę minut!
                To asfaltowe boisko było punktem naszych spotkań.Tam graliśmy w ,,nogę",
                podrywaliśmy dziewczyny(do 14-ki
                przyjeżdżały kolonie z Andrychowa).To były nasze rozrywki,było ok. Chętnie bym
                się cofnął w czasie.Wiesz
                Widmo, każdego roku jak jestem w Gdańsku, przechodzę obok 14-ki idąc do kumpla
                który mieszka na ,,pobiedzisku",wtedy wracają wspomnienia, lubię te chwile. O
                rany,jest Kwiecień, a ja ,,Wyjeżdżam" z urlopem!
                Schodzę na ziemię, zaraz zrobię sobie kawę i będę oglądał mecz(Real-ManU) Co Wy
                planujecie?
                życzę Wam miłego Wieczoru i pozdrawiam-dav.
                PS. ,,Wpadnę" w przerwie meczu,jutro będę ok. 18.
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.03, 22:34
                  Witaj dav.Jestem troszkę zmęczony,cieszę się że mogliśmy powspominać...
                  To tyle na dziś-do jutra,może już oliwka wyzdrowieje...Pozdrawiam
                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.04.03, 17:34
                    Cześć! Co się dzieje? Straciliście ochotę do rozmowy? To chyba przez tą
                    pogodę , jest do bani,
                    ale jak zrobi się cieplej, to Wrócicie? Pozdrawiam-dav.
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.03, 21:08
                      Witaj dav.Jestem troszkę przemęczony,dużo pracuję.
                      Pogoda rzeczywiście była fatalna,ale chyba juz się nie co zmieni.Dziś u nas już było cieplej.Czekam z utęsknieniem na niedzielę,wtedy może troszkę odpocznę.
                      Ciekawe jak zdrówko Oliwki?Może coś na[pisze...
                      Tym czasem pozdrawiam Cię.Do usłyszenia...
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:15
                        Cześć Dav, czesc Vidmo. Ja już prawie wyzdrowiałam, tylko malutki katarek i
                        kaszel mi został... A co do poogody... no cóż - bywało lepiej. Ale śnieg juz
                        znikl, jest chlapa, dzis w nocy i nad ranem padał deszcz. U mnie w domu
                        przygotowania do Świąt Wielkanocnych. Ja,jak co roku, jadę do moich dziadków do
                        Różanki. To jest pod Włodawa, nad Bugiem. Uwielbiam tam jeżdzić, zawsze jest
                        rodzinna atmosfera, lecz w tym roku zabrknie tam mojej siostry... Jedzie z
                        mężem do Szczecinka. Do Jego rodziny. Cóż - taka kolej życie. Jedno przychodzą,
                        drudzy odchodzą. A jak Wy spędzacie Świeta? Mam nadzieje, że nie w pracy?
                        Pozdrawiam Was/oliwka
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.03, 21:02
                          witaj Oliwko...
                          Bardzo się cieszę że już dochodzisz do siebie,najwyższa pora.Idzie wiosna,i to pełną parą,widziałem pierwszą bocianią parkę. Pogoda sie poprawia,ale ja czuję jakies niewiarygodne zmęczenie.Może to przesilenie zimowo-wiosenne?
                          Co do świąt,to spędzę je zapewne w domu,trochę w gronie najbliższych,trochę przed telewizorem i trochę z komputerem.Ta elektronika jest wszechobecna.Nigdzie nie wyjeżdżam,ale za to odpocznę,mam nadzieję...
                          Jeszcze nie było dava,ciekawe czemu?
                          Pozdrawiam Was gorąco,do usłyszenia :-))
                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 12.04.03, 07:59
                            Witajcie!Cieszę się ruwnież z Twojego powrotu do zdrowia,Oliwko,też trochę
                            chorowałem,ale jest już ok.
                            Widmo, Coś musi być w tym,,przesileniu",też chodzę taki jakiś...
                            Co będę robił w święta? Tak jak Wy spędzę je w gronie najbliższych,,jak będzie
                            pogoda pojeżdżę rowerem,na ,,rolkach"
                            ogólnie w ruchu,lubię ruch. Może Spróbuj,Widmo,ponoć ruch bardzo dobrze robi na
                            stres.Zamiast TV, rower,polecam.
                            Dzisiaj sobota,Macie jakieś plany? no tak,Widmo Będzie pewnie pracował,a
                            Ty,Oliwko? spacer,wyjazd na wieś?
                            ja dostałem zaproszenie na otwarcie nowego sklepu-polskiego! będzie to
                            pierwszy sklep w okolicy,który będzie
                            miał w ofercie polskie wędliny ,słodycze, prasę itp. Oczywiście napiszę Wam jak
                            było.
                            Pozdrawiam-dav.

• dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 12.04.03, 08:53
                              To jeszcze raz ja.Jeżeli Macie ochotę i czas zapraszam na stronę ,,mojego"
                              miasta,niestety w języku niemieckim.
                              Szukałem na stronach polskich,lecz nie nic nie znalazłem,sory-dav.
                              www.meinestadt.de/st.-georgen-schwarzwald/home
                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 18:22
                                Witajcie,zajrzałem na wskazaną przez Ciebie dav stronę,ale nie znam niemieckiego
                                Muszę odpocząć,mam na to dwa dni(jeszce poniedziałek).Odpoczynek będzie niestety absolutnie bierny,ale zawsze odpoczynek.
                                Kwiecień jest miesiącem który kończy czas rozliczania z fiskusem.W poniedziałek oddaje swoje roczne rozliczenie.
                                Po za tym nic ciekawego.Tydzień przedświąteczny zapewne będzie przepełniony porządkami,przygotowaniem do świąt.Pozdrawiam was jak zawsze,do poczytania...
                                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 10:47
                                  Cześć jeszcze zapewne śpicie?Ja już byłem w kościółku,w naszej parafii dav.
                                  Oliwka jak zwykle pewnie do późna baluje,a potem ciężko wstaje co??:-))
                                  W tv jak zwykle nic nie ma,za oknem ponuro,choć nie pada i jest ciepło.
                                  Czekam na Was!!!
                                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.04.03, 13:43
                                    Cześc WAM! Ja wstałam o 9:45 a na 10:00 poszłam do kościoła. Musiałam się
                                    bardzo szybko wyszykowac, chyba pobiłam mój rekord w ubieraniu się. Pogoda u
                                    mnie śliczna, ok. 20 stopni C. Pozdrawiam Was, muszę zjeść obiadek! Papa/oliwka
                                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.03, 22:59
                                      ...ha,ale miałas tempo,w 15 min. wyszykować się-to rekord.Tym bardziej że jesteś kobietą,i to nie zależnie od tego ile masz lat...podziwiam Cię.
                                      Dav chyba poszedł na degustację do tego polskiego sklepu,i chyba nic mu nie zaszkodziło,mam nadzieję,hehehe.
                                      Pozdrawiam Cię i z wielkim szcunkiem dla Twojej szybkości idę spokojnie spać.DOBRANOCKA. papapa :-))
                                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.04.03, 18:20
                                        Cześć!Oliwko,jak Zdrówko,katarek minął? mam nadzieję że tak.Faktycznie, jak na
                                        kobietę Potrafisz Się ,,Sprężyć"!
                                        Zawszę powtarzam: jak się chce...Widmo,odpocząłeś? jedna niedziela to trochę
                                        krótko,no nie? Wkrótce święta,
                                        więc Będziesz Miał cztery dni wolne,to Sobie poleniuchujesz przed TV.Co do tego
                                        sklepu, to owszem,polskie
                                        towary,ale z hurtu w Niemczech.Na piwie EB po Polsku pisze tylko EB! reszta po
                                        Niemiecku.To samo z art. spoż.
                                        Prawdziwie polskie były tylko cukierki( trufle i kókułki),acha,
                                        kupiłem ,,Flaczki biwakowe" ale po otworzeniu zaraz je wyrzuciłem.Jak Widzicie
                                        nie strółem się bo nie było czym
                                        (to chyba dobrze,co?).Cieszę się że macie super pogodę,u nas się przejaśnia,ale
                                        co będzie tego nie wie nikt.
                                        Pozdrawiam Was-dav.
                                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 18:41
                                          Nareszcie jesteś Dav,a jż myślałem że coś nie tak.
                                          Z tymi towarami produkowanymi w Polsce to różnie bywa,i na opakowaniech może być napisane po niemiecku.Producenci chcą podlizać się Niemcom,stąd napis w języku niemieckim,hehe.
                                          W Polsce odwrotnie jak pisane po polsku,to gorzej,najlepiej po angielsku.
                                          Nadal jestem pod wrażeniem szybkości Oliwki.Ciekawi mnie czy powtórzy swój wyczyn w święta,wstanie 5min. przed godz.6,a punktualnie o 6 będzie na porannej mszy rezurekcyjnej.Przypomina mi sie przypadek mojej sąsiadki,kiedy to spieszyła się do szpitala,a przed budynkiem czekała już taksówka.Dopiero w szatni szpitala kiedy oddawała płaszcz szatniarzowi zauważyła że jest w samych kozaczkach i rajstopach.
                                          ...i tym optymistycznym akcentem kończę ku pokrzepieniu serc na dzisiaj,pozdrawiając Was serdecznie czułym-narazie.
                                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.04.03, 21:21
                                            Halo! dzięki za troskę.Jak mówią:,,złego licho nie weźmie" he he...Myślisz
                                            Widmo że można przekroczyć
                                            prędkość światła? myślę że Oliwka nie da rady.Chociaż kto zrozumie Kobietę...
                                            (bez względu na to ile ma lat)
                                            Najważniejsze że Jest,czasami krótko,ale to zawsze coś. Ta Pani w
                                            kozaczkach...he he he!
                                            Tak sobie myślę o Oliwce i mszy o 6 rano.Jest to możliwe! Oliwka wstaje za
                                            5min. 6, włącza radio, a w tym
                                            radio o godz.6.00 Ojciec Rydzyk celebruje mszę rezurekcyjną! możliwe? ha,21-szy
                                            wiek wszak mamy!!!
                                            Z przyjacielskim pozdrowieniem-dav.
                                            PS. Oglądaliście już nową wersję ,,Zemsty"?
                                            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.04.03, 21:29
                                              To jeszcze raz ja. Zauważcie, że dzisiaj o godz.21.45 minie równy miesiąc od
                                              rozpoczęcia przez Oliwkę wątku
                                              pt.,,Siedlce pozdrawiają Gdańsk"! Czas ,,leci"...
                                              Miłych snów-dav.
                                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.03, 22:34
                                                ...faktycznie mały jubileusz,ale nie ma sprawczyni tego znaczącego
                                                wydarzenia.Zaniedbuje nas Oliwka...i co zrobić?
                                                OLIWKO!!! wszystkiego dobrego z okazji...malutkiego jubileusiku.Paaaa
                                                Dobranoc.
                                                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 14:40
                                                  Przepraszam WAS moi mili, ale oblewałam wczoraj miesięczny rocznice powstania
                                                  tego WĄTKU :-) I chyba za bardzo go "oblałam" bo na koniec zapomniałam wejść na
                                                  forum... Ale za miesiąc bede czekała na 21:45, tzn. juz za niecały miesiąc. Nie
                                                  moge niestety byc tak często na kompie jak Wy... czas mi nie pozwala.
                                                  Pozdrawiam WAS ! Oliwka
                                                  • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.04.03, 09:02
                                                    Przyznaje sie bez bicia, ze na biezaco czytam Wasz watek i juz nawet sobie nie
                                                    wyobrazam zeby mogl sie skonczyc.
                                                    Pozdrawiam Was serdecznie :)))
                                                    Ela
                                                  • pumeks Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.04.03, 10:28
                                                    Ela, ja też ich czytam z przyjemnością :)))) nie chcialem się wtrącać do
                                                    rozmowy by nie psuć kameralnego charakteru wątku, ale skoro Ty już się tu
                                                    wpisałaś, to ja też. Olivka, Vidmo, Dav92 - pozdrawiam was :)))))))))))
                                                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:55
                                                    No no, az sie wzryszyłam jak przeczytałam WASZ wpis Orissa i Pumeks... Bardzo
                                                    sie ciesze, że podoba się WAM nasz watek, mam nadzieje, iż tak samo myślą Vidmo
                                                    i Dav? Na pewno. Jeśli tylko macie ochotę sie do nas przyłaczyć, zpraszam
                                                    serdecznie. Vidmo i Dav tez na pewno WAS zprosza, może zdązycie nadrobic
                                                    zaległości... Pozdrawiam/oliwka
                            • Gość: konio Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 62.233.169.* 15.05.03, 17:16
                              dav92 napisał:

> Witajcie!Cieszę się ruwnież z Twojego powrotu do zdrowia,Oliwko,też trochę
                              > chorowałem,ale jest już ok.
                              > Widmo, Coś musi być w tym,,przesileniu",też chodzę taki jakiś...
                              > Co będę robił w święta? Tak jak Wy spędzę je w gronie najbliższych,,jak
                              będzie
                              > pogoda pojeżdżę rowerem,na ,,rolkach"
                              > ogólnie w ruchu,lubię ruch. Może Spróbuj,Widmo,ponoć ruch bardzo dobrze robi
                              na
                              >
                              > stres.Zamiast TV, rower,polecam.
                              > Dzisiaj sobota,Macie jakieś plany? no tak,Widmo Będzie pewnie pracował,a
                              > Ty,Oliwko? spacer,wyjazd na wieś?
                              > ja dostałem zaproszenie na otwarcie nowego sklepu-polskiego! będzie to
                              > pierwszy sklep w okolicy,który będzie
                              > miał w ofercie polskie wędliny ,słodycze, prasę itp. Oczywiście napiszę Wam
                              jak
                              >
                              > było.
                              > Pozdrawiam-dav.
                              >
                              >
                              >
                        • Gość: konio Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 62.233.169.* 15.05.03, 17:16
                          Gość portalu: oliwka napisał(a):

> Cześć Dav, czesc Vidmo. Ja już prawie wyzdrowiałam, tylko malutki katarek i
                          > kaszel mi został... A co do poogody... no cóż - bywało lepiej. Ale śnieg juz
                          > znikl, jest chlapa, dzis w nocy i nad ranem padał deszcz. U mnie w domu
                          > przygotowania do Świąt Wielkanocnych. Ja,jak co roku, jadę do moich dziadków
                          do
                          >
                          > Różanki. To jest pod Włodawa, nad Bugiem. Uwielbiam tam jeżdzić, zawsze jest
                          > rodzinna atmosfera, lecz w tym roku zabrknie tam mojej siostry... Jedzie z
                          > mężem do Szczecinka. Do Jego rodziny. Cóż - taka kolej życie. Jedno
                          przychodzą,
                          >
                          > drudzy odchodzą. A jak Wy spędzacie Świeta? Mam nadzieje, że nie w pracy?
                          > Pozdrawiam Was/oliwka

Ja w pracy
                        • Gość: konio Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 62.233.169.* 15.05.03, 17:17
                          konio
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 15:44
      Czytaliście wątki innych forumowiczów? Znalazłam takiego jednego gdaskiego
      obywatela, i napisał "nie przynudzaj OLIVVKA, z tym jednym interlokuterem"...
      Przynudzam tu? Jak ktos tak sądzi, toprzepraszam, ale ja nikomu nie karzę tu
      wchodzic, ani czytać tych "nudnych dialogów"... Pozd/oliwka
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.04.03, 19:34

Cześć! Witam Wszystkich.Oczywiście nowych gości szczególnie ciepło (ciepłe
        wpisy, ciepłe powitanie, hehe)
        Oliwko,nie daj Się sprowokować,Masz całkowitą rację! Też przeglądałem ,,forum"
        trujmiejskie i nie znalazłem nic ciekawego .Króluje polityka,Polonia( 7
        wątków ! ) i ,,randki".
        Wszyscy są tam tacy elokwentni...
        Widmo,Przyjacielu,co u ciebie? pewnie Masz dużo pracy? ja jeszcze
        jutro ,,odpękam" 8-em godz. i mam
        cztery dni wolne! Wy w piątek pracujecie? mam nadzieję że czas w pracy minie
        Wam szybko i przyjemnie!
        Elu, Pumeksie, Jesteście z Gdańska? jeżeli tak Napiszcie z jakiej dzielnicy
        (oczywiście jeżeli to nie tajemnica). -,,Było nas trzech" śpiewa Zbysiu H. a
        kto napisał-,,Piątkami szli..." orany,chyba sobie już pójdę...
        Pozdrawiam Was -dav.
        PS.Co to jest ,,interlokulator"?!
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.03, 21:25
          Witam moich przyjaciół!!!
          Bardzo się cieszę, że Orissa i Pumeks zauważyli nasz wątek.Za naszą szefową-
          Oliwką oczywiście zapraszam Was do rozmowy.
          Jak zauważyliście nasz wątek jest apolityczny,nie najeżdżamy na nikogo nikomu
          nie ubliżamy. Rozmawiamy o naszych miastach.
          Oliwko przepraszam Cię, ale na naszym wątku nic takiego nie ma. Jest na forum
          trójmiejskim?
          Nie czytałem tego i zaraz mu odpiszę!!
          Tak po za tym nic ciekawego u mnie. Byłem znowu w stolicy ( bliżej Oliwki,
          machałem jej z pod Pałacu Kultury) i jestem padnięty.
          Dav to miało chyba być interlokutor to jest rozmówca dyskutant. Ten, co pisał
          nie ma pojęcia,a chyba to o mnie chodzi, ale mam to w nosie. Nic nie zaciemni
          mi przyjemności rozmawiania z Wami.
          Pozdrawiam Was serdecznie,do jutera :-))
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 04:35
          Witam Wszystkich i życzę pięknego dnia! teraz idę popracować,ale jak wrócę
          to ,,zajżę"-dav.
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 06:18
            Cześć.Nie przemęczaj się Dav za bardzo,byś miał siłę coś napisać.
            ...a propos tak wczesnej pory ciekawe ci śni Oliwka?i oby się sprawdziło.
            Napisz nam Oliwko...
            Pozdrowionka...poranne
            ps.
            Wstaje piękny dzionek,aż miło..
            • pumeks Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 11:37
              Nie chciałem sie tutaj wtrącać bo tak sobie miło i kameralnie
              rozmawialiście :)))) Myśmy się kiedyś bardziej udzielali na forum Gdańsk-Sopot-
              Gdynia ale zniechęceni pewnymi zjawiskami przenieśliśmy działalność raczej na
              prywatne Cafe Trójmiasto.

Ja mieszkam na Zaspie a właściwie na skraju Zaspy - zdecydowanie nie w tych
              blokach-pudełkach które widać z okien pociągu, raczej bvardziej w stronę
              Brzeźna - a pracuję nad samą Motławą i z tego miejsca do Was piszę.

W Siedlcach nigdy nie byłem, na Siedlcach w Gdansku też nie za często bywam :)))

PS. interlokutor (łac. interlocutio 'rozmowa') rozmówca, dyskutant - tak podaje
              slowniki.onet.pl/
              • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 15:01
                Podobnie jak Pumeks nie chcialam sie wtracac w Wasza rozmowe, milo sie Wasze
                wpisy czyta i dziekuje za zaproszenie :)))

W Gdansku mieszkam od urodzenia, dokladnie to do 17-nastego roku zycia
                dzielnica Stogi a pozniej centrum Gdanska - tuz kolo ul. Piwnej i pewnie
                predko sie stad nie wyprowadze ;)

Pozdrawiam :))
                Ela
                • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 18:51
                  Witam ponownie! Jak minął dzień? Mi bardzo szybko,miałem dużo pracy
                  ale ,,brałem se ją po lekku"-tak mówi mój znajomy z okolic Zabrza na górnym
                  śląsku. Słyszeliście kiedyś jak rozmawiają dwaj mieszkańcy np.Zabrza?
                  Jest czego posłuchać,można popłakać się ze śmiechu! Kaszeby mają też piękną
                  mowę, ale tak bardziej na ,,poważnie",a możę myślę tak bo Ich nie rozumię?
                  Oliwko, jaką gwarą mówi się nad Bugiem? Będziesz tam to
                  się Dowiedz i napisz.Widmo,pewnie jeszcze pracujesz,więc ,,Zaglądniesz"
                  później.Napisz czy Znalazłeś tego
                  ,,gościa" o którym Pisała wczoraj Oliwka, ja próbowałem,ale nie znalazłem.
                  Elu,na Stogi jeździłem na plażę,
                  z Siedlec tramwajem nr 1.Znałem też parę osób na Stogach. Zaspa...Wiesz
                  Pumeks,nie lubiłem tej dzielnicy,
                  przytłaczała mnie,taka wielka ,,Sypialnia".Znałem dobrze Przymorze, w każdą
                  sobotę bywałem na rynku.
                  Istnieje jeszcze ? (ten rynek). Napisz co Widzisz przez okno
                  pisząc? ,,Marinę",,Sołdka"...chciałbym mieć
                  takie widoki w pracy. ,Oliwko,Elu,Widmo...pozdrawiam wiosennie-dav.
                  • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 20:41
                    Dav, z okna nie widze Soldka bo mieszkam blizej Zbrojowni, ale za to mam widok
                    na wieze Kosciola Mariackiego i codzienna pobudke w dzwiekach dzwonow z owej
                    Bazyliki :) Plazy na Stogach nigdy nie lubilam, za duzo ludzi ale to dotyczy
                    wiekszosci plaz. Cenie sobie spokojna, cicha i piekna plaze w Rewie, niestety
                    mam spory kawalek do niej i przez to rzadko tam jezdze. Tramwaj nr 1 juz nie
                    jezdzi, na trasie Siedlce - Stogi wogole nie ma bezposredniego polaczenia,
                    trzeba z przesiadka. Jesli zas chodzi o rynek na Przymorzu to istnieje nadal,
                    we Wrzeszczu i na dawnej Elblaskiej (obecnie Dlugie Ogrody) rowniez.
                    Zazdroszcze czasem troche osobom mieszkajacym blizej takich rynkow, bo moga
                    sobie przynajmniej warzywa i owoce taniej kupowac. Ceny na Hali Targowej w
                    centrum na wilu produktach sa sporo zawyzone i to niestety dotyczy wiekszosci
                    sklepow oraz punktow uslugowych. Ale coz, za urok Starowki trzeba placic ;))
                    Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wracam do domowych obowiazkow :)))
                    Ela
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.03, 22:14
                      Witajcie wszyscy moi mili...
                      Fajnie popatrzeć jak sobie gaworzycie,ale czemu nie ma Oliwki,może już nie chce z nami pisać?Eeee,nie wierzę w to...Oliwko gdzie jesteś!!!!?????
                      Dav jasne że pracuję,jestem trochę przemęczony to prawda,ale codziennie tu zaglądam,i będę to robił cały czas.
                      Wiecie zazdroszę Eli,że ma samozaparcie do domowych obowiązków (ale to może natura Ją wspiera),a jeżeli te obowiązki dotyczą świątecznych porządków to mój podziw wzrasta do kwadratu.Wszystkie sprawy związane ze świętami odkładam na sobotę,i ze strachem o tym dniu myślę...
                      Pzdrawiam was,do poczytania
                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 17.04.03, 23:08
                        Cześć! Wiedziałem że Zaglądniesz więc czekałem.Jutro mam wolne, to dzisiaj mogę
                        posiedzieć trochę dłużej.Oliwka ostatnio Pisała że Jest dość zajęta,więc może
                        nie ma czasu? tak czy inaczej na pewno
                        Się nie zniechęciła (tak sądzę ).Może już Wyjechała? zobaczymy.
                        Spokojnych snów-dav.
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 06:10
                          Cześć Dav
                          Rzeczywiście przypominam sobie jak napisała że będzie zajęta.To mnie uspokoiło.Jest 6,chyba mam świra że co rano siadam na chwilę do kompa.Zaraz wychodzę do pracy,i zazdroszczę Ci że Ty nie musisz.Hehe.Narazie...
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.03, 09:44
                          Witaj Dav!!!
                          Jak miło,że się pojawiłeś...Jestem troszkę zły na te nasze roboty drogowe i
                          tłok, jaki jest z tego powodu.
                          Przepraszam nie doczytałem do końa wątek i nie zauważyłem Twojego wpisu,ale
                          cieszę się że odezwałeś się.Napisz więcej co słychać.Pozdrówka dla wszystkich
                          Twoich bliskich.
                      • Gość: Ale Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 62.233.169.* 30.08.04, 20:50
                        Chelm pozdrawia Siedlce :D
    • kasia_57 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 07:36
      No to i ja zabiorę głos, skoro przedce mną odważyli sięn a to i Orissa i
      Pumeks. też nie chciałam przeszkadzać.
      Ale tak się Was miło czyta. Tyle w Was przyjaźni i ciepła. Nie kończcie tego
      wątku:)

Ja mieszkam - tak, jak Pumeks na Zaspie. Ale bliżej szpitala. NIestety widok ma
      na okna sąsiadów, słyszę jak ten z przeciwka kicha, a ten zza ściany drze się
      na psa. Ale wystarczy, że przejdę przez łąki i lasek sosen nadmorskich i jestem
      nad morzem.

Pracuję prawie nad Kanałem Portowym (właściwie to to jest jeszcze Martwa
      Wisła), i widok mam na Wysoczyznę Gdańską.
      Lubię moje miejsce na ziemi:))
      pozdrawiam Was świątecznie
      Kasia_57
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 09:37
        Cześć! Kasiu,witamy Cię., Zapowiada się śliczny dzień, więc szkoda że Musicie
        pracować.
        Cuż, ja chyba w tym czasie pojeżdżę rowerkiem, może obejżę jakiś film...
        Miłego dnia i jak najmniej stresu w pracy-dav.
        • kasia_57 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 09:46
          U nas dzień nie taki śliczny. Pochmurny i już nie widać lasu z okna:( ale
          zapach wiosny jest, więc w pracy przetrwamy tę pogodę :)))
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 11:53
            Witam moi wierni przyjaciele! Ja byłam odrobinke zajęta, ale wczoraj podjechał
            do mnie jakis facet z SEDKOMPU i musiał zabrac komputer, bo sam mi sie
            wyłączał. Naprawil go i jest juz spox. Śniły mi sie "wspaniałe sny", obudziłam
            sie cała mokra! Koszmar, a jak sie obudziła i znowu zasnęłam, przysniła mi się
            wspaniała miłosna przygoda... Och - sny bywaja cudne. Może się spełani?
            chciałabym. Pogoda jest ładna, jutro ma byc lepsza. Ja mam juz wolne, uff. A co
            u Was sie zmieniło przez te 2 dni? Zauważyliście, że ja jestem 100 osobą, która
            sie wpisała? Musimy chyba opić? Pozdrawiam WAS gorąco. Oliwka
            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 16:05
              Witaj Oliwko! Dobrze że Jesteś, niektórzy z nas byli już zaniepokojeni Twoją
              nieobecnością.
              Koszmary senne Miewasz ? a po nich miłosne Przeżywasz uniesienia... Dziewczę
              Złote, może ta Miłość
              do której Tęsknisz jest już tuż, tuż...wystarczy tylko oczy otworzyć - wszak
              przecież wiosnę mamy
              i wszystko zdażyć się może! Proponujesz Oliwko małą ,,imprezkę"? Ok. Napiszcie
              co Będziecie pić,zorganizuję!
              Wy natomiast Dziewczęta ,,zbudujcie" bufet,może być zimny, ale powinien być
              duży.Widmo z Pumeksem po pracy mogą mieć apetyt.- Zabalujemy, la , la!
              acha,napiszcie też jakiej Słuchacie muyzki!
              Oliwko, oczywiście Pełnisz honory Pani Domu ! Już się nie mogę doczekać...-dav.

• oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 12:12
      Dlaczego nic nie piszecie? Jeszcze jedno - zapomniałam napisać. Jak tylko
      chcecie cos do nas napisac, prosze bardzo. Nie myslcie że, nam "przerywacie"
      i "przeszkadzacie". My na prawde bedziemy bardzo szczęśliwi, jeżeli ktos z Was
      napisze jakies miłe zdanie, a nie sami prymusi... Pozd/oliwka
      • pumeks Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 14:42
        Jezeli chodzi o moje widoki z okna (tu w pracy) to widze kawałek Motławy ze
        statkami białej floty (dość brzydkimi) i chaszcze na Wyspie Spichrzów :) w domu
        mam lepszy widok, bo mieszkam niedaleko Kasi_57 ale siedem pięter wyżej, więc
        jak jest dobra widoczność to nawet Hel mogę zobaczyć. Poza tym maly kawałek
        morza i na horyzoncie wzgórza od Redłowa po Oliwę (żeby nie było tak ładnie to
        poniżej horyzontu mnóstwo bloków, ale w rozsądnych proporcjach przemieszany
        beton z zielenią).

No to ja wracam po swiętach, a na razie wszystkim życzę Wesołych świąt,
        Kolorowych jajeczek, kudłatych owieczek, rozkicanych króliczków i pyszności w
        koszyczku oraz mokrego ubrania w dniu wielkiego lania :))))
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 18.04.03, 16:12
          To jeszcze raz ja! nie zorientowałem się w porę i mój ostatni wpis ,,wylądował"
          trzy wpisy wyrzej! Sory!-dav.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.04.03, 20:24
            Chciałabym WAM życzyć wszystkiego naj, naj, najlepszego z okazji Świąt
            Wielkanocnych?! Zdrówka, pomyślności, samych pozytywnych wibracji, aby otaczali
            WAS sami najwsp[anialsi ludzie! Ja jutro wyjezdzam do Różanki! Papa/Wasza
            oliwka
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.03, 23:08
              Witajcie !!
              Witaj Kasiu, cieszę się że zauważyłaś nasz wątek.
              To co piszesz to prawda, akustyczność mieszkań z ?wielkiej płyty? to zmora ich mieszkańców. Hałas przenikający z zewnątrz jak też wychodzący na zewnątrz sprawia że ginie gdzieś intymność i spokój własnego gniazdka, ale cóż trzeba się z tym godzić.
              Nie wiem jak Was ale mnie to jak zwykle zaskakuje Oliwka. Powiem że mam świąteczne nocki z głowy. Ciekawi mnie co też sniła Oliwka, ale nawet nie śmiem dochodzić jakiej treści były te sny (te po koszmarach) ;-)).
              Ale najważniejsze zapomniał bym życzyć Ci Oliwko miłego(a nie wątpię że taki będzie)pobytu w Różanach. Zdrowych i wesołych świąt i pamiętaj że tu czekamy na Ciebie po świętach. I nie objadaj się za dużo...bo nie zdążysz w 15 min do kościółka.
              Reszcie moich przyjaciół złożę życzenia jutro,bo spaliła mi się lodówa, miała 35 lat babcia.Byłem do niej przywiązany ?karmiła? mnie od dzieciństwa.Kupiłem już nową i muszę ją wprowadzić do kuchni, a mam tak zagraconą chatę że mam z tym kłopot,ale pomaga mi w tym vidmo-junior.Życzę wszystkim dobrej nocki do jutra...paaa
              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 19.04.03, 14:55
                Cześć! Wszyscy gotowi do świętowania? Jeżeli nie, to zostało Wam już niewiele
                czasu.
                Teraz moi Drodzy życzę wam z całego serca szczęśliwego Alleluja oraz:
                -KOSZA PISANEK
                KIELBASY WIANEK
                CHRZANU DROBINKI
                PACHNACEJ SZYNKI
                MAZURKA PIEKNEGO
                PONIEDZIALKU LANEGO
                ORAZ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
                OD CHRYSTUSA ZMARTWYCHWSTALEGO - dav.
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.03, 22:24
                  Witaj Dav...
                  Dzis zostalismy sami.Nasi przyjaciele maja pewnie dużo przedświątecznych zajęć.
                  To już nasza narodowa sprawa.Wielkie jedzenie i duże picie,choć dziś juz może mniejszego kalibru.
                  Ja już zakończyłem wszystkie sprawy związane ze świętami.Jutro idę na Chełm (to dzielnica Gda),do rodzinki.Nie mam ochoty,ale muszę być w zgodzie z tradycją i zasiąść do obficie zastawionego stołu i jeść,jeść jeść....
                  Przesiedzieć 12 godzin przy stole i wieczorem wrócić do domu.I wszyscy będą zmęczeni,ja i gospodarze.
                  Dav życzę Ci spokojnych,zdrowych świąt i tradycyjnie mokrego poniedziałku.
                  Jutro wieczorem odezwę się.
                  ps.
                  Czytałem Twój wpis w wątku "niech Siedlce pocałują..." masz rację na to trzeba sobie zasłużyć.Pozdrawiam.
                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 20.04.03, 03:38
                    Cześć Widmo...Zrobiło się tak cicho...,,Gdzie oni są, ci wszyscy moi,moi
                    przyjaciele...".Tak sobie słucham
                    Grzesia C. i zastanawiam się co robią Oliwka, Ela, Kasia...Pumeks pewnie drapie
                    te, no - ,,Pisanki" he,he!
                    Pumeks, to jest oczywiście żart! Jeżeli głupi - Przepraszam!
                    Widmo,znam Chełm,jest tam stacja BP na której będąc w Gdańsku tankuję.Znam
                    także osiedle
                    ,,Ujeścisko" (stare i nowe) i ,, zakoniczyn", ,,Morenę" i ,,Suchanino"- tu
                    pracowałem ,GZG,,Trzy Lipy"
                    Znasz? Pewnie tak.Piękne czasy...Jak Wrócisz,Odezwij się-Pozdrowienia dla
                    Ciebie i Twojej rodziny-dav.
                    PS.Widmo,Przyjacielu,Wspominałeś o Juniorze,napisz coś więcej,uczy Się w 14-
                    tce?,Gra w piłkę?
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.03, 23:18
                      Witaj Dav!!!
                      Właśnie wróciłem, tak jak mówiłem obżarty, jęzor boli od gadania i szczęśliwy, że już w domu. Zmęczenie, ogarnia mnie potworne zmęczenie.
                      Tak znam ?Trzy Lipy? i drukarnie też. Teraz w pobliżu tego miejsca stoi olbrzymi megasam Caerfour.Więcej napisze jutro do usłyszenia,paaa
                    • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.04.03, 10:42
                      dav92 napisał:

> i zastanawiam się co robią Oliwka, Ela, Kasia...Pumeks pewnie drapie
                      > te, no - ,,Pisanki" he,he!

Witam, tylko przelotem zagladam, swieta spedzam w lozeczku bo sie troszke
                      rozchorowalam, dlatego nie zagladam tu prawie wcale.
                      Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do przeczytania za pare dni :)))
                      Ela
                      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.04.03, 11:56
                        Witam Wszystkich świątecznie! Elu mam nadzieję że Twoja choroba to nic
                        poważnego?
                        Wyzdrowiej i szybko do nas Wracaj! Widmo,przyjacielu, na obolały ,,jęzor" nie
                        znam lekarstwa (może milczeć?) - natomiast jak czuję się ,,obżarty do bólu"
                        wypijam kieliszek ,,Williams'a",szlachetnego
                        ,,bimbru" robionego we Włoszech, pomaga rewelacyjnie- polecam.Teraz wychodzę,
                        ale później
                        ,,wpadnę",więc do ,,potem"-dav.
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.03, 13:11
                          Witajcie-już chyba poświątecznie...
                          Elu szybkiego powrotu do zdrówka,łóżeczka to troszkę Ci zazdroszczę, (ale nie z powodu choroby).
                          Jak przypuszczam ominęło Cię tradycyjne zlanie wodą?...A u mnie na dzielnicy wszystkie dziewczyny mokre. Chłopaki tradycyjnie lali ile wlezie (wiadrami),a dziewczyny uciekały, ale też tylko ?tradycyjnie?.Hehehehe
                          Dav jęzor już przeszedł,tzn ból jęzora. Dziś mam kolejny stres-ja podejmuję gości...kurde.
                          ...A Wiliams Grands (może źle napisałem),o tym myślisz?Dobry, ale nie mogę...kurde.
                          Wieczorkiem też zajrzę-do poczytania.
                          Acha namawiam juniora żeby się włączył, ale coś nie ma ochoty.Do 14-tki chodził.
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.03, 21:44
      ...a gdzie są wszyscy??Czyżbyjeszcze świętowali?
      Oliwko nie wróciłaś jeszcze ??
      Dav obiecałeś że będziesz wieczorem...
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 22.04.03, 18:03
        Cześć ! Widmo miałem szczere chęci napisać, ale coś dziwnego działo się z
        serwerem.Logował,i natychmiast ,,wieszał" compa.Pytasz gdzie Wszyscy są? Pewnie
        jeszcze przy świątecznym stole,he,he!
        Pewnie do końca tygodnia się odezwą. Ciekawe czy Ela wyzdrowiała,ale chyba nie,
        skoro nie Zaglądneła. Elu, Wracaj szybko do zdrowia! Widmo zapewne już
        pracujesz? dzisiaj mi się dłużył dzień niemiłosiernie, ale co tam,jeszcze trzy
        dzionki i znowu piątek! Super. Jak odwiedziny rodzinki? Przeżyłeś?
        Pozdrawiam-dav.
        • Gość: Vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.03, 22:12
          Nooo taaak zostaliśmy samii...
          Witaj Dav,wszyscy nas osierocili,i co zrobić?
          Dziś też u mnie net też straszliwie zamula.Czekam chyba ze dwie minuty na otwarcie stronki.
          Byłem w pracy jak zwykle...Po swiętach to zawsze trudny dzień (z powodu rozleniwienia)ale przetrwałem jakoś.Na początku maja znowu długi weekend.
          U nas w kraju lubimy świętować...i przy tym dużo zarabiać.hehehehe
          To nasza narodowa zaleta.Jak wejdziemy do UE to będziemy na pierwszym miejscu w ilości dni wolnych od pracy w roku kalendarzowym.Zobacz:
          1 maj czwartek święto pracy (chyba jeszcze obchodzimy?)
          2 maj piątek jak tu pracować następne święto w sobotę,odrabiamy
          3 maj sobota Swięto
          4 maj niedziela wiadomo
          w poprzednim tygodniu 3 dniowa wielkanoc
          hehehehehe koniec czekamy na następne
          ...i tym optymistycznym akcentem kończę Dobranoc
          • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.04.03, 08:50
            Witam wszystkich :)))
            Generalnie juz mi lepiej tylko gardlo strasznie boli (ale dobrze ze nie musze
            tu mowic tylko pisac hihi), musze sie tylko dzis z domku wychylic ale mam
            nadzieje ze mi to nie zaszkodzi.
            Wspominaliscie juz o majowym weekendzie, ja jak co roku wyjezdzam na 4 dni nad
            jeziorko. Zawsze rozpoczynam sezon w ten dlugi weekend :))
            Ela
            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.04.03, 16:59
              Cześć! Cieszę się z porawy Twojego zdrowia,Elu,mam nadzieję że do wyjazdu
              Wyzdrowiejesz całkowicie-
              tego Ci życzę,oczywiście pięknej, słonecznej pogody również! Piszesz coś o
              ropoczęciu sezonu- ciekawi
              mnie bardzo co Robisz,,w sezonie"?- żeglujeż, łowisz ryby, a może wędrujesz?
              Spędzisz wolny czas
              na Kaszubach, czy może na Mazurach - Napisz koniecznie!
              Pozdrawiam Wszystkich - dav.

PS.Widmo,pewnie Będziesz po 22-ej, więc zajżę po meczu.
              • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.04.03, 17:07
                Dav, wyjezdzam nad jezioro, w miejscowosci Krzeszna mam domek (kolo Wierzycy)
                a wlasnie sie dowiedzialam, ze moi znajomi z Legionowa do nas tam przyjezdzaja
                wiec zapowiada sie super :)))) Poza tym mam zamiar cale lato tam spedzic z
                dala od cywilizacji :)))
                Ela
                • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.04.03, 18:54
                  O rany, jak fajnie pomażyć...Urlop zaczynam dopiero w sierpniu,a spędzać go
                  będę nad jeź. ,,Otalżyno" (tak przynajmniej planuję )i w Gdańsku na Jarmaku
                  Dominika - jak pogoda dopisze będzie pięknie!
                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 23.04.03, 22:17
                    Cześć Widmo! Byłem o 22.10 ale nikogo nie zastałem.Za chwilę idę lu,lu,
                    życzę wszystkim Wam spokojnej nocy i pięknych snów - dav.
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.03, 22:37
                      Witajcie!!!
                      Dav byłem i przeczytałem.Jestem z Wami.Również życzę miłych snów.Paaaa:-)))
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 16:05
                        Cześć Wam! Ja juz wróciłam do domku,. wczoraj późnym wieczorem. Padłam na
                        łózko, i juz nie wstawałam. Obudziłam sie ok 4:00 w ubraniu, przebrałam sie w
                        koszulke do spania, ale pospałam tylko przez 3 godzinki... Dobrze, że mnie nie
                        widzicie teraz, wyglądam jak balon, było tyle pyszności u moich dziadków w
                        Różance... Aż ślinka leci ;-P Pozdrawiam Was/oliwka
                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.04.03, 16:08
                          Ale w średniowieczu, gdy wynaleziona KOŁO ( czyli mniej więcej moja figure-heh)
                          uznano jednogłosnie, iż koło jest najładniejszą figurą. Pozd. oliwka
                          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.03, 23:12
                            Witaj Oliwko!
                            To miałaś super weekend.Już znowu żałuję że nie mam dziadków.Tak oni stanowczo za bardzo rozpieszczają swoje wnuczęta,konkretnie wnuczki.
                            Koło to chyba wcześniej wynaleziono jak w średniwieczu...?
                            To rzeczywiście ładna figura,ale także vardzo praktyczna.Ale może Twój wygląd bardziej przypomina kuleczkę,niż koło...A kiedy wynaleziono kulkę to nie wiem,ale może ktoś wie...To jest ciekawe:-))
                            Pozdrawiam i idę spać,jestem zły że nie mam takich snów jak Ty Oliwko.Marzę choć o jednym,eeeeeech...
                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 14:15
                              Masz rację vidmo - chciałam napisac, że koło wynalezione zostało w
                              starożytności... Ale dokładnie niewiem kiedy... A o czym tak marzysz vidmo?
                              Zgadzam się z Toba, miewam bardzo ciakwe sny. Pozdrawiam Was i lecę na trening.
                              • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 25.04.03, 16:12
                                Cześć! Oliwko, ktoś kiedyś powiedział: - ,,Kochanego ciała nigdy za dużo ",więc
                                myślę że nie Masz się
                                czym przejmować. Trochę Ci zazdroszczę,ponieważ bardzo lubię jeść, polskie
                                potrawy szczególnie!
                                Tak na marginesie polskie produkty smakują całkiem inaczej,nie są
                                takie ,,monotonne". Widmo,co Sądzisz o jedzeniu, Lubisz ,,umiarkowanie" czy
                                na ,,maxa" ? Koniec pisania o jedzeniu,bo zaraz będę głodny!
                                Pozdrawiam ,,kulinarnie" - dav.
                                PS. Oliwko,co trenujesz?
                                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 18:12
                                  Trenuje siatkówke, mam bardzo przystojnego trenera... Spoko gościu. Trenuje dla
                                  własnej przyjemności, lubię grac w siatkówke. Pozdrawiam Was
                                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 19:02
                                    Witajcie moi mili
                                    Ja w zasadzie jestem skromnym człowiekiem i nie mam specjalnie wybujałych marzeń,Oliwko (może jednak o....Przystojnej trenerce nie koniecznie koszykówki).Echhhh marzenia....
                                    Jeżeli chodzi o jedzenie to jestem tradycyjny i bardzo lubię bigos i schabowego takiego przyrządzonego po polsku.A zazwyczaj jem szybko i niezdrowo zapewne.
                                    A tak w ogóle to zaczynamy weekend życzę wszystkim miłych i pożytecznie spędzonych wolnych dni...Do poczytania.Paaa
                                    wieczorem jeszcze zajrzę.
                                    • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 25.04.03, 21:08
                                      Witam ponownie! widmo,Przyjacielu,marzenia są po to by je spełniać! Chcesz
                                      lecieć w kosmos? nic prostszego! ,,Wykładasz" 20-cia ,,baniek"$ i już Lecisz!
                                      Mażysz o pięknej trenerce? a może o pięknej
                                      zawodniczce? Nic prostszego!!! Spróbuj Się ,,załapać" do żeńskiej drużyny
                                      koszykówki. Jak już się Załapiesz, np. jako rozgrywający, to cała reszta jest
                                      już bajecznie prosta - he! he! he! a tak na marginesie -
                                      Kopciuszka Oglądałeś? -No Widzisz! Teraz poważnie ( he, he,) mażenia mamy te
                                      same, ale na różnych
                                      wysokościach! Oliwko,często gram w ,,sito" (bez trenerki,niestety ).Jak
                                      mieszkałem w Gdańsku, miałem
                                      sąsiada, na nazwisko miał ,,Korbutt" - mówi Ci to nazwisko coś? Był bardzo
                                      dobrym ,,siatkarzem",
                                      Widmo, może Ty znałeś? Do ,,później" moi mili-dav.
                                      PS. Widmo,Miałeś dzisiaj urlop?
                                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.04.03, 22:10
                                        Nie mówi mi NIC to nazwisko :-) Nie znam dobrych trenerów, oprócz ...mojego i
                                        byłego trenera mojej siostry - Zbigniew Krzyżnowski. Moja siostra musiała
                                        zrezygnowac z grania, z powodów zdrowotnych. Ten sport przechodzi z pokolenia
                                        na pokolenie w mojej rodzinie. Od dziadków, po rodzicach, rodzeństwie... itd.
                                        Nawet mojego brata dziecko (4 lata) zaczyna odbijac piłke. Ja jutro odrabiam za
                                        przyszły piatek. Pozdrawiam/oliwka
                                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.03, 22:16
                                        Jasne że znałem,a trenerem był Kopaczel ( z Szk.P.Nr 14 wyrosła ta drużyna),nie wiem czy był tak przystojny jak trener Oliwki bo nie znam się na urodzie facetów.
                                        A swoją drogą,Oliwko to może też byśmy z Davem dorównali Twojemu trenerowi,nie w treningu oczywista.Co Dav? Jak myślisz?

• dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 25.04.03, 22:35
                                          O rany! Jasne że tak! Mam brata, też grał u p.Kopaczela, a wraz z nim paru
                                          kumpli (oczywiście jego ), myślę,
                                          że ze ,,zbudowaniem" drużyny nie będzie problemu, możemy spróbować, co Ty na
                                          to, Oliwko?
                                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 26.04.03, 04:32
                                            Cześć! Piesek mnie obudził, więc musiałem z nim wyjść,ale to nie znaczy że będę
                                            Was też budzić, Możecie spać spokojnie ,,wpadnę" później - Pięknych snów - dav.
                                            PS.Potrenuję serwy.
                                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.04.03, 14:28
                                              No no chłopcy. Może razem utworzymy jakąś druzyne? Ja będe Wasza trenerka, co
                                              Wy na to? Założcie jakies ładne slipki(tj. spodenki), blezeczke i na parkiet.
                                              Jade teraz do mnie na wieś z moim szwagrem na rowerach. Dotlenie sie odrobine.
                                              Pozdrawiam/oliwka
                                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.03, 19:32
                                                Oliwko ładne majtki,bluzeczkę i naparkiet? mówisz...
                                                Z Tobą to na parkiecie to nie tylko w siatkówkę...
                                                Coraz bardziej Cię podziwiam, rowerkiem na wieś?Napisz jaka to odległość,żeby jeszcze mnie pognębić...Zazdroszczę Twojemu szwagrowi.
                                                W zasadzie jestem kibicem żużla,Dav we czwartek Wybrzeże zremisowało z Wrocławiem (jedna z silniejszych drużyn ekstraligi).A jutro też jest mecz.
                                                Pozdrawiam Was serdecznie i czkam na wpisy,chociaż Oliwka napweno będzie zmęczona,ciekawe jak mocno....
                                                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 11:13
                                                  Nie czuje nóg. Prezejechałam 20 km. Padłam jak juz dojechałam. Ale bedzie
                                                  trzeba coraz częściej tak sobie jeżdzic, aby kondycja nie padła. A co bys
                                                  jeszcze chciała robic na parkiecie, oprócz gry w siatke? I czego zazdrościsz
                                                  mojemu szwagrowi Vidmo? - zakwasów? - heh.
                                                  Ja juz wróciłam z kościoła (byłam na 10:00). Pozdrawiam Was/oliwka
                                                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 15:05
                                                    Witajcie,mam nadzieję że Dav też się odezwie.
                                                    Wiecie przeźębienie mnie połamało.Wsztstkie kości mnie bolą,mięśnie też.Mam temp.38st.
                                                    Leżę w łóżku i na zmianę spię i trochę wstaję.Czuję się fatalnie.
                                                    Jak czego Oliwko zazdroszczę Twojemu szwagrowi??Wycieczki w Twoim towarzystwie, nawet za cenę zakwasów,heh...
                                                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 17:16
                                                    O vidmo - biedaklu-współczuje Ci serdecznie, bo wiem co to jest chorowac,
                                                    niedawno to sama przerabiałam... Wracaj szybko do zdrowia. Cos długo Dav sie
                                                    nie odzywa, czyżby miał tak bardzo duzo pracy? A jak tam rozliczenia z
                                                    fiskusem? Tak dużo o tym mówiliście ostatnio... Pozdrawiam Was
                                                    PS Vidmo - zdrówka życzę!!!
                                                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 27.04.03, 20:14
                                                    Witam moi mili! Nie odzywałem się tak długo, ponieważ nie było mnie w domu.W
                                                    sobotę rano zadzwonił kumpel (Widmo,mieszkał na przeciwko Ciebie, w tych
                                                    blokach z wejściem od ul. Zakopiańskiej) z wiadomością o kupnie łodzi, i z
                                                    zaproszeniem na ,,wodowanie", więc całe dwa dni spędziłem w
                                                    Fridriechshafen nad jeź.Bodeńskim,było super,aczkolwiek teraz odczuwam lekki
                                                    ból głowy.
                                                    Widmo ,postaraj Się szybko wykurować, przykro by było cztery dni wolne spędzić
                                                    w ,,becie".Oliwko,
                                                    20-cia km. ,,dotleniania" świadczy o Twojej niezłej formie,pomimo wizyty u
                                                    babci.
                                                    Teraz idę się wykąpać coś zjeść i spać-nareszcie...
                                                    Widmo,życząc Ci powrotu do zdrowia pozdrawiam Was serdecznie - dav.

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.03, 23:35
                                                    ...dziękuję za życzenia.Były szczere bo już jest dużo lepiej.
                                                    Rano to nawet do kościoła nie poszedłem,zacząłem od antybiotyków.Nafaszerowałem
                                                    się nimi jak małpa kitem,i wieczorem mam temp.37 st.
                                                    Jutro muszę być sprawny w pracy i nie ma mowy o jakim kolwiek zwolnieniu lekarskim.Pozdrawiam Was serdecznie.Do jutra... :-))
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.04.03, 18:42
      Cześć chłopaki! U mnie wszystko ok - dzieki że pytaliście :-) Pogoda supcio.
      Nie mam jeszcze konkretnych planów na długi weekend, ale wiem, że na pewno będe
      jeżdziła na rowerze, na dalsze wycieczki, w towarzystwie kogos fajnego, ale
      chyba nie szwagra, bo siotra jest zazdrosna :-) Pozdrawiam Was! Miłego dnia.
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 28.04.03, 21:38
        Cześć! Dopiero wróciłem z pracy i jem bardzo późny obiad - ziemniaczki, sadzone
        jajeczka,kalafiorek
        i siadłe mleczko- mniam,mniam. Oliwko,jeżeli szukasz kogoś fajnego na długi
        weekend , to może
        Zapytaj Widmo ? Też Ma cztery dni wolne.Na pewno z przyjemnością Ci
        potowarzyszy!
        Widmo,dobrze że Ci się poprawia, ja w takich przypadkach leczę się
        paracetamolem.Zbija szybko
        temperaturę i uśmierza ból, prawie zawsze pomaga - Trzymajcie Się ,,ciepło"-dav.
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.03, 21:36
          Witajcie!!!
          Dav,Oliwka już niestety ma kogoś fajnego na przejażdżkę rowerową-Szkoda;-((
          Ale trudno muszę się pogodzić. Tylko uważaj na siebie, nie jedź za prędko ani za wolno Oliwko.
          Ja już dużo lepiej dzięki za dobre słówko.Obiadzik pycha mniam mniam...Dav.Absolutnie wiosenny czy może z młodymi ziemniaczkami?
          W Gda padało prawie cały dzień, ale ciepło w W-awie temp.27 st. i słoneczko...
          A teraz lulu,paaa dobranoc. Idę spać pozdrawiając Was milutko.
          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 29.04.03, 21:56
            Czołem Widmo! Rozumiem że dopiero wróciłeś? Dobrze że szczęśliwie. Czekając na
            Was, po kolacji
            otworzyłem sobie butelkę piwa,na etykiecie której jest napisane -,,PRAWDZIWIE
            SZLACHETNY SMAK "
            Wiesz jakie to piwo? - ,,DOBRE BO POLSKIE " he, he, he ! Miłych snów - dav.

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.04.03, 15:41
        Widmo - ja nie powiedziałam, że mam juz kogos fajnego do towarzystwa, napisałam
        że z kim fajnym, ale to nie znaczy, że juz znalazłam ta "fajna" osobe... U mnie
        jest w cieniu teraz 26 stopni C. Spoko, prawda? Pozdrawiam Was/oliwka
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 30.04.03, 19:36
          Cześć!Ktoś powiedział-,,Kto szuka, ten znajdzie" czego Tobie życzę Oliwko
          z całego serca! U mnie pogoda ,,do kitu" - 11-cie stopni i deszcz. Ciekawe
          jaka pogoda w Gdańsku-pewnie ,,dla bogaczy".Kolega wrócił wąaśnie z urlopu
          świątecznego-twierdzi że ceny są ,,zabójcze" (w porównaniu z zeszłym rokiem)
          ale chyba przesadza? Będę w sierpniu to sam sprawdzę.Widmo, ,,wpadnę"po 21-szej
          może już Będziesz.Pozdrawiam-dav.

• Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 01.05.03, 21:57
            Cześc Wam1 Dzis miałam jechac na wies z siosta i moja mama, na grila, ale
            padało z rana, potem zerwał sie wiatr, więc zrezygnowałysmy... może źle, ale
            chociaż uniknęłam zbednych zakwasów na przyszłe 4 dni. I z tego jestem dumna -
            haha. Teraz to lece spac. Ale jest mi smutno. Mój piesek jest chory, ma
            zapalenie wątroby - wirus. Ciągle chodzi zamulony. Dostał już 3 szczepionki,
            moze bedzie musiał pójść pod kroplówke. Mam nadzieje, że nie. Jestem z nim
            duchem, musi wyzdrowieć, oddam mu moja E N E R G I E. Pozdrawiam Was/oliwka
            • Gość: vodmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.03, 19:10
              Witam Oliwko i Dav!!!
              U mnie nie można było pisac,wyświetlał mi się napis na kompie że serwer jest w remoncie.Miało to trwać do dzis do 20,ale jak widzę juz jest w porządku.
              Oliwko tak mi przykro z powodu Twojego pieska,równiez jestem,nie tylko duchem,ale i sercem z nim.Bardzo lubię zwirzątka,a szczególnie pieski.Jak on cierpi to człowiek cierpi z nim,tak ja to czuję-Dav pewno też bo sam ma pieska.Zyczę mu szybkiego powrotu do zdrówka i trzymam za niego kciuki.
              Dziś byłem w pracy,ale za to mam przedłuzony weekend do poniedziałku.Nareszcie odpocznę i z tego bardzo się cieszę.Pozdrawiam Was serdecznie ,do poczytania...
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.05.03, 19:34
                Dziekue Ci widmo za życzenia. Dzis Dino było znów u weterynarza na szczepieniu,
                ale podobno jest juz coraz lepiej. Lezy taki smutny, ale zaczyna juz cos jeść,
                a to bardzo dobry znak. Ja dzis byłam na mieście, chodziłam przez 4 godziny, i
                kupiłam sobie tylko jedna spódnice. Nie bede Wam jej opisywała, bo to Was na
                pewno nie interesuje. Ważne, że mi sie bardzo podoba :-) A jak u Was pogoda,
                zdrówko, samopoczucie, i takie tam rzeczy? Może opowiecie mi cos o sobie? Nie
                nazwisko, wiek itp.. Ale czy macie żone, dziewczyne, może dzieci? Ja niemam
                faceta, dzieci tez nie mam. Wystarczy, dalej badzmy anonimowi, tak jest
                ciekawiej :-) Pozdrawiam Was serdecznie.
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.03, 10:14
                  Witaj Oliwko!W Gdańsku jest ponuro, nie ma słoneczka :-(
                  Cieszę się, że Dino zaczyna mieć apetyt, to ważne- znak, że wraca do zdrowia.
                  Hm mm, piszesz, że cztery godziny kupowałaś spódniczkę, ja tego bym nie wytrzymał, ale u kobiety to normalne i nie zależne od wieku. Stawiam tezę, że po czasie trwania zakupów żaden facet nie rozpozna wieku kobiety, natomiast po zawartości koszyka na pewno. Czy zgadzasz się ze mną?
                  Moje zdrówko poprawne, samopoczucie takie jak pogoda (wyżej napisałem, jaka),ale co masz na myśli pisząc ?i takie tam rzeczy??No,no,no Oliwko...
                  Mam dwóch synów, ale nie mam żony. Właśnie ze starszym wybieram się do Caerfoura na zakupy, i mam nadzieję, że będzie to krótsze jak cztery godziny.Podrawiam Ciebie i Dino (a propos chłopaki namawiają mnie na pieska, ale mam obawy czy wystarczy im zapału żeby wychodzić z nim na spacery).Paaaa
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.05.03, 12:06
                    A jak maja na imie Twoi synowie, vidmo? Twoim zdaniem, jak kobieta przez 4
                    godziny wybrała sobie tylko jedna kiecke, bo szukała i szukała, i nic ciekawego
                    nie mogła znaleźć, to ile może miec lat??? Jestem tego bardzo ciekawa... Jade
                    dzis na wieś z rodzinka, pogoda jest wspaniała, od wczesnego rana śliczne
                    słoneczko. Pozdrawiam Was/oliwka
                    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.03, 20:56
                      Witajcie,jeszcze trwa weekend?U was?
                      ...a myślałen że już wróciliście-szkoda...
                      Ogólnie odpocząłem i mam ochotę do pracy,a już dziś w Tv mówili że kolejny taki długi będzie w czerwcu,na Boze Ciało.Echhhh,my Polacy...a ciekawe jak to będzie jak wejdziemy do Europy??
                      Oliwko moi synowie mają na imię Michał i Marcin.
                      Po kupnie jednej spódniczki nie poznasz wieku kobiety,ale po całym koszyku tak.
                      Pozdrawiam Was i może Dav sie odezwie...
                      ps.
                      może po spódniczce też poznasz,muszę się zastanowić
                      • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 05.05.03, 12:16
                        Witam Was serdecznie i poweekendowo :))) Spedzilam cudowne 4 dni na Kaszubach
                        i juz nie moge sie doczekac nastepnego wyjazdu, nawet jesli bedzie to tylko 2
                        dniowy na sobote i niedziele :))
                        Pozdrawiam i lece odrabiac zaleglosci na forum Cafe :)
                        Ela
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.03, 19:39
                          Dzięki Orisso że mnie wspomagasz w tych trudnych chwilach.Dwójka moich
                          przyjaciół mnie zawodzi,buuuuuuuuuuuuu
                          ...ale będę cierpliwy,
                          lecz mimo wszystko martwię się o nich :-(
                          • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 05.05.03, 22:07
                            Cześć moi drodzy! Witam Was Wszystkich razem i Każdego osobno ! Wróciłem w
                            niedzielę w nocy,
                            a dzisiaj pracowałem do 21-szej. Nie mogę się pozbierać. Chciałem Was
                            poinformować o wyjeździe, ale
                            niestety ,,forum" było już zamknięte.Teraz trzeba znowu ,,gibać" do piątku,
                            straszne!
                            Fajnie że udał Wam się odpoczynek i dopisała pogoda, mam nadzieję że w czerwcu
                            będzie jeszcze ładniej!
                            Robi się późno, a jeszcze nic nie jadłem,więc pozdrawiam Was i do jutra-dav.
                            PS. Oliwko, jestem żonatym facetem z dwójką dzieci - Davidem i Kamilą.
                            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 06.05.03, 21:43
                              Cześć! Wolne się skończyło,więc gdzie się Podziewacie? Trzeci raz zaglądam i
                              nic...
                              Widmo, Ty pewnie pracujesz, ale co się dzieje z Oliwką? Długo Się nie odzywa,
                              może gdzieś znowu Wyjechała, ale chyba nie na zawsze? Pozdrawiam i czekam-dav.
                              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 06.05.03, 22:27
                                Nie Dav, nie na zawsze... Byłam bardzo zajeta, czas mam tylko ok. 21-22...
                                Teraz to padam z nóg, i własnie wybieram się do mego łózka, marzę aby sie na
                                nim połozyc, pod ciepłą kołdra, przy otwartym oknie, ze swieżym powietrzem,
                                słuchając "Stinga" lub "Tracy Chapman". Och, te marzenia. Pozdrawiam Was
                                GORĄCO, życząc miłej nocki.
                                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.03, 18:46
                                  Cześć witajcie
                                  Nareszcie jesteście, a już o Was się martwiłem.
                                  Całe szczęście, że ten długi weekend się skończy i wszystko wróci na miejsce.
                                  Taaak, dziś byłem w Stolicy, wyjechałem o 2 w nocy wróciłem o 18.Jestem
                                  padnięty, zaraz po wieczornych wiadomościach idę spać. Spróbuję posłuchać
                                  Stinga i Tracy Chapman tak jak Oliwka. Może w ten sposób dowiem się, o czym
                                  marzy, a może nawet, o czym śni.
                                  Pozdrawiam Was serdecznie,paaaa
                                  • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 07.05.03, 22:03
                                    Cześć,witam serdecznie.Masz rację Widmo, wreszcie wszystko wraca do
                                    normy.Dopiero dzisiaj
                                    zacząłem w pracy ,,normalnie" funkcjonować.Oliwko,Piszesz że Masz czas dopiero
                                    późnym wieczorem,
                                    czy jest to związane z Twoją pracą? To straszne! Co z Twoim wolnym czasem -
                                    istnieje tylko w sobotę
                                    i niedzielę? To stanowczo za mało, Musisz z tym coś Zrobić! Widmo, Ty także nie
                                    masz za dużo wolnego
                                    czasu, ale co zrobić.Gracie w TOTO ? Ja gram, ale z marnymi efektami,niestety.
                                    Pozdrawiam Was,życząc pięknych snów-dav.
                                    PS. Sting koncertuje w sobotę w Stuttgarcie,niestety bilety,,poszły" jak woda.
                                    • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.05.03, 14:10
                                      Witajcie :)))
                                      Ja tylko chcialam slowko powiedziec, ze chociaz nie pisze wiele to czytam
                                      regularnie :)))
                                      Pozdrawiam serdecznie :)))
                                      Ela
                                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 15:13
                                        Widmo - słuchasz Stinga i Tracy Chapman? Uwielbiam tego rodzaju muzyke, jest
                                        taka... spokojna. Odprężam sie przy niej :-) Czesto robie sobie kapiel przy
                                        swiecach, kadzidełku i tej wspaniałej muzyce. Usypiam w wannie wypełniuonej
                                        pachnącą pianą - raj bez końca. Ale kiedy przyjdzie czas wyjść z "raju" i
                                        wtulic sie z obrobinę zimny szlafrok, odchodzi przyjemnść... Potem kładę sie do
                                        łózka, czytając w tej chwili "Samotność w sieci", pijąc dorącą herbate i jedząc
                                        krakersy. Tak spędzam w ostatnim czasie prawie każdy wieczór. a potem pobódka o
                                        7:00, budzi mnie radio Zet :-) Pozdrawiam Was/oliwka
                                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.05.03, 15:16
                                          Pobudka - samo "u" drobna poprawka :-)
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 21:26
      Czemu dziś nikogo nie było?
      Dav,Oliwko czy cos się stało? a może już czas zamknąć wątek?
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 09.05.03, 22:03
        Cześć! Widmo,Masz chyba rację,wątek nie ,,klei" się, więc chyba nie ma sensu
        sztucznie prowadzić go dalej.Dla zainteresowanych:jacek0066@aol.com
        Pozdrawiam Wszystkich-dav
        PS.Widmo,czytałeś wątek,,Czy warto kupić mieszkanie na Siedlcach"
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.03, 22:54
          ...tak przeczytałem.Skarpowa to rzeczywiście urokliwe miejsce,coś w tym jest.
          Czy to twój mail?ten adres co podałeś?
          Pozdrówka dla Ciebie i Twojej rodzinki-od sąsiada (niejako)
          • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 09.05.03, 23:01
            Nie nie nie, ja sie nie zgadzam na zamykanie tego watku :)))))))
            Od wtorku choruje moj maly i jakos przez to chyba tak wyszlo ze nie
            zagladalam. Pogoda zreszta tez jakas do niczgo, raz slonce, raz chmury. No i
            nie moglam pojechac na weekend nad jeziorko co mnie troche rozzloscilo.
            Mam nadzieje, ze za tydzien bedzie lepiej z pogoda a moj maly pojdzie do
            szkoly w poniedzialek, bo lepiej zeby nie mial zaleglosci.
            Pozdrawiam Was serdecznie :))

Ela
            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.05.03, 07:14
              Witam w pochmurny, sobotni poranek! Widmo, oczywiście Masz rację, ,,Skarpowa"
              to szczególne
              miejsce,prawie tak samo szczególne jak ,,Bar pod skarpą".Częszo ,,biegałem" tam
              po zakupy,
              miałem bliżej niż na Kartuską.Osobiście nie chciałbym tam mieszkać - zwłaszcza
              w górnej części.
              Piszesz o ,,pozdrowieniach" - z tego wnioskuję że Wiesz kim jestem - jeżeli
              tak, Napisz czy się znaliśmy!
              Wiecie co mi się przydażyło w czwartek o 5-tej rano? Najechał na mnie motocykl!
              Byłem wdrodze do pracy,
              gdy usłyszałem za sobą warkot motocykla,usunąłem się więc na prawo by zrobić
              miejsce i szedłem
              dalej,nagle ,,Bach"! ,, Fiknąłem orła" aż miło.Musiał mnie zaczepić
              spoilerem.Teraz szuka ,,gościa"
              policja, ponieważ uciekł z miejsca wypadku.Mam nadzieję że go znajdą.
              Tak to jest moi Drodzy - ,,Nie znasz dnia ni godziny " chciałoby się
              powiedzieć.Elu,życzę synkowi szybkiego powrotu do zdrowia!
              Pozdrawiam (obolały,aczkolwiek szczęśliwy że żyję) serdecznie-dav.
              PS.Tak to jest mój ,,mail"
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 08:51
                Witaj Dav, Ela napisała, że szkoda kończyć wątek, ja też tak uważam. Jednak
                wydaje mi się, że Oliwka-nasza szefowa-jest, co nie, co znudzona. My mamy (ja i
                dav) nie jako wspólne korzenie, jesteśmy z jednej dzielnicy i mamy temat.
                Natomiast Oliwkę może to nudzić.
                Zawsze starałem się tu pisać ogólnie, jednak przemycałem troszkę wiadomości z
                dzielnicy do dava, i tu proszę Oliwkę o zrozumienie. Jak spotyka się kogoś na
                drugim końcu świata, kogoś z kimś być może się spędziło dzieciństwo, a
                przynajmniej w bardzo bliskim otoczeniu ( z mojego okna widzę szkołę, boisko
                gdzie dav niewątpliwie uczył się i biegał być może razem ze mną) to budzi
                nostalgię, wspomnienia. Dzieciństwo to przecież najpiękniejszy okres w życiu.
                Także Oliwko korzystaj z rzeczy które sprawiają Ci przyjemność, bo jak przyjdą
                obowiązki to będzie różnie. Mnie gro czasu pochłania zabezpieczenie bytu, a
                jest to monotonne i stosunkowo nudne zajęcie. Tak niestety musi być.
                Elu nie wiedziałem ze masz synka, pozdrawiam Go serdecznie i życzę szybkiego
                zdrowienia..
                • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 09:54
                  Doskonale rozumiem, że chcesz Widmo rozmawiac z Davem o Waszym dzieciństie, ja
                  nie mam nic przeciwko. I nie powiedziałam, że sie nudze na tym watku, wręcz
                  przeciwnie, lubie czytać jak się byc może kiedy.s bawiliście, jak wyglądało
                  Wasze boisko czy Wasze podwórko... Jak nie macie ochoty ciągnąc tego watku, bo
                  tak zrozumiałam Wasz wpis, to ja niebęde sie nażucała. Ale chcciałam
                  powiedzieć, że pierwsze co robie siadając do komputera to wpisuje www.gazeta.pl
                  potem forum i Gdańsk! Oliwka
                  • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 11:41
                    Ja chcę,Oliwko.Robię tak samo jak Ty.Pierwszą strone jaką oglądam ( nawet przed
                    sprawdzeniem poczty)jest www.gazeta.pl- trójmiejskie forum.Czyli mówiąc krótko
                    ja kontynuuuje(kontynułuje?cholerka jak to sie pisze?),inaczej-dalej biorę
                    udział w tym forum,myśle że dav też (nawet jestem pewien).Sciskam Cię mocno,
                    zacna kobieto za te dobre słowa.Paaaaa
                    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 14:35
                      No - tak juz lepiej! Dziś jade na wieś, mój brat urzadza tam swoje urodziny.
                      Posiedzimy troche w rodzinnym gronie, potem przybędą Jego przyjaciele i sie
                      zaczna bawic, ja prawdopodobnie ucieknę z ich imprezy i pójde na swoja, z moimi
                      przyjaciólmi. Może uda mi sie namówic i mojego brata aby z nami wszyscy
                      poszli...nie wiem. Teraz musze sie odrobine przygotować, pomysleć co na siebie
                      włozyć, o jejku - co ja zrobie z moimi włosami, może jakis kucyk, albo
                      pajączki? Pomysli sie nad tym. Teraz lecę do łazinki. Bo nie zdążę na
                      wieczór... :-) Pozdrawiam/oliwka
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 15:36
                        Oliwko jak jeszcze tu zajrzysz to złóż najserdeczniejsze życzenia urodzinowe
                        swojemu bratu. Tak w ogóle to strasznie Ci zazdroszczę i życzę miłej
                        zabawy.Pozdrówka...
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.03, 15:45
                        ...acha i jeszcze jedno.Jak już sobie zrobisz pajączki,to zrób sobie zdjęcie i
                        umieść je w następnym poście.Chciałbym to koniecznie zobaczyć,nie widziałem
                        dziewczyny w pajączkach...Czekam z niecierpliwością-ale pewno się nie
                        doczekam,to tak jak z tymi snami.Do dziś nie wiem co śniło się Oliwce...a
                        ciekawość mnie pożera...Chyba założę nowy wątek w którym ogłoszę konkurs pt Co
                        śniło się Oliwce...?Właśnie to dobry pomysł,tylko jaka nagroda...
                        Dav i Elu pomócie mi...może coś wspólnie wymyślimy.
                        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.05.03, 21:27
                          Cześć,witam ponownie.Moi Mili,myślę że Widmo trafił w sedno
                          sprawy.Oliwko,jeżeli Poczułaś się
                          Urażona,przepraszam, nie było to oczywiście moim zamiarem.Mam nadzieję,że po
                          urodzinowej
                          imprezie (spóźnione sto lat dla Solenizanta !) Napiszeszesz w
                          jakiej ,,Wystąpiłaś" fryzurze,ponieważ
                          zaintrygowały mnie te ,,pajączki" - przesympatyczna nazwa! Napisz też ,,z czym
                          to się je" ponieważ nie mam bladego pojęcia jak taka fryzura może wyglądać.
                          Interesuje Was motoryzacja? Byłem dzisiaj na prezentacji nowych modeli OPLA,
                          (Signum i Mariva) Piękne auta, lecz niestety drogie.
                          Widmo,Wspomniałeś o zdjęciach w ,,postach" - jest to technicznie możliwe?
                          Pozdrawiam-dav.
                          PS.Moja propozycja nagrody: Kobieta - Pełny servis w salonie ,,Gabriel" Facet -
                          wystawa samochodowa
                          w Zurüchu lub Frankfurcie nad Menem.
                          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 23:06
                            Vidmo - jesteś wprost kochany! Jak czytam co do mnie piszesz to nogi mi sie
                            uginaja, chociaz zwykle siedze... Świetny pomysł z ta nagrodą Dav - ale ja
                            niemam ani skanera ani telefonu, gdzie sie robi zdjęcia. A jak znajde taka
                            fryzure w necie to przysle Wam strone. TYeraz spróbuje wytłumaczyc jak
                            te "pajaczki" wygladaja. Natomiast bierze się w ręke pasmyk włosów, nie za
                            gruby. Obkręca sie go, az zacznie sie prawie sam zwijać w takiego slimaczka,
                            potem spina sie to wsówka, badz inna sponka, i tak na całej głowie. Jest to
                            wygodna fryzura, nie rozwala sie zbyt szybko. Kumacie? :-) Dziewczyny pewnie
                            szybciej sobie ja wyobrażą, niz Wy - chłopaki. A powiem Ci Dav, że i ja miałam
                            dziś jechać mdo Wa-wy i chciałam zobaczyc te wystawe OPLA. I z tego co
                            wyczytałam było warto? no cóz... Jak widzicie jestem w domu wcześnie, nie
                            poszłam na żadna inną impreze. Przyjechałam do domu, źle sie czułam, chyba
                            zjadłam zbyt dużo kiełbasek z ogniska...Dzis w nocy będe miała problem z ...
                            pęcherzem. Podobno gdy sie dośc długo patrzy w ogień, to w nocy dośc często się
                            chce "siusiu" ;-) I ja chyba będe dzis miała ten właśnie oto problem. Tymczasem
                            pisze DOBRANOC - ide do mojego łózeczka, przed tem kąpiel, bo pachce kiełbasa i
                            dymem. Pozdrawiam Was gorąco i ściskam/oliwka
                            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 10.05.03, 23:41
                              Cześć Oliwko!Faktycznie wcześnie Wróciłaś.Co do ,,pajączków" Masz rację,nie
                              ,,kumam", ale popytam! Z kiełobaskami z ogniska mam ten sam problem - męczy
                              mnie pęcherz, ale nie od patrzenia w ogień lecz od piwa,he,he!
                              Pięknych snów - dav.
                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 09:39
                                Heheheh,Oliwko ja też zawsze mam problem z pęcherzem po kiełbaskach z ogniska.
                                Jeszcze posunę się nie co dalej, bo ten problem nie raz obniża swoje
                                umiejscowienie mianowicie wchodzi w nogi,
                                na wskutek tego moja droga do toalety (lub w ustronne miejsce) wydłuża się w
                                odległości i w czasie. Mam jeszcze jedno spostrzeżenie, po obniżeniu się
                                umiejscowienia rzeczonego problemu wcale nie ustępuje ten pierwszy. W związku z
                                tym mam dwa problemy. Podsumowując to wszystko myślę, że jest to ogólnoświatowy
                                problem kiełbasek z ogniska, lecz wcale nie będę lansował hasła „precz z
                                kiełbaskami z ogniska”.
                                Jeżeli chodzi o pajączki to podobnie jak Dav w ogóle nie kumam, ale kobiety
                                mają tyle tajemnic, że ta jedna...Aczkolwiek nie powiem, że w związku z tym mam
                                całkowity spokój psychiczny. Właśnie ciekawość to moja wada.
                                Dav nie wiem czy można umieszczać zdjęcia na forum, muszę kiedyś spróbować.
                                Żałuję też, że nie widziałem wystawy, bo pewnie poza samochodami są tam też
                                ładne dziewczyny ( i czy dla tego tam właśnie nie poszedłeś przyznaj się,
                                hehee),ale ja jestem wierny Oliwce i tym tajemniczym pajączkom..Na razie muszę
                                skończyć, do poczytania.
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.05.03, 09:17
      Pozdrawiam bardzo serdecznie ludzi z Gdanska i z Siedlec. Mieszkalam w Gdansku,
      a zawsze jezdzilam na wakacje w okolice Siedlec. Obecnie mieszkam na obczyznie.
      Jeszcze raz bardzo serdecznie pozdrawiam!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 09:42
        Witaj Żaba,dzięki za pozdrówka i zapraszamy do rozmowy.
        • Gość: Goral Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.chello.w.pl 30.05.03, 17:25

> Witaj Żaba,dzięki za pozdrówka i zapraszamy do rozmowy.

spam
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 09:45
        Jeszcze jedno, napisz skąd jesteś i cos więcej?Ja Gdańsk,Oliwka-Siedlce a Dav z
        Niemiec.
        • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 11.05.03, 10:05
          Dopiero dzisiaj znalazlam te strone. Z przyjemnoscia dolacze sie do rozmowy :)
          A mieszkam w Kanadzie. Dobrze sie tutaj zyje, ale tesknie za Gdanskiem i
          rowniez za Siedlcami, gdzie to, jak juz wczesniej wspomnialam, nie raz bylam na
          wakacjach u rodziny.
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 10:54
            Co do Vidma - na wystawy samochodów, wcale nie chodza ładne dziewczyny, dlatego
            ja tam nie poszłam :-P A co do żaby to ja mam dość licza rodzine w Kanadzie,
            dokładnie - Vancouver- Mam zamiar wybrac sie tam w te wakacje(tj. sierpień).
            Dzis wybieram sie do kościoła o godź: 13:00 bo wcześniej są komunie św.O jejku -
            ja pamietam jak ja miałam komunie... mnóstwo gości, każdy mnie uściskiwał,...
            były prezenty. Musze sie przygotować do kościoła. Pozdrawiam Was/oliwka
    • auto21 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.05.03, 11:00
      Czytam ten watek regularnie, i musze przyznać, że odniosłam wrażenie jakby
      Vidmo podrywał Oliwke? czyż nie? Pozdrawiam gorąco
      auto21
      • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 11.05.03, 12:14
        Cześć! Witam Wszystkich. Dzisiaj niedziela, więc pospałem trochę
        dłużej.Wstaję,odpalam ,,compa",
        zaglądam na fotrum - a tam ,,tylu nas". Jak tak dalej
        będzie,Sienkiewiczowska ,,Trylogia" może
        przestać być najbardziej poczytnym dziełem literatury,( he, he, he!), lub
        Będziemy - ,,Nadłuższym
        forum nowoczesnej Europy" Oliwko, Widmo,myślę że problem ,,ładnych dziewczyn"
        nie istnieje,ponieważ
        nie ma ,,brzydkich"dziewcząt, są tylko mniej lub bardziej urocze, a wystawa
        była żeczywiście,,odjazdowa"!
        Pozdrawiam was-dav.
        PS.Słowo ,,podrywa" zastąpiłbym ,,adoruje"
        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 13:45
          Witam wszystkich
          Cieszę się, że jest nas więcej i kombinuję czy Żaba i Oliwka nie są
          rodziną...Przypadkiem. Może Żaba mieszka w Vancouver, a Oliwka ma niewątpliwie
          babcię (sama pisała o tym).Ciekawe...W zasadzie wszystko pasuje
          Auto ja ten „niecny proceder” uprawiam już od miesiąca a Ty teraz to zauważyłeś?
          Jasne, że podrywam ( czy adoruje jak woli, Dav), ale zauważcie jak zgrabnie
          opiera się Oliwka. Szczelnie ukryta za ekranem monitora, ale czasami jakby
          niechcąco upuści tę przysłowiową chusteczkę. Ja znam się na tym, jestem stary
          lis na te sprawy.Hehe
          Dav z tym tytułem do naszego wątku to znakomity pomysł. Może warto to zmienić...
          Ciekawe, co o tym myśli Oliwka bądź, co bądź szefowa...
          „Najdłuższy wątek nowoczesnej Europy” to jest super...
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 11.05.03, 17:16
            No wiesz Vidmo - zaskoczyłes mnie, ale chyba pozytywnie... ;-) Odkryłes to, co
            chciałam ukryć za tym "monitorem".Co do Żaby, to być może jestesmy odzina, może
            niech cos Zaba powie nam o sobie? Dzis przed kościołem wydarzyło mi się cos
            niesłychanego - podszedł do mnie chłopak, którego nie znałam, tylko z widzenia
            (mniej więcej 26-28 lat) i poprosił mnie o ręke. Przyjełam to z usmiechem, ale
            on sie wcale nie smiał, a najciekawsze było to, że nic nie pił...
            Oczywiście "nie dostał" mojej ręki. Mam nadzieje, że w przyszla niedziele, nie
            zaskoczy mnie czym innym. NA tym na razie kończe. Pozdrawiam Was/oliwka
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.03, 22:03
              Oliwko to, co wydarzyło się przed kościołem to rzeczywiście dziwne. Jeżeli nie
              można tego ocenić w kategorii żartu to podziwiam tego chłopaka za odwagę. To
              niesamowite, jakiemu przyspieszeniu podlegają wszelkie działania, nawet te, gdy
              kawaler stara się o pannę. Ale musze powiedzieć, że i tak zachował się jak
              Sarmata, bo poprosił Cię o rękę przed kościołem (miał bukiet świeżych kwiatków
              polnych?) A mógł to zrobić przez Internet, prawda?
              Kiedyś dawno, dawno temu (tuż przed bitwą pod Grunwaldem)był taki zwyczaj, że
              jak urodziwa białogłowa wchodziła do kościoła to przystojny kawaler, który
              zamierzał (na razie zamierzał) starać się o jej rękę podawał jej ramię
              następnie podawał wodę święconą i wprowadzał do kościoła. Dwóch takich było
              niejaki Krztan i Wilk-o ile dobrze pamiętam- usiłowało w ten sposób poderwać
              Jagienkę,ale ubiegł ich współczesny rambo Zbyszko. Pamiętasz?
              Tak w ogóle to fobrze się stało, że dałaś mu „czarną polewkę”, bo przynajmniej
              zostaniesz z nami, a nie stracimy Cię na rzecz jakiegoś nudnego forum, pt. „Jak
              bezpiecznie utrzymać męża...” Albo „Szkoła podwodnego rodzenia”-chociaz chyba
              kiedyś do tego dojdzie...buuuuuuuuu
              Pozdrawiam wszystkich, jeszcze tu zajrzę....
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 15:28
                Vidmo - wydaje mi się, że można zaliczyć ten incydent do kategorii "żart". A co
                do Jaginki i Zbyszka, to doskonale pamietam, lecz Zbyszko potem wybrał Danusie,
                potem spowrotem Jagienkę, dobrze mówie? Nie pamietam juz tak bardzo dokładnie
                tej lektury. Pozdrawiam Was
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.03, 21:38
                  Witajcie
                  Tak Oliwko to było ...w Krzyżakach. Kocham prozę Sienkiewicza
                  Ale chyba Dav nie obraził się na nas? Długo nie zabiera głosu... :-((
                  Dav odezwij się!!! Bez Ciebie forum jest smutne, prawda Oliwko?
                  • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 13.05.03, 07:26

> Witajcie
                    > Tak Oliwko to było ...w Krzyżakach. Kocham prozę Sienkiewicza
                    > Ale chyba Dav nie obraził się na nas? Długo nie zabiera głosu... :-((
                    > Dav odezwij się!!! Bez Ciebie forum jest smutne, prawda Oliwko?

Mielismy jakies klopoty z wejsciem....hmmm....co za czasy. A propo to ja
                    faktycznie jestem w Vancouver, ale chyba nie jestem spokrewniona z Oliwka
                    chociaz moja rodzina w Siedlcach jest dosc spora! No nic. Ide spac. U mnie
                    dopiero 22:30 poniedzialek a u Was juz wczesny ranek. Pozdrawiam i zycze milego
                    dnia!
                    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 13.05.03, 07:56
                      ooops...sorry...przez pomylke dopisalam sie do poprzedniej wypowiedzi. Wlasnie
                      czytalam sobie Wasze poprzednie wpisy i stwierdzilam , ze musze jeszcze dodac,
                      ze ja mam meza i jednego brzdaca - Mateusza :)
                      No widzicie mialam juz isc spac, ale mi sie nie chce. Ale chyba trzeba, bo
                      musze wczesnie wstac do pracy. pa!pa!
                      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 14:58
                        Faktycznie Dav juz dawno nas nie odwiedzał, może ma duzo pracy, albo niechce
                        juz mu sie nas odwiedzac? Ja lece na zajecia. Pozdrawiam Was/oliwka
                        • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.03, 20:02
                          Witajcie
                          Miejmy nadzieję, że to nadmiar pracy u Dava jest przyczyną jego nieobecności,
                          chociaż nigdy nie wyglądało na to, że jest nadmiernie przepracowany. Może wyślę
                          do niego maila?Jak by mu się znudziła rozmowa z nami to myślę, że chociaż
                          pożegnałby się...Jak myślicie?
                          Witaj Żabko ja idę właśnie spać (wcześniej, bo w nocy jadę do W-wy),a Ty
                          wstajesz do pracy. Wobec tego życzę Ci miłego dnia, kurcze nigdy w życiu
                          wieczorem nikomu jeszcze nie życzyłem miłego dnia,hehehe.
                          Serdeczne pozdrowienia dla męża i całuski dla Mateuszka.
                          Ps.
                          Oliwko spróbujcie ustalić swoje powinowactwo. Może w którymś pokoleniu ono
                          istniało, bo tak w ogóle to wszyscy jesteśmy spokrewnieni dzięki
                          prarodzicom...Adamowi i Ewie.heh...
                          • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 13.05.03, 20:08
                            Zagladam sobie do Was na momencik. Nad Gdanskiem niedawno przeszla ulewa i
                            burza, ale ogolnie bylo cieplo, teraz jest takie fajne powietrze (niedawno
                            wrocilam z tego deszczu do domu). Wiadomo, "Trzech Ogrodnikow", mozna sie
                            nawet mrozu spodziewac! Co chwile czytam ze pracujecie i pracujecie, nie
                            przepracujcie sie! Nie mozna przeciez takim wykonczonym do domu wracac.
                            Pozdrawiam serdecznie :)))
                            Ela
                            • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 14.05.03, 00:11
                              Zeby troche odsapnac to pisze z pracy. szefowa poszla do
                              domku to sa luzy...hihihi! U nas piekna pogoda,
                              sloneczko, cieplutko, az wakacji sie chce, ale juz
                              niedlugo! Biore sobie dwa tygodnie wolnego w czerwcu.
                              Pojedziemy na kilka dni na wyspe...A co tam w W-wie slychac?
                              Oliwko, jesli mozna spytac to na ktora wioske jezdzisz?
                              Czy Czachy, Olszyc, Domanice cos Ci mowia?
                              • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 14.05.03, 01:24
                                A ja za chwile gasze swiatlo, kompa i ide spac :)))
                                Dobranoc wszystkim :)))
    • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.03, 21:12
      Witajcie.Wróciłem z Warszawy.Pogoda zmienna jak każda kobieta...Idę odespać
      nockę.Paaaaa
      • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 10:39
        Czesc Wam! Ja jestem znowu chora... Przyziebiłam się, nie wiem czym! Pogoda u
        mnie marna, pewnie przez ta pogode tak sie źle czuje. Ide sie położyć. Papatki
        • orissa Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 15.05.03, 13:20
          Wybaczcie ale nie moglam sie powstrzymac...musialam, po prostu musialam zrobic
          okraglutki dwusetny wpis :)
          oliwko zycze Ci szybciutkiego powrtou do zdrowia i do nas :) Ja tez z katarem
          chodze ale mam nadzieje, ze szybko sie go pozbede.

Ela
          • Gość: Vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 21:01
            Cześć dziewczyny!!!
            Kurczę ja tak pilnowałem tego dwusetnego wpisu, i jak zwykle się
            spóźniłem...Takie mam te szczęście, zupełnie jak Piszczyk-wiecie kto to taki?
            Pozdrawiam Was serdecznie-w Gdańsku,absolutnie zimna Zośka.Jeszcze Ciekawe jak
            tam Zabka?Pewno wstaje do pracy.
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.03, 21:02
            zapomnałem...Oliwko wracaj do zdrówka.Życzę Ci tego bardzo mocno
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.05.03, 14:11
      O kurcze - ja tez chciałam sie wpisac jako 200-setka :-) Ale leżałam w łożu
      smierci... Teraz czuje sie juz ciutke lepiej, ale katar wciąż mnie męczy. Lece
      to tabletki do ssania, od bólu gardła. Papa/oliwka
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.03, 19:44
        Witaj Oliwko.Dwusetka jest jedna,i oczywiście ustąpiłbym Ci
        pierwszeństwa.Ubiegła nas Ela i musimy się z Tym pogodzić,ja już to zrobiłem.
        Co raz bardziej się upewniam,że Dav się na nas pogniewał...i jest mi przykro z
        tego powodu.
        Dziś jestem wściekły na siebie,zostawiłem swoją komórkę w pracy.Jestem wściekły
        do kwadratu,bo jest mi potrzebna i to że mam aż taką sklerozę....
        Pozdrawiam Cię,wracaj do zdrówka.Paaaa
        • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 16.05.03, 22:25
          Cześć! Widmo, nie, nie obraziłem się, nie leży to w mojej naturze.Przyczyna
          mojej nieobecności
          jest prosta. Dostałem Mail'a z pewną sugestią,być może niepozbawioną sensu,dla
          tego ,, nie ma mnie".
          Jedno jest natomiast pewne,było naprawdę wielką przyjemnością Was ,,poznać".
          Pozdrawiam serdecznie-dav.
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 16:18
            Dav czy to jest pożegnanie?O jakim mailu mówisz?
            Czy to ktoś znajomy napisał Ci?
            Napisze do Ciebie to może więcej mi opowiesz po za forum...
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 17.05.03, 20:17
      Witajcie Wszyscy! No i moja rodzine dopadla goraczka i kurujemy sie powolutku.
      Mamy dlugi weekend, poniedzialek mamy wolny tak wiec to nam pomoze. Strasznie
      zimno sie zrobilo, raptem +7 C! Wczoraj mielismy prawie 2 cm grad! U mnie jest
      dopiero sobota 11:20 rano. A u Was juz wieczor. No to PA!
      Do nastepnego "wpisu" :)
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.03, 23:44
        Witaj Żaba
        U nas nie wiele cieplej ok. 12-14st.Ja myślałem że tylko w Polsce są takie
        długie weekendy...Miłego odpoczynku,pozdrówka dla całej rodzinki...
        Do nastepnego...
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.05.03, 10:06
          No własnie Dav - Twój wpis zabrzmiał jak pożegnanie! Wytłumacz sie, ok? :-) Do
          mojego rodzeństwa przyjechał kolega bliski, do mmnie tez :-) - Boguś. Wczoraj
          bylismy na wsi, mielismy ognisko, z powrotem na rowerkach(ja, moja siostra, jej
          mąż i Boguś). Wesoło było. W połowie drogi o mały włos ja i Kasia wpadłybysmy
          pod samochód, ale skończyło się na tym, że ja wpadłam na Kasie, Radek na mnie a
          Boguś na Radka... Och - nazwaliśmy tego pirata drogowego jak trzeba i
          pojechalismy dalej! Takiemu cymbałowi dac prawojazdy, to bedzie po kolei ludzi
          zabijał! Och - wkurzyłam sie wczoraj jak nie wiem co! Zaraz idziemy do
          kościoła, a potem to juz nie wiem co będziemy robili. Pozdrawiam Was/oliwka
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.03, 21:42
            Witaj Oliwko, mieliście wycieczkę że hej...Rzeczywiście jazda rowerem za
            miastem jest bardzo niebezpieczna. Drogi są wąskie, a i prowadzący samochody
            zbyt blisko wyprzedzają rowerzystów. Pogląd że rowerzysta w najgorszym wypadku
            zjedzie do rowu jest bardzo ryzykowny, ale na szczęście w miarę dobrze się
            skończyło. Wyobrażam co usłyszałby kierowca tego samochodu gdyby stanął. W
            sumie też miał szczęście. heh
            Pozdrawiam Cię, pozdrawiam też Żabę, pewnie już powolutku wstaje bo tam poranek-
            chyba?
            • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 19.05.03, 01:10
              No wlasnie, teraz Wy juz spicie, a mysmy wlasnie obiad zjedli, burza za oknem,
              moze w koncu bedzie cieplo...? Pozdrawiam!
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.05.03, 14:08
                Uuu vidmo - nie zatrzymał sie, ale epitety leciał ze strony chlopaków niezłe, z
                naszej zreszta tez, cóz - przestraszyłam sie... Moja siostra usiłowała kopnac
                noga w jego samochód, ale niestety nie dosięgneła! Przezywała to kilka godzin.
                Teraz ide wypic kawe, bo cisnienie wysokie, zmienna pogoda, w głowie mi sie
                kreci. Pozdrawiam/oliwka
    • Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 20.05.03, 19:25
      Witajcie! No to moja rodzinka jakos powoli wraca do sil i
      zdrowia. A co u Was slychac? Jakas taka cisza
      nastala...szkoda. Pozdrawiam!

• Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.03, 20:18
        ...to zapewne cisza przed burzą.Witajcie
        W Gdańsku ponuro i dosyć chłodno.Popaduje deszczyk.
        Oliwki nie było?Dziwne...
        Pozdrawiam i idę spać-w nocy o 2 wyjeżdżam.Do jutra,do wieczora
        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 15:20
          U mnie jest ok wszystko. Jestem zdrowa, a w tej chwili jem sobie loda
          bakaliowego, mniam... Jutro pewnie wpadne, dzi jestem bardzo9 zabiegana. oliwka
          • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 20:05
            Zazdroszczę Ci,Oliwko i nie zazdroszczę(tego loda oczywiście).
            Zazdroszczę wspaniałego poczucia smaku,błogości podniebienia.Widzę oczami
            wyobraźni rozanieloną błogością wyrafinowanego smaku lodów bakaliowych Twoją
            twrzyczkę.Czuję zchłodzony, pachnący bakaliami oddech...To wspaniałe uczucie.
            Jednocześnie jestem świadomy atomowej ilości wpompowanych w siebie
            kalorii,kalorii którym z trudem sie opieram.
            Oliwko jak możesz w taki sposób,z takiej odległości tak mocno oddziałowywać na
            moją podświadomość. :-))
            Nie zaspokojony w poczuciu smaku lodów bakaliowych idę spać.Może Żaba utuli
            moją skołataną duszę...paaaaa
            • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 21.05.03, 21:40
              Witam Wszystkich! Widmo,Przyjacielu, Powinieneś wiersze pisać, a nie
              hurtownię prowadzić!!!
              Pozdrawiam serdecznie-dav.
              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.03, 22:25
                Witaj Dav!!!
                Nareszcie,nie masz pojęcia jak się cieszę.Chyba wróciłeś z dalekiej podróży?
                U nas na forum jak widzisz wszystko po staremu.Dołączyła do nas Żaba.Mieszka
                tak dziwnie że jak my idziemy spać to Ona wstaje.Teraz chyba przeciera swoje
                oczki i myśli co zasrewować swojej rodzince na śniadanko,a my lulu-oczywiście.
                Jutro niewątpliwie powita Cię(Dava) największa amatorka lodów na tym
                forum.Ciekawe jak to zrobi...może da Ci buziaka z bakaliami??(nie lodowego,a
                gorącego)-też bym chciał...ehhh marzenia
            • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 21.05.03, 22:30
              Nie kochany, ja juz w pracy....
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.05.03, 22:59
                Och chłopaki - Vidmo - marzenia sie spełniaja, jak ktos bardzo ich pragnie...A
                co do Dava to nie wiem czy Go przywitac całusem, czy nakrzyczeć, że tak długo
                nie dawał znaku zycia! Ale chyba to pierwsze, lecz z nutką...wściekłości? Nie,
                to chyba zdyt wielkie słowo. Witaj znów Dav - cmok :). Ja ide spac, ale jestem
                tak bardzo zmeczona, że nie wiem czy sama dojde do łóżka... Może zasne w
                połowie drogi? Postaram sie jednak dojść. Za oknem ciemność, tylko błysk
                latarni razi mnie w oczy (mam ja naprzeciwko pokoju), zaraz mnie oslepi, musze
                sobie kupic porzadne rolety! Och nie - mój piesek usnal na moich stopach, chyba
                będe musiała spac na krzesle, dobrze że jest miekkie....ale przynajmniej w
                stopy jest mi bardzo ciepło :) I tym Was Wszystkich żegnam! Ciakwe jaki Żaba ma
                teraz widok z okna, prawda? Może nam opisze. Dobranoc/oliwka
                • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 22.05.03, 18:39
                  Hellonko! I znow jestem juz w pracy . U mnie jest prawie
                  10 rano a u was prawie 19. Widok za oknem? Zielone
                  drzewka. No i ulica z samochodami, ale nie jest zle, moge
                  zreszta powiedziec, ze ich nie slychac, bo tutaj nie
                  pozwalaja okien otwierac....nie, nie...ich sie nie da
                  otworzyc.
                  No to trzymajcie sie! Srobuje "wpasc" do Was jak bede
                  miala przerwe na lunch. No to pa! pa! :):):):)
                  • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.05.03, 20:03
                    Ja sobi włśnie pomalowałam paznokcie, i źle mi sie pisze bardzo! Żaba - masz
                    fajny widok z okna :) Wpadnij do Nas, jak juz cos przegryziesz, ok? oliwka
                    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 22.05.03, 21:01
                      KOczhani! I znow tutaj zagladam. Wlasnie koncze swoje
                      jedzonko. mniam, mniam. Jeszcze przede mna 4 godziny
                      pracy. zanim ja wyjde stad Wy pewno bedziecie sie
                      przewracac na drugi bok! Milych snow kazdemu zycze!
                      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.03, 22:44
                        Witajcie dziewczyny
                        Jak miło że jesteście.Jestem dziś co nie co zmeczony,więc nie zabieram
                        specjalnie głosu.Idę spać do jutra.paaaa
                        • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.05.03, 07:54
                          Czesc moi Mili! U mnie taka cudna pogoda, że zaraz pode na spacerek (25
                          stopni). Nie mam zbyt wiele czasu w tej chwili, więc zajze potem. Papa
                          • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 23.05.03, 17:26
                            Ty masz dobrze Oliwko. Ja juz w pracy siedze, za oknem
                            mzawka, ale przynajmniej cieplo. No i co
                            najwazniejsze-------->PIATEK! Pa!pa!
                            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.03, 20:45
                              Witajcie Dziewczyny!!
                              Ja powiem szczerze ,wcale się nie cieszę że to piątek.Jutro niestety pracuję.
                              Zostaje mi na odpoczynek tylko niedziela,trudno :-((
                              Za to Wam życzę na weekend dużo słońca,dobrego wypoczynku (chociaż Oliwka to
                              cały czas wypoczywa,hehehe...)
                              • zaba2003 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 24.05.03, 07:58
                                To ja zaba! Zalozylam sobie konto. I teraz bede "zaba2003" :)
                                Ciekawe czy vidmo juz wstal do pracy? Pewno juz tak. U nas ciagle chmury, ale
                                bylo tak parno, ze czlowiek sie czul jakby do sauny wchodzil...
                          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.05.03, 12:29
                            Ja zaraz jade na wies, jak co weekend! Mam teraz pomalowane paznokcie, wiec nie
                            moge duzo pisać. Pozdrawiam Was
                            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 20:14
                              Witajcie dziewczyny
                              Hahaha, Żabko ja wstaję do pracy o 6,30 to nie są żarty-szczególnie w sobotę.;-)
                              Powiem Ci coś...
                              Były sobie dwie żabki-mama i córeczka.
                              Córka Żabka pyta się Żaby mamy- skąd ja się wzięłam, mamo?
                              Ha, uśmiejesz się córeczko- odpowiada dorosła żaba-BOCIAN
                              Oliwko dwa dni malujesz paznokcie?
                              To są wielkości mojego pokoju? Tyle czasu mnie zajęło jego malowanie, dodam, że
                              z cekolowaniem...
                              Mam nadzieję, że nie cekolujesz paznokietków?
                              Pozdrawiam Was obie b. serdecznie i wesoło.
                              W Gda cieplutko....
                              • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.03, 20:17
                                Jeszcze coś...
                                Oglądajcie festiwal Eurowizji.Prasa zapowiada ostrą konfrontację M.Wiśniewskiego
                                (Ich Troje)z Tatu.Jest transmisja na TVP1 o godz. 21(na TVPolonia pewnie też)
                                • dav92 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 24.05.03, 20:35
                                  Cześć! Witam pięknie. Vidmo, może ,,Pazurki" Oliwki każdego dnia mają inny
                                  kolor?
                                  -,,Wszystko się może zdażyć". Oliwko, dzięki za ,,cmoka"-ojej ,było tak miło...
                                  Vidmo, co do Eurowizji,media podają że jedna z dziewczyn miała jakieś problemy
                                  ze zdrowiem,
                                  więc może wcale nie wystąpią.Oczywiście będziemy oglądać i głosować!!!
                                  Pozdrawiam-dav.
    • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 25.05.03, 08:41
      Witajcie! No i znowu my idziemy spac a Wy wstajecie. Troche udalo mi sie
      obejrzec Eurowizje, ale trafilam tylko juz na glosowanie. Niestey TV Polonia tu
      nie dochodzi , ale udalo mi sie obejrzec przez internet. Wiecie gdzie jutro ide
      z Mateuszem? Na "Bob the Builder Live"! He!he! Idziemy na show dzieciece.
      Zapowiada sie calkiem ciekawie (widzielismy reklame w TV). No to pa!pa!
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 08:55
        miłej zabawy.Jak wrócisz to napisz jak się udało.
        ps.
        pozdrowienia dla Mateuszka
        • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bc.hsia.telus.net 25.05.03, 09:00
          Dzieki! Na pewno krotka relacje zdam.
          To Ty juz nie spisz?
          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.05.03, 17:07
            Nie Vidmo - paznokcie maluje szybko, ale musiałam sobie je udekorowac,
            pierwszego dnia tylko malowałam, na drugi dzień znudził mi sie ten kolor...
            Eurowizje odladałam cała, podobała mi sie chyba Ukraina jak dobrze pamietam, po
            polsku tytuł piosenki lecał jakos tak " Dzień dobry kochanie", refren mi sie
            tylko podobał :), no i Hiszpanka dość fajnie spiewała, nie wspominam juz o ich
            troje :)Teraz ide sie przejść, pogoda piekna. Dzis w Siedlcach było w cieniu 29
            stopni C
            • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.03, 22:42
              Hej dziewczyny!
              Ja nie szedłem spać,Żabko.Dlaczego Ci sie tak skojarzyło?To przecież był
              poranek,w dodatku śliczny poranek,taki jak udekorowane paznokietki Oliwki:-)
              Chociaż powiem szczerze że nie mam najmniejszego pojęcia jak robi się taką
              dekorację.Mogę to sobie wyobrazić,a wyobraźnię to mam że hoho
              W Gda chyba ze 30 st.upał niemiłosierny i oczywiście już plażowicze na
              plaży,ale woda w Bałtyku jeszcze zimna.Pozdrowionka dla wszystkich uczestników
              tego forum i czytających je...
              • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 14:25
                Och Vidmo - co Ty w ogóle wisz o kobietach? :) i szczegolnie o ich paznokciach?
                Lece do lekarza. Papapapapappapapa
              • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.05.03, 18:02
                Nie, nie, mi chodzilo, ze Ty JUZ nie spales, czyli , ze
                juz byles na nogach! No i kolejny dzien, juz jestem w
                pracy. Show dla dzieci byl niesamowity! Naprawde bardzo
                mi sie podobalo, a juz zwlaszcza Mateuszowi. Co prawda
                zdzierali na plastykowych gadzetach, ale wiadomo, ze
                takie show jest raz na iles lat i w takiej sytuacji nie
                chce sie odmawiac. Tutaj nic ciekawego sie nie dzieje.
                Nie wiem czy wiecie Vancouver chce byc host na 2010
                Olympic Games. W lipcu bedzie wiadomo co i jak. Pogoda w
                koncu zmienia sie na lepsze. No i w koncu wszyscy sa
                zdrowi :) Pozdrawiam Was wszystkich.
                • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.03, 19:17
                  Żabko czy czytałaś co napisała mi Oliwka?!!Wyobraź sobie że zarzuca mi że nie
                  znam się na kobietach.No może na paznokciach to sie nie znam,ale na
                  babeczkach...?Mam nadzieję że nie podzielasz zdania Oliwki...
                  Zaraz Wam powiem jakie są kobiety...
                  ...po pierwsze-kobiety mają wspaniały instynkt. Wszystko zauważają,z wyjątkiem
                  tego, co oczywiste.
                  ...po dugie-każda kobieta ma wielu mężczyzn którzy ją chcą i jednego którego
                  ona nie chce.
                  ...po trzecie-gdyby kobiety ubierały sie tylko dla jednego mężczyzny,to nie
                  trwałoby tak długo.
                  ...i wreszcie-kobieta ze swym instynktem dręczenia jest i będzie zawsze zgubą
                  mężczyzny.
                  ...i co,Oliwko?
                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.05.03, 20:39
                    Vidmo! Czytalam, czytalam! Ach ta Oliwka. Tak to juz jest
                    z nami kobietami. Przekomarzac sie lubimi.
                    A to chyba dziala, co? ;-)
                • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.05.03, 19:38
                  Dziś OLIWKA zostawiła swój ślad na forum siedleckim na
                  wątku, jakżeby inaczej "Gdańsk pozdrawia Siedlce".
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=262&w=2654487

Wprawdzie inni gdańszczanie/trójmieszczanie niż Wy tam
                  się udzielają, ale kto wie? ... moze Wy też czasami tam
                  wpadniecie?

Wątek "Siedlce pozdrawiają Gdańsk" jest super -
                  przeczytałem te ponad 240 wpisów jak powieść w odcin-
                  kach Akcja i narracja żyją własnym życiem. Ostoją jest
                  trójka głównych bohaterów, do których zagadują goście
                  stąd i z owąd.
                  Jest radośnie, lirycznie, czasami rzeczowo i retrospek-
                  tywnie, szczebiotliwie-dziewczęco i życiowo-praktycznie,
                  marzy się o marzeniach i kocha się pieska, rodzinę,
                  wspólne wypady, pracuje się, chodzi się na zajęcia(?)i
                  do kościoła, nawet się trochę filozofuje i ... mówi się
                  prawdę o swoich odczuciach. KOCHA SIĘ ŻYCIE. Proszę o
                  CDN! Chęnie będę do Was zaglądał.
                  Pozdrowienia siedlecko-gdańsko-szwarcwaldzko-kanadyjsko-
                  ludzkie. :))
                  • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.05.03, 20:26
                    Jak ja nie cierpie poniedzialkow! Czy zgadzacie sie ze mna?
                    • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.05.03, 20:32
                      Mam tak samo, chyba że akurat w poniedzialek nie muszę
                      iść do pracy. Ten dzień się jakoś za szybko zaczyna i
                      szybko przechodzi we wtorek.
                      • Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.05.03, 20:37
                        Hej Kolec! Witam! Jestes tez jeszcze w pracy? U mnie
                        dopiero zbliza sie poludnie. Jeszcze kilka godzin przede
                        mna. Ale jakos sie wytrzyma. Pozdrawiam!
                        • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.05.03, 20:47
                          Głupio się przyznać, ale jeszcze jestem i trochę pobędę.
                          Nareszczie w firmie cicho, nie klientów i może człowiek
                          coś spokojnie zrobić.
                          Pozdr. przez O C E A N !
                          • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 21:24
                            Cześć kolec! Świetnie, że przyjałeś zaproszenie :) Naprawde przeczytałes ponad
                            240 naszych wpisów? To musiałes albo się nudzić w pracy, albo szybko Ci chodzi
                            internet, że miałes tyle czasu na poświęcenie go watkom... Ja dałam mojej
                            kochanej mamusi prezent, kwiatki zerwałam JEJ prosto z łaki za moim blokiem :)
                            były takie świeże.... Och - ciekawe kiedy mi będa moje dzieci dawały takie
                            prezenty? A może ja zostane zakonicą? Poświęce swe zycie dla Boga, będe
                            jeździła na misje, pomagała ludziom słabszym? Ale to sie chyba nie uda, jestem
                            totalna przeciwniczka feministek, ale może to sie kiedys zmieni...? Teraz jest
                            taka sliczna pogoda, a ja prgne wyjść z tych moich czterech ścian na
                            dwór,wtulona w ramiona jakiegoś mena, i tak chodzic, chodzic i chodzic bez
                            końca, az sie zestarzeje i umre na ulicy.... Nie, niechce aby tak wygladala
                            moja smierc, a może to własnie byłoby bardzo romantyczne/ Umrzec smiercia
                            naturalna przy boku kompana na całe zycie, lub umrzec z miłości jak śpiewa
                            grupa Myslovitz? Uważacie, że można zakochac sie w osobie, z która rozmawia sie
                            codziennie przez net, mówi jej sie o sprawach osobistych, zwierza sie w pewnym
                            sensie, mówi o błedach jakie sie popełniło, przyznaje do wpadek? Ale nigdy sie
                            tej osoby nie widziało na oczy, nawet na fotografii? Istnieje taka miłośc? Hmm -
                            chyba znałabym na to odpowiedz jakbym sie zakochała przez internet, a może ja
                            juz sie w kims takim zakochałam, bo zaczełam taki temat? Powiedzmy, że to
                            będzie zagadka dla mnie na ten samotny wieczór.... Tymczasen żegnam Was
                            czekając na mojego księcia z bajki, który przyjedzie pod moje okno na białym
                            koniu. Pa
                            • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.05.03, 21:31
                              I jeszcze jedno, zapomniałam napisac, że Vidmo mnie zaskoczyłeś tym ile i co
                              wiesz o kobietach, lecz sam przyznałeś, że o ich paznokciach nie wiesz NIC :)
                              Ale to podobnie, jak my NIC prawie nie wiemy o Waszych silnikach w samochodzie,
                              lub jakis innym skrytych sekretach... Papapapapapa/oliwka
                              • Gość: kolec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.*.*.* 26.05.03, 21:49
                                Oliwko - jezeli miłość, to tylko w realu.

To zbyt poważna i piękna rzecz, aby była zjawą wirtualną.

Chociaz w rzeczywistości też może być zwiewną, lekką,
                                tajemniczą, namiętną, na śmierć i życie, poetycką,
                                odpowiedzialną i szaloną, trochę na przekór i buntowni-
                                czą, bezpieczną i awanturniczą - pod warunkiem, że
                                będzie to właśnie "to".
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.05.03, 13:08
      Kolec - dziekuje Ci serdecznie za te wspaniałe słowa, które napoisałes na forum
      Siedlce :) Przesyłam Ci ogromny, sliczny uśmiech :D Pa pa
    • Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 13:21
      Vidmo - przyjacielu najdroższy, gdzie sie podziewasz? Nie ma Cie już przez
      prawie 2 dni, dobrze mówie? Tęsknimy za Tobą! Pozdrawiam/oliwka
      • Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.03, 19:50
        Cześć!!Witam wszystkich
        Jestem jestem,Oliwko.Musialem złapać troszkę oddechu.
        U mnie nic ciekawego,od poniedzialku jestem na urlopie.heh
        Troszkę gryzie mnie zazdrość,o Kolca...(ja nigdy uśmiechu nie dostałem,Oliwko ).
        Muszę przedsięwziąć jakieś kroki,bo grozi mi załamanie...chyba pojadę rowerem
        na plażę i tam w skupieniu zastanowię się nad tym.Paaa
        ps.
        Ciekawe co u Żaby i Dava?Nic nie piszą
    • hpot Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 28.05.03, 20:28
      Vidmo - jak ktos czyta tak uwaznie ten watek jak ja, to zauważył, że Oliwka
      dazy Cię szczególną...sympatia. Zreszta chyba podobnie jak Ty ja. Jest
      zauważalne, że inaczej odnosi sie do Ciebie, niz do Dava np., lub Ty inaczej
      sie do Niej odzywasz niz do np. Żaby. Więc nie bądz zazdrosny o ten skromny
      uśmiech, bo Ona może chce Cie obdażyc czymś innym, bardziej wyjatkowym? Czytam
      każdy wpis. Juz zmykam, nie przeszkadzam. Czołem!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka