Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.09.03, 19:12 ....i juz sloneczko swieci :D tak to juz jest z ta pogoda w tutejszych stronach....w jednej chwili leje, a juz za 5 minut slonce swieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:26 Jestem, witaj Żabko. Dzis był meczacy dzień... padnieta jestem! A Vidmo pewnie tez pada z nóg... W Siedlcach bardzo ciepłe południa, ale zimne noce... kilka dni temu było "-2 stopnie C" lodowato było... :) Zmykam pod kołderke cieplutką, włosy sobie jutro umyje, nie lubie spać z mokrymi... Chociaz w sumie jeszcze ich nie musze myc, wczoraj rano to zrobiłam... juz wygaduje głupstwa - to z tego przemeczenia. O.K. lece, Żabko, miłego dnia :) Vidmo - miłych snów, dobranoc! -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.09.03, 22:01 no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....tego jeszcze nie grali! gdzie Wy jestescie? Ja juz po spacerku, lanczu, a Was jak nie ma tak nie ma....:((((( U Was juz noc...ale moze ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 16.09.03, 22:02 hmmmm....ja juz sama ze soba zaczynam pisac..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 16.09.03, 22:29 Żabko - wczoraj doszłam do wniosku, że dobrze mi sie prowadzi monolog... naprawde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 209.121.129.* 17.09.03, 06:53 Wlasnie skonczylam ogladac Canadian Idol. Dzisiaj byl final. Uwazam, ze wybor finalisty byl w miare dobry. Ide troche poczytac. pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 209.121.129.* 17.09.03, 08:00 wlasnie byl wywiad z Natalia Kukulska w "Kawa czy Herbata"...wlosy obciela. nie podoba mi sie. tak jakos nieciekawie wyglada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 09:20 Dzien dobry Ja jej juz daaawno nie widziałam, chociaz kilka dni temu był jej koncert w Siedlcach... Pogoda u mnie taka sobie, szaro i ponuro... Pozdrawiam Was -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 17.09.03, 15:25 Witam Was... Nie wiem jak to ująć, ale prawdopodobnie będe mogła wpisac sie kolejny raz dopiero w weekend... mam problemy w domu, rodzinne. Ale będę sie bardzo, bardzo starała - zreszta znacie mnie, wspisuje sie nawet po 03:00 w nocy, a raczej nad ranem... Pozdrawiam Was i ściskam mooocno. PS tylko gdzie jest Vidmo? mam nadzieję, że nic mu sie nie stało? :( -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 20:13 Witajcie Jestem i nic mi się nie stało.powiem że też mam malo czasu na komputer,co nie znaczy że chcę zakończyć moje pisanie.Poprostu może będziemy pisać z mniejszą częstotliwością,co? Oliwko mam nadzieje,że te kłopoty są przejściowe.Tego bynajmniej Ci życzę... Ale jakby nie było,to napewno masz w nas oddanych przyjaciół-prawda Żabo? Tymczasem dobranoc i mimo wszystko miłych snów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 14:21 Chwila odpoczynku... Witajcie. Kłopoty juz chyba coraz mniejsze.. ale cos jeszcze jest. Ale chyba to źle ujełam - to sa moje kłopoty, jednego z członków mojej roziny i jednej osoby poza rodziny... o tak :)kiedy dzis wstałam przed 07:00 wyjrzałam przez okno, nie widziałam bloku, który stoi naprzeciw mojego... Aż sie wystraszyłam, że niedosyć burza wszystkie (prawie) zabytki w Siedlcach, to zaczynają bloki niszczyć. Ale to była mgła... ogromna! Moja mama kupiła sobie dzisiaj kozaki. Jasny brąz - ciemny beż, z czubami i z komwbojskim obcasem, z tyłu szczuplutki a z początku grubszy, kiedy patrzy sie na nie od dołu, tzn na podeszwę, czub jest kształtu trójkata. Z boku mają klamre, skórzane. Dzis chodziła sobie po mieście i znalazła, ale ja dla siebie takich nie kupię... musiałabyśmy uzgadniać, która z nas kiedy je zakłada, abyśmy nie były tak samo ubrane ;) O.K. zmykam. Paaaa -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 18.09.03, 17:53 witam Was w ten deszczowy poranek ! Pada, pada, pada............................. Tutaj nic nowego nie slychac. Dni leca, juz czwartek. Zaraz weekend. Za tydzien chyba zrobimy imprezke...trzeba sie troche rozerwac. no to pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 18.09.03, 20:10 Hello! Własnie skonczyłam rozmawiać z pewna niemka - po niemiecku :) Nie przepadam za tym językiem, a jednak mówię... Oooo, słuchajcie - 10 minut temu byłam jeszcze w sroku miasta Siedlce! Szłam najgroźniejszą ulicą! O jeju, ale sie bałam. I do tego spotkałam moja znajoma, która ostrzegła mnie, przed nadmiarem gwałtów w Siedlcach. Wiecie co? jakbyście mnie widzieli - biegłam jak torpeda... ludzie , ba - faceci z samochodów sie usmiechali, a ja biegłam... I dobiegłam, jestem w domu bezpieczna! Nie cierpie sie bac na mieście, a było tak ciemno, i żadnej płci pieknej... samam płeć... no - sami faceci :) Lece cos zjeść. Paaaaa -- Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIDMO Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.03, 21:32 Witajcie... Nikt sie dzis nie wpisał?Co jest dziewczyny...? Ajajaj, Oliwko tak opisałaś Siedlce jakby wszyscy faceci,płeć brzydka,czyhali tylko na cnoty niwinnych dziewczyn.Nie wierzę że u was jest aż tak niebezpiecznie.Pozdrówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 19.09.03, 21:39 Hehe, może nie jest az tak niebezpiecznie. Byłam wtedy troche poddenerwowana, pewnie dlatego tak to wszystko przezyłam ;) Przez momentem wróciłam z basenu, cudowna, ciepła noc! Piekna pogoda. Jejku, muszę sobie związac włosy, bo mam iść dość dużo i opadaja mi na "klawiature"... :) Ale jestem głodna, zawsze po basenach czy innych kapieliskach jestem głodna. Idę do lodówka zerknąć. Pozdrawiam Was/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.172.* 20.09.03, 09:01 witajcie. mowiac szczerze to jestem padnieta. moj syn ma katar i podwyzszona temperature. ide spac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 10:45 Witajcie O rany - Żabko, niech Twój synek wraca do zdrówka, pozdrów go ode mnie, i od Vidma :) W Siedlcach nadal ładna pogoda, mam zamiar wybrac sie na miasto, chociaz zastanawiam sie jeszcze nad tym, bo w sumie nie mam zamiaru nic kupic, ale może jednak... Nieee, bezsensu, iśc na miasto bez celu! Pojadę na wieś, o świetny pomysł, jadę tam. A co w Gdańsku i Kanadzie? W Vancouver teraz pewnie nie wesoło, bo Mateuszek nie może wychodzić z domu i wszystkim dzieciom jest smutno... Pozdrawiam Was - Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 16:09 ...a kto to nam się wciął?I zrobił to tak nieelegancko!!! W Gdańsku jest bardzo ciepło i śiczna pogoda,niebo bez chmur. Oczywiście Mateuszka wspieramy w tych trudnych zmaganiach z paskudnym przeziębieniem... Mateuszek nie daj sie,jestesmy z tobą. To narazie tyle,paaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 16:40 Witam Cie Vidmo! Zaraz zasuwam na rower, idziesz pojeździc??? Uwielbiam jesień, a ona juz tuż tuż! Nie moge sie nadziwiwc, cudowna pogoda - jestem zachwycona :))) zreszta zauwazyliście to juz pewnie... :) Idę. Pozdrawiam...Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 21:22 hej,hej Oliwko... Jasne że pojeździłbym z Tobą rowerkiem.Powiem Ci że tez uwielbiam jesień.Powody są dwa,pierwszy to barwy...Tyle odcieni brązu,żółci i zieleni.Słoneczko nie za gorace i spokój,cisza po wakacyjnym hałasie.Druga sprawa to Boże Narodzenie szybciutko sie zbliża,a ja kocham te święta. Pozdrowionka dla Was dziewczyny,mam nadzieję że Żaba wstała?Hejka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 21:44 Vidmo, ja uwielbiam jesien z tych dwóch powodów, które podałeś, i mam jeszcze jeden! :) Bardzo bardzo lubie Wszystkich Świetych, Bartek urodził sie 1 listopada i w ogóle lubie chodzic cała rodziną, wieczorem postawić znicz na grobach rodziny. Wszyscy moi nabliższi zyją, niedawno zmarła prababcia... jakby ktoś z bliższych zmarł, to pewnie nie czekałabym juz aż tak, jak teraz na ten dzień... O jejku, juz sie chyba nie doczekam. A Boże Narodzenie to juz swoja droga, mmmm - prezenty :) Byłam na rowerze, znakomicie. Pojechałam do parku, pojeżdziłam sobie uliczkami, i znalazłam kasztana :) z tamtego roku leżał sobie... jakim cudem? O.K. wpadne później, jak nie pójde spac, bo jestem już zmeczona, a jutro trzeba wcześnie wstać... Pozdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.172.* 21.09.03, 09:41 no i kolejny dzien za nami. maly walczy z katarem....jak to sie mowi? katar nieleczony trwa tydzien a leczony 7 dni ;) my idziemy spac a Wam milego dnia zycze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 11:41 Witam! Żabko, miłych snów :) Ja juz wróciłam z kościoła, w Siedlcach nadal ładna pogoda się utrzymuje... Dzis znów mi smutno... mam ochote przeprowadzic sie do Torunia... ale to nierealne. Pójdę zaraz na spacer, muszę przemyslec kilka spraw... O.K. postaram sie jeszcze tu dzisiaj zajrzec. Pozdrawiam Was i ściskam.Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 17:42 Witajcie Oliwko co Ci tak smutno? Masz jakieś trudne dni...myślałem że już po kłopocie. Napisz ci Ci dolega,zapewne nie jest to katar.Bo katar to domena małych chłopców,ale oni są pod skuteczną opieką swojej mamusi. Pozdrówka,a z Torunia do Gda to już całkiem blisko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 18:24 Cześć Hmm, czemu mi smutno... właśnie dlatego, że ktos mieszka w Toruniu, a ja w Siedlcach :) Ale juz wszystko ok, tak mi sie wydaje przynajmniej... nie martw sie Vidmo ;) Wiesz gdzie byłam dzisiaj??? W miejscowośc, gdzie sie urodziłam i przeżyłam 3 lata mojego życia :) Pojechaliśmy całą (prawie, bez dwóch braciszków) do Węgrowa :) Widziałam okna, balkon, mieszkanie gdzie kiedyś kiedyś mieszkałam... I wiecie co? Za czasów kiedy tam mieszkalismy, w oknia koło nas ciagle siedział pewien pan, całe dnie spedzał w oknie! I dzisiaj... tez w nim siedział :D Nieźle sie z Kasią uśmiałyśmy... Moi rodzice postanowili odwiedzić wszystkich starych znajomych... no no, ciekawe o której wróca? No i weekend prawie dobiegł końca. W przyszły wybieram sie do Gródka ze znajomymi, w nastepny chyba znów do Węgrowa, potem sa huczne imieniny mojego brata, w kolejny jade do Ikea/i zaopatrzec sie w kilka drobiazgów, a potem to juz nie wiem :) Teraz leci piosenka w radio A. Lavigne - Knocking on Heaven's Door(stukać w drzwi nieba/raju... tak?), ładna. Drugi raz ja dopiero słyszę... O.K. ale mam ochote popisac, ale nie bede sie rozpisywała, bo wzrok Wam padnie przez patrzenie na całe mnostwo literek! nie moge na to pozwolić. Pozdrawiam Was jak zwykle moooooooocno! Buźka :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 19:18 Jak przypuszczam to z tym Toruniem jest niezwykle powazna sprawa... Ale jeżeli jest to poważna sprawa to powinnaś być wesoła... Hmmm,chociaż miłość to straszliwa upierdliwość,paskuuuudna chemia. Ja jestem szczęśliwy,że mam to już za sobą.Paaaaaaaa, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 21:04 Za sobą? Wszystko Vidmo przed Tobą :) upierdliwośc, hmm, czasami może i tak, ale przyjemna... Musze sobie kupic łózko w Ikea, ciekawe czy bedzie jeszcze za 2 tygodnie...? O.K. miłych snów Vidmo! Idę jeszcze troche poczytac... Dostałam ciekwaą książke, chyba ciekawą, jeszcze nie zaczełam czytac ;P Pozdrawiam, paaaaaaa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 21:24 Życzę Ci Aniu,aby ta "upierdliwość" była zawsze przyjemną dla Ciebie. Dobranoc wszystkim,a co słychać u Żaby? Synuś zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 14:51 Witam! Dziękuje Vidmo :) Ale przed moim oknem jest wspaniałe drzewo! Jest gęste, w sensie, że ma duuuużo liści, wszystkie soczyście żółte! Chociaz dzis miałam starcie z pewna starszą (cholercia, musiałam być uprzejma, bo starsza!) panią, to i tak nie zepsóła mi humoru, jest wspaniały, chociaz mam mnóstwo roboty, to i tak mam doskonały nastórj! fajne uczucie... ciekawe na ile sie utrzyma...? O.K. zmykam. Pozdrawiam Was :D PS u mnie nadal upały... Jejku, połamał mi sie kawałek paznokcia, siet! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 23.09.03, 00:59 Wiecie, wlasnie skonczylam czytac ksiazke taka jedna i bylo tam cos co mnie rozbawilo. A mianowicie: rozmowa miedzy dwoma przyjaciolmi: "-Marcin, ja nie umiem tanczyc!-zwierzal sie Kostek. A na to Marcin -Ja tez nie, ale to nic trudnego:zwyczajnie stoisz i kiwasz sie, a dziewczyna cie obskakuje.Potem ona stoi i kiwa sie , a ty ja obskakujesz, a potem oboje kiwacie sie i obskakujecie. Fiozofia?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.03, 05:18 Witajcie... Żabo ja też słabo tańczę, a to takie proste... Moja "słabość", wynika z mojej wrodzonej nieśmiałości.Trudno, już się z tym pogodziłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.172.* 23.09.03, 07:30 Oliwko! Doszla kartka! Bardzo Ci dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 08:20 Hello! Teraz doszła dopiero? o rany..., nie ma sprawy :)! "Żabo ja też słabo tańczę, a to takie proste... Moja "słabość", wynika z mojej wrodzonej nieśmiałości.Trudno, już się z tym pogodziłem." -aż mi sie nie chce wierzyć...! ;) Naucze Cie dobrze tańczyc :D Dzisiaj w nocy myslałam, że z siebie wyjdę! Otworzyłam sobie okno, kiedy sie kąpałam, jak wróciła szybko, bez zapalonego światła je zamkęłam... spokojnie sie położyłam, ułożyłam - a tu proszę! jakies przeklete komarzysko mi zaczeło nad głową latać! Kiedy wstałam żeby go zabić (!) to gdzieś sie chował, i taką rundke zrobiłam jeszcze 6 razy, az w końcu załamana dałam sobie spokój... ale teraz czuje się znakomicie, bo rano jak tylko wstałam zobaczyłam go na mojej ścianie, bez wahania go zamordowałam. :P Ale mam po nim wspomnienia na dłoni - wyssał ze mnie krew! I tym zarazem przyjemnym jak i żałobnym monologiem kończę na teraz. Pozdrawiam Was/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 23.09.03, 20:49 Witam znów :) Ale dzisiaj wieje na dworze, myslałam, że mi głowe urwie! A włosy miałam na całej twarzy... rany, co za osiedle - jakis koles puszcza "Nie Stało Się Nic" wilków i "Wolnośc jak marzenia" i do tego śpiewa...a raczej drze sie ;P Ale tu zawsze było "wesoło"... ups, brzuch mnie boli, to te dni. Zmykam. Paaaa/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 24.09.03, 19:55 Rany, co się z Wami stało...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 24.09.03, 21:26 Witam, witam w piekny sloneczny dzien! alez ten czas leci. he he he wiecie juz zaczelam myslec o Swietach Bozego Narodzenia. No coz. To sa moje ulubione Swieta. Pa!pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 25.09.03, 14:22 Witam... Pogoda znakomita :D przed moim blokiem rozstawia się wesołe miasteczko... ale mam dobry humor - udaja mi sie rzeczy, do których całą siłą dąże. A w sobote, raj - jade z przyjaciólką PKS'em do Gródka, odpoczne sobie przy świeżym powietrzu. A co u Ciebie Vimdo??? cos dużo pracy pewnie masz... gorzej niż w lipcu i sierpniu. O.K. zmykam sobie. Paaaa/oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 25.09.03, 21:15 co nowego slychac? jakie plany na weekend? Oliwki plany juz znamy, ja mam impreze w sobote, a Vidmo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:41 Witajcie dziewczyny... Teraz nie mam za dużo czasu,jestem b. zajęty stąd moje dłuższe nieobecności. Na weekend mam plan,aby obejrzeć wszystkie programy Tv. Pojeździłbym rowerem z Oliwką,ale za daleko...POzdrowienia dla wszystkich.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 12:49 Witam Ja też bym chętnie Vidmo z Toba pojeździła na rowerze... Muszę pójść na pocztę, ale jestem wkurzona!!! Ochhh, jak mi przejdzie to napisze więcej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 26.09.03, 21:02 Hello! I jestem... w poniedziłek znów ide na poczte, mam dosyc tej baby - ale nie bede jej obgadywała, nieładnie! Coś sie moje plany komplikuja. Nie jade jutro do Gródka, bo znajoma zachorowała, a tam jest ziiiimno, bo nie ogrzewany domek, w niedziele jedziemy na kawke. Gardło mnie boli, cos sie szykuje, jakies przyziebienie..? o nieeee, boli mnie :((((( jutro do apteki bedzie trzeba powędrowac. O Boniu, paskudny ból, nie cierpie go! Paaaa/juz ledwo mówie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 26.09.03, 21:14 Oliwka! Pogon tego wirusa czy cokolwiek to jest! Zaraz ide z dziewczynami na lunch. Fajnie. Poplotkujemy sobie ;) Ale glodna jestem. Moj syn juz wyzdrowial, ale teraz ja sie tak sobie cos czuje...a moze to zmeczenie? Grunt , ze juz jest weekend "za zakretem". Trzymajcie sie ! Pa pa pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.212.* 27.09.03, 08:13 Pewno jeszcze sobie smacznie spicie, co? A moze juz nie bo to juz jest po 8:00...wiecie, w totolotka jest do wygrania $25.000.000!!! Wiem, w Stanach bywaly wyzsze nagrody, ale ja tam nie mieszkam. No i co najlepsze: tutaj sie nie placi podatku od wygranej! Co wygrasz to Twoje, a w Stanach od razu prawie polowa znika...na podatki. no nic. tym to $$$ akcentem koncze i ide spac. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 11:39 Cześć Hehe, ja kiedys przechodziła sobie koło budki w lotto, i wydałam AŻ 1,20 na jeden kupon, zwrócilo mi sie, miałam trójke :D hehe. Niestety nadal boli mnie gardło, głowa i oczy... a mam tyle roboty... musze przepisac kilka stron na komputerze, ciekawe ile wytrzymam... Dzisiaj sie obudziłam o 02:00 w nocy, i nie mogłam spać, gardło nie potwornie bolało, wlączylam sobie radio, usnęłam przy nim, wyłączyłam dopiero kiedy juz wstawałam, czyli ok. 8:30. Wkurzona jestem trochę, tak długo nie chorowałam, a akurat teraz, gdy miałam wyjechac, dopadła mnie! Ochhhh... ale pije sobie herbete z rumem i cytryną, rozgrzeje mnie trochę. Moja mama też chora, znów jestesmy chore w tym samym momencie... Coś mi bzyczy za komputerem w kablach... czyżby jakies spięcie...? Oooops. O.K. zmykam, paaaaa, pozdrawiam Was/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.03, 16:53 Witajcie No i już pozostaje tylko wspomnienie po ciepłych dniach,wspomnienie po lecie... Jak to wszystko szybko mija.Czas to niezwykłe zjawisko.Tego kto to odkrył,niech go ...nic sensownego w życzeniu nie przychodzi mi do głowy.Ja myślę że lepiej było go nie poznawać.To tak jak z rybakiem który złowił złotą rybkę i koniecznie chciał wiedziec kiedy umrze... Czym jest odległośc od momentu urodzenia do śmierci w porownaniu z odleglością pomiędzy dwoma galaktykami...Mrugnięciem powieki. Chyba zacznę podrywać licealistki,ale najpierw muszę im wyłożyć moją teorię wieku.Heh, i co wy na to dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 27.09.03, 16:54 Moja mama będzie miała operację... ma bardzo dużo kamieni na wyrostku żółciowym :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: 206.116.15.* 28.09.03, 09:54 wiecie...wlasnie skonczylam n-te urodziny :):):)urodzilam sie 28.09...no i wlasnie wyszli ostatni goscie.....jedzonko pycha...chyba zaraz ide spac....a moze nie? moze jeszcze posiedze troche....hmmmmmmmmmmmmmmmm.....o...jakis komar lata....a moze cos jeszcze zjem...o nooooooooooo! caly tort zjedzony....:( to nic. zjem troche salatki. zostal jeszcze makowiec....ale to juz jutro zjem...no to papapapapapapapapappapapapapapaaaaaaaaaaaaa cmok cmok pozdrawiam o rok starsza ZABCIA :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.03, 16:04 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin... Dużo szczęścia i słodyczy-vidmo Tobie życzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 28.09.03, 20:38 Cześć. Żabko, wszystkiego najlepszego! Zdrówka przede wszystkim, bo to jest jednak najważniejsze! Wróciłam z Gródka, chooba mineła, czuję sie znakomicie, było wspaniale... ciewake dzięki komu, hehe. A teraz marze o moim łóżeczku, bo sie dzisiaj nachodziłam... a kiedy pozował do zdjęć, leżałam na trawie, położyłam mój telefon koło drzewa... zapomniałam o nim, zastanawiałam się, dlaczego nie dzwoni do mnie mój, hm - kolega, a jak mogłam odebrac, jak mój telefonik był daleko daleko ode mnie, o rany - jak sie odwróciłam na jednej piecie, to sladu po mnie nie było - kurz jedynie... ale leżał na swoim miejscu :) i 3 nieodebrane połączenia :D I jestem padnieta, znów poniedziałek :((( jeny - nie nawidze tego dnia! Wczoraj mi znajomy zrobił masaż, klimat konkretny, tak mnie rozgrzał, w senisie, że było mi zimno i byłam przeziebiona, dzis czuje sie juz wspaniale. Nic mnie nie boli :) O.K. zmykam, pozdrawiam Was :) Paaaaaa/oliwka PS moje urodziny 27 lutego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 29.09.03, 16:06 Witajcie... Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie dzisiajszy dzien nie zaczął sie najlepiej. Jestem chora, a jakieś 3 godziny temu dowiedziałam się, że chłopak, którego znam jakieś 3 miesiące skoczył z dachu wieżowca... Przystojny, zamożny, młody (19 lat), nie miał zadnych problemów z rodziną, A tu taka wiadomość, co mu do głowy strzeliło? :( O rany, głowa mi peka, ja to jestem chorowita! Ciągle choruje... ale mam ochote sie przejść, typowa jesień... zimno w domu, wieje - a mi wszystkie włosy rozwiewa... Wiecie co? Kiedy w kościele w październiku jest RÓŻANIEC, to zawsze śpiewa sie: "Jak paciorki różańca, przesuwaja sie chwile, nasze smutki, radości i bóle, a Ty Bogu je zanies połaczone w różaniec...." jak jej słucham w kościele, to chce mi sie płakać... O.K. ide po herbate, bo czajnik krzyczy! :) Paaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 09:04 Witaj Oliwko To bardzo smutne kidy kto kolwiek targa się na własne życie. Nie wiem nawet czy "własne",a może podarowane? To jest niesamowite,dostajesz kapitał,którym możesz sam zarządzać...Możesz go nawet roztrwonić,ale czy masz prawo wycofać go z giełdy istnienia? Ale do życia... 27 lutego masz urodziny?Ale nie napisałaś które? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 10:01 Cześć!!! Które urodziny... kiedyś Ci pewnie to zdradzę... Kochany Vidmo - wszystkiego najlepszego w dniu chłopaka/faceta :) Dziś Wasze święto chłopaki! Słuchajcie, co za pogoda... leje, zimno, a ja zaraz sie wybieram do lekarza, Radek już ma zwolnienie na tydzień, ja też sobie musze załatwić... Moja babcia przed chwila u mnie była, głośno mówi, to nieładnie z mojej strony, ale pragnełam aby ktos zadzwonił, lub żeby już poszła, tak mnie boli głowa... myslałam, ze mi wybuchnie... ale jest nadal na swoim miejscu! O.K. musze posprzatać mieszkanie. Pozdrawiam Was. Paaaaa/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 11:12 dzięki za życzenia...A Ty się kuruj,bo Twój chłopak nie dostanie prezentu,hehehe.Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 16:16 Hehe, dzieki :) Juz dostał prezent... wysłałam mu paczką, bo nie miał mozliwości przyjechać do Siedlec... Byłam u lekarza, mam zwolnienie do piątku. A gdzie Żaba, juz Jej dawno nie czytałam :) Paaaaa, do później! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 30.09.03, 18:06 Witajcie kochani :) szybko ten czas leci. Juz koniec wrzesnia...jakos wyjatkowo czas szybko leci w tym roku... U mnie nic nowego...tyle tylko , ze jestem o rok starsza he he he ale w ogole to nie odczuwam roznicy. Upaly ciagle sa, poziom wody opada, jest juz tylko 32% poziomu wody w zbiornikach...co za rok??? Powiem Wam szczerze, ze z checia zalozylabym juz golfik czy jakis sweterek a tak...co to za czasy, zeby na przelomie wrzesnia / pazdziernika opalac sie albo chodzic w krotkich spodenkach i bluzce na ramiaczkach...? w pracy troche spokojniej. Na zime zawsze sie troche uspokaja, a potem tak od lutego znowu bedzie przybywac i przybywac pracy. Grunt , ze praca jest. Oliwko, a jak tam Twoja Mama? Zycze jej jak najlepszego samopoczucia i szybkiego powrotu do zdrowia! I TOBIE tez! No to ja na razie koncze. Wkrotce znowu Was odwiedze, a teraz musze troche popracowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 21:12 Witaj Żabko! Moja mama czuje sie dobrze... miała bóle przez ok. tydzien bez przerwy, wczoraj i dzis ustapiły... jest w trakcie umawiania sie na operacje. Natomiast ja czuje sie źle, mam zatkany nos, a głos jak kaczor Donald :) Wszyscy sie dzisiaj ze mnie smiali... ale Radek ma taki sam głos - podtrzymujemy się na duchu! Żabko, ucałuj ode mnie Mateuszka (może sie nie zarazi? :))! bo dzis jest tez Jego święto! I pozdrów męża :) O.K. ja ide do sklepu nosnego za ulice, po stos chusteczek higieniczne, pozdrówka ;) Paaaaa. Vidmo - spij spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.03, 22:30 Dzięki...ale martwię się o spokój mojego snu:) Jak może dziewczyna wysłać taki prezent paczką?hę? Nooo mnie to już można i w paczce,ale Twojemu chłopcu,Oliwkoooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 01.10.03, 01:04 Helonko :D No to Wy juz sobie smacznie spicie a ja powolutku bede zbierac sie do domku...dzisiaj na obiadek gulasz,makaron i suroweczka...mniam...mniam...chrup...chrup (to odnosnie surowki ;)) pa pa milych snow :) Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka2702 Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 01.10.03, 10:02 Witam! I jak Vidmo, spokojnie spałes...? ja nie bardzo. Wczoraj dostał paczuszke, ale sie cieszył :) a ile sie komplementów nasłuchałam :) Jem sobie kanapke, i nie czuje jej smaku :\ ale cos muszę zjeść, żeby być odporną... :) Cóż za smutna pogoda, takiej jesieni właśnie nie lubię, przytłacza mnie. Idę sobie zrobic herbate, może jak włoże kilka plastrów cytryny to poczuje jej smak. Paaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 02.10.03, 16:40 Witam :) I co u Was słychać? Ja nadal chora, ale mam bardzo dobry humor :) Wiecie co? dzisiaj ktoś mi podsunał bardzo dobry pomysł. Jak skończę studia, to chciałambym zamieszkać w małym domku w alpejskich górach, koło Monaco, albo żeby wczesniej tam byc, to podjąc nauke we Włoszech :) Ale trzeba znać język włoski, więc tez postanowaiłam od nowego roku zapisac sie na lekcje włoskiego do sióstr zakonnych, które przyjechały z Włoch :) Fajny pomysł, prawda? O rany, bedzie trzeba tak sobie zycie ułożyc, żeby to wypaliło. Dobrze, że mój kolega ma znajomości, hehe, czasem naprawde sie przydają. Ale koniec tego tematu, pogadamy za kilka lat. Pada u mnie lekki deszczyk. Hmm, moja mama na ta sobote zaplanowała "zjazd" w Golicach calutkiej rodziny. Wszyscy beda grabili liście, potem popalimy je, posprzatamy całe (niestety duże) podwórko, i tak zleci cała sobota... a w nastepna imieniny mojego brata, zaprosił mnóstwo ludzi :) w sumie czemu ja sie cieszę...? znów bedzie trzeba sprzątac cały tydzień! Wiecie co... ja podobno mam oko artystki ;) i juz widzę cały obraz sobotniego dnia. Kobietki w chustkach na głowie, w starych ubraniach grabia liście, połowa tych liście pewnie wyladuje w moim flakonie, a potem je namaluje, chłopaki pala liście, żeby nie napisac trawe :) sprzatają na bok wieksze kamienie, prowadza taczki, a pod koniec rozpalimy w kominku, wszyscy przed nim usiadziemy wykoczeni, wypijemy goraca herbate i wszyscy pojada do swoich domów. Przespimy noc, natomiast w niedziele wszyscy zjada sie do rodziców, i pójdziemy do kościoła, obiad i dalej to juz nie wiem co beda robili, ja sie ucze, bo od poniedziałku już nie mam zwolnienia :) i trzeba wszystko nadrobic... a tydzien zapowiada sie bardzo bardzo ciężki. O.K. ja jak zwykle pamietnik pisze, ale cóż, taka już jestem, musicie mnie znieść :) Paaaaaa/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.03, 10:45 Witajcie!!! Ogarną mnie straszliwy „leń”, nic mi się nie chce. Nie mam żadnych pozytywnych uczuć, jestem bez przerwy poirytowany. I chyba cytryna to trochę za mało na mój stan. Pomysł masz dobry, Aniu na naukę. Sam bym tam troszkę pomieszkał (Monaco, hmmm ). Bajkowe księstwo...Zawsze kojarzy mi się z filmem „Księżniczka Sisi”, chyba taki tytuł. O ile pamiętam tytułową rolę zagrała księżna Monaco, właśnie. Jednego natomiast nie rozumiem...dlaczego chcesz uczyć się wloskiego, skoro to kraj Beneluxu. Druga sprawa jest zgoła bardziej podejrzana, skąd Twój kolega ma znajomości pośród sióstr, które przyjechały z Włoch...No chyba że jest ze środowiska. Pozdrawiam Żabę i co u niej słychać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 16:35 Witaj Vidmo! Mój znajomy nie ma znajomości wśród sióstr zakonnych, tylko wśród ludzi, którzy pomogliby mi sie dostac na jakieś studia w pobliżu Monaco... A chce sie uczyc włoskego bo mi sie ten jezyk podoba, angielskiego się ucze. Czemu do sióstr... hm, bo one ucza moich znajomych, i chwala lekcje :) Teraz nie bardzo moge pisać. Później troche pomyśle :) hehe, pozdrawiam Cię Vidmo, Żaba, gdzie jesteś??? Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.10.03, 18:14 Hej! Wczoraj nie bylam w pracy i nie bylam tez w domu no i nie mialam dostepu do komputera...ale w sumie to ja bylam w pracy...ojej...co ja tu wypisuje. Bylam w pracy, ale w terenie :) U mnie nic nowego. Pogoda piekna, jesien piekna. Kolezanka szuka domku do kupienia. Strasznie ceny poszly w gore. O-o....zapowiada sie busy day...musze na razie konczyc. papapapapapapaaaaaaaaaaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 19:32 Witam! Ok, teraz juz mam wiecej czasu :) Hm, w Monako mówi sie raczej po francusku... Ale napisałam: jego koledzy pomoga dostać mi sie tam na studia... hehe, źle to ujełam. Sama sie na nie bede musiała dostac, a nie za pomoca innych! cos mi sie tamto zdanie nie zkleiło... O rany, uciekł mi autobus, musiałam maszerowac z moja ogromna teczką przez całe miasto, o 17:30 miałam wykład w akademi podl., a potem na rysunek... ale nie zdążyłam, i naszczęście dostałam w pore sms'a, że zajęć "rysunkowych" nie ma! Vidmo... Ty sie lenisz? :> To może jest spowodowane początkami jesieni? wiesz, zmiana pogody, luz niskim ciśnienim? mnie dzisiaj cały dzień głowa z tyłu boli :) O.K. pozdrawiam Was Żabko i Vidmo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.10.03, 23:05 a u nas pradu nie bylo przez 2 godziny :) love that :) ale juz mamy teraz prad wiec trzeba jeszcze z 2 godzinki popracowac :D i weekend!!!!!!!!! no i wyplata dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 03.10.03, 23:06 Oliwko , a na jakim kierunku jestes jesli mozna spytac? jak nie chcesz tu na forum to pisz do mnie do domu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.03, 12:05 Witajcie... Czemu Oliwka ma pisać do Cibie do domu?Ja też jestem ciekawy.A tak wogóle to powinnaś wiedzieć,kochana Żabko,że faceci w brew pozorom są bardzo ciekawscy.Hehehehe.Paaa,narazie... Acha,to że masz weekend,Żabko to nic.Ciekawsze jest znacznie bardziej to drugie stwierdzenie.To co dotyczy...hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 19:01 Witajcie Hehe, no to Was zaskoczę, ja jeszcze nigdzie nie studiuje :) Ale planuję zdawać na Akademie Sztuk Pięknych :) choć... czy się dostane? w tym roku podobno 9 osób na miejsce :\ Ale wiecie co? do czasu kiedy będę zdawała na studia, jeszcze wszystko może się zdążyć... niedawno, tzn. dzisiaj odkryłam, że bardzo lubię robić zdjęcia :D, a kilka miesięcy temu podpowiadano mi, abym została psychologiem... mam mentlik w głowie, heh. Ale wydaje mi się, że jednak pozostanę przy tym, co "robię", czyli rysunek, historia sztuki, architektura itp.. Byłam dzisiaj na wsi, grabiłam liście z Kasia, Radek kosił trawę, moja mama z synową i przyszłą synową zbierały jabłka, sprzątały na ogrodzie, mój tata z trzema braćmi pracowali przy drewnianej duuuużej altance :) natomiast Bartek jeździł swoja mała taczka i woził liście do palenia... I dopiero przyjechaliśmy :) Przez cały dzień była piękna pogoda, świeciło słońce, jakieś 20 minut temu zaczął padać deszcze, akurat wtedy kiedy się zbieraliśmy. Moje ubrania przesiąkły dymem ;) O.K. jestem umówiona, musze się szybciutko doprowadzić do ładu i lecę. Pozdrawiam WAS/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.bchsia.telus.net 05.10.03, 09:30 ide spaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaac dobranoc :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 05.10.03, 11:37 A ja wstałam juz daaaawno :) Witajcie! Wyszłam z domu o godzinie 11:20 aby dojśc do kościoła na 11:30... kiedy byłam juz tuż przed wejściem... cofnełam sie i wróciłam do domu, bo źle się czułam w butach, które załozyłam! rany, co to sie dzieje... idę na 12:45 :) Na dworze niby nie jest zimno, ale słońca nie ma, tzn. jest szaro, wczoraj było ładniej. Cos mi sie zacina internet, kończe, bo może cos mi sie zaraz zawiesi... Pozdrawiam, paaaa/Oliwka Odpowiedz Link Zgłoś
brat_szczepana Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 06.10.03, 18:46 A tu w nocy zapukała jesień: chłodno, dmucha i siąpi. Ale nic to - herbata z cytryną (i rumem)i nie ma sprawy, aby do wiosny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.03, 23:20 Taaak,chłodno i zimno.Wiiiilgotno...Całe szczęście że jest herbata z cytryną i rumem.A na komiinku wesoło pali się drewno... W rogu szelmowsko mruga 32cal. telewizorek,a na ekranie TVN24 i afera goni aferę.I dobrze jest,grunt to poselskie diety... Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_love Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 07.10.03, 14:32 www.beauty.alice.prv.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 14:44 Witajcie Vidmo, brat_szczepana i alicja_love! I witaj Żabko, gdziekolwiek jesteś :) Co to za strona Alicjo? nic mi sie nie wyświetliło... Hehe, brat_szczepana i Vidmo - herbatka z rumem i cytryna zawsze pomaga :) Wczoraj były imieniny mojego brata - Artur. Wyprawia w sobote, zaprosił 31 osób... to juz skromne wesele :) Ale jestem głoooodna! Aha, nie bardzo wiem co mam kupić mu na prezent... na pewno by sie cieszył z czegos, co jest związane z rybami! może złowie mu złota rybke??? MAM - kupie mu rybke malutka złotą! tylko zeby mnie nie przyszło do głowy aby ja wyłowic i zjeść... O.K. do później, pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 07.10.03, 17:46 Witam Wszystkich! Wiecie, szlam sobie do pracy, patrzylam na otaczajacy mnie pejzaz i stwierdzilam "rety julek juz jest jesien". Nie wiem czy to tylko mi tak ten czas szybko zlecial...ale kilka moich znajomych tez tak stwierdzilo... Okay, musze wziasc sie do roboty. Pozdrawiam Was :):) Odpowiedz Link Zgłoś
razowiec Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 07.10.03, 18:41 Maatti - na tym wątku obowiązuje niepisane prawo: pod żadnym pozorem nie wolno zmieniać nazwy tytułu "SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK:-)))))))", nawet dla pojedyńczych dygresyjek. Tak to sobie wymyślili autorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaba Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.globalvil.com 07.10.03, 19:16 Dziekuje Ci Razowiec ;) Pozdrawiam! Zaba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliwka Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 07.10.03, 20:14 Witajcie... Razowie, ale to zabrzmiało: tak to sobie wymyślili autorzy... :) Maatti widocznie jeszcze o tym nie wiedział ;) ale powiem Wam na ucho, że chyba raz zdazył mi się, iż zmieniłam temat :P każdemu może sie zdazyć! Ale wiecie czego jestem pewna (no prawie), że Razowiec regularnie czyta wpisy, bo dosłownie 10 minut po wpisie Maattiego poprawił go... :D Byłam dzisiaj w Biedronce... brat kazał mi ze soba pojechac, żeby kupić jakieś drobiazgi na impreze... pojechałam z nim więc, ale w końcu w biedronie kupilismy z 3 rzeczy, reszte w Championie. Razowiec, a Ty jestes teraz w Warszawie czy w Siedlcach??? gubie sie. Wiem, że nie powinnam juz jeść o tej porze, ale jednak zrobiłam sobie budyn czekoladowy, bo tylko taki był w domu. Ale niezły, chociaz wole śmietankowy, a może jednak czekoladowy jest lepszy, e tam... wszystkie są dobre - cha cha. No własnie, co do tego "cha cha", czytałam dzisiaj pewne pisemko i był tam wywiad przeprowadzony z aktorem, i doszłam do "cha cha" ciągle pisałam przez samo "h"... i myslałam, że sie w gazecie pomylili, ale w innych źródłach tez było przez "ch" Okay, zmykam sobie :P Paaaa, buźka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vidmo Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.03, 22:42 Witajcie... No tak nic się nie stało z tą zmianą tematu,ale na uznanie zasługuje "czujność" Razowca.I jak przypuszczam to co czujemy i myślimy, to już wyraziła w swoim poście Żaba. Oliwkoooo,na Boga,przecież Ty do przyszłego lata nie wejdziesz w swój sławny strój kapielowy...Budyń,ciastka jedzonko wieczorowa porą...no,no. Ja to bym Ci radził-droga Aniu,przystojnego bruneta w tą wieczorowa porę. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maatti Re: SIEDLCE POZDRAWIAJĄ GDAŃSK :-))))))) 08.10.03, 11:08 Nie wiedziałem, przepraszam, nie śledziłem na bierząco wszystkich wiadomości, to dlatego:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś