Gość: andriu IP: *.chello.pl 02.09.07, 20:36 Kazan jest czortem. Gratulacje. Sorka że nie wierzyłem. Naprawde świetna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pani ania Kozły solidnie pobite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 08:31 Bardzo udany mecz chłopaki i wspaniałe zwycięstwo. Miło, że nie brakuje wam konsekwencji, żeby robić coś co kochacie. I że potraficie się z tym przebić do ludzi, bo to prawdziwa sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KN Kozły solidnie pobite IP: 83.168.106.* 03.09.07, 09:48 Ja w to zwyciestwo wierzylam od poczatku, nawet przez chwile nie dopuszczalam innej mysli, a kozly tak piep*za ze przyjechali w oslabionym skladzie... bla bla bla... poprostu zlekcewazyli przeciwnika, chodzby tym ze sie spoznili... a z pomorzem tez dadza rade... wierze w nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burk Re: Kozły solidnie pobite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.07, 15:13 Zryją trawę i jeszcze odrywają ludzi od prawdziwej piłki. To się u nas nie przyjmnie. Na Pogoń nie ma kto chodzić a treba walczyć o awans. Idźcie ludzie po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: załamany Re: Kozły solidnie pobite IP: *.chello.pl 03.09.07, 16:47 nikt nikogo nie przymusza . kazdy może wybrać co chce zobaczyc . z tego co wiem tonie są przeciwni innym dyscyplina , A MOŻE KIBICE ZJEDNOCZYLIBY SIĘ naprawde jest co oglądnąć. zastanówcie się kibice ,chłopakom też byłoby razniej w czasie meczu. pozdro załamany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orheus Re: Kozły solidnie pobite IP: *.chello.pl 03.09.07, 20:55 Brawo burk, dobra ksywa dla Ciebie, może powinno być nawet burek. Każdy może chodzić i oglądać to, na co ma ochotę. Jedni wolą piłkę, gdzie wszystko jedzie po układach inni bardziej męskie sporty. A tak na poważnie, to boisko wcale nie jest po meczu futbolu amerykańskiego bardziej zryte niż po piłkarskim. Jedynym problemem mogą być linie, których nie da się całkowicie usunąć, zwłaszcza kiedy murawa jest mokra. Pogoni życzę jak najlepiej ale napewno nie na takiej zasadzie, że inne zespoły zastanawiają się, czy grać u siebie, bo przyjedzie burek z kolesiami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burk Re: Kozły solidnie pobite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 07:51 pewnie jestes sam futbolista, albo jednym z tych ich dzialaczy. mydlicie ludziom oczy, a pchcie sie na boiska ktore rozwalacioe. w polsce gra sie w pilke. juz ragby jest lepsze, bo przynajmniej z europy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orheus Re: Kozły solidnie pobite IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.07, 08:59 I tu Cię po części muszę rozczarować, bo jestem działaczem zarówno futbolowym, jak i piłkarskim. Zdaję sobie jednak sprawę z tego, że piłka nożna to ogromny pożeracz kasy, za którą można by utrzymać kilka innych dyscyplin. Co do rugby i futbolu amerykańskiego to różnica w widowiskowości jest oczywista i nie ma sensu dalej tego wątku ciągnąć. A co do rozwalania boisk to proszę Cię abyś nie nawijał ludziom makaronu na uszy i obiektywnie ocenił sytuację: 1. Murawa nie zużywa się bardziej niż w przypadku meczu piłkarskiego, może nawet nieco mniej, bo nie ma ostrych wślizgów z korasami ryjącymi murawę 2. Oliniowanie nie przeszkadza w rozgrywaniu meczu piłkarskiego nawet dzień później. Oczywiście pod warunkiem wykonania pewnej pracy i zatarcia linii. Na obiekcie Stali, gdzie graliśmy ostatnio następnego dnia rozgrywane były zawody ligi wojewódzkiej juniorów młodszych i starszych i odbyły się bez żadnego problemu. Twoje przywiązanie do tradycji jest niezłomne: "w Polsce gra się w piłkę". Jasne ale powiedz to fanom siatkówki, żużla, koszykówki, czy F1. W Polsce póki co każdy może sam decydować, co ma ochotę obejrzeć i jakie widowisko sportowe wywołuje w nim więcej dreszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mana Re: Kozły solidnie pobite IP: *.internet.szczecin.pl 04.09.07, 09:42 "w Polsce gra się w piłkę" no i z jakim porażającym skutkiem... Normalnie żal patrzeć na twoje wypowiedzi, lepiej byś pogratulował chłopakom udanego występu bo to chyba jedyny sukces sportów drużynowych w Szczecinie w ostatnim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KN Re: Kozły solidnie pobite IP: 83.168.106.* 05.09.07, 22:40 Na zyganie mnie bierze (tak to brzydko ujmę) gdy ktoś mi mówi o piłce nożnej a tym bardziej o DUMIE POMORZA ... tzn do chłopaków z drożyny nic nie mam a raczej do kibicow.na meczu FA zachowywali sie wzorowo a po meczu w nozna przystanki fikaja, klatki schodowe fikaja... zreszta nie ma co tego w ogole komentowac. Odpowiedz Link Zgłoś