konsultacje.edukacyjne 20.10.06, 15:10 Witam, pilnie poszukuję fryzjera, który do niedawna pracował w Salonie Dorota w Alfie Centrum. Ma na imię Andrzej, jak ktoś ma do niego jakiś kontakt, bądź wie gdzie go znaleźć, proszę o info!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: poszukuję fryzjera z Alfy Centrum IP: *.cable.satra.pl 26.10.06, 21:27 A co zakochalas sie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kramer Re: poszukuję fryzjera z Alfy Centrum IP: *.dip.t-dialin.net 27.10.06, 10:04 Gość portalu: aga napisał(a): > A co zakochalas sie?? Nie zakochała a zakochał.. Odpowiedz Link Zgłoś
konsultacje.edukacyjne Re: poszukuję fryzjera z Alfy Centrum 27.10.06, 11:15 bardzo śmieszne... Gość odszedł z pracy z dnia na dzień, a ja muszę się z nim pilnie skontaktować... Odpowiedz Link Zgłoś
ja.nusz Re: poszukuję fryzjera z Alfy Centrum 27.10.06, 11:44 Nie zapomnijcie o prezerwatywach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Pan Andrzej IP: *.pro-internet.pl 27.10.06, 23:14 Pan Andrzej przyjmuje we w Wrzeszczu, róg Jaśkowej Doliny i Sobótki.Chyba od 10 do 18. Nie wiem jak nazywa się ten salon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsultacje.edukac Re: Pan Andrzej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.10.06, 10:19 dzięki wielkie :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maaryniaa Re: Pan Andrzej 30.10.06, 23:05 Salon nazywa się Styl i Uroda, a nr telefonu 341-80-38 Prosze bardzo! Ja tez musialam sie natrudzic, zeby Go "namierzyc" po odejsciu z Alfy... :) Odpowiedz Link Zgłoś
konsultacje.edukacyjne Re: Pan Andrzej 31.10.06, 10:08 no właśnie... niezły numer nam wyciął :))te oszołomy w Alfie nie chcieli podać, gdzie on teraz pracuje i efekt tego jest taki, że w życiu nie pójdę tam do fryzjera i innym też to odradzam. ale fajnie, że udało się go zlokalizować. dzięki za info. Pozdrowionka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joolka Re: Pan Andrzej IP: *.de.ibm.com 31.10.06, 16:57 A co? Dobry jakis? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach a jak strzyze pan Andrzej? 02.11.06, 13:33 to i ja sie moze wybiore:) mam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pan Andrzej IP: *.pro-internet.pl 04.11.06, 16:20 Bardzo dobry! Świetnie strzyże. I ogólnie bardzo sympatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Pan Andrzej 04.11.06, 17:10 Gość portalu: Marta napisał(a): > Bardzo dobry! Świetnie strzyże. I ogólnie bardzo sympatyczny. a pani Marta tez pracuje w tym samym salonie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Pan Andrzej IP: *.pro-internet.pl 05.11.06, 17:01 Nie. Marta jest od lat klientką p.Andrzeja, zadowoloną klientką :) Odpowiedz Link Zgłoś