Dodaj do ulubionych

Samobójstwo Moniki w Elblągu

27.10.06, 22:21
No i mamy drugą Japonię...
Swoją drogą jak widzę co Kaczory z Edgarem robią z tym krajem to też mam
czasem wrażenie że jedynym wyjściem jest samotne drzewko...
Obserwuj wątek
    • Gość: ania-slomniki Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 22:37
      Czy samobujstwa robią się mogne? Pol roq temu moj kolega sie powiesil teraz Ona
      .. czemu sie tak dzieje? Przedewszytkim szkoły powienny sie zaiteresować
      sytuacją dziecka w rodzinie jak i stosunkami miedze swoimi kolezankami i
      kolegami a nie wtedy gdy dojdzsie do trsgedii... wtedy gdyby zainteresowala sie
      wych. mojego kolegi ze szkoly zobaczyla ze jego oppiekunowie nie byli za zadnej
      wywiadowce to moze by do tego nie doszlo ten chlopak zyl sam prawie nie mial
      pieniedzy ....
    • Gość: niecia Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 23:47
      dan3iger napisał:

> No i mamy drugą Japonię...
      > Swoją drogą jak widzę co Kaczory z Edgarem robią z tym krajem to też mam
      > czasem wrażenie że jedynym wyjściem jest samotne drzewko...

jeżeli porównujesz swój problem z Kaczorami i Edgarem do rozpaczy nastolatki to
      mam nadzieję, że spotkasz na swojej drodze samotne drzewko...
      • Gość: z Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.chello.pl 29.10.06, 11:37
        szczerze to to cale gowniarstwo jest teraz rozpuszczone i bardzo slabe
        psychicznie - w tym problem ( porowninie do ktorego sie odwolujesz owszem nie
        bylo trafne ale co do przekazu kolegi to sie z ni zgadzam). rodzice powinni
        skonczyc z bezstresowym wychowaniem zaczac rozmawiac ze swoimi dziecmi itd
        itp, szkoly giertych dla niegrzecznych dzieci tylko stana sie fakryka bandytow
        i tyle, taqk wogole szkoda dzieciakow
    • Gość: sea9 APEL IP: *.crowley.pl 28.10.06, 00:47
      Przerwijcie zmowe milczenia wokół DEPRESJII I NERWIC - to sa smiertelne choroby-
      Monika nie popełniła samobojstwa , ja przypuszczalnie zamordowała DEPRESJA -
      tylko ze to jest CHOROBA - ktora narasta latami , to ze ,,cos jest nie tak ,,
      WIDAC ... ZAMIAST ODSUWAC SIE I PATRZEC JAK NA DZIWADŁO ,WEJDZICIE NA STONE
      www.leczdepresje.org lub strone FUNDACJII ,,ITAKA,, MOZE WASZA WIEDZA URATUJE
      ZYCIE
      ja zachorowałam na depresje w ogolniaku (obecnie mam 31 lat) piekło jakie
      przezyłam było wynikiem zenujacego braku podstawowej wiedzy nauczycieli na
      temat psychiki człowieka ... zamiast wkuwania encyklopedi nauczcie tych ludzi
      RADZIC SOBIE ZE SOBA ... Czy tak trudno raz w miesiacu zorganizowac warsztaty z
      psychologiem ?????????????
      • Gość: pani kuleczka w IV RP nie potrzebujemy słabych psychicznie IP: *.aster.pl 28.10.06, 09:16
        ale za to nienormalni mogą ubiegać się o wysokie stanowiska
    • jacek.69 Straszna tragedia. 28.10.06, 09:38
      Nie można również odrzucić obłędu na tle religijnym. Bardzo jej sie spieszyło
      do spotkania z Bogiem i oto skutki.
    • Gość: Marta Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.uje.nat.hnet.pl 28.10.06, 13:06
      bardzo zaimponowały mi słowa proboszcza - to, że nie potępił dziewczyny...
      • leniak Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu 28.10.06, 19:40
        może cztytał ewangelię?
        • Gość: DANUFNIK Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.pronets.pl 28.10.06, 21:47
    • Gość: dred Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.shl.pl 28.10.06, 15:31
      "...Ksiądz i policjant wspólnie wyważyli drzwi..." - nie od dziś wiadomo, że to
      złodziejskie profesje, a tak na serio to uwaga i przestroga dla wszystkich
      rodziców i opiekunów, MIEJCIE WIĘKSZE BACZENIE na to co robią, czym zajmują się
      i jak się zachowują Wasi Podopieczni!
    • Gość: ew Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.multicon.pl 28.10.06, 18:39
      religia może być przyczyną wielu...
    • Gość: xvid Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 09:26
      A pomyslcie ze to moze klecha ja molestowal? ale kto przeciez bedzie oskarzal
      ksiedza? ciekawe dlaczego salka katechetyczna PRZY kosciele?
    • Gość: Martio Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.85-237-191.tkchopin.pl 29.10.06, 11:09
      Może się mylę, ale słyszałem kiedyś, że samobójcy nie mogą mieć nornalnego
      pogrzebu kościelnego z mszą i innymi tymi duperelami. Dla mnie Kościuł zawsze
      był, jest i będzie największą sektą świata. Radia Maryja, księża pedofile,
      księża pedały molestujace chłopców, księża udzielające sakramentów chrzcin i
      małżeństwa tylko za pieniąże. Kościuł Katolicki to największa i niestety,
      legalnie działająca, sekta w Polsce! Tysiące moherowych babci i dziadów, którzy
      są w stanie zlinczować każdego, kto zagrosi czynem i słowem ich parafi. Proszę,
      przykład tej nastolatki pokazuje jak bardzo kościuł manipuluje ludźmi!
      • Gość: xyl Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 17:29
        Źle słyszałeś. A zanim zaczniesz dywagacje o sektach to poducz się ortografii.
        Odrób lekcje - poniedziałek już jutro...
    • Gość: geograf Panie redaktorze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.06, 14:14
      czemu Pan wciąż pisze o Kiełpinie koło Gdańska ?? Kiełpino Górne nie jest koło
      Gdańska tylko jest jego dzielnicą
    • Gość: somebody Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.06, 15:36
      "Oby nie doszło do kolejnych samobójstw." dwa dni temu w Lublinie z okna na 4
      piętrze rzuciła się 18-latka... mam nadzieję że to koniec samobójstw wśród
      młodzieży...
      • squi Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu 30.10.06, 00:04
        Niestety, przykład z Ani wziął jeszcze 14-latek z Lubelskiego, który powiesił
        się na strychu.
    • Gość: izka Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 19:50
      Ludzie! Przeciez smierc jest rozwiazaniem godnym najwiekszego tchorza! To chore
      zachowanie! Takie cos trzeba leczyc!
      • Gość: blfer Re: Samobójstwo Moniki w Elblągu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:33
        W Lublinie też mLoda dziewczyna popelniła samobojstwo. A dlaczego do tej pory
        cisza!!! !18 - latka skoczyła z 4 piętra chyba dlatego, że była prześladowana
        w szkole. Koniec z agresją !!! Koniec z przemocą!!!
    • knighteen Samobójstwo Moniki w Elblągu 30.10.06, 08:36
      jeśli to samobójstwo miało pośredni związek z Anią z Gdańka, to Monika była po
      prostu wrażliwą Duszą, szkoda dziewczyn. obu. no ale bez przesadyzmu!!!!
    • yarek_shalom Przyczyny byly duchowe 30.10.06, 13:43
      Przyczyny byly duchowe - nie z darma racji w reku trzymala rozaniec... gdyby
      tak naprawde znala Boga to wiedzialaby ze cala biblia milczy na temat czczenia
      Marii, wrecz przeciwnie Bog potepia czczenie kogokolwiek poza Nim! Takie sa
      efekty oddawania czci marii ktora byla zwykla kobieta, grzeszna tak jak kazdy
      czlowiek na ziemi... zauwazcie ze panstwa ktore gleboko sa zaangazowane w kult
      maryjny sa o wiele gorzej rozwinietet niz panstwa ktore oddaja czesc tylko
      Bogu, moze kiedys przyjdzie moment w ktorym Polska dzrozumie ze swoja biede
      zawdziecza temu ze oddala sie pod wladanie krolowej niebios
      • alberto4 Re: Przyczyny byly duchowe 31.10.06, 16:50
        yarek_shalom napisał:
        > Przyczyny byly duchowe [...] zauwazcie ze panstwa ktore gleboko sa
        zaangazowane w kult maryjny sa o wiele gorzej rozwinietet niz panstwa ktore
        oddaja czesc tylko Bogu, moze kiedys przyjdzie moment w ktorym Polska zrozumie
        ze swoja biede zawdziecza temu ze oddala sie pod wladanie krolowej niebios

Może kiedyś zrozumie ale dopuki nie rozumie niech poczyta choćby to..:
        www.alberto.pl/traktaty/alberto4/alberto4_01.html
    • alberto4 Samobójstwo Moniki w Elblągu 30.10.06, 19:31

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka