zielony_groszek 04.11.06, 20:25 Gdzie w Trójmieście kupie buty w rozmiarze 43-44? Czy jest jakis szewc który może mi ewentualnie takie zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kop_w_czolo Re: duże buty IP: *.such.nat.hnet.pl 05.11.06, 00:10 Bez przesady. Ja chodzę w 46 i normalnie dostaję buty każdej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: duże buty 05.11.06, 07:44 Może to mają być buty damskie w takim rozmiarze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: duże buty IP: *.chello.pl 05.11.06, 09:55 43 i 44 damskie widziałam ostatnio na placu Kaszubskim w Gdyni w POlbucie,czy duzym bucie jak my to wołamy:)) bo męskie w takim rozmiarze to chyba wszędzie są..... Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: duże buty 05.11.06, 13:14 polbut to git sklep, drugi jest na drugim końcu swietojańskiej na przeciw mniej wiecej UM.:) Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_groszek Re: duże buty 05.11.06, 20:36 o damskie mi chodziło oczywiście :) A gdzie jest plac Kaszubski bo nie ma go w wykazie ulic na mapie? Odpowiedz Link Zgłoś
pineapple3 Re: duże buty 08.11.06, 11:48 Plac kaszubski jest na końcu Świętojańskiej, nieopodal Starowiejskiej, Jana z kolna, Wójta Radkiego. Znakiem rozpoznawczym sklepu jest Wielki but na wystawie. A dokładnie to sklep jest na rogu Świętojanskiej i Starowiejskiej o ile mnie pamięćnie myli. Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: duże buty 08.11.06, 11:58 nazwa placu jest na każdej mapie:) Pineapple dokładnie opisała, skonfrontuj Zielony_groszku z mapką... www.gdynia.info.pl/mapa/gdynia.htm (klikac plusem to się powiekszy i na strzałkę w prawo:) drugi oddzial tego sklepu jest j/w pisałam, łatwo trafić:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: duże buty 08.11.06, 11:59 zresztą na całej świetojańskiej pełno sklepów z butami, wiec na pewno w którymś kupisz, jesli nie w Polbucie:) Odpowiedz Link Zgłoś