ika.k1 12.11.06, 13:27 Witam Czy ktoś z was może mi poradzić jakiego dostawcę kablówki i internetu wybrać ? Jakie firmy są godne zaufania (jakieś namiary do nich). Oczywiście te, które obsługują rejony Wrzeszcz i Morena. Z góry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ika.k1 Re: Kablówka + Internet Wrzeszcz/Morena 13.11.06, 13:01 Hej ludzie!! Czy nikt nie może mi nic doradzić ? Jestem teraz w chello, ale u nich jest drogo!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: Kablówka + Internet Wrzeszcz/Morena 13.11.06, 15:43 na Morenie jest pare sieci, wszystko zalezy od lokalizacji w jakiej net ma byc podłaczony. Ja znam z Moreny: Biallnet, Jarsat, Lu-Media Odpowiedz Link Zgłoś
marikaso Re: Kablówka + Internet Wrzeszcz/Morena 13.11.06, 15:43 acha, Lu-Meia to sam net bez głosu i TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Kablówka + Internet Wrzeszcz/Morena IP: *.limes.com.pl 19.11.06, 13:23 Jarsat polecam. biall-net to najgorsze scierwo :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ika.k1 Re: Kablówka + Internet Wrzeszcz/Morena 19.11.06, 17:19 Dzięki ale Jarsat ma ofertę programową do bani!! ( za dużo niemieckich kanałów i jeszcze parę innych też nie potrzebnych ). Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach NSM 20.11.06, 15:21 we wrzeszczu tylko net. w innych dzielnicach rowniez kablowka. ja mieszkam we wrzeszczu.ale nie wszytkie ulice obsluguja.koszt - 67zl.dziala bez zarzutu juz dwa lata. Odpowiedz Link Zgłoś