Dodaj do ulubionych

Jaki samochód do 20tys

15.02.06, 13:26
Jaki samochód do 20ys zł. Myslałem o fabii, teraz myslę o RIO nizsza cena
lepsze wyposazenie?
Obserwuj wątek
    • histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 13:30
      a może lekko przechodzony trabant 601 ? a może subaru impreza? a może swojski
      żuk...Jak będziesz zadwać tak nieprecyzyjne i idiotyczne pytania to bedziesz
      dostawać takie odpowiedzi...wiecej szcześcia bedziesz miała u wróżki
      • martinka78 Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 13:36
        nie rozumiem Twoich zarzutów, cena jest podana, klasę samochodu też można
        ustalić czytając o tym jakimi samochodami sie interesowałam. Do jazdy po
        mieście czasami wypad na narty. Rodzina 2 plus 1, w tym tysiącleciu tzn.po 2001
        r.
        • robert888 Volvo V70R 15.02.06, 13:40
        • histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:01
          chodziło właśnie o to co zrobiłaś przed chwilą czyli dopisanie czegoś
          wiecej... w tym wypdku raczej szukaj dobrego egzemplarza (tzn bez dzwonów i
          kosmicznego przebiegu) niż konkretnych marek....może ktoś ze znajomych ma coś
          nad czym warto sie zastanowić...niż poszukiwać np Rio czy Fabie... a co do Rio
          ( I wersja) miejsca troszke ma ale niestety spalanie w mieście na poziomie 9
          litrów może być normą
          • martinka78 Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:06
            Dzieki. W takim razie rio nie uważasz za jakiś straszny badziew (opinie sa
            skrajnie odmienne), a mnie sie wydaje, że lepiej mniej uznaną markę Skoda
            (dowcipy itp), albo KIA niz satrego tluczonego volkswagena.
            • histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:15
              wejdz na strone www.gratka.pl tam znajdz oferty sprzedaży aut, wpisz kwote
              maksymalna 20 tys oraz rocznik i ogladaj do woli a obok konkretnego modelu
              znajdziesz tez opisy techniczne itd, bedziesz mogla zobaczyc caly przekrój aut
              za ta kwotę, powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka