martinka78 15.02.06, 13:26 Jaki samochód do 20ys zł. Myslałem o fabii, teraz myslę o RIO nizsza cena lepsze wyposazenie? Link Zgłoś Obserwuj wątek
histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 13:30 a może lekko przechodzony trabant 601 ? a może subaru impreza? a może swojski żuk...Jak będziesz zadwać tak nieprecyzyjne i idiotyczne pytania to bedziesz dostawać takie odpowiedzi...wiecej szcześcia bedziesz miała u wróżki Link Zgłoś
martinka78 Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 13:36 nie rozumiem Twoich zarzutów, cena jest podana, klasę samochodu też można ustalić czytając o tym jakimi samochodami sie interesowałam. Do jazdy po mieście czasami wypad na narty. Rodzina 2 plus 1, w tym tysiącleciu tzn.po 2001 r. Link Zgłoś
histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:01 chodziło właśnie o to co zrobiłaś przed chwilą czyli dopisanie czegoś wiecej... w tym wypdku raczej szukaj dobrego egzemplarza (tzn bez dzwonów i kosmicznego przebiegu) niż konkretnych marek....może ktoś ze znajomych ma coś nad czym warto sie zastanowić...niż poszukiwać np Rio czy Fabie... a co do Rio ( I wersja) miejsca troszke ma ale niestety spalanie w mieście na poziomie 9 litrów może być normą Link Zgłoś
martinka78 Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:06 Dzieki. W takim razie rio nie uważasz za jakiś straszny badziew (opinie sa skrajnie odmienne), a mnie sie wydaje, że lepiej mniej uznaną markę Skoda (dowcipy itp), albo KIA niz satrego tluczonego volkswagena. Link Zgłoś
histe Re: Jaki samochód do 20tys 15.02.06, 14:15 wejdz na strone www.gratka.pl tam znajdz oferty sprzedaży aut, wpisz kwote maksymalna 20 tys oraz rocznik i ogladaj do woli a obok konkretnego modelu znajdziesz tez opisy techniczne itd, bedziesz mogla zobaczyc caly przekrój aut za ta kwotę, powodzenia Link Zgłoś