Dodaj do ulubionych

gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście

22.11.06, 17:25
Jestem tu nowy i szukam fajnych miejsc w gdańsku, gdzie można pobawić się w
gronie osób powyżej 17-22 lata. Czy możecie coś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: deren Haffner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:39
      W piątki polecam pub "Charlie" w sopockim hotelu Haffner.
    • Gość: blox Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 22.11.06, 21:47
      Jest kilka klubów w których wiek nie gra roli. Jeżeli masz do 40 lat to polecam
      klubową w Sopocie ( to jest moje subiektywne zdanie . Jeżeli masz tyle, to nie
      powinieneś czuć się skrępowany, pod warunkiem ,że lubisz imprezy 'siedziane' i
      lubisz dać w czółko :))))))
      • Gość: Włodo Cristal IP: *.chello.pl 23.11.06, 22:03
        We Wrzeszczu knajpka z dawną nutką. Bawią się tam rozwódki, wdówki, marynarze i
        innej maści towarzystwo. Dobre jadło. Warto zajrzeć i samemu sobie wyrobić
        opinię.
        • Gość: sweter Re: Cristal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:48
          pytamy o lokal dla 30 latków a nie 60 latków ;-)
          • kalinowski11 Re: Cristal 24.11.06, 08:50
            Gość portalu: sweter napisał(a):

> pytamy o lokal dla 30 latków a nie 60 latków ;-)

Może chodzi o młode wdówki...
        • kobieta_na_pasach Re: Cristal 24.11.06, 11:49
          Gość portalu: Włodo napisał(a):

> We Wrzeszczu knajpka z dawną nutką. Bawią się tam rozwódki, wdówki, marynarze i
          >
          > innej maści towarzystwo. Dobre jadło. Warto zajrzeć i samemu sobie wyrobić
          > opinię.

a nastepnego dnia to "dobre jadlo" laduje na dole w sklepie w postaci
          przetworzonej wtornie.
    • Gość: Ellla Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: 213.17.198.* 24.11.06, 10:27
      Myślę, że fajnym miejscem może być dyscoteka "Na Poklładzie" w Gdyni na
      Skwerze. Bardzo mieszane towarzystwo jeżeli chodzi o wiek muzyka również dla
      wszystkich lubię tam chodzić.
      • jarson4 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 24.11.06, 15:30
        Trochę daleko, ale może warto się wybrać ;)
    • jarson4 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 24.11.06, 15:29
      Dzięki za pomysły, choć jak widzę nie ma zbyt wielu miejsc, poza jednym w gdyni
      i jednym w sopocie. Rozumiem, ze Cristal jest zupełnie niegodny polecenia ;)
      Tak sie zastanawiam, czy ludziska w tym przedziale wiekowym odpuścili sobie
      chodzenie na imprezy?
      • Gość: odnośnie Cristala Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 24.11.06, 15:49
        Ludzie!!! Co wy piszecie?? Kolego proponuje udać się w piątek lub sobote do
        Cristala i sam ocenić.Można podjechać i wejśc na tzw"zwiady"(najlepiej po
        23).Uważam że dla osób ok.30 Cristal jest najlepszym lokalem w
        3mieście.Oczywiście mit o wdowach 60cio letnich powstał gdyż w czwartki w
        ww.lokalu odbywają się "samotne czwartki" czy jakoś tak.Sam do Cristala chodzę
        rzadko(ostatnio raz z rok temu) ale jest to głównie spowodowane brakiem
        czasu.Proszę mi wierzyć lokali troche w 3mieście zwiedziłem.Wracając do zalet
        to:kultura,mieszane towarzystwo,spokój i miejsce do tańczenia,muzyka też ok choć
        czasami poleci kawałek disco polo:) ale po alkoholu okazuje się że wszyscy
        znają:).Od siebie dodam że idąc na imprezke w piątek czy sobote warto
        zarezerwować sobie stolik w dzień---nic nie kosztuje a ułatwia zabawe.Dla
        mających odmienne zdanie dodam że nie jestem pracownikiem Cristalu a jedynie
        rzadkim gościem.Pozdrawiam.
        • dragon_fruit Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 25.11.06, 14:48
          hahahaha
          • Gość: t Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:20
            Sfinks
            Atelier
            Absinth
            Papryka
            jak coś jeszcze wymyśle to napisze ... ale polecam zaglądac do różnych, zależnie
            do lubianej muzyki - nie ma reguły kto tam będzie
        • monikakepinska Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 28.11.06, 13:48
          nareszcie znalazł sie ktoś normalny "koło 30" kto uważa że CRISRAL jest fajny ja
          wyrosłam już z czasów małolackich baletów miło jest spotkać kogoś takiego. DZIEKI
          • Gość: jeszczerazja Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 29.11.06, 16:16
            Dobrze powiedziane--małolacki knajpy.Cristal zapomniałem jeszcze dodac to
            kultura także nikt Ci drinka ze stołu nie ukradnie.Pozdrawiam Monike:)
        • danzig74 cristal??? 05.12.06, 11:05
          umrzyka skrzynia :)))))))))))
      • monikakepinska Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 28.11.06, 13:41
        nie rozumiem mam 28 lat, jestem mężatką od 5 ,mam 4 letniego syna i bardzo lubie
        CRISTAL nie wiem o co wam chodzi ? a to że jest tam różne towarzystwo to co z
        tego mnie sie podoba!!!! najlepiej jest w babskim gronie!!!!!!!!!!!!!!
        • europa63 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 10.12.06, 11:14
          A jak się ma 40, odchowane dzieci - pełen luz, finansowo też- to co? tylko na
          wnuki czekać i bamboszki zakładać??? Bleeeeeee
          Jestem stąd, w erze przed dziećmi znałam wszystkie miejsca tego warte, ale po
          20 latach też mam problem, gdzie iść. Jakoś Cristal mnie nie przekonuje....
    • Gość: susharnia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: 81.210.12.* 11.12.06, 14:30
      Sopot:
      Mandarynka, Spatif, Soho, Akwarium(krzywy domek), club 70
      • Gość: gooosia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 12.12.06, 19:42
        brawo Cristal,
        bywam w Cristalu ze 3 razy w roku.
        wiem ze zawsze sie tam wybawie przy tanecznej muzyce. starej i nowej ale nie
        zadnej łupance
        srednia wieku rózna... od 20 kilku lat w górę - ale przychodzą ludzie raczej
        pracujący wiec maja juz w głowie pokładane i przychodzą zabawic się po tygodniu
        pracy. nie ma tam zadnych plastikowych małolat. czy ktos chudy czy gruby bawi
        sie super
        pozatym wiele moich kolezanek i kolegów i ja od pół roku ;) jestesmy w
        szczesliwych związkach z ludzmi tam poznanymi
        • Gość: gościówa Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.zab.nat.hnet.pl 12.12.06, 23:53
          sparowanym i na dworcu będzie nieźle...

Wg mnie żenada, średnia wieku 50 lat, babki szukające facetów z kasą, faceci
          przy kasie ale nie zdrowych zmysłach, bardziej zainteresowani cielesnymi
          rozrywkami niz czym innym...byłam trzy razy ( sic) i dziękuję, jedzenie tez podłe..
          I bez urazy dla wszystkich normalnych którzy tu trafiaja w bardziej zbożnych
          celach, zapewne i tacy są, sparowani oczywiście:):):)
    • Gość: gosia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.tpn.ceron.pl 14.12.06, 18:35
      na cmentarzu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka