jarson4 22.11.06, 17:25 Jestem tu nowy i szukam fajnych miejsc w gdańsku, gdzie można pobawić się w gronie osób powyżej 17-22 lata. Czy możecie coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: deren Haffner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:39 W piątki polecam pub "Charlie" w sopockim hotelu Haffner. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blox Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 22.11.06, 21:47 Jest kilka klubów w których wiek nie gra roli. Jeżeli masz do 40 lat to polecam klubową w Sopocie ( to jest moje subiektywne zdanie . Jeżeli masz tyle, to nie powinieneś czuć się skrępowany, pod warunkiem ,że lubisz imprezy 'siedziane' i lubisz dać w czółko :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodo Cristal IP: *.chello.pl 23.11.06, 22:03 We Wrzeszczu knajpka z dawną nutką. Bawią się tam rozwódki, wdówki, marynarze i innej maści towarzystwo. Dobre jadło. Warto zajrzeć i samemu sobie wyrobić opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sweter Re: Cristal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:48 pytamy o lokal dla 30 latków a nie 60 latków ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Cristal 24.11.06, 08:50 Gość portalu: sweter napisał(a): > pytamy o lokal dla 30 latków a nie 60 latków ;-) Może chodzi o młode wdówki... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: Cristal 24.11.06, 11:49 Gość portalu: Włodo napisał(a): > We Wrzeszczu knajpka z dawną nutką. Bawią się tam rozwódki, wdówki, marynarze i > > innej maści towarzystwo. Dobre jadło. Warto zajrzeć i samemu sobie wyrobić > opinię. a nastepnego dnia to "dobre jadlo" laduje na dole w sklepie w postaci przetworzonej wtornie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ellla Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: 213.17.198.* 24.11.06, 10:27 Myślę, że fajnym miejscem może być dyscoteka "Na Poklładzie" w Gdyni na Skwerze. Bardzo mieszane towarzystwo jeżeli chodzi o wiek muzyka również dla wszystkich lubię tam chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
jarson4 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 24.11.06, 15:30 Trochę daleko, ale może warto się wybrać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jarson4 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 24.11.06, 15:29 Dzięki za pomysły, choć jak widzę nie ma zbyt wielu miejsc, poza jednym w gdyni i jednym w sopocie. Rozumiem, ze Cristal jest zupełnie niegodny polecenia ;) Tak sie zastanawiam, czy ludziska w tym przedziale wiekowym odpuścili sobie chodzenie na imprezy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odnośnie Cristala Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 24.11.06, 15:49 Ludzie!!! Co wy piszecie?? Kolego proponuje udać się w piątek lub sobote do Cristala i sam ocenić.Można podjechać i wejśc na tzw"zwiady"(najlepiej po 23).Uważam że dla osób ok.30 Cristal jest najlepszym lokalem w 3mieście.Oczywiście mit o wdowach 60cio letnich powstał gdyż w czwartki w ww.lokalu odbywają się "samotne czwartki" czy jakoś tak.Sam do Cristala chodzę rzadko(ostatnio raz z rok temu) ale jest to głównie spowodowane brakiem czasu.Proszę mi wierzyć lokali troche w 3mieście zwiedziłem.Wracając do zalet to:kultura,mieszane towarzystwo,spokój i miejsce do tańczenia,muzyka też ok choć czasami poleci kawałek disco polo:) ale po alkoholu okazuje się że wszyscy znają:).Od siebie dodam że idąc na imprezke w piątek czy sobote warto zarezerwować sobie stolik w dzień---nic nie kosztuje a ułatwia zabawe.Dla mających odmienne zdanie dodam że nie jestem pracownikiem Cristalu a jedynie rzadkim gościem.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
dragon_fruit Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 25.11.06, 14:48 hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 18:20 Sfinks Atelier Absinth Papryka jak coś jeszcze wymyśle to napisze ... ale polecam zaglądac do różnych, zależnie do lubianej muzyki - nie ma reguły kto tam będzie Odpowiedz Link Zgłoś
monikakepinska Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 28.11.06, 13:48 nareszcie znalazł sie ktoś normalny "koło 30" kto uważa że CRISRAL jest fajny ja wyrosłam już z czasów małolackich baletów miło jest spotkać kogoś takiego. DZIEKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszczerazja Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 29.11.06, 16:16 Dobrze powiedziane--małolacki knajpy.Cristal zapomniałem jeszcze dodac to kultura także nikt Ci drinka ze stołu nie ukradnie.Pozdrawiam Monike:) Odpowiedz Link Zgłoś
monikakepinska Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 28.11.06, 13:41 nie rozumiem mam 28 lat, jestem mężatką od 5 ,mam 4 letniego syna i bardzo lubie CRISTAL nie wiem o co wam chodzi ? a to że jest tam różne towarzystwo to co z tego mnie sie podoba!!!! najlepiej jest w babskim gronie!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
europa63 Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście 10.12.06, 11:14 A jak się ma 40, odchowane dzieci - pełen luz, finansowo też- to co? tylko na wnuki czekać i bamboszki zakładać??? Bleeeeeee Jestem stąd, w erze przed dziećmi znałam wszystkie miejsca tego warte, ale po 20 latach też mam problem, gdzie iść. Jakoś Cristal mnie nie przekonuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: susharnia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: 81.210.12.* 11.12.06, 14:30 Sopot: Mandarynka, Spatif, Soho, Akwarium(krzywy domek), club 70 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gooosia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.chello.pl 12.12.06, 19:42 brawo Cristal, bywam w Cristalu ze 3 razy w roku. wiem ze zawsze sie tam wybawie przy tanecznej muzyce. starej i nowej ale nie zadnej łupance srednia wieku rózna... od 20 kilku lat w górę - ale przychodzą ludzie raczej pracujący wiec maja juz w głowie pokładane i przychodzą zabawic się po tygodniu pracy. nie ma tam zadnych plastikowych małolat. czy ktos chudy czy gruby bawi sie super pozatym wiele moich kolezanek i kolegów i ja od pół roku ;) jestesmy w szczesliwych związkach z ludzmi tam poznanymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.zab.nat.hnet.pl 12.12.06, 23:53 sparowanym i na dworcu będzie nieźle... Wg mnie żenada, średnia wieku 50 lat, babki szukające facetów z kasą, faceci przy kasie ale nie zdrowych zmysłach, bardziej zainteresowani cielesnymi rozrywkami niz czym innym...byłam trzy razy ( sic) i dziękuję, jedzenie tez podłe.. I bez urazy dla wszystkich normalnych którzy tu trafiaja w bardziej zbożnych celach, zapewne i tacy są, sparowani oczywiście:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: gdzie sie bawia 30-40 latki w Trójmieście IP: *.tpn.ceron.pl 14.12.06, 18:35 na cmentarzu Odpowiedz Link Zgłoś