site-admin1 18.12.06, 23:26 gdansk-morenowe-wzgorze.mojeosiedle.pl/viewtopic.php?t=13784 mała ciekawostka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dla_nas Re: firma Echo ;) 18.12.06, 23:47 Jak widać firma EKO odbija się Echem na łamach prasy więc ufam że wkrótce nasze mieszkania jak i teren dookoła zacznie w końcu być porównywalny z inwestycją godną Nadzoru Budowlanego. Dziękujemy bardzo Gazecie Wyborczej za wsparcie :) Pozdrawiam Don_Diego Odpowiedz Link Zgłoś
moria8 Re: firma Echo ;) 19.12.06, 10:00 zaraz zaraz... ale ten artykuł jest o innej firmie. Skoro tak ma wygladać pomoc IV władzy - to ja dziekuję za pomoc. Przypominanie o możliwości negocjowania umów, zachowania formy aktu notarialnego etc wiem bez tych "wybiórczych" dyrdymałów. Starszenie prokuratorem i Nadzorem Budowlanym wydaje mi się nie potrzebne, bo się okaże że zostaniemy z ręką w nocniku. To jak chcecie wojować to wam podpowiem, że większość mieszkańców ZK Czare standardowo przesyła każdą swoją prośbę (choćby o nową szczoteczkę do zębów) do wiadomosci: - Rzecznik Praw Obywatelskich - Europejski Trybunał Sprawiedliwosci - Biuro Skarg i Wniosków przy Kancelarii Prezesa Rady Ministrów - Najwyższa Izba Kontroli - Regionalna Izba Obrachunkowa - Państwowa Inspekcja Pracy - Izba Skarbowa - Sw. Mikołaj (Laponia) - Karlowe Wary - Fabryka Piwa Pilzner (sprawy nie załatwią ale moze przyślą kratkę piwka) - SANEPiD -... etc PS. ...i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś