dominisiathebest 25.12.06, 13:47 Sylwester za kilka dni;)...próbowaliście środków na kaca dostępnych w aptece? Czy sa skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: irek Re: środki na kaca IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.12.06, 20:12 najlepsza abstynencja..;))))) kiedyś zażyłam 2kc, rzeczywiście działa, ale po dwukrotnie wiekszej dawce niz zalecana, a najlepiej jeszcze za dwie tabletki przed..wychodzi kosztowna impreza i stres jeszcze:P Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia2121 Re: środki na kaca 26.12.06, 23:35 klin mi zawsze pomaga... Główka nie boli ;) A biorę zazwyczaj 2-3 tabletki już w trakcie imprezki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: środki na kaca IP: *.chello.pl 27.12.06, 17:03 Te wszystkie środki to ściema. To zwykła aspiryna. Z tego co mi wiadomo, wystarczy kupić sobie aspirynę i zażyć "pomiędzy" kolejnymi "kolejkami", a następnie po zakończeniu picia. Tak to działa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cleo Re: środki na kaca IP: *.gdynia.mm.pl 27.12.06, 17:17 Ja tam stosuje solidną ilość witaminy C ( 1000mg) zarówno przed jak i po piciu.Do tego warto coś zszamać przed piciem jak i po powrocie z imprezy. Próbowałam środków typu 2KC i innych ,ale jakoś nie widziałam różnicy między kacami kiedy brałam leki a kiedy nie.Z gruntu po solidnym piciu ma się kaca. Warto poznać swój organizm i wiedzieć jakie alkohole dobrze toleruje i w jakich ilościach.Ja moge wypić 3 butle wina lub szampana i jest ok...ale po tylko 3 piwach na drugi dzień boli mnie głowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: środki na kaca IP: *.zab.nat.hnet.pl 27.12.06, 18:48 jak będziesz miał wrzody żołądka to zrozumioesz, że jednak nie aspiryna...(: Po tej ląduję w szpitalu z alkoholem czy bez, a apteczna chemia jednak działa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecam Re: środki na kaca IP: *.chello.pl 27.12.06, 18:37 zywe kultury bakterii,ktore zaleca sie przy braniu antybiotykow-LACIDOFIL moze pomylilem pisownie ale o to chodzi,wziac przed , w trakcie i jesli sie bedzie pamietac to po ...;) odradzam wszystkie swinstwa typu 2KC-zdecydowanie, Odpowiedz Link Zgłoś
mczgdy Re: środki na kaca 27.12.06, 20:30 Nie pić na głodniaka,nie mieszać alkoholi,nazajutrz sok z kiszonej kapusty. Odpowiedz Link Zgłoś