Dodaj do ulubionych

środki na kaca

25.12.06, 13:47
Sylwester za kilka dni;)...próbowaliście środków na kaca dostępnych w aptece?
Czy sa skuteczne?
Obserwuj wątek
    • Gość: irek Re: środki na kaca IP: *.zab.nat.hnet.pl 26.12.06, 20:12
      najlepsza abstynencja..;))))) kiedyś zażyłam 2kc, rzeczywiście działa, ale po
      dwukrotnie wiekszej dawce niz zalecana, a najlepiej jeszcze za dwie tabletki
      przed..wychodzi kosztowna impreza i stres jeszcze:P
      • ewcia2121 Re: środki na kaca 26.12.06, 23:35
        klin mi zawsze pomaga... Główka nie boli ;) A biorę zazwyczaj 2-3 tabletki już w
        trakcie imprezki
    • Gość: Marcin Re: środki na kaca IP: *.chello.pl 27.12.06, 17:03
      Te wszystkie środki to ściema. To zwykła aspiryna. Z tego co mi wiadomo,
      wystarczy kupić sobie aspirynę i zażyć "pomiędzy" kolejnymi "kolejkami", a
      następnie po zakończeniu picia. Tak to działa.
      • Gość: cleo Re: środki na kaca IP: *.gdynia.mm.pl 27.12.06, 17:17
        Ja tam stosuje solidną ilość witaminy C ( 1000mg) zarówno przed jak i po
        piciu.Do tego warto coś zszamać przed piciem jak i po powrocie z imprezy.
        Próbowałam środków typu 2KC i innych ,ale jakoś nie widziałam różnicy między
        kacami kiedy brałam leki a kiedy nie.Z gruntu po solidnym piciu ma się kaca.
        Warto poznać swój organizm i wiedzieć jakie alkohole dobrze toleruje i w jakich
        ilościach.Ja moge wypić 3 butle wina lub szampana i jest ok...ale po tylko 3
        piwach na drugi dzień boli mnie głowa.
      • Gość: asia Re: środki na kaca IP: *.zab.nat.hnet.pl 27.12.06, 18:48
        jak będziesz miał wrzody żołądka to zrozumioesz, że jednak nie aspiryna...(: Po
        tej ląduję w szpitalu z alkoholem czy bez, a apteczna chemia jednak działa:)
    • Gość: polecam Re: środki na kaca IP: *.chello.pl 27.12.06, 18:37
      zywe kultury bakterii,ktore zaleca sie przy braniu antybiotykow-LACIDOFIL moze
      pomylilem pisownie ale o to chodzi,wziac przed , w trakcie i jesli sie bedzie
      pamietac to po ...;)
      odradzam wszystkie swinstwa typu 2KC-zdecydowanie,
    • mczgdy Re: środki na kaca 27.12.06, 20:30
      Nie pić na głodniaka,nie mieszać alkoholi,nazajutrz sok z kiszonej kapusty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka