Dodaj do ulubionych

szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina.

14.02.07, 16:58
Szukam fajnego chłopaka, z którym mogłabym pójść do kina.
Obserwuj wątek
    • Gość: fajny chłopak Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.cable.satra.pl 14.02.07, 18:48
      a na kiedy ... (ile masz lat?)
      • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 19:04
        nie wiem jeszcze na kiedy,na wkrótce:).
        ja 26,a Ty?
        • Gość: fajny chłopak Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.cable.satra.pl 14.02.07, 19:34
          Ja 22, chyba (too young)
          • Gość: ferdek Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.naenxx2.adsl-dhcp.tele.dk 14.02.07, 19:52
            chyba powinno byc szukam sponsora : )
            • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 21:45
              jeśli Ty szukasz sponsora?,czy ssponsorki,to w Twoim ogłoszeniu może i tak być
              powinno,ale ja nie szukam sponsora.Ogłoszenie dotyczy osoby towarzyszącej,nie
              brzmi:"szukam darmowego biletu do kina".
          • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 21:49
            chyba tak:).pozdrawiam!
            • saha_ra Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 14.02.07, 23:41
              eeee ja bym się bała tak szukać towarzystwa przez internet. Różni ludzie mogą
              się zgłosić. Ktoś się z tobą umówi dla zgrywu i nie przyjdzie wcale. Albo stary
              obleśny dziad opisze się w poście jako super przystojniak lat 28, a potem pod
              kinem......zonk! Poza tym internet niebezpiecznie ośmiela ludzi. Anonimowość i
              brak wizji sprawiają, że niektórym puszczają hamulce. Może się regularny
              dewiant napatoczyć. Potem się typa będzie trudno pozbyć.
              • Gość: zyta Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:51
                też bym się bała tak szukać towarzystwa
                a poza tym ludzie co z wami? brak wokół jakiś normalnych chłopaków?
                • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 12:27
                  mi się zdaje,że brak..
                  pozdrawiam!
                  • Gość: lubiacy kino Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: 195.117.249.* 15.02.07, 13:20
                    Witam

Lubie kino i nie lubie chodzic sam.Chetnie sie wybiore. Tylko jest problem. W
                    gre wchodzi tzlko dzisiejszy wieczor. pozniej wyjezdzam. odpowiada Ci
                    dzisiejszy wieczor, Livero...?

pozdrawiam
                    • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 14:22
                      myślałam o przyszłym tygodniu, wolałabym poznać się bliżej przed wyjściem do kina.
                      mój mail: livera@o2.pl
          • Gość: ciekawe Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.dsl.snantx.swbell.net 20.02.07, 15:54
            ... chcesz isc do kina czy zobaczyc film...????? :)
          • Gość: Seba Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.klbn.dk 24.02.07, 12:29
            Wstaw linka do swoje fotki.
            Pozdr.
    • absolwencina Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 15.02.07, 17:22
      ja mam 28 lat, mam nadzieję, że uznasz mnie za fajnego chłopaka, jeżeli do tej
      pory nie znalazłaś odpowiedniego towarzysza, daj znać;
      • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 17:27
        :)ja mam 26 lat,
        to mój mail:livera@o2.pl
    • Gość: autorka wątku. Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 17:37
      może rozwinę swój wątek,żeby było wszystko jasne:).Nie szukam sponsora,ani
      darmowego biletu do kina. Chciałabym poznać kogoś sympatycznego z Trójmiasta,a
      kino może być początkiem takiej właśnie nowej znajomości, a że każdy sposób jest
      ponoć dobry,czemu nie spróbować tutaj?:).Jeśli kogoś krępuje pisanie na forum,to
      mój mail: livera@o2.pl , pozdrawiam Wszystkich serdecznie!
      • Gość: liveron :) Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 19.02.07, 20:24
        też bym się wyrwał na jakąś randkę, ale mój stan cywilny chyba na to nie
        pozwala...
        A szkoda, bo czasem przychodzi chęć na taką odskocznię...
        Udanej randki Ci życzę... Livero :)
    • Gość: Cinema man Taka IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:37
      Jeśli jesteś szczupła i ponad 165cm, niepaląca.... Już prawie jesteśmy
      umówieni.
      • livera Re: Taka 15.02.07, 19:51
        niepaląca jestem,szczupła również..a wzrostu jakoś nie mam ochoty podawać na
        publicznym forum,ale żyrafą nie jestem:).
        • Gość: kaleid Re: Taka IP: *.chello.pl 16.02.07, 10:59
          cześć! :) jak oferta jest jeszcze aktualna,to jestem chętny! pozdrawiam :)
          • Gość: livera Re: Taka IP: *.crowley.pl 16.02.07, 16:36
            chętnych jest sporo,ale "oferta"jest nadal aktualna!
            • danzig74 casting 16.02.07, 17:00
              :))))))))))))
              to livera pobawi sie teraz w selekcjonerke ;)
              ustaw chlopakow w szeregu i niech recytuja wiersze :)

pozdrawiam
          • Gość: livera do Kaleid IP: *.crowley.pl 16.02.07, 21:15
            zapraszam prywatnie-mail.
    • Gość: pasztet Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 19:55
      liver, wątroba, wątrobianka, torbiel, torebka, szminka, kaktus, pająk
      • Gość: numer Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 21:38
        to taki internetowy bajer. Livera jest facetem i chce sprawdzić jak inni faceci
        podrywają babki. Miłych wrażeń!
        • Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 22:49
          takie pomysły to mają tylko mężczyżni,żeby udawać kobietę przez net,a ja facetem
          nie jestem,tylko atrakcyjną,fajną dziewczyną!:)
          • Gość: Cinema man :) IP: *.chello.pl 16.02.07, 23:17
            .... i nie jesteś żyrafą
            • Gość: akurat te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 12:29
              fajna atrakcyjna dziewczyna, która uważa że jest fajna i atrakcyjna z reguly ma
              chlopaka lub narzeczonego. Czy ty również? Czy przypadkiem nie chcesz mu zagrać
              na nosie i zemścić się za coś paradując z innym mężczyzną? A może twój chłopak
              wyjechał zagranicę do pracy i z tęsknoty, samotności i złości chcesz szybko i
              za wszelką cenę (oferta na forum www to jednak desperacja) zapełnić tę lukę???
              • tczew Re: te, atrakcyjna! 17.02.07, 17:27
                Az jestem ciekawy, co z tego wyjdzie. Moze szczesliwy zwyciezca napisze wrazenia? Jak bylo itp??
              • Gość: livera Re: te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 18:46
                skoro uważasz,że to desperacja,to po co tu zaglądasz???
              • Gość: livera Re: te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 18:48
                pytanie do Ciebie,
                uważasz,że atrakcyjna dziewczyna nie ma prawa umawiać się z mężczyznami,albo
                poznać kogoś?muszę być brzydka i nudna żeby mieć do tego prawo?
              • Gość: marcepan temat IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:26
                glupis jak but od lewej nogi!!! ja znam b duzo fajnych babeczek ktore sa same
                ale napewno nie mozna powiedziec, ze sa samotne. Malo to teraz ambitnych
                singielkow? Ja np. jestem super bardzo przystojny, inteligenty, dowcipny,
                towarzyski :D itd. itp. a nie mam kobitki i jakos specjalnie nad tym nie ubolewam.
                • Gość: marcepan Re: temat IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:29
                  a wracajac do tematu to nie wiem, czy kino jest najlepszym miejscem do poznania
                  2 osoby, ciemno i pogadac nie mozna
                  • saha_ra Re: temat 18.02.07, 11:06
                    hhaha, marcepan ma trochę racji. Dwie godziny spotkania stracone na gapienie
                    się w wielki ekran. może lepiej wypożyczyć sobie indywidualnie film nma DVd i
                    obejrzeć w domku? A z wybrańcem umówić się na spacer i kawkę....
                    • Gość: on Re: temat IP: *.eu.navy.mil 18.02.07, 14:38
                      przeciez napisla ze kino to alibi...
                      moze chce obejrzec goscia z profilu i sprawdzic czy wytrzyma 2 godziny bez prob
                      zbyt szybkiego (nazwijmy to) przytulenia sie ;))
                  • Gość: livera Re: temat IP: *.crowley.pl 18.02.07, 21:28
                    tak,może więc spacer?
                    a kino po udanym spacerze?:)
                    • Gość: sonepar spacer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:04
                      spacer oczywiście po centrum handlowym ;)
                • Gość: livera :) IP: *.crowley.pl 18.02.07, 21:24
                  ooo,dziękuję za wsparcie:)
                  • saha_ra Re: :) 18.02.07, 21:46
                    i spacer, i kino, i kawka z deserem. A CO....Jak się umawiac to na cały dzień.
                    Testuj na powietrzu i w zamkniętym pomieszczeniu; w ruchu i w siadzie; za
                    jasności i w kinowych ciemnościach; z profilu i en face. W końcu musisz
                    wiedzieć z kim masz do czynienia. hahha, oj biedny będzie ten randkowicz. Ale
                    jak przejdzie taką próbe, to znaczy chlopak jest na medal!!!!!!!!
                  • Gość: hehe Re: :) IP: *.eti.pg.gda.pl 21.02.07, 18:28
                    Umów się ze swoim dyrektorro Arturro z Crowleya. A co, nie fajny?

:-P

• Gość: autorka wątku. po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 10:43

po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi, stwierdzam,że lepiej będzie ,jak do kina
                      pójdę z koleżanką.
                      • Gość: daj spokój Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 12:16
                        Dlaczego??? A ci panowie co byli chętni, to się nie nadają? Pisaliscie do
                        siebie maile i słoma im z butów wyszła? czy co się stało????????????????????
                        • Gość: ja Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 13:32
                          Panowie są młodsi,głównie 20-latkowie.
                          • Gość: daj spokój Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 16:52
                            mlodszy to znaczy gorszy??? Hej Livera, młodszy facet jest z reguły bardziej
                            zakochany i zaangażowany, a do tego maksymalnie że tak powiem jurny. To w końcu
                            szukasz chlopaka i to ma być randka czy też interesuje cię tylko dyskusja po
                            filmie o kondycji kina europejskiego z 46-letnim docentem, bo juz nie kumam....
                            • Gość: Equerdo Re: po przeczytaniu... IP: *.isw.intel.com 26.02.07, 16:41
                              Problem nie tkwi w samym wieku, tylko co ten wiek oznacza.
                              Nie ma pojecia - "gorszy wiek".
                              I dlaczego uwazasz ze 46-teni docent lubi rozmawiac o kinie europejskim.
                              PS. Nie jestem 46-letnim docentem ;)

PS.PS. Nie mam tez 20 lat ale bywam "jurny"

• Gość: autorka wątku. ... IP: *.crowley.pl 27.02.07, 19:49
                                z jakim docentem?!o kinie europejskim?.to nie ja napisałam,nie wiem o co chodzi.
                      • 77buba Re: po przeczytaniu... 27.02.07, 13:08
                        Powiem, że jestem bardzo zainteresowany wyjściem do kina ponieważ sam kiedyś
                        zapraszałem kogoś na tym forum. Dlatego chciałem sie zapytać czy jest to nadal
                        aktualne? Pozdrawiam Kuba.
                        • Gość: autorka wątku. ... IP: *.crowley.pl 27.02.07, 19:47
                          tak,jest aktualne.
    • pytanie24 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 22.02.07, 17:03
      allegro.pl/item168444206_karta_bph_do_kolekcji_z_pr_partnerskiego_aaaaaaa.html

• Gość: marcepan Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 27.02.07, 14:22
        a nie boisz sie, ze trafisz na jakiegos zboczka:) albo na kogos z kim wstyd
        miedzy ludzi sie udac:) ja mam jednak opory przed takimi spotkaniami
        • Gość: marcepan Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 27.02.07, 14:25
          nie jestem peiwen jakie twe zamiary:) ale mozesz cos napisac na awarbo@wp.pl
          moze ulegne pokusie:P
          • saha_ra Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 02.03.07, 22:47
            no i co? Było to kino w końcu czy nie ?!???
            • Gość: deep13 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 02.03.07, 23:49
              no właśnie, było czy nie? :)
              • livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 27.04.07, 12:28
                Gość portalu: deep13 napisał(a):

> no właśnie, było czy nie? :)

tak,było!:)
                • crasnal2 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 27.04.07, 16:59
                  livera, daj sobie spokoj i nie rob zadymy na tym forum.
                  Masz wiele innych miejsc (np. anonse, odloty, randki, forum erotyczne itd)
                  gdzie mozesz zaprezentowac swoje potrzeby i waloty psychiczne, intelektualne
                  fizjonomiczne, erotyczne i wszystkie inne
                  zycze wiecej rozsadku
                  • livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 28.04.07, 16:25
                    crasnal2 napisał:

> livera, daj sobie spokoj i nie rob zadymy na tym forum.
                    > Masz wiele innych miejsc (np. anonse, odloty, randki, forum erotyczne itd)
                    > gdzie mozesz zaprezentowac swoje potrzeby i waloty psychiczne, intelektualne
                    > fizjonomiczne, erotyczne i wszystkie inne
                    > zycze wiecej rozsadku

życzę więcej taktu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka