livera 14.02.07, 16:58 Szukam fajnego chłopaka, z którym mogłabym pójść do kina. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fajny chłopak Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.cable.satra.pl 14.02.07, 18:48 a na kiedy ... (ile masz lat?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 19:04 nie wiem jeszcze na kiedy,na wkrótce:). ja 26,a Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny chłopak Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.cable.satra.pl 14.02.07, 19:34 Ja 22, chyba (too young) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferdek Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.naenxx2.adsl-dhcp.tele.dk 14.02.07, 19:52 chyba powinno byc szukam sponsora : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 21:45 jeśli Ty szukasz sponsora?,czy ssponsorki,to w Twoim ogłoszeniu może i tak być powinno,ale ja nie szukam sponsora.Ogłoszenie dotyczy osoby towarzyszącej,nie brzmi:"szukam darmowego biletu do kina". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 14.02.07, 21:49 chyba tak:).pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 14.02.07, 23:41 eeee ja bym się bała tak szukać towarzystwa przez internet. Różni ludzie mogą się zgłosić. Ktoś się z tobą umówi dla zgrywu i nie przyjdzie wcale. Albo stary obleśny dziad opisze się w poście jako super przystojniak lat 28, a potem pod kinem......zonk! Poza tym internet niebezpiecznie ośmiela ludzi. Anonimowość i brak wizji sprawiają, że niektórym puszczają hamulce. Może się regularny dewiant napatoczyć. Potem się typa będzie trudno pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyta Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.07, 09:51 też bym się bała tak szukać towarzystwa a poza tym ludzie co z wami? brak wokół jakiś normalnych chłopaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 12:27 mi się zdaje,że brak.. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubiacy kino Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: 195.117.249.* 15.02.07, 13:20 Witam Lubie kino i nie lubie chodzic sam.Chetnie sie wybiore. Tylko jest problem. W gre wchodzi tzlko dzisiejszy wieczor. pozniej wyjezdzam. odpowiada Ci dzisiejszy wieczor, Livero...? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 14:22 myślałam o przyszłym tygodniu, wolałabym poznać się bliżej przed wyjściem do kina. mój mail: livera@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawe Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.dsl.snantx.swbell.net 20.02.07, 15:54 ... chcesz isc do kina czy zobaczyc film...????? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.klbn.dk 24.02.07, 12:29 Wstaw linka do swoje fotki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
absolwencina Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 15.02.07, 17:22 ja mam 28 lat, mam nadzieję, że uznasz mnie za fajnego chłopaka, jeżeli do tej pory nie znalazłaś odpowiedniego towarzysza, daj znać; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 17:27 :)ja mam 26 lat, to mój mail:livera@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka wątku. Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 15.02.07, 17:37 może rozwinę swój wątek,żeby było wszystko jasne:).Nie szukam sponsora,ani darmowego biletu do kina. Chciałabym poznać kogoś sympatycznego z Trójmiasta,a kino może być początkiem takiej właśnie nowej znajomości, a że każdy sposób jest ponoć dobry,czemu nie spróbować tutaj?:).Jeśli kogoś krępuje pisanie na forum,to mój mail: livera@o2.pl , pozdrawiam Wszystkich serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liveron :) Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 19.02.07, 20:24 też bym się wyrwał na jakąś randkę, ale mój stan cywilny chyba na to nie pozwala... A szkoda, bo czasem przychodzi chęć na taką odskocznię... Udanej randki Ci życzę... Livero :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cinema man Taka IP: *.chello.pl 15.02.07, 18:37 Jeśli jesteś szczupła i ponad 165cm, niepaląca.... Już prawie jesteśmy umówieni. Odpowiedz Link Zgłoś
livera Re: Taka 15.02.07, 19:51 niepaląca jestem,szczupła również..a wzrostu jakoś nie mam ochoty podawać na publicznym forum,ale żyrafą nie jestem:). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaleid Re: Taka IP: *.chello.pl 16.02.07, 10:59 cześć! :) jak oferta jest jeszcze aktualna,to jestem chętny! pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: Taka IP: *.crowley.pl 16.02.07, 16:36 chętnych jest sporo,ale "oferta"jest nadal aktualna! Odpowiedz Link Zgłoś
danzig74 casting 16.02.07, 17:00 :)))))))))))) to livera pobawi sie teraz w selekcjonerke ;) ustaw chlopakow w szeregu i niech recytuja wiersze :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera do Kaleid IP: *.crowley.pl 16.02.07, 21:15 zapraszam prywatnie-mail. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasztet Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 19:55 liver, wątroba, wątrobianka, torbiel, torebka, szminka, kaktus, pająk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 21:38 to taki internetowy bajer. Livera jest facetem i chce sprawdzić jak inni faceci podrywają babki. Miłych wrażeń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.crowley.pl 16.02.07, 22:49 takie pomysły to mają tylko mężczyżni,żeby udawać kobietę przez net,a ja facetem nie jestem,tylko atrakcyjną,fajną dziewczyną!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akurat te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 12:29 fajna atrakcyjna dziewczyna, która uważa że jest fajna i atrakcyjna z reguly ma chlopaka lub narzeczonego. Czy ty również? Czy przypadkiem nie chcesz mu zagrać na nosie i zemścić się za coś paradując z innym mężczyzną? A może twój chłopak wyjechał zagranicę do pracy i z tęsknoty, samotności i złości chcesz szybko i za wszelką cenę (oferta na forum www to jednak desperacja) zapełnić tę lukę??? Odpowiedz Link Zgłoś
tczew Re: te, atrakcyjna! 17.02.07, 17:27 Az jestem ciekawy, co z tego wyjdzie. Moze szczesliwy zwyciezca napisze wrazenia? Jak bylo itp?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 18:46 skoro uważasz,że to desperacja,to po co tu zaglądasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: te, atrakcyjna! IP: *.crowley.pl 17.02.07, 18:48 pytanie do Ciebie, uważasz,że atrakcyjna dziewczyna nie ma prawa umawiać się z mężczyznami,albo poznać kogoś?muszę być brzydka i nudna żeby mieć do tego prawo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan temat IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:26 glupis jak but od lewej nogi!!! ja znam b duzo fajnych babeczek ktore sa same ale napewno nie mozna powiedziec, ze sa samotne. Malo to teraz ambitnych singielkow? Ja np. jestem super bardzo przystojny, inteligenty, dowcipny, towarzyski :D itd. itp. a nie mam kobitki i jakos specjalnie nad tym nie ubolewam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: temat IP: *.chello.pl 18.02.07, 09:29 a wracajac do tematu to nie wiem, czy kino jest najlepszym miejscem do poznania 2 osoby, ciemno i pogadac nie mozna Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: temat 18.02.07, 11:06 hhaha, marcepan ma trochę racji. Dwie godziny spotkania stracone na gapienie się w wielki ekran. może lepiej wypożyczyć sobie indywidualnie film nma DVd i obejrzeć w domku? A z wybrańcem umówić się na spacer i kawkę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: temat IP: *.eu.navy.mil 18.02.07, 14:38 przeciez napisla ze kino to alibi... moze chce obejrzec goscia z profilu i sprawdzic czy wytrzyma 2 godziny bez prob zbyt szybkiego (nazwijmy to) przytulenia sie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: livera Re: temat IP: *.crowley.pl 18.02.07, 21:28 tak,może więc spacer? a kino po udanym spacerze?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonepar spacer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.07, 11:04 spacer oczywiście po centrum handlowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: :) 18.02.07, 21:46 i spacer, i kino, i kawka z deserem. A CO....Jak się umawiac to na cały dzień. Testuj na powietrzu i w zamkniętym pomieszczeniu; w ruchu i w siadzie; za jasności i w kinowych ciemnościach; z profilu i en face. W końcu musisz wiedzieć z kim masz do czynienia. hahha, oj biedny będzie ten randkowicz. Ale jak przejdzie taką próbe, to znaczy chlopak jest na medal!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: :) IP: *.eti.pg.gda.pl 21.02.07, 18:28 Umów się ze swoim dyrektorro Arturro z Crowleya. A co, nie fajny? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka wątku. po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 10:43 po przeczytaniu wszystkich odpowiedzi, stwierdzam,że lepiej będzie ,jak do kina pójdę z koleżanką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj spokój Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 12:16 Dlaczego??? A ci panowie co byli chętni, to się nie nadają? Pisaliscie do siebie maile i słoma im z butów wyszła? czy co się stało???????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 13:32 Panowie są młodsi,głównie 20-latkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daj spokój Re: po przeczytaniu... IP: *.crowley.pl 22.02.07, 16:52 mlodszy to znaczy gorszy??? Hej Livera, młodszy facet jest z reguły bardziej zakochany i zaangażowany, a do tego maksymalnie że tak powiem jurny. To w końcu szukasz chlopaka i to ma być randka czy też interesuje cię tylko dyskusja po filmie o kondycji kina europejskiego z 46-letnim docentem, bo juz nie kumam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Equerdo Re: po przeczytaniu... IP: *.isw.intel.com 26.02.07, 16:41 Problem nie tkwi w samym wieku, tylko co ten wiek oznacza. Nie ma pojecia - "gorszy wiek". I dlaczego uwazasz ze 46-teni docent lubi rozmawiac o kinie europejskim. PS. Nie jestem 46-letnim docentem ;) PS.PS. Nie mam tez 20 lat ale bywam "jurny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorka wątku. ... IP: *.crowley.pl 27.02.07, 19:49 z jakim docentem?!o kinie europejskim?.to nie ja napisałam,nie wiem o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
77buba Re: po przeczytaniu... 27.02.07, 13:08 Powiem, że jestem bardzo zainteresowany wyjściem do kina ponieważ sam kiedyś zapraszałem kogoś na tym forum. Dlatego chciałem sie zapytać czy jest to nadal aktualne? Pozdrawiam Kuba. Odpowiedz Link Zgłoś
pytanie24 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 22.02.07, 17:03 allegro.pl/item168444206_karta_bph_do_kolekcji_z_pr_partnerskiego_aaaaaaa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 27.02.07, 14:22 a nie boisz sie, ze trafisz na jakiegos zboczka:) albo na kogos z kim wstyd miedzy ludzi sie udac:) ja mam jednak opory przed takimi spotkaniami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcepan Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 27.02.07, 14:25 nie jestem peiwen jakie twe zamiary:) ale mozesz cos napisac na awarbo@wp.pl moze ulegne pokusie:P Odpowiedz Link Zgłoś
saha_ra Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 02.03.07, 22:47 no i co? Było to kino w końcu czy nie ?!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep13 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. IP: *.chello.pl 02.03.07, 23:49 no właśnie, było czy nie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 27.04.07, 12:28 Gość portalu: deep13 napisał(a): > no właśnie, było czy nie? :) tak,było!:) Odpowiedz Link Zgłoś
crasnal2 Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 27.04.07, 16:59 livera, daj sobie spokoj i nie rob zadymy na tym forum. Masz wiele innych miejsc (np. anonse, odloty, randki, forum erotyczne itd) gdzie mozesz zaprezentowac swoje potrzeby i waloty psychiczne, intelektualne fizjonomiczne, erotyczne i wszystkie inne zycze wiecej rozsadku Odpowiedz Link Zgłoś
livera Re: szukam chłopaka z Trójmiasta-wyjście do kina. 28.04.07, 16:25 crasnal2 napisał: > livera, daj sobie spokoj i nie rob zadymy na tym forum. > Masz wiele innych miejsc (np. anonse, odloty, randki, forum erotyczne itd) > gdzie mozesz zaprezentowac swoje potrzeby i waloty psychiczne, intelektualne > fizjonomiczne, erotyczne i wszystkie inne > zycze wiecej rozsadku życzę więcej taktu... Odpowiedz Link Zgłoś